- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.961
Cnmm uzulme dikkat et bende. Doktora da bakma moral önemli. Raporlusun hic kalkmaaKizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
bizim çekimleri de eşim yapıcak makimasıyla artık nereyi kimleri çeker bilmiyorum:):):)
Hadi ya, çok değişik oluyorum... Hiç halim kalmiyor bir şey yapmaya
Normal miymis acaba bu durum canim?
Cnm genelde tansiyon düşünce carpinti oluyor . Yani benimki oyle... biseyler ye ac kalmaaaKızlar 2 defadır yaşıyorum bunu, kalbim 120 atmaya başlıyor tıpkı şimdiki gibi , çok yorgun hissediyorum kendimi o zaman, buna bir şey yapilabilir mi ? Yani düşürmek için, çok sık olmuyor dediğim gibi bu ıkinci defa bayadir olmadı, bu arada şekerim yok her değerim gayet normal, alakası var midir bilmem ama..? Var mi bilgi sahibi olan..
bizimkini de kociş çekecek bakalım nasıl çekerse :) profesyonel makinamız var,ben iyi çekerim ona da öğretmiştim görücez ne kadar etkili olmuş :))
Bebek arabası 340 TL normal ama Beşik 300'e çok iyiymiş yagünaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
Eki Görüntüle 1491456 beşiğimiz
Eki Görüntüle 1491460 bebek arabamız ve ana kucağımız
Geçmiş olsun canım dikkat edin, bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah kendi doktorundan daha güzel haberler alırsınKizlar dunku agridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
sormaya korkuyorum ama kilo durumları ne alemde bugüne kadar kaç kilo almışsınz kaç olmuşsunuz of bıktım artık kendimi tutmaktan amaaaan deyip önüme geleni yicem ama ya dedikleri gibi son zamanda şişersem
Bebek arabası 340 TL normal ama Beşik 300'e çok iyiymiş yaNerden aldın canım
Hmm..canım bende de iş yaparken namaz kılarken oluyordu, özellikle secdede filan fazla duramıyordum kalbim tekliyo, ben de normaldir diye düşünerek doktora da demedim ama yürüyüş yapmaya başladıktan sonra azaldı gibi . daha rahat nefes alıp verebiliyorum. biraz azaldı diyebilirim
Bugün tam 32 haftalık olduk.
Sabah 9 akşam toplamda 10 kilo almış bulunmaktayım.
3 Kilo daha alma hakkım var.
Doktoruma göre 11 le tamamla demişti, ama ben onu 13 e çıkarttım.
:)
40. Haftadan sonra olurmus bu durum oylemi canim kacinci haftasindaymis kiAmin canım.
Cuma akşamı doğum yapmış, şimdilik iyiymiş bebek.
Ama hala solunum cihazına bağlıymış 1 haftaya çıkar demişler.
Hala geçmedi benimki.. yarım saattir bu durumda...Benimki 3-5 dk. de geçiyor canım uzun sürmüyor.
Geçen hafta gittiğimde sormak aklıma gelmedi.
Normaldir inş.
Canim ne gunu ne misafiri bosver artik misafiri falan sen kendine dikkat etKizlar dunkdikktridan sonra bgn sancilandim okulda apar topar hastaneye gittik nts ye bagladilar agri cikti ama dogum sancısı degilmis ama rahim duvarim daha da incelmis doktor 1 hafta rapor verdi olumsuz konuştu bebegim de nornalde 29 arti 3 um 27 arti 6 cikti cok korkuyorum bikac gun dinlenip kendi doktoruma gidecem hala cok agrim var cunku bana dua edin
Anladim canim, tokum aslında..Cnm genelde tansiyon düşünce carpinti oluyor . Yani benimki oyle... biseyler ye ac kalmaaa
11 az ya 13 normal bence de seni eledim az almışsın :):):)
http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html
Şurada da bu haftalarda 10-13 kilo normal yazıyor benim gebelik öncesi kilom için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?