2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende normal kilot aldım canım ama 1 beden büyük aldım, iç çamaşırından kastım oydu.

ya ben lohusa şeylerini hiç sevmiyorum ne bilim mesela pijama takımı mı spor aldım sabahlıklı lohusa takımı falan değil geceliği de öyle kıyafette de aynı şekil bunların içinde kendimi daha iyi hissederim

kilosu yerinde olursa küveze almazlar

İnş. canım benim.

Allah sağlıkla hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin inş.

Bende öyle yaptım canım 3-5 gün giyeceğim şeylere para vermek istemedim, hemde şekillerini de beğenmiyorum.

İlk hamileliğimde de almamıştım.

1 takım pijama takımı aldım, 1 takımda evde vardı.

Şimdi içime sinen yaz içinde uygun, doğum sonrası giymek için eşofman altı bulursam eşofman altı alacağım.

Canım aman dikkat et.iyi gözünü karar tip cikmissin. Ben olecik yatiyorum.Dr. çok bunaldin biliyorum ama 26 di son kez gelicek.sonra sen gelicek sin.dışarıda evler var insanlar var dedi :) halimi anlıyor yine..

Bol bol sut ve sut ürünleri.. Kemik gelişimleri atak yaparmış 30 dan sonra..inş dikkat edicez, vaktinde anne sözü dinleyecek evlatciklarimiz..

İnsanin gözünde bisry kalmıyor. Yeterki sağlıkla dogsunlar..

Mobilya beğendik kapora verdik.gitmedi sonra eşim. Ya bisry olursa korkusu yetiyor insana.ama az kaldı inş

Eki Görüntüle 1491183

Bakın kızım bize el salladı :)

Ay o minik parmakları isiritim ben..maşallah kızına..

Haftaya salı kontrolüm var Allah nasip ederse şafak 48 olacak.

Bakalım doktorumuz ne diyecek.

Belki doğum hakkında konuşur. Merakla ve korkuyla bekliyorum.

Cok sevindim cnm... oh hazırlık bitmis...
Saglikla gule gule kullanin insaallah...

Haftaya salı kontrolüm var Allah nasip ederse şafak 48 olacak.

Bakalım doktorumuz ne diyecek.

Belki doğum hakkında konuşur. Merakla ve korkuyla bekliyorum.
Anen perşembe benimde randevu...
Sezeryan icin gun verecekmi merak ediyorum
Birde mr sonucumu
Insaallah yapisma yoktur...
Yaa sabir 2 gun kaldi...

Merak ediyordum seni pofidik hemen hemen günlerimiz aynı arada 2 gün var.

Maşallah kızına kocaman olmuş.

Ayyy ne kadar az kaldı ya.

Anen perşembe benimde randevu...
Sezeryan icin gun verecekmi merak ediyorum
Birde mr sonucumu
Insaallah yapisma yoktur...
Yaa sabir 2 gun kaldi...

Seninki daha da heyecanlı gün verirler belki.

Amanınnnnnnnnnnnn.

İnş. herşey yolundadır ve yapışma vs. yoktur canım.

Allah seninde benimde hepimizin güzel haberlerle dönmesini nasip etsin.

1 takım pijama takımı aldım, 1 takımda evde vardı.

Şimdi içime sinen yaz içinde uygun, doğum sonrası giymek için eşofman altı bulursam eşofman altı alacağım.

ne renk aldın cnm pijama takımlarını ben bi tane kırmızı bi tanede mavi aldım ama turkuaz gibi rengi bide hastanede acaba kırmızıyı mı giysem kırmızı taç la yolsa mavi yi mi karar veremedim

Mutfak dolaplarımın içleri ve vestiyer kaldı (ne var ne yok bulaşık mak. kısa programda yıkanıp yerleşecek) vestiyer içine yağmurların tamamen bitmesini bekliyorum bu hafta sadece çarşamba yağmur var, bakalım sonra ev olarak ta yeni halılarımı serip hazır olacağım.

ne renk aldın cnm pijama takımlarını ben bi tane kırmızı bi tanede mavi aldım am turkuaz gibi rengi bide hastanede acaba kırmızıyı mı giysem kırmızı taç la yolsa mavi yi mi karar veremedim

Biri açık yeşil canım.

Diğerinin de altı gri kenarında fuşya şeridi var üstü fuşya.

Kırmızı varsa kırmızı giy canım.

Doğumdan hemen sonra (normal doğum olursa tabi) en beğenmediğini giy, 1-2 saat sonra tuvalete vs. kalktığında da kırmızını giyersin, saçını başını da düzeltir taçını da takarsın prensesler gibi.

kızlar sordum ama tekrardan sorim hastane de giymek için kırmızı pijama takımı (tacıyla) mı yoksa mavi pijama takımımı götüreyim bi türlü karar vermedim sizce ???

kızlar ben bu çantadan istiyorum ama netten hiçbir sitede bulamadım. markası OKİEDOG . sizin bidiğiniz site flan varsa yardımcı olun çünkü buna bayıldım farklı renkleri de dahil olmak üzere bu modeli hiçbir yerde bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…