- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.081
Merhabalar arkadaşlar;
Foruma ilk kez yazıyorum. İnşallah 5 Haziran itibariyle oğluma kavuşacağım. Daha evvelki mesajların hepsini okumaya fırsatım olmadı maalesef çünkü hali hazırda çalışıyorum. Bir Kamu Kurumunda avukatım ve iş ben bıraksam iş beni bırakmıyor, bir türlü izne ayrılamıyorum. Üstelik hamilelikten önce 47 kilo olduğum ve şu an aşırı kilo aldığım için ağrımayan kasım, kemiğim yok diyebilirim ki muhtemelen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Benim sizlere bir sorum olacak. Belki de paylaşılmıştır bu husu bilemiyorum ama doğum yaklaştı malum, hastane çantalarınızı hazırladınız mı? Neler koydunuz?Ben Ankara'da Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum ve hastane hiçbir şey tedarik etmiyor. O yüzden lazım olabilecek herşey yanımda olsun istiyorum. Siz neler yaptınız? Çantalarınız hazır mı? Neler koydunuz?
Ben bugun 32+2 aldim raporu gecirmemen gerekyr diyw biliyorum. Yoksa erteletme hakkin yanyrmus diye duymustmMerhaba sevgili anneler, ben yine sizlere bişey sormak istiyorum. 32. haftada izne ayrılacak olan arkadaşlar tam 32 dolduğunda mı ayrılıyoruz. Yani benim çarşamba 32. hafta bitiyor ama ben perşembe cuma da çalışayım diyorum hafta yarıda kalmasın diye. O durumda ben çalışırsam perşembe cuma 2 gün için çalışabilir raporu alman gerekir diyenler var kafam karıştı. cumadan sonra direk çalışamaz raporu alsam problem olur mu acaba? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.:)
Ben 5 haziranda alacak inşallahherkese günaydın güzel annişler.nasılsınız. ben işyerndeyim fırsat buldum bi yazayım dedim.bize ctesi drye gittk paşam büyümüş 1910 gr 44 cn olmuş. makat gelişi duruyormuş. zaten sezaryen olacağım için sadecee bana sıkıntı. dr miz böyle giderse 5 haziranda alabilirzi dedi. sizde sezaryen olması muhtemel olan ve tarihi belirlenen var mı.
Inşallah teyzesi. Onceki gece ruyamda kizima ciciler baktığımızı görmüştüm babasiyla, dun gittik aldik. :) bi de ruyamda bi meyve gördüm cok guzeldi ama yiyemedim rüyamda. Misafirlige gittiğimizde sansima ikram ettiler. Kizim da cok mutlu oldu heralde. Gercekten sigamiyorlar artik dun o kadar acitti ki canimi kaburgalarima dayadi ayaklarini kafasini da sola dayadi iki yerden birden hic durmadan kimildadi ittirdi durdu. En son dedim aaah sirt üstü yattim biraz durdu bende bayilmisim en sonunda. O hareket sonucu tabi tuvalete tasinip durdum :)
Kizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)
Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.
Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim
Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....
Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.
O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....
Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.
Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..
Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.
Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....
ayy çok beğendim canım gülerek kullanın inş sağlıcakla.. beşiği filan çok güzel kapı süsü de ben de böyle yaptırmayı düşünüyorum." bebechocolate" diye bi sayfa var face ve instagramda. kadın mek veriyo güvenilir de görünüyor bakacağız artık :)Kızlar odamızı hazırlamaya başladıkÇok yorucu ama heyecan verici :)
selam kızlar
telefondan yazmayı pek sevmediğim için haftasonu pek aktif değilim, işe geldikçe pcden yazabiliyorum :))
doğum iznime son 12gun offflaya pofflaya bitirmeye çalışıyorum, burdaki sevmediğim bi kişi yüzündenkeşkem ben izne çıkana kdr oda işe gelmese birbirimizi görmesek
bu arada lohusa tacımı ve terliğimi aldım bebişin odası içinde bi kaç malzeme aldık o kısmıda atlattık bebek şekerlerinide tanıdık bi yere yaptırcaz kısmetse inş :)
günaydınnnhepimiziçin güzel bi hafta olsun inşallah zaman ilerledikçe bende her buraya bakışımda acaba doğuran oldu mu demekten kendimi alamıyorum :):):):derken en önce ben doğuruyomuşum bide ayyyy bizde güzel bi haftasonu geçirdik artık sığamıyoruz içeri tekmeler yerini ittirmelere bıraktı ayağıyla delip çıkacak diye bekliyorum bide canımı çok acıtıyo sıpa :)babası da çok şükür bu durumlara şahit oluyo önceden adamcağız elini koyduğu an kesiyodu tekmeleri bide sesini duyunca dut yemiş bülbüle dönüyodu dün gittik oğluşuma beşik yatak cibinlik bebek arabası ve ana kucağı aldık çok şükür aradan çıktı beşiği yatağı 300 e bebek arabası anakucağını 340 a aldık şaka gibi
Eki Görüntüle 1491456 beşiğimiz
Eki Görüntüle 1491460 bebek arabamız ve ana kucağımız
sen asıl komedıyı sımdı duyKomik gelecek ama ben çıtçıtlı badilerimin çıtçıt yerini kestim sadece. Normal atlet gibi oldular, göbek sırt açılmıyor.
Tavsiye ederim.
Annem ilk gördüğünde acıdı atlet alacaktı bana yırtıldı da almıyorum sandı. :)
Canim cok tatlisin yaHamilelik döneminizde şu ana kadar 16 kilogram almış bulunuyorsunuz.
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla 10 ile 13 arası kilo alırlar.
Erteletmek için evet ben de öyle biliyorum ama kısmetse bizim yaz tatili olduğu için erteletemiyoruz, ben 32+2 de izne ayrılcam inş. o iki gün için ekstradan çalışabilir almama gerek var mı onu merak etmiştim.Ben bugun 32+2 aldim raporu gecirmemen gerekyr diyw biliyorum. Yoksa erteletme hakkin yanyrmus diye duymustm
Aseriyorum.com die bi site var yeni buldm ama tanesi 35 lira :)) dedim 1 ay daha bekerim bn zatn 1 tane kesmez Beni:))canım benim sorma bende aynı meyveyi aşeriyorum aylardır tüm büyük marketlere gittik yok malesef
reyonları geziyorum uzaktan buldum diye koşuyorum bi bakıyorum elma oluyor genelde geçenlerde eşim soğanı şeftali sandı o derece arıyoruz yanidemekki yalnız değilmişim canınız ister diye söylemicektim ama baktım sen yazmışsın dayanamdım
Kiizzz hangi sehirrr:)Real de dün vardı canım.
Kilosu 30 tl.
2 tane alsan yeter sana.
NE DEMEK İSTİYOSUUUUNNNNbence göbek olması basen popo olmasından bin kat daha iyi en azından göbekte bebek var insan mutlu oluyo bırak göbeğin şişsin hiç dert etme onu
canım bende Allah nasip ederse iznimi aktarmayı düşünüyorum yani son döneme kadar çalışcam çünkü bana sonrasında izin lazım ocağa kadar işe gitmemeyi düşünüyorum inşallahkızlar size iki sorum olacak birincisi izne 37. de ayrılıp 38 de doğum yaparsak o 2 hafta yanıyıor dooğum sonrasına aktarlmıyor diye duydum bilgisi olan var mı ? diğeri de türbanlı arkadaşlar hastanede nasıl bir tülbent yada nasıl bir önlem düşündünüz merak ettim.
ankaradaymış canım bende hemen atladım ama burda yoktu yakında gelir inşallah buralara da ben kocaelideyim sen nerdeydin?Kiizzz hangi sehirrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?