2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben pijamamla uygun renkte Tulbent takacagim...ceyizime iğne oyali yaptırmıştim çok şik ,hiç de takmadim..buna nasipmis demek ki:)

Aramizda birer hafta var canim seninle. Ben normalde 21nisanda ayrilabiliyorum ama o haftayi kapaticam, Şali değil cuma günü ayrilcam. Sen de 28 nisanda 32+0 oluyosun o gün itibariyle ayrilabilirsin.
Merhaba sizinle aynı şeyi yapmak istiyorum ben de yani, çarşamba izne ayrılabiliyorum ama cumaya kadar çalışayım diyorum. Peki bu perşembe cuma için doktordan çalışabilir raporu almam gerekiyor mu? Yoksa cumadan sonra direk çalışamaz raporunu mu alıcam? Siz nasıl yapacaksınız?

Kp
yaa hiç deme benim gögüsler büyüdü ama az bişe öyle aman aman bi büyüme değil acaba süt olmaz mı ki ondan çok korkuyorum en çok istediğim 1. normal doğum 2. si bebişimi emzirmek
Olur annesi sen merak etme hiç, doğumdan sonra bi dolacak o göğüsler ohhh:)
Benimkiler 2 beden rahat büyümüş... 80 takardim, 85 aldim sıkıyor beni acciikk...:)

canım benim sorma bende aynı meyveyi aşeriyorum aylardır tüm büyük marketlere gittik yok malesef
reyonları geziyorum uzaktan buldum diye koşuyorum bi bakıyorum elma oluyor genelde geçenlerde eşim soğanı şeftali sandı o derece arıyoruz yani demekki yalnız değilmişim canınız ister diye söylemicektim ama baktım sen yazmışsın dayanamdım

Acaba arkadaşının bebeği kaç kiloymuş?

:)en iyisini yapıyosun cnm tartıldıkça insan sinirleniyo
bak şimdi mesajların hepsini yeni okudum ben de seni eledim tatlımm kızz 173 boy ve 50 kilo ile hamile kalmışsın , git nutellanın gözüne vur benim yerime de yahu 160 boyum, el insaf ve 54 le hamiş kaldım +9 da ekle tabi hala 9la kaldıysam ki bence üzerine eklendi bile

Montun hala kapanıyor ve hhamile oolduğun belli degil öyle mi, ne güzelmis... Benim montum kapanmıyor ki artık :)))

Kapanıyor canım.

:)

Geçen gün apartman görevlimiz çöpleri alırken maşallah xxxx hanım kilo almada benle yarışıyorsun dedi (geçen hafta ama gününü hatırlamıyorum, üstümde montumla kızımı servisten almaya aşağı iniyordum) e ben almayacağımda sen mi alacaksın dedim, o neden ki dedi.

Bende anlattım aaa dedi valla kusura bakma montunda olunca hiç anlamadım.

Real de dün vardı canım.

Kilosu 30 tl.

2 tane alsan yeter sana.

akşama güzel bi yemek yapacaktım vazgeçtim kilo mevzusundan dolayı sağlıklı şeyler yiyeyim bari. 12 ile doğuma gitmek istiyoruuuuuuuummmmmmm

ben takmıyorum canım sadece yaptıkları tuhafıma gitti eşimde çok bozuldu. sanki bilmiyomuş gibi yapmaları salaga yatmaları felan zaten geçen ayda 1 hazirana tatil rezervasyonu yaptırmayı düşünüyoruz dediklerinde eşim yine sölemişti 1 haziran haftası dogum olacak nie o tarihe alıyosunuz almayın die. kayınvalidemde aa alırlarmı hiç, biliyorlar tabiki ölesine fiyat araştırmak için o tarihe bakmışlar die onları savunuyordu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…