2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar merhaba
Uzun zamandır netim olmadığından takip edemiyorum fazlaca.danışmak istediğim bisey var size.nette bi sitede buldum sizce uygun müdür?
Lohusa taci,hediye ikram edilen sepeti,kapı süsü,kapi tülü, 100 tane etiketlenmiş süslenmis dolu kolonya sisesi kargoda onlara ait 200 TL nasıl sizce? Hatta foto da ekleyim bakin.ordaki seker yerine 100 kolonya isteyecegim ben

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-13-17-43-14.webp
    42 KB · Görüntüleme: 109

Valla son 1 yıldır maşallah yiyor değişik şeylerde tatmaya başladı.

7 yaş 4 aylık 26 kilo. 126 cm.

Ben de öğretmenim de eğer rapor falan isteniyorsa uğraşmayayım dicektim öbür türlü olursa da 2 gün fahri çalışmış olcam. Yarın bir de idareyle görüşeyim diyordum durumu.

Haha kuvvetli çıksın sesin.

Ağlamayana meme yok canım.

benimki işin şakası tabi. şimdi gelsede yataktan çıkamıyorumki. doğumdan sonra gelsin kalsın bol bol. bedenen bilemem ama psikolojik olarak çok ihtiyacım olacağını hissediyorum. pamuğum ben ve kuzum üçümüz sarılıp uyuyalım

Cok güzel haberlerle geldim kizlar minigimi gördüm. Hunilesme baya duzelmisss doktor dinlenmen ise yaramis dedi:) bu adim attim acildi bi hafta dinlendim kapandi acayip bi kisiligim

1360gr olmus kizimm. Ciger geliştirici igneyi de erteledi doktor iyi görüyorum dedi. Şuan icin cok mutluyum rabbim bozmasinnn kimseninkini.

mevzuyu anladım canım annenin dediğine güldüm iyi akıl valla bende çıtçıtlı giyiyordum olmayınca kaldırdım bende keseyim iyi akıl

canım yaa üzüldüm hevesini kursagında bıraktığım için özür özür özür ama senin iyiliğine dedim be gülüm

Senin adına çok sevindim canım.

Maşallah kızına da kocaman olmuş.

Atlette olmuyor heryer meydanda ama adı atlet.

Kes giy sende valla çok rahat, teşekkür edersin bana.

kızlar sizede karnınız ağır geliyormu galiba ufak olduğum için taşıyamıyorum nette hamilelik korsesi var alıp almamakta tereddütlüyüm sanki alsam işe yarayacak gibi ama bilemedim size bi sorayım dedim

Merhaba guzel anneler iyisinizdir insallah
Dun dugunu de atlattik ama cok yorulmustum galiba ayaklarim sismisti babetlerime girmedi gece boyunca oturdum sadece bu gun sislik kayboldu sukur ilk defa oldu daha da olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…