2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kız boş ver ne kadar az ınsan olursa o kadar ıyı ya ne yapacan esının abısnı falan ,annen kardesın yanında olsun yeterli bence ,benım de annem kendı ulkemde oldugu ıcın mayıs gıbı ıstanbula gelmesını planlıyorum,baska kımseyı ıstemıyorum yanımda

aslında bende pembe rengi çok seviyorum ama zaten bütün pijama takımlarım eşofmanlarım şortlarım vs hep pembe bunu da farklı olsun diye aldım maviyi de erkek olucak diye dediğin gibi kırmızıyı şöyle kendime gelince güzel güzel giyerim

Yavrularımızda bizlerde bundan sonra Allaha emanetiz.

Biz elimizden geleni yaptık, tahliller, detaylılar vs.

Gerisi Allahın bileceği iş.

Haftasonu eşimin bursadaki arkadaşı mesaj atmış bebeğim doğdu ama (normal doğum) ama solunumunda sıkıntı var küveze aldılar bize dua edin diye.

Eşim aradı sordu neden öyle oldu yapabileceğimiz birşey var mı diye, doğarken son dakika kakasını yutmuş ve ciğerlerinde sıkıntı oluşturmuş bir hafta küvezde serum ve antibiyotik tedavisi uygulanacakmış.

Yani demem o ki gerçekten bundan sonrası rabbimin bileceği iş.

Allahım kimseyi darda ve sıkıntıda bırakmasın inş.

kızlar sordum ama tekrardan sorim hastane de giymek için kırmızı pijama takımı (tacıyla) mı yoksa mavi pijama takımımı götüreyim bi türlü karar vermedim sizce ???
bence hangisiyle hatırlanmak, bebişinle ilk fotoyu hangisiyle çektirmek istersen onu götür. ilk foto önemli bence yakışacağını düşündüğünü al.ben kırmızıyı severim ama oğluşun olacağı için genelde mavi aliyorlar. klişeye takılmam dersen kırmızı ideal bence

Karar senin ama ben olsam öyle yapardım canım.

Ben altımı bilmem de mecburen müsait yakalanırsam doğuma üstüme özen göstereceğim doğum fotoğrafçısı geleceği için.

Ay cok heyecanli olacak ne zaman dogacak diye tatli telasimiz olacak ayy :)

Evet canım çok heyecanlı olacak.

Bakalım zaman ne gösterecek.

Haftaya doktor kontrolü, 23 nisan vs. derken çabuk geçer.

Sonraki haftada 1 mayıs derken çabuk geçer.

Bu hafta da başladı çabuk geçer.

Hahahahaha.

evet bencede ilk foto önemli oğlumun kıyafeti mavi benimde kıyafetim ve tacım mavi olsun istiyorum bakalım kırmızıyı evde giyerim belki

Benim hiç bir fikrim yok canım. Ama çanta gerçekten güzelmiş.

İnş. bulursun.

Karar senin ama ben olsam öyle yapardım canım.

Ben altımı bilmem de mecburen müsait yakalanırsam doğuma üstüme özen göstereceğim doğum fotoğrafçısı geleceği için.

altına örtüyü çekersin kim görecek ama dediğimn gibi üst önemli özellikle de saç :):):)

Canim bekler bebisin inşaAllah...
Yat güzelce yavrunu besle sağlıkla kilo alır :)
Uzme artık kendini. Olan olmus tatlim.. moralini yüksek tutmaya bak..

Allah korusun ya rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin canimm
Arkadasinda bian once kavusur bebegine insallah

Benim için pek çabuk gecmeyecek tatlim buraya da cok ugrayamam heralde malum bizimkiler geliyor. :) 20-25ine kadar falan kalacaklar sonra memlekete gidecekler sanirim. Bi zararlari yok bana tek sorun iste yalniz olduğun gibi rahat olamiyorsun o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…