- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.561
heheh
Ayy bende okudum o konuyu yaa , hani hamilelerin başına gelen komik şeyler miydi ne başlığı
İleride o tarz olmayı isterim , kilo amakla aram yoktur pek , göbüşüm çıksın ama ben olduğum gibi kalayım
Ultrasonda görünüyo ya nerde oldugu onu demistir. Benim soldaydi saga gecmis simdi.
Dökülecekse problem yok :) fazla çatlamayalım yeterKillanmayi duymustum evetçok fazla sürmeyin diyordu saraçoglu :)
Birde gebelikte olusan hormonlar zaten killanma yapabiliyormus bazilarina, bunyeye bagli, ama dogumdan sonra dökülüyormus o killar, yani her sekilde killanma riskimiz var gibi..
Kız ultrasonda kesenin içerisinde bebiş nerde onu söylüyor arkadaş herhalde.. teoriler var da bir kaç tane ...
Birde solda mı yumurtlama olmuş sağda mı ona göre de tahminler yapılıyor ...
Benim solda yumurtlama olmuş bebiş de solda ultrasonda direkt sola koyuyor doktor... ama kesede tam ortada yatıyor tospam
hissetmedim ki ultrasondaki yerinden tahmin ederek söyledimerken tabiki de kız diye kendim söylüyorum sağlıklı olsunda :)
Bende 7+4 ken 8+0 çıktı
Oğlanlar mı geliyor yoksa
Gelişimi öndeyse oğlan diyorlar ama... bakalım ne çıkacak tospalar...
kızlar benim için bu gün dönüm noktası bu akşam dr a gideceğim inşallah kalbi hala atıyordur ve içeride ki kanama durmuştur
kızlar benim için bu gün dönüm noktası bu akşam dr a gideceğim inşallah kalbi hala atıyordur ve içeride ki kanama durmuştur
çokta güzel olur valla bayiliyorum öyle hamilelere
ben azcik kilolu olabilirim ama 12den fazla almamaya çaliscam insallah
Canim bu sabah giderken iyice hicbir belirti kalmamisti baya da umitsizdim. Ama hersey yolundaymis.eller ayaklar bile belirgindi hatta 1 gunde onde gidiyor gelişim. Doktoruma da sordum vucut alismis demek ki dedi. yani arkadasim hic sikinti yapma sende de hersey yolundadir.yazdıklarının aynısını yaşıyorum akıntım var onuda ilaçlara yoruyorum ara ara kahverengide oluyo bulantım saysam sayılır 3-4 kez olmuştur yani iyilerse ben razıyım istemiyorum bulantı falan zaten iştahım yok iyice kesilir yemeliyiz ki onlarda sağlıkla büyüsünler yani internette araştırmaktanda sıkıldım burda paylaşamak çok güzel gerçekten yarın yazarmısın kontrolden gelince ....
biraz büyüsün karınlarımız resim ekleriz birbirimizin göbüşlerine bayıla bayıla bakarız
Sen başarırsııın , daha önce diyet maratonun vs varmış , yaparsın sen , az kilo alır sonra yine onu verirsiiin
Yürüyüş bandı bence de lazım..Insallah canim
Su an 1 oda 1 salonda oturuyoruz en yakin zamanda tasinmak istiyoruz Allahin izniyle bi yer bulupta tasinirsak eve almak istiyorum ya eliptik yada yürüyüs bandi :) artik sporada gidemem çocuktan sonra onu koyarim pusetine bende yaninda spor yaparim
Resim ekleriz tabi ayipsin
Ilerde kuzulara aldiklarimizida paylasiriz
Allah korusun melegini insallah. İki li taramada perintolog bizi korkutmustu ense kalnligi var diye hic sormadım üzüntuden cinsiyet bile gelmemisti aklima sonra kan sonucum temiz çıkmıştı allaha sukur o testlerde o yuzden acayip stres ve korku oluyo bendewasiliinşallah durpost: 37632570 .!.:uykucukus tatlikedi inşallah haber veririm sizlere bu defa kaybetmek istemiyorum bebeğimi
kızlar etrahımda çatlak için lierak kullanan çok gebe var genelde herkes mmnun kaldı biraz pahalı ama etkili olduğunu biliyorum
ayrıca ikili taramada ben daha önce sormuştum söylemişlerdi bebeğimin cinsiyetini mutlaka sorun sizde sıkıştırın biraz söylüyorlar
Yürüyüş bandı bence de lazım..
Aman çok yorma kendini taşınma telaşesinde... İnşaAllah gönlünüze göre bir yere taşınırsınız :)
hehe paylaşırız paylaşırız... Rabbim meleklerimizi korusun... sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşaAllaaah
Insallah bir sey olmaz..gonluNuzu ferah tutun..dua edelim bebeklerimiz icinuykucukus tatlikedi inşallah haber veririm sizlere bu defa kaybetmek istemiyorum bebeğimi
kızlar etrahımda çatlak için lierak kullanan çok gebe var genelde herkes mmnun kaldı birazpahalı ama etkili olduğunu biliyorum
ayrıca ikili taramada ben daha önce sormuştum söylemişlerdi bebeğimin cinsiyetini mutlaka sorun sizde sıkıştırın biraz söylüyorlar
Bu takvime göre benimki de kız ama başka bi sitede bakmıştım yine çin takvimine orada erkek çıkmıştıhttp://www.cintakvimi.org/
çin takvimine göre cinsiyete bakanlar var mi aranizda?
Bana kiz çikiyor bakalim sonuç nolcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?