- 18 Mart 2015
- 170
- 148
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.021
hihhiiiii11 az ya 13 normal bence de seni eledim az almışsın :):):)
hihhiiiiiben de en son 9 idim . çareyi tartılmamakta buldum, iki hafta daha tartılmıcam canım sıkılıyor yoksa
Ben pijamamla uygun renkte Tulbent takacagim...ceyizime iğne oyali yaptırmıştim çok şik ,hiç de takmadim..buna nasipmis demek ki:)kızlar size iki sorum olacak birincisi izne 37. de ayrılıp 38 de doğum yaparsak o 2 hafta yanıyıor dooğum sonrasına aktarlmıyor diye duydum bilgisi olan var mı ? diğeri de türbanlı arkadaşlar hastanede nasıl bir tülbent yada nasıl bir önlem düşündünüz merak ettim.
Merhaba sizinle aynı şeyi yapmak istiyorum ben de yani, çarşamba izne ayrılabiliyorum ama cumaya kadar çalışayım diyorum. Peki bu perşembe cuma için doktordan çalışabilir raporu almam gerekiyor mu? Yoksa cumadan sonra direk çalışamaz raporunu mu alıcam? Siz nasıl yapacaksınız?Aramizda birer hafta var canim seninle. Ben normalde 21nisanda ayrilabiliyorum ama o haftayi kapaticam, Şali değil cuma günü ayrilcam. Sen de 28 nisanda 32+0 oluyosun o gün itibariyle ayrilabilirsin.
Olur annesi sen merak etme hiç, doğumdan sonra bi dolacak o göğüsler ohhh:)yaa hiç deme benim gögüsler büyüdü ama az bişe öyle aman aman bi büyüme değil acaba süt olmaz mı ki ondan çok korkuyorum en çok istediğim 1. normal doğum 2. si bebişimi emzirmek
canım benim sorma bende aynı meyveyi aşeriyorum aylardır tüm büyük marketlere gittik yok malesefsen cozdun bu amigurimi isini yaz gelmeden bi denemede ben yapim:)
caniniz cekmesin kizlar bende aylardr seftali aseriyrm hic bir yerde bulamdik yaz gelsede doya doya yesem.seninkini bulmak kolay:))
bnce guzel isim anlamida guzel madem bi kac kezde ruyanda gormussun esinlede konusup dusunun derim
yrn kontrolum var canm 30+1 olcaz ins.yazarm burdan kilosunu en son onde gidiyor demisti dr.um
ama belli olmaz bebislere.saglikli olsunlar yeter
Acaba arkadaşının bebeği kaç kiloymuş?Evet canim.. boyu 1.67 filandir onun.. 49 la hamile kaldı 72 ydi en son...sanırım öyle dogurdu 38+2 de galiba :))
Şu an kaç bilmiyorum bi sorayim, bebisi 20 günlük oldu bile..gobek gitmiş nerdeyse , u gördükçe ne takiyorsun esma diyorum :)
Ben 3.aya kadar 2 kilo aldim.. 4 ve 5 te bir kilo aldim.. bulgaristan tatilinde yani 6.ayda 1 hafta kaldık orda 3 kilo aldim :)))
Bir yedirdiler orda sormayın :)
7.ayda yine 1 kilo almışım ışte..bakalim şimdi ne olacak..
Hayr olsun canimm..?Biz yüne hastanelerdeyiz offffffffffff
3 kilo 100 gram doğdu canim... :) 50 cmdi boyu..Acaba arkadaşının bebeği kaç kiloymuş?
gecelik götürmeyecekmisin peki
bak şimdi mesajların hepsini yeni okudum ben de seni eledim tatlımm:)en iyisini yapıyosun cnm tartıldıkça insan sinirleniyo
Montun hala kapanıyor ve hhamile oolduğun belli degil öyle mi, ne güzelmis... Benim montum kapanmıyor ki artık :)))
Mecbur katlanacaksın artık canım.
Sende o sırada evi doğuma hazırlarsın.
Onlar gidince de dinlenmeye geçersin.
canım benim sorma bende aynı meyveyi aşeriyorum aylardır tüm büyük marketlere gittik yok malesef
reyonları geziyorum uzaktan buldum diye koşuyorum bi bakıyorum elma oluyor genelde geçenlerde eşim soğanı şeftali sandı o derece arıyoruz yanidemekki yalnız değilmişim canınız ister diye söylemicektim ama baktım sen yazmışsın dayanamdım
ben takmıyorum canım sadece yaptıkları tuhafıma gitti eşimde çok bozuldu. sanki bilmiyomuş gibi yapmaları salaga yatmaları felankız boş ver ne kadar az ınsan olursa o kadar ıyı ya ne yapacan esının abısnı falan ,annen kardesın yanında olsun yeterli bence ,benım de annem kendı ulkemde oldugu ıcın mayıs gıbı ıstanbula gelmesını planlıyorum,baska kımseyı ıstemıyorum yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?