- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.001
Ama senin boyun uzuuuun...
Bak 1.70 lerde Denedin mi...
Ben 1.63 um 53 le hamile kaldim... Yani senin benden çok alman çok normal..
Üstelik sen hala zayıfsin resmini hatırlıyorum:)))
ohh gidin valla evde oturup napcaz demi ben hep tek başıma giderim yürüyüşe eşim hiç sevmez
Valla psikolojimi de bozan tek şey göbeğim.
Hamileliği ben pek sevmiyorum.
Onun dışında zaten kimsede kiloma inanmazdı kilomu pek göstermezmişim.
ahh keşke bende 8 kilo alsaydım da nutellanın gözüne gözüne vursaydım :):):):):):)
Benim eşim gezmeyi, alışverişi ve yürüyüşü benden çok sever şükür.
Yorgun olsada kızım yada ben gezelim dersek gezer.
Şimdi de annemi aradım akşam eşim geç gelecek, hava iyi olursa (kızımın orta kulak iltihabı tedavisi var, rüzgar olursa etkilenir, rüzgarsız olursa yürüyelim dedim) tamam dedi.
Hava iyi olursa annemle ve kızımla yürüyeceğiz.
Evet canim.. boyu 1.67 filandir onun.. 49 la hamile kaldı 72 ydi en son...sanırım öyle dogurdu 38+2 de galiba :))
Şu an kaç bilmiyorum bi sorayim, bebisi 20 günlük oldu bile..gobek gitmiş nerdeyse , u gördükçe ne takiyorsun esma diyorum :)
Ben 3.aya kadar 2 kilo aldim.. 4 ve 5 te bir kilo aldim.. bulgaristan tatilinde yani 6.ayda 1 hafta kaldık orda 3 kilo aldim :)))
Bir yedirdiler orda sormayın :)
7.ayda yine 1 kilo almışım ışte..bakalim şimdi ne olacak..
bence göbek olması basen popo olmasından bin kat daha iyi en azından göbekte bebek var insan mutlu oluyo bırak göbeğin şişsin hiç dert etme onu
Ben tatlı çikolata ve kakao pek yiyemiyorum hamilelikte midemi mahvediyor.
Mide yanması öldürüyor beni.
Beyin belki de otomatik olarak istemiyor.
Ara ara vanilyalı dondurma yiyorum yersem.
en iyisi cnm aman kızına dikkat et geçmiş olsun eserse çıkma bugünlük
Göbeğimde fazla büyük değil allahtan, hala hamile olduğumu anlamayan oluyor dersem inanır mısın?
Tabi üstümde mont varsa inanmıyorsa.
İç karnımın geniş olduğunu söylüyorlar, basen kısımlarımda 3-5 çatlağım olmuştu kızımda da avantajı da var karnın çatlamıyor ve doğumdan sonra göbeğin kalmıyor.
Ama bu bile beni rahatsız ediyor.
hiç deme aynısı bende oluyo mide yanması geçen gece 1 kaşık canım istedi yedim sabaha kadar çektim mide yanmasından ekşimesinden öldüm korkuyorum bende yemeye işte bütün şekerli tatlı şeyler öyle yapıyo meyve bile yesem oluyo önceden hiç olmazdı hamilelikten herhalde
Merhabalar arkadaşlar;
Foruma ilk kez yazıyorum. İnşallah 5 Haziran itibariyle oğluma kavuşacağım. Daha evvelki mesajların hepsini okumaya fırsatım olmadı maalesef çünkü hali hazırda çalışıyorum. Bir Kamu Kurumunda avukatım ve iş ben bıraksam iş beni bırakmıyor, bir türlü izne ayrılamıyorum. Üstelik hamilelikten önce 47 kilo olduğum ve şu an aşırı kilo aldığım için ağrımayan kasım, kemiğim yok diyebilirim ki muhtemelen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Benim sizlere bir sorum olacak. Belki de paylaşılmıştır bu husu bilemiyorum ama doğum yaklaştı malum, hastane çantalarınızı hazırladınız mı? Neler koydunuz?Ben Ankara'da Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum ve hastane hiçbir şey tedarik etmiyor. O yüzden lazım olabilecek herşey yanımda olsun istiyorum. Siz neler yaptınız? Çantalarınız hazır mı? Neler koydunuz?
Daha ne istiyorsun caaniiim...bana da aynısını diyorlar..:)))mersi şekerim :):):):) evet boyum uzun ordan biraz yırtıyorum zaten bu aralar ay ne kadar güzelsin yerine aaaa ne güzel hiç kilo almamşsın hala zayıfsın demeleri daha motive ediyo beni:)
Aramıza hoşgeldin canım.
Sağlıkla kavuşursun inş. bebeğine.
Bende nasip olursa sata göre 8 haziranda kızıma kavuşacağım.
Hastane çantama, bebek için 1 takım hastane çıkışı, bir takım da tulumlu Kıyafet takımı (çıtçıtlı badi, tulum, çorap, eldiven, şapka) koydum.
Kendim için 2 takım pijama, 5 kilot, emzirme sütyeni koydum.
1 paket bebek bezi, 1 paket ıslak mendil ve pişik kremi koydum.
Hastane evime yakın araba ile 5 dk.
Herşeyi evde yıkandı ütülendi hazır, gerek olursa eşim evden getirir.
Fazla götürüp hem kendime yük etmek istemiyorum hemde ilk kızımda fazla götürmüşüm ihtiyaç olmayanları da eve gelince tekrar yıkayıp ütülemekle uğraştım.
Dün eşime hepsini yerini gösterdim.
İhitiyaç olursa bu takımı böylece al gel dedim.
Benim çamaşırlarımın vs. yerini zaten biliyor.
Haaa birde bebek için ayrı olan kalın bir battaniye daha koyacağım ama onu henüz koymadım, yıkandı ütülendi hazır elimin altında.
Hiç iş yaptirmadilar ki sürekli hamur işi.tatlılar..Biri hazırlayınca insan daha çok yiyor. :)
Aramıza hoşgeldin canım.
Hastane çantama, bebek için 1 takım hastane çıkışı, bir takım da tulumlu Kıyafet takımı (çıtçıtlı badi, tulum, çorap, eldiven, şapka) koydum.
Fazla götürüp hem kendime yük etmek istemiyorum hemde ilk kızımda fazla götürmüşüm ihtiyaç olmayanları da eve gelince tekrar yıkayıp ütülemekle uğraştım.
Haaa birde bebek için ayrı olan kalın bir battaniye daha koyacağım ama onu henüz koymadım, yıkandı ütülendi hazır elimin altında.
Aramıza hoşgeldin canım.
Montun hala kapanıyor ve hhamile oolduğun belli degil öyle mi, ne güzelmis... Benim montum kapanmıyor ki artık :)))Göbeğimde fazla büyük değil allahtan, hala hamile olduğumu anlamayan oluyor dersem inanır mısın?
Tabi üstümde mont varsa inanmıyorsa.
İç karnımın geniş olduğunu söylüyorlar, basen kısımlarımda 3-5 çatlağım olmuştu kızımda da avantajı da var karnın çatlamıyor ve doğumdan sonra göbeğin kalmıyor.
Ama bu bile beni rahatsız ediyor.
Daha ne istiyorsun caaniiim...bana da aynısını diyorlar..:)))
Bir Tek goguslerin büyümüş diyorlar evet kiloyu ordan aldim diyorum bende Hehe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?