- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.881
ben takmıomki cnm ama eşim adına üzüldüm biraz moreli bozuldu sanırım bide bende daha once aynı duruma dustugum için onu o an daha iyi anladım :/canım giden gitsin bırak yaa sanki kaynın doğurucak çocuğubaşın daha az kalabalık olur işte ne güzel
anladım cnm baya farklı yerlerdeymişiz :)))Ay yok canim ben maraş in ilçesi afsindeyim. Buradan almicam hicbisey. Doktorumda zaten elbistan da burada hic özel hastane yok ;(
hmm anladım çok geçmiş olsun canım benim az daha sabredicen artık annesiBenim mevzu farkli cnm yatarak geciyor dikis var bende. Heyet raporu veriyor doktor aylardir boyleyim. raporum bitti iste iki hafta var izne nerdeyse. ONu da tamamlayayim da ins. Sonra da izin geliyorr:)
haklısın canım insan kendi düşününce tarsı taraftanda incelik bekliyor ama maalesef kimse kimseyi düşünmüyorAy eltinle hemşehri ciktik
Ah canim ah o elti konusunda benden cok ceken eminim yokturdur. Bizimkiker de ayni seyi yapti gecen sene bunlarla beraber umreye gidecektik kaynanamin hayali iki eltinin umreye gitmesiymis. Bizde calisaniz mecbur bi ara donemimiz var o zaman gidecektik. Eltim de o zaman dusuk tehlikesi vardi gelemediler bizi de gondermediler dusun esime engel oldular ya. Ayni durumda biz olsak kendileri dururmuydu acaba? Esim de onkari dinledi sinirden oldum ama sonunda anladi tabi. Fakat is isten gecti bu senede ayri gidelim dedik ben hamikeydim riske atamadim. Hayalim cocuk olmadan gitmekti
yok ki canım böyle sizlerden sorup fikir edinmeye çalışıyorm. ben netten alıcam buralardan alamam maraş ın afşin ilçesindeyim çünkücnm ben adanadayım burda bi bebek mağazası var salih bebe diye ordan aldık bilmiyorum sizin oralarda var mı
aynen canım insan özlüyor. bende superisini merak ediyorum oda bayadır yokAma ozledik yahu...iyi olsun da...
canım benimm geçmiş olsun .. dikkat et bırak eşya fln doguncada alınır acelesi yok Allah yardımcın olsun dualarım seninleKizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)
Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.
Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim
Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....
Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.
O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....
Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.
Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..
Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.
Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....
oo maşallah seninki al başını gidiyor :)))) benim doktorum hiç haftasını sölemiyor, bende hiç sormuyorum sonra kafama takarım die ama haftasına gore uyumlu diyor sadece :)))Biz 33 hafta olarak gorunuyorduk 32de gittigimizde 2150 cikmisti canım :)) dogrudur seninki de o civar olabilir. Sağlıklı olsun da başta :))
bu yazdıklarımı da inş eşim okumaz yoksa işim var demektirhaklısın canım insan kendi düşününce tarsı taraftanda incelik bekliyor ama maalesef kimse kimseyi düşünmüyor
aynen canım ben hiç takmıyorum pek umrumdada değil işte eşim üzüldü biraz bişey demedi ama ben anladım yuz ifadesindenEşin icin can sıkıcı bir durum ama sen cok takma canım kafana. zaten çok az bi kısım tahmini doğum tarihinde doğuyor. Büyük ihtimal daha öncesi olur mayısta doğumun olur. Allah hayirlisini nasip etsin.
ne zmn girdiğine bağlı canım bi kaç gun sonra girerse baya bi geri gitmesi lazımbu yazdıklarımı da inş eşim okumaz yoksa işim var demektir
İyi pazarlar..buralar boş tabi herkes face te :)
ya tabi sevinirsin topraaam diye bi durum var sonuçta :) refahiyenin neresi hemşerim :)
herkes günaydın ben bi kaçgündür koşusturmaca içindeyim telefondan takip edebildiğim kadar ediyorum ama herzaman yetişemiyorum. facede grup kurulmuş sanırım kim ilgileniyo nasıl ekliycez bi bakıverse
merhaba güzel anneler benim yatak istirahati devam annemde olduğum için nete giremiyorum 1 hafta daha ilaç kullanıp normal yaşantıma devam edeceğim artık sadece fazla yürüyüş ağır kaldırma ve yorulma yasak doktorum herşeyi yolunda olduğunu söyledi sadece dikkat edeceğim o kadar ama sancı hissedersen direk geleceksin dedi 32 haftam dolduğu için raporumuda aldım artık rahatım :) şimdilik bizden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir kendinize dikkat edin
kızlar ben hastane için doğum sonrası giymeye iç çamaşırı aldım külot yani ama lohusa kilodu değil normal giydiğimden biraz büyük aldım rahat edebilirmiyim acab zaten ne aldıysam hep bi beden 1 numara büyük aldım klasik lohusa şeyleri almadım
çok sağol cnm aynen az kaldı doktorlar 34.haftadan sonra zaten durdurmak için bile birşey yapmıyorlar doğsada birşey olmaz 1 hafta küvezde kalır o kadar diyorlar bende hiç küveze girsin isteiyorum inşallah hanfendi 1 ay daha dururda gerek kalmaz küvezeAllah yardımcın olsun canım.
Az kaldı raporunu da almışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?