- 21 Haziran 2013
- 286
- 350
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.061
canım annem bana kırmızı tek renk bi iğne oası yaptırmışhangi renk pijama giyersen giy bunu tak dedi, koğuşa olacağımız için, ben eskilerin sözüne çok güvenirim oyüzden kırmızı takcam, kimse yokken de taç takmayı düşünüyorum
amaaan kı dur hevesimi kursağımda bıraktın :)) benim de doktorumun biri çok iyisin dedi, diğeri bundan sonra ayda 2 yi geçmezse güzel dedi.
yesin canım, iştahlı çocuk iyidir, benim bittek yeğenim var doğduğundan beri hepimiz üzerine titreriz 5 yaşına girdi 15 kiloyu zor gördük :/
Ben de öğretmenim de eğer rapor falan isteniyorsa uğraşmayayım dicektim öbür türlü olursa da 2 gün fahri çalışmış olcam. Yarın bir de idareyle görüşeyim diyordum durumu.merhabalar canım. yok doktora dedim ben, memur olsan sıkıntılı da öğretmenlerin sıkıntılı olmuyor dedi ve cuma gününden direk başlatacak beni. ama memurlardaki sıkıntı nedir bilmiyorum. çalışabilir raporuna gerek olmuyor yani istediğin zamanda alabiliyorsun.
tosuncuğa bak maaşAllah yaa :))
yerler o popoşuuuu :)
Ay maşallah ne güzel, sağlıkla kucağına al inş.
amin hepimiz inşallah. artık anneanneye sesleniyorum ha doğurdm ha doğuracam gel artıkhiçbişeyimiz yokkk dolabımızda
tosuncuğa bak maaşAllah yaa :))
yerler o popoşuuuu :)
tam tosbaa oldu teyzesi :))
Haha kuvvetli çıksın sesin.
Ağlamayana meme yok canım.
Ben yazın atlet giymem kışında karnım ve sırtım açılırsa sinir olurum.
Onun için çıtçıtlı atlet kullanırım.
Kızım 7 yaşında onada hala çıtçıtlı kullanıyorum.
Baktım çıtçıtlarını kapatamıyorum, e normal atletlerden de sırt göbek meydanda bende çıtçıtlanan kısımlarını kestim, uzun dar atletler elde ettim.
Annemde bilmediğinden ilk gördüğünde o atlet ne öyle gel atlet alalım sana dedi.
:)))))))))))))))
canım annem bana kırmızı tek renk bi iğne oası yaptırmışhangi renk pijama giyersen giy bunu tak dedi, koğuşa olacağımız için, ben eskilerin sözüne çok güvenirim oyüzden kırmızı takcam, kimse yokken de taç takmayı düşünüyorum
amaaan kı dur hevesimi kursağımda bıraktın :)) benim de doktorumun biri çok iyisin dedi, diğeri bundan sonra ayda 2 yi geçmezse güzel dedi.
yesin canım, iştahlı çocuk iyidir, benim bittek yeğenim var doğduğundan beri hepimiz üzerine titreriz 5 yaşına girdi 15 kiloyu zor gördük :/
Cok güzel haberlerle geldim kizlar minigimi gördüm. Hunilesme baya duzelmisss doktor dinlenmen ise yaramis dedi:) bu adim attim acildi bi hafta dinlendim kapandi acayip bi kisiligim
1360gr olmus kizimm. Ciger geliştirici igneyi de erteledi doktor iyi görüyorum dedi. Şuan icin cok mutluyum rabbim bozmasinnn kimseninkini.
mevzuyu anladım canım annenin dediğine güldüm iyi akıl valla bende çıtçıtlı giyiyordum olmayınca kaldırdım bende keseyim iyi akıl
canım yaa üzüldüm hevesini kursagında bıraktığım için özür özür özürama senin iyiliğine dedim be gülüm
Kp
Olur annesi sen merak etme hiç, doğumdan sonra bi dolacak o göğüsler ohhh:)
Benimkiler 2 beden rahat büyümüş... 80 takardim, 85 aldim sıkıyor beni acciikk...:)
Kızlar odamızı hazırlamaya başladıkÇok yorucu ama heyecan verici :)
Ayy cok guzel bayildim gule gule kullansin bebisinKızlar odamızı hazırlamaya başladıkÇok yorucu ama heyecan verici :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?