2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

deme yaaa kasinma çatlama alameti mi diyosun
neyse napalim bol suyumuzu içelim belki bi umut çatlamayiz
Bulantim olunca bende içemiyorum zaten takma kafana ama baska zaman mutlaka iç :)

zaten önceden alışık olmasak mümkün olmuyor eskiden yaptığım diyetler sağolsun. hem bol su içmeme sebep oldu hemde şeker kullanmama :) şimdi fındıkımın işine yarayacak :)

hahah aynen valla, diyet yapa yapa su içmeye alistim bende...
Sekeri ben uzun zamandir kullanmazdim oda simdi ise yariyor dedigin gibi

deme yaaa kasinma çatlama alameti mi diyosun
neyse napalim bol suyumuzu içelim belki bi umut çatlamayiz
Bulantim olunca bende içemiyorum zaten takma kafana ama baska zaman mutlaka iç :)
Bana öyle gibi geldi , ne bileyim

Ya düzgün sürmek önemli bence , vücut sürekli nemli kalacak bir kere , hem içten hem dıştan , bu da bizim elimizden gelen , gerisi zaten bünye meselesi , çatlayacaksa çatlayacak ne yapalım artık
Anne olmak kolay değil , artık kız değiliiiz

Orasi öyle caniiim çatlayacagi varsa çatlar napalim
bikinilere elveda deriz olur biter sag salim kucagimiza alalimda gerisi bos

Badem yagi bende killanma yapmadi gerci bünyeden bunyeye degissir ama zeytinyağı ogluma kucukken cok suruyodum masaj yapiyodum sirtinda killanma yapti kestim hemen dokuldu tuyleri:)

Orasi öyle caniiim çatlayacagi varsa çatlar napalim
bikinilere elveda deriz olur biter sag salim kucagimiza alalimda gerisi bos
Ay bikini deyince sen bikini miii dedim , kapalıyım da ben hayatımda bikini giymedim haliyle
Öyle öyle sağ salim gelsin minnoşlar inşaAllah..ama bu göbüş çok komik oldu bende ya... hiç alışkın olmayınca

yok kiz bikiniyi oylesine dedim kapali degilim ama balik etliyim hic giymedim bende
geçen bu forumda bisey okumustum çok zayiflarin hamileligine nohut yutmus solucan diyenler vardi o tarz oldun ozaman ne güzel

Selam , dün acildeydik kahverengi akinti icin. 2 tüp kan verdim. Bebegin kalp atisini da duydum. Progestan verdi doktor. Bugün de kontrol vardi. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim. Sonuc sali günü cikarmis. Saliya randevu al dedi doktor. Sali günü hem sonuclara bakicaz hem kontrol. Bugun de gördük bebegi. Kalp atisini da duyduk yine. Bu arada ilk bebegimde hic catlak olmadi bende. Insallah bunda da olmaz. Benim de doktorum ne kadar krem sürersen sür catliycaksa catliyo demisti. Krem falan kullanmadim hic. Catlamadi da. O yüzden pahali kremlere bosa para harcamayin.

nasil yani
simdiden solda sagda oldugunu hissediyor musun??
7inci hafta erken degil mi ya hissetmek için?
Kız ultrasonda kesenin içerisinde bebiş nerde onu söylüyor arkadaş herhalde.. teoriler var da bir kaç tane ...
Birde solda mı yumurtlama olmuş sağda mı ona göre de tahminler yapılıyor ...
Benim solda yumurtlama olmuş bebiş de solda ultrasonda direkt sola koyuyor doktor... ama kesede tam ortada yatıyor tospam

yok kiz bikiniyi oylesine dedim kapali degilim ama balik etliyim hic giymedim bende
geçen bu forumda bisey okumustum çok zayiflarin hamileligine nohut yutmus solucan diyenler vardi o tarz oldun ozaman ne güzel
heheh
Ayy bende okudum o konuyu yaa , hani hamilelerin başına gelen komik şeyler miydi ne başlığı
İleride o tarz olmayı isterim , kilo amakla aram yoktur pek , göbüşüm çıksın ama ben olduğum gibi kalayım

geçmiş olsun . Rabbim nazarlardan korusun ne güzel bende kalp atışını duymak istiyorum inşallah cuma günü duyacağım :)

Durumunun iyi olmasına çok sevindim canım
Bebişinizle musmutlu olun inşaAllah

Vallahi önlem almak lazım... ben alacağım çatlarsa da çatlar ne yapayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…