- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.981
40. Haftadan sonra olurmus bu durum oylemi canim kacinci haftasindaymis ki
Az mı sen kaç aldın ki canım.
Bende çok aldığımı düşünüyorum.
Biraz dikkat etmek istiyorum ama haftasonu eşim sen hamilesin şimdi yemeyeceksin ne zaman yiyeceksin diye sürekli bana yemek yediriyor.
aynen benimde normal çıkıyo ama yinede kendimi tutuyorum işte çünkü bana çok geliyo bende 12 kilo aldım acaba 15 le doğururmuyum inşallah :):)
Ben 31+1 im canim..11 az ya 13 normal bence de seni eledim az almışsın :):):)
Akşamları kızım ödevlerini bitirince yemekten sonra 1 saat ailece yürüyoruz o iyi geliyor.
Hem bedenim için hemde yediklerim için.
Sende imkan buldukça çık canım.
İnş. tamamlarsın 15 le.
BN 13 KILO ALDIM DAHA 2 KILO ALABLIRIM FAZLASII II DEGIL NASIL OLCK BILMIYOMAz mı sen kaç aldın ki canım.
Bende çok aldığımı düşünüyorum.
Biraz dikkat etmek istiyorum ama haftasonu eşim sen hamilesin şimdi yemeyeceksin ne zaman yiyeceksin diye sürekli bana yemek yediriyor.
Ben 31+1 im canim..
53 buçuk la başladım 61 buçukum..
8 kilo ,9 a doğru gidiyoruz..
son zamanlar daha hızlı alınıyor diyorlar ama son zamanlarda alınan kilo daha hızlı veriyor yakin arkadaşımdan özellikle tecrübe ettim bu durumu...
Son 4 ayda 12 kilo aldı, doğum sezeryan olmasına rağmen doğumdan 2 gün sonra tartıldiginda nerdeyse 10 kilosu gitmişti..
toplamda 23 kilo aldı yanlış bilmiyorsam..
ben 12 kilo aldım ama 50 kiloyla hamile kaşdım boyum 173 tü şimdi normal oldum 1 aydır yürüyüş yapıyorum ve kilo almamışım ama bana çok fazla geliyo alışkın değilim 1 kilo bile alsam ağlıyodum :):) eşimde söz doğumdan sonra spor salonuna yazdıracam yeter ki ye diyo bebek için gerekli şeyler yiyorum ama benim canım onları değil abur cubur afedersin tatlı pasta kek hep böyle şeyler istiyo
Ben 31+1 im canim..
son zamanlar daha hızlı alınıyor diyorlar ama son zamanlarda alınan kilo daha hızlı veriyor yakin arkadaşımdan özellikle tecrübe ettim bu durumu...
Son 4 ayda 12 kilo aldı, doğum sezeryan olmasına rağmen doğumdan 2 gün sonra tartıldiginda nerdeyse 10 kilosu gitmişti..
Ben 31+1 im canim..
içerde durmak istemiyor gb ittirip duruyor zatenbebek normal zamanında doğuyor ama çok kiloluysa anneyi ve bebeği riske atmamak için sezaryen öneriyolar. kiloludan kasıt 4kilo falan. baş çevresi büyükolunca doğum kanalına sıkışma durumu oluyomuş bazen. bu da anne ve bebek için tehlikeli tabi.
günaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
Eki Görüntüle 1491456 beşiğimiz
Eki Görüntüle 1491460 bebek arabamız ve ana kucağımız
ev tipi tiny love 3+1 bepenmiştim ama arabanın ana kucağı olunca ufak beşikte alınacağından almamaya karar verdim.yok ki canım böyle sizlerden sorup fikir edinmeye çalışıyorm. ben netten alıcam buralardan alamam maraş ın afşin ilçesindeyim çünkübi arkadaşım araba çok önemli değil evde kullanacağmz anakucağı daha önemli aslında onun iyisini almak gerek diyor. anakucağını chicco dan alırım gibi ama arabaya karar veremedim 300den fazla vermek stemiyorum açıkçası.
yürüyüş yapıyorum hatta çıkıcam birazdan o işe yarıyo aslında ve yürüdükçe kendimi iyi hissediyorum sanki yesem de kilo almazmışım gibi:)
Hiç takma kafana canım veririz kilolarımızı.
Yeterki sağlıkla doğsunlar.
Önümüz yaz ağır yemekler zaten yenmiyor, bol salata, bol cacık, bol meyve ve yürüyüş. Birde bebek peşinde koşturmak yeter herhalde.
Evet gayet iyi hemde...böyle duyunca seviniyorum ama belkide onun kadar şanslı olmayabilirim belki veremem ama çok iyi vermiş 10 kilo gayet iyi sezeryan için zaten ilk son zamanda alınan kilolar gidiyomuş
Bizde ailece akşamları yürüyoruz canım.
Eşim be gece 12 de gelecekmiş, belki annem ben ve kızım gideriz.
Müsait olursa annem.
Evet gayet iyi hemde...
O yüzden artık Hiiiic takmiyorum...yediklermi zaten abartmıyorum bu saatten sonra da abartmam... Bu kilolar gidecek arkadaş hiç merak etme sen :)
Evet canim.. boyu 1.67 filandir onun.. 49 la hamile kaldı 72 ydi en son...sanırım öyle dogurdu 38+2 de galiba :))Ay maşallah arkadaşına demek 23 kilo aldı.
Bende ilk 4 ay kilo almadım, sonra 6. aya kadar 3 kilo aldım son kilolarımı son zamanlarda aldım.
Ama senin boyun uzuuuun...ahh keşke bende 8 kilo alsaydım da nutellanın gözüne gözüne vursaydım :):):):):):)
aynene dediğin gibi aslında iradeli olunca ne kadar alsan da veriliyor ama pisikoloji var bide bazen ne yalan söyliim bu kadar aldım diye oturup ağlıyorum sonra eşime sarıyorum sinirimden sen bu aralar baya kilo aldın haa ona göre diye:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?