- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.901
Bende normal kilot aldım canım ama 1 beden büyük aldım, iç çamaşırından kastım oydu.
çok sağol cnm aynen az kaldı doktorlar 34.haftadan sonra zaten durdurmak için bile birşey yapmıyorlar doğsada birşey olmaz 1 hafta küvezde kalır o kadar diyorlar bende hiç küveze girsin isteiyorum inşallah hanfendi 1 ay daha dururda gerek kalmaz küveze
çok sağol cnm aynen az kaldı doktorlar 34.haftadan sonra zaten durdurmak için bile birşey yapmıyorlar doğsada birşey olmaz 1 hafta küvezde kalır o kadar diyorlar bende hiç küveze girsin isteiyorum inşallah hanfendi 1 ay daha dururda gerek kalmaz küveze
ya ben lohusa şeylerini hiç sevmiyorum ne bilim mesela pijama takımı mı spor aldım sabahlıklı lohusa takımı falan değil geceliği de öyle kıyafette de aynı şekil bunların içinde kendimi daha iyi hissederim
Kizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)
Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.
Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim
Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....
Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.
O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....
Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.
Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..
Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.
Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....
Cok sevindim cnm... oh hazırlık bitmis...Merhaba arkadaşlar.
Hepinize hayırlı ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
Geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir.
Malum haftasonu olunca alışveriş gezme kızımla ilgilenmek derken girmeye vakit bulamıyorum.
Cumartesi günü saat 11 de çıktık akşam 8 de eve geldik yorulmuşum.
Allaha şükür bütün ihtiyaçlarımızı karşıladık.
Realde bebek bezlerinde indirim vardı bebek bezimizi aldık 2 paket biri 2-5 kilo diğeri 3-6 kilo, ıslak mendilimizi aldık, kendime normal giydiğimden hariç bir beden büyük hastane için iç çamaşırı aldım, emzirme sütyeni aldım. Hepsini hazırladım çantamıza koydum.
Büyük kızıma da ayakkabı vs. aldık yaz için evin ihtiyaçlarını karşıla et derken yoruldum ama işlerimi de halletmiş oldum.
Bugün tam 32 haftalık olduk bakalım bu haftamız nasıl geçecek.
Anen perşembe benimde randevu...Haftaya salı kontrolüm var Allah nasip ederse şafak 48 olacak.
Bakalım doktorumuz ne diyecek.
Belki doğum hakkında konuşur. Merakla ve korkuyla bekliyorum.
Selam kizlaar. Biz geldiik :)
Sabah kontrolümüz vardi doktorumuzda.
Hersey yolunda çok şükür.
Kızım 2150gr, kafası, bacak boyu, kilosu 33 hafta dedi doktorumuz.
2 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah.
Hepinizi öptük.
Cok sevindim cnm... oh hazırlık bitmis...
Saglikla gule gule kullanin insaallah...
Anen perşembe benimde randevu...
Sezeryan icin gun verecekmi merak ediyorum
Birde mr sonucumu
Insaallah yapisma yoktur...
Yaa sabir 2 gun kaldi...
1 takım pijama takımı aldım, 1 takımda evde vardı.
Şimdi içime sinen yaz içinde uygun, doğum sonrası giymek için eşofman altı bulursam eşofman altı alacağım.
Ve mayisa sadece 2 hafta kaldiMayıs ayı sayfa açısından ve bizler açısından bayağı hareketli geçecek gibi.
ne renk aldın cnm pijama takımlarını ben bi tane kırmızı bi tanede mavi aldım am turkuaz gibi rengi bide hastanede acaba kırmızıyı mı giysem kırmızı taç la yolsa mavi yi mi karar veremedim
Ve mayisa sadece 2 hafta kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?