2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen cnm unuttuk insan yüzü gormeyi ama sabredecegizzz. Ve sonu guzel olacak ins:) saol iyi dileklerin icjn

Kizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin

Ahh caniim... dikkat et kendine yat ve kalkma canim dinlen bol bol. Insallah bebegin ve sen saglikla zamaninda kavusursunuz. Allahim sifa versin.

tatlım ya yorma kendini dinlen yat bebişinden kıymetli değil hiçbir şey. moralini de bozma iyi olacak her şey inş ..

Kendi yorma sadece yat, yediklerine içtiklerine dikkat et, Bol bol süt iç canım.. Bişey olmaz inşallah..Ama yinede Kendi doktoruna hemen gitmelisin bnce

Kiyamam , Rabbim sabır versin, inşaAllah her şey guzel olacak , yat bol bol dinlen canim, korkma, endişe bebeğine de sana da yaramaz ...

Canim gecmis olsun!!
Dikkat et kendine dinlen insallah biseycik olmaz yorma kendini.
Yorulmussun cok ayaga kalkmazsan duzelir insallah

Kızlar 2 defadır yaşıyorum bunu, kalbim 120 atmaya başlıyor tıpkı şimdiki gibi , çok yorgun hissediyorum kendimi o zaman, buna bir şey yapilabilir mi ? Yani düşürmek için, çok sık olmuyor dediğim gibi bu ıkinci defa bayadir olmadı, bu arada şekerim yok her değerim gayet normal, alakası var midir bilmem ama..? Var mi bilgi sahibi olan..

altına örtüyü çekersin kim görecek ama dediğimn gibi üst önemli özellikle de saç :):):)

Zaten kadın doğumhanede seninle işim yok bebeği çekeceğim dedi.

Bebeği dışarıda bekleyenlere gösterirkende çekecekler.

Sonrasında da bol bol kızım la (ablası) ile çekecek beni sadece oda çekimine katacak canım.

Allah korusun ya rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin canimm
Arkadasinda bian once kavusur bebegine insallah

Amin canım.

Cuma akşamı doğum yapmış, şimdilik iyiymiş bebek.

Ama hala solunum cihazına bağlıymış 1 haftaya çıkar demişler.

Mecbur katlanacaksın artık canım.

Sende o sırada evi doğuma hazırlarsın.

Onlar gidince de dinlenmeye geçersin.

Allah yardımcın olsun canım.

İnş. Bekler bebeğin günü.

bizim çekimleri de eşim yapıcak makimasıyla artık nereyi kimleri çeker bilmiyorum:):):)

Bende de ar ara oluyor canım.

canım bende de iş yaparken namaz kılarken oluyordu, özellikle secdede filan fazla duramıyordum kalbim tekliyo, ben de normaldir diye düşünerek doktora da demedim ama yürüyüş yapmaya başladıktan sonra azaldı gibi . daha rahat nefes alıp verebiliyorum. biraz azaldı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…