- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.601
Canim muthis bir duygu.o elleri ayaklari goruyosun kalbin atimini goruyosun. Ben agladim hungur hungur.Allahim bu duyguyu herkese tattirsin nasip etsin insallah. Sende gorursun tabi. Senin ikizmi ne guzel. Cifte sevinc yasicaksin demek.ama stres en buyuk dusman dedi doktorum. bebek rahat beslenemiyor dedi. Aklinda olsun canim seninde.çok sevindim canım,ne güzel ya şaşırıyorum çok farklı bir duygu ne hissettin görünce... benimde belirginleşmidir acaba ikisi de iyimidir sabırsızlanıyorum umarım sorunsuz bir hamilelik geçiririiz bekleyen herkes inşallah
Canim muthis bir duygu.o elleri ayaklari goruyosun kalbin atimini goruyosun. Ben agladim hungur hungur.Allahim bu duyguyu herkese tattirsin nasip etsin insallah. Sende gorursun tabi. Senin ikizmi ne guzel. Cifte sevinc yasicaksin demek.ama stres en buyuk dusman dedi doktorum. bebek rahat beslenemiyor dedi. Aklinda olsun canim seninde.
Ben de bugün doktordan geldim kalp atışlarını duydum bebeğimin Allah Tüm isteyenlere nasip etsin bizim de sağlıkla kucağımıza almayı..
adıyamanlı nın ki çok güzel ama etli ooo bide o ses var sanırım oda etli bilindik marka varsa söyleyin
doktorda güvendiğin varsa sırf bulgurla yapan ye dedi
Sevinmelisin tabi .bulanti deyince her an bendede olmuyo bazen bir parfun kokusu bazen yemek kokusu kedim var kumunun kokusu mesala bi an bulanti oliyo geciyor. Yada kasik batması oliyo yada goguste sizlamalar oluyo bunlar zaten gebelikte olabilecek şeyler bulantisi olanlarinda kesilir buyuk ihtimalle yakında.kimi dr bulanti iyi diyo kimisi olabilirde diyo olmayabilir de diyo şiddetli kanama olmadigi surece tedirgin olmayin
Cnm mecburen bazen esim degistiriyor benim toksaplazma virusu almisim daha once o yuzden bagisikligim var .Dikkat ediyorum temizlerken. Bide kedimdede toksaplazma yok test yaptirdik allaga emanetler artik oglumdada kedim vardi .:)canım kedinin kumunu sen değişoyüzdersun değilmi hamişlerde sakıncalı diye biliyorum
Aminnn cnm ..kuru mama yiyen Kedilerde sikinti yok tabi asilari tam olmasi lazim bide anne virusu gebrlikten once almali misal sokak kedileri fare vs yiyince o sekilde bu virusu aliyolar benim kizcem de yok teyzesi.:) ama siz dikkat edin genede bir sure uzak durun bağışıklık yokksa biz kizmla koyun koyuna uyuyozKIZLAR BİR SÜRÜ ALINTI YAPTIM HEPSİ KAYBOLDU...
AMAN DİYEYİM AMAN AMAN...
SAKIN İÇİNDE ÇİĞ ET OLAN BİŞEY YEMEYİN...
KEDİLERE DİKKAT !!! DIŞKILARINDA OLAN BİR MİKROP BESİNLERE BULAŞIYOR VE TOXOPLAZMA OLUŞUYOR... KEDİ DIŞKISINDA AYLARCA YAŞAYABİLİYOR BU MİKROP...
SEBZELERİ YEŞİLLİKLERİ SİRKELİ SUDA BEKLETİN...
KEDİ KUMUYLA KESİNLİKLE TEMAS ETMEMELİ HAMİLE ANNELER...
BEN GÜNLERDİR NELER CEKTİM OKUYANLAR BİLİR BURDAN...
KANDA TOXOPLAZMA POZİTİF ÇIKTI ADİVİTE TAHLİLLERİ FELAN SONUÇ GELENE KADAR
RESMEN 40 DOĞURDUM...
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN GEBELİKTEN ÖNCE GECİRDİĞİM ORTAYA ÇIKTI AMA SONUÇLAR GELENE KADAR BİR BANA BİR AİLEME BİRDE ALLAHA SORUN NELER YAŞADIK...
CENABI HAK HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZLE BİRLİKTE KORUSUN...
hoşgeldin cnm...merhabalar arkadaşlar bende aranıza geldim burayı artık daha sık takip edeceğim bebeğimi öğreneli bir hafta oldu 7. haftanın içinde görünsem de aslında şuanda 6. haftadayım bir hafta geriden geliyorum :) şimdilik bir sorun yok. inşallah rabbim bir sıkıntı vermez
Bana öyle gibi geldi , ne bileyim
Ya düzgün sürmek önemli bence , vücut sürekli nemli kalacak bir kere , hem içten hem dıştan , bu da bizim elimizden gelen , gerisi zaten bünye meselesi , çatlayacaksa çatlayacak ne yapalım artık
Anne olmak kolay değil , artık kız değiliiiz
V
Cnm mecburen bazen esim degistiriyor benim toksaplazma virusu almisim daha once o yuzden bagisikligim var .Dikkat ediyorum temizlerken. Bide kedimdede toksaplazma yok test yaptirdik allaga emanetler artik oglumdada kedim vardi .:)
hoşgeldin cnm...
amin cümlemize kolay gebişlik ve doğum nasip etsin Cenabı Hak...
cnm ben ilk gebeliğimde akşamları oturunca jhonsons oil baybyi avucuma döküp karnıma sürüyordum... öle yarım saat kadar yavaş yavaş okşuyordum bebişimi... öyle rahatlıyordu ki bıdık sesimi sıcaklığımı ilgimi hissediyordu...
sonra tatlı tatlı uyuyorduk...
hiç çatlağım olmadı ALLAHA şükür...
sonra adet edindim her banyodan sonra ıslakken vücüdüma yedidim bebek yağını hiç ama hiç çatlağım yok...
kokusuda rahatlatıp uyutuyor insanı
BENİMKİ ERKEK ÇIKIYOR :)http://www.cintakvimi.org/
çin takvimine göre cinsiyete bakanlar var mi aranizda?
Bana kiz çikiyor bakalim sonuç nolcak merak ediyorum
BEN GEÇENKİ HAMİLELİĞİMDE LİERAC KREMİ KULLANMIŞTIM.İKİ TÜPÜ 80 TL İDİ. FAYDASINI GÖRDÜM GENE KULLANACAĞIM İNŞALLAH.@uykucukus @tatlikedi inşallah haber veririm sizlere bu defa kaybetmek istemiyorum bebeğimi
kızlar etrahımda çatlak için lierak kullanan çok gebe var genelde herkes mmnun kaldı biraz pahalı ama etkili olduğunu biliyorum
ayrıca ikili taramada ben daha önce sormuştum söylemişlerdi bebeğimin cinsiyetini mutlaka sorun sizde sıkıştırın biraz söylüyorlar
AYNEN BENİMKİ DE ÖYLECinde erkek., bide rus var onda kız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?