- 18 Mart 2015
- 170
- 148
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.041
merhabalar canım. yok doktora dedim ben, memur olsan sıkıntılı da öğretmenlerin sıkıntılı olmuyor dedi ve cuma gününden direk başlatacak beni. ama memurlardaki sıkıntı nedir bilmiyorum. çalışabilir raporuna gerek olmuyor yani istediğin zamanda alabiliyorsun.Merhaba sizinle aynı şeyi yapmak istiyorum ben de yani, çarşamba izne ayrılabiliyorum ama cumaya kadar çalışayım diyorum. Peki bu perşembe cuma için doktordan çalışabilir raporu almam gerekiyor mu? Yoksa cumadan sonra direk çalışamaz raporunu mu alıcam? Siz nasıl yapacaksınız?
ayyy ciddi misin oraya da bakmıştım kaç defa ama yoktu gelmiş demekki evet yeter tabi 1 tane bile olsa yeterReal de dün vardı canım.
Kilosu 30 tl.
2 tane alsan yeter sana.
Iki tane pijama Takımı aldim gecelikle rahat etmiyorum benSezeryan doğum yapıcaklar pijamamı aldınız gecelikmi
biz de geldik hastanedennn..
35. haftaya girmişiiz ve 2.390 olmuş kilomuz. tabiki doktor amcamız karbonhidrat diyeti verdi ve bol yürüyüş.
yumurta, et, süt, ceviz, muz bu dörtlüden başka bir şey yiyorduk sankii
ayyy ciddi misin oraya da bakmıştım kaç defa ama yoktu gelmiş demekki evet yeter tabi 1 tane bile olsa yeterben kocaelideyim ama buraya gelmişmidir kiii bi gidip bakayım
Bende bugun uzattim iznimi 5 haftack dahaBen bu cuma ayriliyorum 32+1de
Oyyy maşallah bebeğinin kilosuna canım. Önde gidiyor herhalde.
35. haftaya nasıl girdiniz?
Aramızda bir gün var, ben 32 oldum bugün.
neyse olsun bakalım bu kadar sabrettim yakında buralara da gelir herhalde normalde kışın bile heryerde olan meyveler bu sene inat gibi hiçbiyerde yokAnkara etlik realde dün vardı.
Hatta isimlerini yazmayım bir sürü yaz meyvesi vardı.
Geçen hafta da vardı nektarin ama yalanım olmasın.
Kilosu 46 idi bu hafta indirime girmiş.
hhıııı :)))Kapanıyor canım.
:)
Geçen gün apartman görevlimiz çöpleri alırken maşallah xxxx hanım kilo almada benle yarışıyorsun dedi (geçen hafta ama gününü hatırlamıyorum, üstümde montumla kızımı servisten almaya aşağı iniyordum) e ben almayacağımda sen mi alacaksın dedim, o neden ki dedi.
Bende anlattım aaa dedi valla kusura bakma montunda olunca hiç anlamadım.
tosuncuğa bak maaşAllah yaa :))biz de geldik hastanedennn..
35. haftaya girmişiiz ve 2.390 olmuş kilomuz. tabiki doktor amcamız karbonhidrat diyeti verdi ve bol yürüyüş.
yumurta, et, süt, ceviz, muz bu dörtlüden başka bir şey yiyorduk sankii
Aaa iyiymiş bu, bana da 9-12 demiş, ben 10 aldım, iyi keyfim yerine geldi :)) walla ben canım ne çekerse yiyorum maalesef kendimi kısıtlama gibi bi yeteneğim yok, oyüzden son 2 ay gözümü korkutuyor ya hayırlısıhttp://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html
Şurada da bu haftalarda 10-13 kilo normal yazıyor benim gebelik öncesi kilom için.
ben adet tarihimi girmiştim 32 çıkıyor ama üzerine adet görmüşüm bastan beri üç haftaya yakın ileride çıkıyoruz. artık kesinleşti durum. hazirana kalmıycaz büyük ihtimal. Allahım hayırlısı bakalım 8 derken 5e düştük.
hhıııı :)))
güzelmiş yaa...
gerçi ben göbüşümü seviyorum.. kıyafet kıtlığını sevmiyorum, atletlerim bile alttan açılıyor , göbüşüm kendi kendine frikik veriyor artık :))
göbekler de gider inşaAllah,, seninki gider de , bakalım bizimkiler ne kadar gidecek..
canım bende o siteye göre takip ediyordum hatta geçen ay alt sınıra göre kilo almıştım ama dr kızdıAaa iyiymiş bu, bana da 9-12 demiş, ben 10 aldım, iyi keyfim yerine geldi :)) walla ben canım ne çekerse yiyorum maalesef kendimi kısıtlama gibi bi yeteneğim yok, oyüzden son 2 ay gözümü korkutuyor ya hayırlısı
ahahaha güldüm kız acıdı kısmına ilahiiKomik gelecek ama ben çıtçıtlı badilerimin çıtçıt yerini kestim sadece. Normal atlet gibi oldular, göbek sırt açılmıyor.
Tavsiye ederim.
Annem ilk gördüğünde acıdı atlet alacaktı bana yırtıldı da almıyorum sandı. :)
Aaa iyiymiş bu, bana da 9-12 demiş, ben 10 aldım, iyi keyfim yerine geldi :)) walla ben canım ne çekerse yiyorum maalesef kendimi kısıtlama gibi bi yeteneğim yok, oyüzden son 2 ay gözümü korkutuyor ya hayırlısı
Hamilelik döneminizde şu ana kadar 16 kilogram almış bulunuyorsunuz.
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla 10 ile 13 arası kilo alırlar.
ahahaha güldüm kız acıdı kısmına ilahii
canım annem bana kırmızı tek renk bi iğne oası yaptırmışhangi renk pijama giyersen giy bunu tak dedi, koğuşa olacağımız için, ben eskilerin sözüne çok güvenirim oyüzden kırmızı takcam, kimse yokken de taç takmayı düşünüyorumkızlar size iki sorum olacak birincisi izne 37. de ayrılıp 38 de doğum yaparsak o 2 hafta yanıyıor dooğum sonrasına aktarlmıyor diye duydum bilgisi olan var mı ? diğeri de türbanlı arkadaşlar hastanede nasıl bir tülbent yada nasıl bir önlem düşündünüz merak ettim.
amaaan kı dur hevesimi kursağımda bıraktın :)) benim de doktorumun biri çok iyisin dedi, diğeri bundan sonra ayda 2 yi geçmezse güzel dedi.canım bende o siteye göre takip ediyordum hatta geçen ay alt sınıra göre kilo almıştım ama dr kızdıdaha son aylar var şimdisi için cok dedi ben artık oraya güvenmiyom canım
yesin canım, iştahlı çocuk iyidir, benim bittek yeğenim var doğduğundan beri hepimiz üzerine titreriz 5 yaşına girdi 15 kiloyu zor gördük :/Hafta içi gayet düzenli besleniyorum ama haftasonu eşim ve kızım sayesinde alıp başımı gidiyorum.
Hafta içi dengelemekle geçiyor.
İkisi de boğazlı.
Kızım önceden öyle değildi oda aldı başını gitti.
Kilosu boyu normal, ama yemeye başladı.
Yediğide nere gidiyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?