2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

çokta güzel olur valla bayiliyorum öyle hamilelere
ben azcik kilolu olabilirim ama 12den fazla almamaya çaliscam insallah

Benim ilk hamileligimde sadece göbegim vardi. Bi gün arkadan bi komsu gordu geldi,kiz dogurdun mu dedi. Önümü döndüm sasirdi. fazla kilo almadim ben.kustugum icin kilo kaybetmistim. Doguma 62.5 la baslamistim. 65 le doguma girdim. Ama 62.5 tan 59 kiloya dusmustum hamileyken. Doguma kadar 65 oldum iste.

Dökülecekse problem yok :) fazla çatlamayalım yeter

anladim canim arkadasta yazmis saolsun
bi an kafa gitti valla hem is yerinde isle ugras hem burayi oku sasirdim sanirim

hissetmedim ki ultrasondaki yerinden tahmin ederek söyledim erken tabiki de kız diye kendim söylüyorum sağlıklı olsunda :)

anladim canim kusura bakma yanlis anlamisim bi an ultrasondan bahsettigini farketmedim
öyle tabi saglikli olsun insallah bende erkek hissediyordum bastan beri ama iki gündür kiz rüyalari görüyorum hayirli ve saglikli evlatlar olsun insallah

uykucukus tatlikedi inşallah haber veririm sizlere bu defa kaybetmek istemiyorum bebeğimi
kızlar etrahımda çatlak için lierak kullanan çok gebe var genelde herkes mmnun kaldı biraz pahalı ama etkili olduğunu biliyorum
ayrıca ikili taramada ben daha önce sormuştum söylemişlerdi bebeğimin cinsiyetini mutlaka sorun sizde sıkıştırın biraz söylüyorlar

çokta güzel olur valla bayiliyorum öyle hamilelere
ben azcik kilolu olabilirim ama 12den fazla almamaya çaliscam insallah

biraz büyüsün karınlarımız resim ekleriz birbirimizin göbüşlerine bayıla bayıla bakarız
Sen başarırsııın , daha önce diyet maratonun vs varmış , yaparsın sen , az kilo alır sonra yine onu verirsiiin

kızlar benim için bu gün dönüm noktası bu akşam dr a gideceğim inşallah kalbi hala atıyordur ve içeride ki kanama durmuştur

Canıımm dualarım seninle, Rabbim miniğini sana bağışlasın tatlım , haberdar et bizi..

Canim bu sabah giderken iyice hicbir belirti kalmamisti baya da umitsizdim. Ama hersey yolundaymis.eller ayaklar bile belirgindi hatta 1 gunde onde gidiyor gelişim. Doktoruma da sordum vucut alismis demek ki dedi. yani arkadasim hic sikinti yapma sende de hersey yolundadir.

Insallah canim
Su an 1 oda 1 salonda oturuyoruz en yakin zamanda tasinmak istiyoruz Allahin izniyle bi yer bulupta tasinirsak eve almak istiyorum ya eliptik yada yürüyüs bandi :) artik sporada gidemem çocuktan sonra onu koyarim pusetine bende yaninda spor yaparim

Resim ekleriz tabi ayipsin
Ilerde kuzulara aldiklarimizida paylasiriz

Yürüyüş bandı bence de lazım..
Aman çok yorma kendini taşınma telaşesinde... İnşaAllah gönlünüze göre bir yere taşınırsınız :)

hehe paylaşırız paylaşırız... Rabbim meleklerimizi korusun... sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşaAllaaah

Allah korusun melegini insallah. İki li taramada perintolog bizi korkutmustu ense kalnligi var diye hic sormadım üzüntuden cinsiyet bile gelmemisti aklima sonra kan sonucum temiz çıkmıştı allaha sukur o testlerde o yuzden acayip stres ve korku oluyo bende

Insallah canim saolasin yormamaya caliscam umarim basarili olurum...
Amiiin insallah sag salim kavusalim her birimizde

Insallah bir sey olmaz..gonluNuzu ferah tutun..dua edelim bebeklerimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…