- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.941
Aynen cnm unuttuk insan yüzü gormeyi ama sabredecegizzz. Ve sonu guzel olacak ins:) saol iyi dileklerin icjnCanım aman dikkat et.iyi gözünü karar tip cikmissin. Ben olecik yatiyorum.Dr. çok bunaldin biliyorum ama 26 di son kez gelicek.sonra sen gelicek sin.dışarıda evler var insanlar var dedi :) halimi anlıyor yine..
Bol bol sut ve sut ürünleri.. Kemik gelişimleri atak yaparmış 30 dan sonra..inş dikkat edicez, vaktinde anne sözü dinleyecek evlatciklarimiz..
İnsanin gözünde bisry kalmıyor. Yeterki sağlıkla dogsunlar..
Mobilya beğendik kapora verdik.gitmedi sonra eşim. Ya bisry olursa korkusu yetiyor insana.ama az kaldı inş
Ay o minik parmakları isiritim ben..maşallah kızına..
Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edinKizlar bgn gunum vardi 15kisicik geldi coluk cocuk aman Allahim asiri agrim var belimden kasiklarima vuruyor bana is yaptirmadilar ama dun temizlik vardi kadinin basinda durmaktan yoruldum sanirim bgn de dinlenemeyince ondan olmustur dimi yarin da okul var boyle belden kasiklara vuran sanki surekli idrar yapacakmis gibi baskisi olan var mi normal mi
Ahh caniim... dikkat et kendine yat ve kalkma canim dinlen bol bol. Insallah bebegin ve sen saglikla zamaninda kavusursunuz. Allahim sifa versin.Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
hiçbir fikrim yok canım.bunu bulamazsam zaten klasik sırt cantalarından alacağım. ben bakım çntalarını pek beğenmedim çünküe nasıl olacak peki nerden bulacaksın umarım vardır bi yerlerde iyice bak bari
tatlım ya yorma kendini dinlen yat bebişinden kıymetli değil hiçbir şey. moralini de bozma iyi olacak her şey inş ..Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
Kiyamam , Rabbim sabır versin, inşaAllah her şey guzel olacak , yat bol bol dinlen canim, korkma, endişe bebeğine de sana da yaramaz ...Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
Canim gecmis olsun!!Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
altına örtüyü çekersin kim görecek ama dediğimn gibi üst önemli özellikle de saç :):):)
Allah korusun ya rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin canimm
Arkadasinda bian once kavusur bebegine insallah
Benim için pek çabuk gecmeyecek tatlim buraya da cok ugrayamam heralde malum bizimkiler geliyor. :) 20-25ine kadar falan kalacaklar sonra memlekete gidecekler sanirim. Bi zararlari yok bana tek sorun iste yalniz olduğun gibi rahat olamiyorsun o kadar.
Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
Zaten kadın doğumhanede seninle işim yok bebeği çekeceğim dedi.
Bebeği dışarıda bekleyenlere gösterirkende çekecekler.
Sonrasında da bol bol kızım la (ablası) ile çekecek beni sadece oda çekimine katacak canım.
Kızlar 2 defadır yaşıyorum bunu, kalbim 120 atmaya başlıyor tıpkı şimdiki gibi , çok yorgun hissediyorum kendimi o zaman, buna bir şey yapilabilir mi ? Yani düşürmek için, çok sık olmuyor dediğim gibi bu ıkinci defa bayadir olmadı, bu arada şekerim yok her değerim gayet normal, alakası var midir bilmem ama..? Var mi bilgi sahibi olan..
Hadi ya, çok değişik oluyorum... Hiç halim kalmiyor bir şey yapmayaBende de ar ara oluyor canım.
canım bende de iş yaparken namaz kılarken oluyordu, özellikle secdede filan fazla duramıyordum kalbim tekliyo, ben de normaldir diye düşünerek doktora da demedim ama yürüyüş yapmaya başladıktan sonra azaldı gibi . daha rahat nefes alıp verebiliyorum. biraz azaldı diyebilirimKızlar 2 defadır yaşıyorum bunu, kalbim 120 atmaya başlıyor tıpkı şimdiki gibi , çok yorgun hissediyorum kendimi o zaman, buna bir şey yapilabilir mi ? Yani düşürmek için, çok sık olmuyor dediğim gibi bu ıkinci defa bayadir olmadı, bu arada şekerim yok her değerim gayet normal, alakası var midir bilmem ama..? Var mi bilgi sahibi olan..
Canim inşallah. Ck tsklerr.Canim bekler bebisin inşaAllah...
Yat güzelce yavrunu besle sağlıkla kilo alır :)
Uzme artık kendini. Olan olmus tatlim.. moralini yüksek tutmaya bak..
bizimkini de kociş çekecek bakalım nasıl çekerse :) profesyonel makinamız var,ben iyi çekerim ona da öğretmiştim görücez ne kadar etkili olmuş :))bizim çekimleri de eşim yapıcak makimasıyla artık nereyi kimleri çeker bilmiyorum:):):)
BNDEEHaftaya salı kontrolüm var Allah nasip ederse şafak 48 olacak.
Bakalım doktorumuz ne diyecek.
Belki doğum hakkında konuşur. Merakla ve korkuyla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?