2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
OTE="dyg_34, post: 37634285, member: 292189"]ben çiğ et yememiz gerektiğini biliyorum yanlışmı biliyorum [/QUOTE]
Dogru da bazi cig kofteler etsiz oluyocnm onda sıkıntı yok.

Canim muthis bir duygu.o elleri ayaklari goruyosun kalbin atimini goruyosun. Ben agladim hungur hungur.Allahim bu duyguyu herkese tattirsin nasip etsin insallah. Sende gorursun tabi. Senin ikizmi ne guzel. Cifte sevinc yasicaksin demek.ama stres en buyuk dusman dedi doktorum. bebek rahat beslenemiyor dedi. Aklinda olsun canim seninde.

[QUOTE="idil_sudem, post: 37634314, member: 201kaaa baktım ben de şaşırdım bilmiyordum, okadar da yazdım internete etsiz çiğ köfte diye çıkmamıştı sitesine bakmakta aklıma gelmedi,teşekkür ederim.....akşama ilk işim çiğ köfte yemek[/QUOTE]
Afiyey olsun cnm et kilosu pahali diye cogu et koymaz koymaz et yerine patates aksam alirken sor bak aynisini der

Canım ,ya okurken bende duygulandım görmek nasıl birşey tahmin edemiyorum yapı olarak hem çok duygusal hemde panik evhamlı biriyim elimde olmuyor bazı şeyler en aza indirmeye çalışıcam inşallah evet ikiz olması da çok farklı bir duygu ama korkuların endişelerin risklerinde artıyor herşeyi iki kere düşünüyorum :) rabbim sağlıkla bize yüzlerini göstersin inşallah başka bir isteğim yok şuan..

adıyamanlı nın ki çok güzel ama etli ooo bide o ses var sanırım oda etli bilindik marka varsa söyleyin
doktorda güvendiğin varsa sırf bulgurla yapan ye dedi

canım komagene , çiğköftem ben yiyorum gayet güvenilir türkiye markası, ama bana sorarsan çiğköftemin ki daha güzel:)

canım kedinin kumunu sen değiştirmiyorsun değilmi hamişlerde sakıncalı diye biliyorum

V
canım kedinin kumunu sen değişoyüzdersun değilmi hamişlerde sakıncalı diye biliyorum
Cnm mecburen bazen esim degistiriyor benim toksaplazma virusu almisim daha once o yuzden bagisikligim var .Dikkat ediyorum temizlerken. Bide kedimdede toksaplazma yok test yaptirdik allaga emanetler artik oglumdada kedim vardi .:)

KIZLAR BİR SÜRÜ ALINTI YAPTIM HEPSİ KAYBOLDU...

AMAN DİYEYİM AMAN AMAN...

SAKIN İÇİNDE ÇİĞ ET OLAN BİŞEY YEMEYİN...
KEDİLERE DİKKAT !!! DIŞKILARINDA OLAN BİR MİKROP BESİNLERE BULAŞIYOR VE TOXOPLAZMA OLUŞUYOR... KEDİ DIŞKISINDA AYLARCA YAŞAYABİLİYOR BU MİKROP...
SEBZELERİ YEŞİLLİKLERİ SİRKELİ SUDA BEKLETİN...
KEDİ KUMUYLA KESİNLİKLE TEMAS ETMEMELİ HAMİLE ANNELER...

BEN GÜNLERDİR NELER CEKTİM OKUYANLAR BİLİR BURDAN...
KANDA TOXOPLAZMA POZİTİF ÇIKTI ADİVİTE TAHLİLLERİ FELAN SONUÇ GELENE KADAR
RESMEN 40 DOĞURDUM...
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN GEBELİKTEN ÖNCE GECİRDİĞİM ORTAYA ÇIKTI AMA SONUÇLAR GELENE KADAR BİR BANA BİR AİLEME BİRDE ALLAHA SORUN NELER YAŞADIK...

CENABI HAK HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZLE BİRLİKTE KORUSUN...

Aminnn cnm ..kuru mama yiyen Kedilerde sikinti yok tabi asilari tam olmasi lazim bide anne virusu gebrlikten once almali misal sokak kedileri fare vs yiyince o sekilde bu virusu aliyolar benim kizcem de yok teyzesi.:) ama siz dikkat edin genede bir sure uzak durun bağışıklık yokksa biz kizmla koyun koyuna uyuyoz

Birçok farklı baharat, en kaliteli bulgur, salça ve taptaze yeşilliklerle hazırlanır. Et kullanılmadan üretilen OSES çiğ köfte, zengin besin değerlerine sahip içeriğiyle son derece sağlıklıdır. İnternet sitesinden alıntı yaptım ben yiyiyorum güvenerek o sesden

hoşgeldin cnm...
amin cümlemize kolay gebişlik ve doğum nasip etsin Cenabı Hak...

cnm ben ilk gebeliğimde akşamları oturunca jhonsons oil baybyi avucuma döküp karnıma sürüyordum... öle yarım saat kadar yavaş yavaş okşuyordum bebişimi... öyle rahatlıyordu ki bıdık sesimi sıcaklığımı ilgimi hissediyordu...
sonra tatlı tatlı uyuyorduk...
hiç çatlağım olmadı ALLAHA şükür...
sonra adet edindim her banyodan sonra ıslakken vücüdüma yedidim bebek yağını hiç ama hiç çatlağım yok...
kokusuda rahatlatıp uyutuyor insanı

V

Cnm mecburen bazen esim degistiriyor benim toksaplazma virusu almisim daha once o yuzden bagisikligim var .Dikkat ediyorum temizlerken. Bide kedimdede toksaplazma yok test yaptirdik allaga emanetler artik oglumdada kedim vardi .:)

Aynen Rabbime emanet çok güzel söyledin...

hoş buldum çok teşekkür ederim :) amin inşallah

Guzeldur kizim="HG2014, post: 37635800, member: 531166"]ama bu çooooook güzelll maşallah ay pek bi hoşuma gitti [/QUOTE]
Guzeldir kizim ve inan bana hamile oldugumu hissediyor ve daha bir duskunlesiyor gece normalde alismisti ayak ucumda yatardi simdi gobegimin orda yatiyor oglumdada oyle yapti.cok seviyorum onu ben 2007yilinda romatait artrit e yakalandı m ve stresimi kedi sayesinde attim kotu enerjimi aldi diyebilirim oyuzden yeri başka.

BEN GEÇENKİ HAMİLELİĞİMDE LİERAC KREMİ KULLANMIŞTIM.İKİ TÜPÜ 80 TL İDİ. FAYDASINI GÖRDÜM GENE KULLANACAĞIM İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…