2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnmm uzulme dikkat et bende. Doktora da bakma moral önemli. Raporlusun hic kalkmaa

Cnm genelde tansiyon düşünce carpinti oluyor . Yani benimki oyle... biseyler ye ac kalmaaa

sormaya korkuyorum ama kilo durumları ne alemde bugüne kadar kaç kilo almışsınz kaç olmuşsunuz of bıktım artık kendimi tutmaktan amaaaan deyip önüme geleni yicem ama ya dedikleri gibi son zamanda şişersem

bizimkini de kociş çekecek bakalım nasıl çekerse :) profesyonel makinamız var,ben iyi çekerim ona da öğretmiştim görücez ne kadar etkili olmuş :))

Bizim çekim doğum paketine eklenmiş, doğumada 250 tl. zam yapılmış.

Sen istemiyorum resim desende aynı para istiyorum desende aynı para.

Zaten düşünüyordum ama şimdi kesin oldu.

Bebek arabası 340 TL normal ama Beşik 300'e çok iyiymiş ya Nerden aldın canım

Geçmiş olsun canım dikkat edin, bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah kendi doktorundan daha güzel haberler alırsın

sormaya korkuyorum ama kilo durumları ne alemde bugüne kadar kaç kilo almışsınz kaç olmuşsunuz of bıktım artık kendimi tutmaktan amaaaan deyip önüme geleni yicem ama ya dedikleri gibi son zamanda şişersem

Bugün tam 32 haftalık olduk.

Sabah 9 akşam toplamda 10 kilo almış bulunmaktayım.

3 Kilo daha alma hakkım var.

Doktoruma göre 11 le tamamla demişti, ama ben onu 13 e çıkarttım.

:)

Hmm..
Nefes alamama durumum da var iki haftadır filan..burnum tikanik gibi geziyorum, cigerlerime rahat rahat hava gitmiyor çok zorluyor..
Yürüyüş bende başlamıştim ama havalar bozdu derken çıkamadım..
Yuruyeyim bakalim yine , sanki normal doğumda önemli gibi bir şeyler duymuştum gibi geldi de bana size sorayım dedim...
Aman bir sıkini oluşturmasin da..

Canim ne gunu ne misafiri bosver artik misafiri falan sen kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…