2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım giden gitsin bırak yaa sanki kaynın doğurucak çocuğu başın daha az kalabalık olur işte ne güzel
ben takmıomki cnm ama eşim adına üzüldüm biraz moreli bozuldu sanırım bide bende daha once aynı duruma dustugum için onu o an daha iyi anladım :/

haklısın canım insan kendi düşününce tarsı taraftanda incelik bekliyor ama maalesef kimse kimseyi düşünmüyor

cnm ben adanadayım burda bi bebek mağazası var salih bebe diye ordan aldık bilmiyorum sizin oralarda var mı
yok ki canım böyle sizlerden sorup fikir edinmeye çalışıyorm. ben netten alıcam buralardan alamam maraş ın afşin ilçesindeyim çünkü bi arkadaşım araba çok önemli değil evde kullanacağmz anakucağı daha önemli aslında onun iyisini almak gerek diyor. anakucağını chicco dan alırım gibi ama arabaya karar veremedim 300den fazla vermek stemiyorum açıkçası.

canım benimm geçmiş olsun .. dikkat et bırak eşya fln doguncada alınır acelesi yok Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Biz 33 hafta olarak gorunuyorduk 32de gittigimizde 2150 cikmisti canım :)) dogrudur seninki de o civar olabilir. Sağlıklı olsun da başta :))
oo maşallah seninki al başını gidiyor :)))) benim doktorum hiç haftasını sölemiyor, bende hiç sormuyorum sonra kafama takarım die ama haftasına gore uyumlu diyor sadece :)))

merhabayın minnak kuzulu hamişcikleer,
geçmişi okumadım bi kaç yoruma baktım o kadar , bebişler ve sizler iyisinizdir inşaAllah,
bizi sorarsanız eğeeeer; tüm haftasonu temizlik yaptık cumartesi cicilerimizi yıkadık pazar hepsini ütüledik mutfağımızı temizledik, oğluş uslu uslu durdu anasına yardım etti babacık da ona mükafat olarak dondurma aldı. ama bugün anasının boğazı şiştiiii
yine de çok şükür, bal limon portakal vs. c vitamini yüklemeleriyle o kadar da kötü değilim. yani gribe falan çevirmeden geçer umarım. şimdi işteyim, girip bakıyorum ama çok yazamıyorum. öpüyoruz hepiciğinizi

Eşin icin can sıkıcı bir durum ama sen cok takma canım kafana. zaten çok az bi kısım tahmini doğum tarihinde doğuyor. Büyük ihtimal daha öncesi olur mayısta doğumun olur. Allah hayirlisini nasip etsin.
aynen canım ben hiç takmıyorum pek umrumdada değil işte eşim üzüldü biraz bişey demedi ama ben anladım yuz ifadesinden evet bide oda var doğum gunu sadece sistemde yazan bu ama gercekte hangi gun dogar Allah bilir :))

kızlar selamlar :) ne zamandır giremiyordum misafirlerim vardı gittiler.. bugun biraz geçmişi okumaya çalıştım cok şükür herkes iyi ..
bizde iyiyiz cok şükür :) havalarda güzel olmaya başladı balkon keyiflerim ve arabada gezintiye çıkmalarım başladı:) evde durmak beni bitiriyor moralim cok bozuluyor dogsada seyitim zamanında sağlıklıca gezsem azcık :)
hepinizi kucaklayıp öpüyor ve Allah a emanet ediyorum

Merhaba arkadaşlar.

Hepinize hayırlı ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir.

Malum haftasonu olunca alışveriş gezme kızımla ilgilenmek derken girmeye vakit bulamıyorum.

Cumartesi günü saat 11 de çıktık akşam 8 de eve geldik yorulmuşum.

Allaha şükür bütün ihtiyaçlarımızı karşıladık.

Realde bebek bezlerinde indirim vardı bebek bezimizi aldık 2 paket biri 2-5 kilo diğeri 3-6 kilo, ıslak mendilimizi aldık, kendime normal giydiğimden hariç bir beden büyük hastane için iç çamaşırı aldım, emzirme sütyeni aldım. Hepsini hazırladım çantamıza koydum.

Büyük kızıma da ayakkabı vs. aldık yaz için evin ihtiyaçlarını karşıla et derken yoruldum ama işlerimi de halletmiş oldum.

Bugün tam 32 haftalık olduk bakalım bu haftamız nasıl geçecek.

İyi pazarlar..buralar boş tabi herkes face te :)
ya tabi sevinirsin topraaam diye bi durum var sonuçta :) refahiyenin neresi hemşerim :)

dimi topraam refahiyenin yurtbaşı köyü canım sen ?

herkes günaydın ben bi kaçgündür koşusturmaca içindeyim telefondan takip edebildiğim kadar ediyorum ama herzaman yetişemiyorum. facede grup kurulmuş sanırım kim ilgileniyo nasıl ekliycez bi bakıverse

bende birkaç gündür telefondan okuyordum ama hepsini okudum grup kurulduğunu bilmiyorum herkes birbirini ekledi belkide ben kaçırmışımdır gözden bilemedim

grup kuruldu mu kızlar bende haber bekliyorum

merhaba güzel anneler benim yatak istirahati devam annemde olduğum için nete giremiyorum 1 hafta daha ilaç kullanıp normal yaşantıma devam edeceğim artık sadece fazla yürüyüş ağır kaldırma ve yorulma yasak doktorum herşeyi yolunda olduğunu söyledi sadece dikkat edeceğim o kadar ama sancı hissedersen direk geleceksin dedi 32 haftam dolduğu için raporumuda aldım artık rahatım :) şimdilik bizden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir kendinize dikkat edin

kızlar ben hastane için doğum sonrası giymeye iç çamaşırı aldım külot yani ama lohusa kilodu değil normal giydiğimden biraz büyük aldım rahat edebilirmiyim acab zaten ne aldıysam hep bi beden 1 numara büyük aldım klasik lohusa şeyleri almadım

Allah yardımcın olsun canım.

Az kaldı raporunu da almışsın.

Bende normal kilot aldım canım ama 1 beden büyük aldım, iç çamaşırından kastım oydu.

Allah yardımcın olsun canım.

Az kaldı raporunu da almışsın.
çok sağol cnm aynen az kaldı doktorlar 34.haftadan sonra zaten durdurmak için bile birşey yapmıyorlar doğsada birşey olmaz 1 hafta küvezde kalır o kadar diyorlar bende hiç küveze girsin isteiyorum inşallah hanfendi 1 ay daha dururda gerek kalmaz küveze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…