2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
40. Haftadan sonra olurmus bu durum oylemi canim kacinci haftasindaymis ki

Ben kadını tanımıyorum canım erkek olan eşimin arkadaşı bende tepesinde merakla sordurdum.

Normal zamanında normal doğumda olmuş olay.

Çok nadir rastlanırmış.

Suyu patlatıldığı için mi oldu acaba bilemiyorum.

Onlar üzgünken çokta detay soramıyor insan.

Rabbim şifa versin inş.

Az mı sen kaç aldın ki canım.

Bende çok aldığımı düşünüyorum.

Biraz dikkat etmek istiyorum ama haftasonu eşim sen hamilesin şimdi yemeyeceksin ne zaman yiyeceksin diye sürekli bana yemek yediriyor.

ben 12 kilo aldım ama 50 kiloyla hamile kaşdım boyum 173 tü şimdi normal oldum 1 aydır yürüyüş yapıyorum ve kilo almamışım ama bana çok fazla geliyo alışkın değilim 1 kilo bile alsam ağlıyodum :):) eşimde söz doğumdan sonra spor salonuna yazdıracam yeter ki ye diyo bebek için gerekli şeyler yiyorum ama benim canım onları değil abur cubur afedersin tatlı pasta kek hep böyle şeyler istiyo

aynen benimde normal çıkıyo ama yinede kendimi tutuyorum işte çünkü bana çok geliyo bende 12 kilo aldım acaba 15 le doğururmuyum inşallah :):)

Akşamları kızım ödevlerini bitirince yemekten sonra 1 saat ailece yürüyoruz o iyi geliyor.

Hem bedenim için hemde yediklerim için.

Sende imkan buldukça çık canım.

İnş. tamamlarsın 15 le.

11 az ya 13 normal bence de seni eledim az almışsın :):):)
Ben 31+1 im canim..
53 buçuk la başladım 61 buçukum..
8 kilo ,9 a doğru gidiyoruz..
son zamanlar daha hızlı alınıyor diyorlar ama son zamanlarda alınan kilo daha hızlı veriyor yakin arkadaşımdan özellikle tecrübe ettim bu durumu...
Son 4 ayda 12 kilo aldı, doğum sezeryan olmasına rağmen doğumdan 2 gün sonra tartıldiginda nerdeyse 10 kilosu gitmişti..
toplamda 23 kilo aldı yanlış bilmiyorsam..

Akşamları kızım ödevlerini bitirince yemekten sonra 1 saat ailece yürüyoruz o iyi geliyor.

Hem bedenim için hemde yediklerim için.

Sende imkan buldukça çık canım.

İnş. tamamlarsın 15 le.

yürüyüş yapıyorum hatta çıkıcam birazdan o işe yarıyo aslında ve yürüdükçe kendimi iyi hissediyorum sanki yesem de kilo almazmışım gibi:)

Az mı sen kaç aldın ki canım.

Bende çok aldığımı düşünüyorum.

Biraz dikkat etmek istiyorum ama haftasonu eşim sen hamilesin şimdi yemeyeceksin ne zaman yiyeceksin diye sürekli bana yemek yediriyor.

BN 13 KILO ALDIM DAHA 2 KILO ALABLIRIM FAZLASII II DEGIL NASIL OLCK BILMIYOM

böyle duyunca seviniyorum ama belkide onun kadar şanslı olmayabilirim belki veremem ama çok iyi vermiş 10 kilo gayet iyi sezeryan için zaten ilk son zamanda alınan kilolar gidiyomuş

Hiç takma kafana canım veririz kilolarımızı.

Yeterki sağlıkla doğsunlar.

Önümüz yaz ağır yemekler zaten yenmiyor, bol salata, bol cacık, bol meyve ve yürüyüş. Birde bebek peşinde koşturmak yeter herhalde.

bu arada seni de eledim 8 kilo mu o da neeee

Ay maşallah arkadaşına demek 23 kilo aldı.

Bende ilk 4 ay kilo almadım, sonra 6. aya kadar 3 kilo aldım son kilolarımı son zamanlarda aldım.

içerde durmak istemiyor gb ittirip duruyor zaten

hayırlı olsun. ben de tamamlasam eksikleri ne güzel olacak. bizde otla böcekle uğraşıyoruz eşimle. sabah börek alacağı diye çıktı beta alam mı diye aradı. tmm dedim. büyük fanus yok toprak yok ot yok çeşit balık alıp gelmiş. temizledi kurdu işe gitti. ben de çiçek bakıp duruyorum ama çok güneş aldığından teras pek bi seçeneğim yok

ev tipi tiny love 3+1 bepenmiştim ama arabanın ana kucağı olunca ufak beşikte alınacağından almamaya karar verdim.

Eklentiler

• 20150413_154454.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 77
yürüyüş yapıyorum hatta çıkıcam birazdan o işe yarıyo aslında ve yürüdükçe kendimi iyi hissediyorum sanki yesem de kilo almazmışım gibi:)

Bizde ailece akşamları yürüyoruz canım.

Eşim be gece 12 de gelecekmiş, belki annem ben ve kızım gideriz.

Müsait olursa annem.

aynene dediğin gibi aslında iradeli olunca ne kadar alsan da veriliyor ama pisikoloji var bide bazen ne yalan söyliim bu kadar aldım diye oturup ağlıyorum sonra eşime sarıyorum sinirimden sen bu aralar baya kilo aldın haa ona göre diye:):):)

böyle duyunca seviniyorum ama belkide onun kadar şanslı olmayabilirim belki veremem ama çok iyi vermiş 10 kilo gayet iyi sezeryan için zaten ilk son zamanda alınan kilolar gidiyomuş
Evet gayet iyi hemde...
O yüzden artık Hiiiic takmiyorum...yediklermi zaten abartmıyorum bu saatten sonra da abartmam... Bu kilolar gidecek arkadaş hiç merak etme sen :)

Ay maşallah arkadaşına demek 23 kilo aldı.

Bende ilk 4 ay kilo almadım, sonra 6. aya kadar 3 kilo aldım son kilolarımı son zamanlarda aldım.
Evet canim.. boyu 1.67 filandir onun.. 49 la hamile kaldı 72 ydi en son...sanırım öyle dogurdu 38+2 de galiba :))
Şu an kaç bilmiyorum bi sorayim, bebisi 20 günlük oldu bile..gobek gitmiş nerdeyse , u gördükçe ne takiyorsun esma diyorum :)

Ben 3.aya kadar 2 kilo aldim.. 4 ve 5 te bir kilo aldim.. bulgaristan tatilinde yani 6.ayda 1 hafta kaldık orda 3 kilo aldim :)))
Bir yedirdiler orda sormayın :)
7.ayda yine 1 kilo almışım ışte..bakalim şimdi ne olacak..

ahh keşke bende 8 kilo alsaydım da nutellanın gözüne gözüne vursaydım :):):):):):)
Ama senin boyun uzuuuun...
Bak 1.70 lerde Denedin mi...
Ben 1.63 um 53 le hamile kaldim... Yani senin benden çok alman çok normal..
Üstelik sen hala zayıfsin resmini hatırlıyorum:)))

Valla psikolojimi de bozan tek şey göbeğim.

Hamileliği ben pek sevmiyorum.

Onun dışında zaten kimsede kiloma inanmazdı kilomu pek göstermezmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…