2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben doktoruma sordum bunu midem bulanmıyor dedim bi sıkıntı mı var diye dr umun bana dediği eşim 2 kez doğum yaptı ikisinde de bulantının b sini anmadı sürekli erik yedi dedi ama genel inanış bu yönde mide bulanmıyorsa sıkıntı var diye doğru olabilir mi bilmiyorum benim annemde ilk hamileliğimde takmıştı soruyodu zaten onun kalbi durdu yoktu bulantı ama et balıktan tiksinmiştim bu sefer sabahları hafif bir öğürtü var ama hiçbirşeyden tiksinmedim gün içinde de bulantım falan yok hayırlısı artık.

çok sevindim canım,ne güzel ya şaşırıyorum çok farklı bir duygu ne hissettin görünce... benimde belirginleşmidir acaba ikisi de iyimidir sabırsızlanıyorum umarım sorunsuz bir hamilelik geçiririiz bekleyen herkes inşallah

çigköfte deme bana nasıl canım çekiyor nasıl ama kabızlıktan korkuma yiyemiyorummmmmmmmmmmmm ols da yesekkkkkkkkk

benimde canım çiğ köfte istiyor nar ekşili ,,(((ama doktor çiğ şeylerde n uzak dur dedi
çiğ köfte -salam az pişmiş et vs...toksoplazma açısından sakıncalı dedi ((

idil_sudem .!.:
benimde canım çiğ köfte istiyor nar ekşili ,,(((ama doktor çiğ şeylerde n uzak dur dedi
çiğ köfte -salam az pişmiş et vs...toksoplazma açısından sakıncalı dedi ((
Etli degil genelde dışarda yapilanlat patatesli oluyo temiz güvenilir bir yerden yenebilir.

Evet arkadasim ben de sana katiliyorum..kendimde bi anormallik ariyorum bende..dun esimle balik kizarttik hic birsey olmadi..bulantim yok..Sevinmeli miyim uzulmeli miyim bilemedim..sirf bunun icin doktora gitcem bu hafta..

Etli degil genelde dışarda yapilanlat patatesli oluyo temiz güvenilir bir yerden yenebilir.

adıyamanlı nın ki çok güzel ama etli ooo bide o ses var sanırım oda etli bilindik marka varsa söyleyin
doktorda güvendiğin varsa sırf bulgurla yapan ye dedi

Hamisler merhaba,
Benim mide bulantilarim devam ediyor. Hatta gunde 1 çıkarıyorum bile. Su icmeye zorluyorum kendimi bulantidan 2 haftadir zor iciyorum.
Cin takviminde kiz cikiyor. Ultrasonda da kesenin sag tarafinda. Rabbim eli ayagi duzgun hayirli sağlıklı versin daha ne isterim.
Kan ve idrar tahlillerimi yaptiriyorum haftaya doktora giderim sonuclari gostermeye sonrada 11.yada 12.hafta 2li test olur sanirim

Evet arkadasim ben de sana katiliyorum..kendimde bi anormallik ariyorum bende..dun esimle balik kizarttik hic birsey olmadi..bulantim yok..Sevinmeli miyim uzulmeli miyim bilemedim..sirf bunun icin doktora gitcem bu hafta..
Sevinmelisin tabi .bulanti deyince her an bendede olmuyo bazen bir parfun kokusu bazen yemek kokusu kedim var kumunun kokusu mesala bi an bulanti oliyo geciyor. Yada kasik batması oliyo yada goguste sizlamalar oluyo bunlar zaten gebelikte olabilecek şeyler bulantisi olanlarinda kesilir buyuk ihtimalle yakında.kimi dr bulanti iyi diyo kimisi olabilirde diyo olmayabilir de diyo şiddetli kanama olmadigi surece tedirgin olmayin

idil_sudbaktım cnmst: 37633913 .!.:
adıyamanlı nın ki çok güzel ama etli ooo bide o ses var sanırım oda etli bilindik marka varsa söyleyin
doktorda güvendiğin varsa sırf bulgurla yapan ye dedi
Oses sitesinden baktım o etsiz diyo r

amin canım inşallah cümlemizin sorun değil bende daha çok taze anneyim öğreneceğim inşallah araştıra araştıra :)

Afiyet olsun cnmran yagmuru, post: 37633879, member: 630823"]Hocam disarda satilanlar baharat ve duguden yapiliyor..ben her gun yemek istiyorum nerdeyse..ama haftada bir gidip bi dürum yeyip nefsimi koreltiyorum[/QUOTE]
Afiyywt olsun cnm bede kaynanam a yaptiriyorum yumurtali urfalilar oda guzel oluyor.

Oses sitesinden baktım o etsiz diyo r

aaa baktım ben de şaşırdım bilmiyordum, okadar da yazdım internete etsiz çiğ köfte diye çıkmamıştı sitesine bakmakta aklıma gelmedi,teşekkür ederim.....akşama ilk işim çiğ köfte yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…