- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.921
kız boş ver ne kadar az ınsan olursa o kadar ıyı ya ne yapacan esının abısnı falan ,annen kardesın yanında olsun yeterli bence ,benım de annem kendı ulkemde oldugu ıcın mayıs gıbı ıstanbula gelmesını planlıyorum,baska kımseyı ıstemıyorum yanımdakızlarr bu arada hatırlarmısınız bilmem hani benim doğum zamanımla ablamın görümcesinin düğünü aynı zamana denk geliyordu il dışına cıkacaklar o yuzden doğumumda yanımda olamıcak die üzülüyorum demiştim ya. görümcesinin düğünü agustosa ertlenmiş çok şükür burda olcaklar bnm doğum zamanımda kısmetse :))) ama biz bu konuyu hallettik derken eşimin abisi demezmi biz 31mayısta sivasa (eşinin memleketine) gidiyoruz 2 haziranda donuyoruz die eşim fena bozuldu bizim doğum zamanı tamda dedi oda bilmiyomuş gibi aa öylemiydi dedi ama 40 kere demiştik 1 haziran muhtemel doğum tarihi die. yani bence onemsemediler bilerek o tarihe aldılar. ama eminim tam tersi olsaydı eşim kapı dışarı çıkarmazdı bizi yengesi doğum yapcak yanında olmamız lazım die. ahh ahh ne diyim bilemedimki...
Biri açık yeşil canım.
Diğerinin de altı gri kenarında fuşya şeridi var üstü fuşya.
Kırmızı varsa kırmızı giy canım.
Doğumdan hemen sonra (normal doğum olursa tabi) en beğenmediğini giy, 1-2 saat sonra tuvalete vs. kalktığında da kırmızını giyersin, saçını başını da düzeltir taçını da takarsın prensesler gibi.
Ay cok heyecanli olacak ne zaman dogacak diye tatli telasimiz olacak ayy :)Sorma canım 38 li haftalarda doğsa 40 günün kalmış senin benimde 42-45 :)
Eki Görüntüle 1491678
kızlar ben bu çantadan istiyorum ama netten hiçbir sitede bulamadım. markası OKİEDOG . sizin bidiğiniz site flan varsa yardımcı olun çünkü buna bayıldımfarklı renkleri de dahil olmak üzere bu modeli hiçbir yerde bulamıyorum
bence hangisiyle hatırlanmak, bebişinle ilk fotoyu hangisiyle çektirmek istersen onu götür. ilk foto önemli bence yakışacağını düşündüğünü al.ben kırmızıyı severim ama oğluşun olacağı için genelde mavi aliyorlar. klişeye takılmam dersen kırmızı ideal bencekızlar sordum ama tekrardan sorim hastane de giymek için kırmızı pijama takımı (tacıyla) mı yoksa mavi pijama takımımı götüreyim bi türlü karar vermedim sizce ???
aslında bende pembe rengi çok seviyorum ama zaten bütün pijama takımlarım eşofmanlarım şortlarım vs hep pembe bunu da farklı olsun diye aldım maviyi de erkek olucak diye dediğin gibi kırmızıyı şöyle kendime gelince güzel güzel giyerim
yok canım kalmamış e bebek, hepsiburada ve gittigidiyor sitelerinin hiçbirinde bulamadım stokta yokevet çok güzelmiş e bebek te vardı sanki
Ay cok heyecanli olacak ne zaman dogacak diye tatli telasimiz olacak ayy :)
bence hangisiyle hatırlanmak, bebişinle ilk fotoyu hangisiyle çektirmek istersen onu götür. ilk foto önemli bence yakışacağını düşündüğünü al.ben kırmızıyı severim ama oğluşun olacağı için genelde mavi aliyorlar. klişeye takılmam dersen kırmızı ideal bence
Eki Görüntüle 1491678
kızlar ben bu çantadan istiyorum ama netten hiçbir sitede bulamadım. markası OKİEDOG . sizin bidiğiniz site flan varsa yardımcı olun çünkü buna bayıldımfarklı renkleri de dahil olmak üzere bu modeli hiçbir yerde bulamıyorum
Karar senin ama ben olsam öyle yapardım canım.
Ben altımı bilmem de mecburen müsait yakalanırsam doğuma üstüme özen göstereceğim doğum fotoğrafçısı geleceği için.
kız mı erkek mı senın bebıs kızsa kırmızı erkekse mavıyı alkızlar sordum ama tekrardan sorim hastane de giymek için kırmızı pijama takımı (tacıyla) mı yoksa mavi pijama takımımı götüreyim bi türlü karar vermedim sizce ???
yok canım kalmamış e bebek, hepsiburada ve gittigidiyor sitelerinin hiçbirinde bulamadım stokta yok
kız mı erkek mı senın bebıs kızsa kırmızı erkekse mavıyı al
erkekse hem mavı hem kırmızıyı kullana bılırsın rahat rahat,hangısı ıcıne daha cok sınıyorsa ,ve hastaneye ne kada tanıdık gelırse ona baglı kalabalık olcaksa en guzelın gıy resım falan olacagı ıcınerkek cnm benimde içimden mavi evde kırmızıyı giymek geçiyo
Canim bekler bebisin inşaAllah...Kizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)
Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.
Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim
Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....
Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.
O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....
Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.
Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..
Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.
Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....
Allah korusun ya rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin canimmYavrularımızda bizlerde bundan sonra Allaha emanetiz.
Biz elimizden geleni yaptık, tahliller, detaylılar vs.
Gerisi Allahın bileceği iş.
Haftasonu eşimin bursadaki arkadaşı mesaj atmış bebeğim doğdu ama (normal doğum) ama solunumunda sıkıntı var küveze aldılar bize dua edin diye.
Eşim aradı sordu neden öyle oldu yapabileceğimiz birşey var mı diye, doğarken son dakika kakasını yutmuş ve ciğerlerinde sıkıntı oluşturmuş bir hafta küvezde serum ve antibiyotik tedavisi uygulanacakmış.
Yani demem o ki gerçekten bundan sonrası rabbimin bileceği iş.
Allahım kimseyi darda ve sıkıntıda bırakmasın inş.
Tsk ederim canim. Bi saate gormeye gidecegim. Bi gr dahi almasi bana cok mutluluk verecekkk:)canım benimm geçmiş olsun .. dikkat et bırak eşya fln doguncada alınır acelesi yok Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Benim için pek çabuk gecmeyecek tatlim buraya da cok ugrayamam heralde malum bizimkiler geliyor. :) 20-25ine kadar falan kalacaklar sonra memlekete gidecekler sanirim. Bi zararlari yok bana tek sorun iste yalniz olduğun gibi rahat olamiyorsun o kadar.Evet canım çok heyecanlı olacak.
Bakalım zaman ne gösterecek.
Haftaya doktor kontrolü, 23 nisan vs. derken çabuk geçer.
Sonraki haftada 1 mayıs derken çabuk geçer.
Bu hafta da başladı çabuk geçer.
Hahahahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?