2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu kilolara neden bu kadar taktiniz ki kizlar. Once saglik.

Sonra dogumda gidecek kilolar, sicaklar, emzirme telaslari, gece uykusuzluklari derken ne oldugunu anlamadan gidecek kilolar. Bebisler hava alsin deyip az yuruyus, az parkta spor derken baslangictan daha hafif olacagiz.

Senin dogum iznin var. Ben serbest avukatim ben napayim. 2 gun sonra ise donmezsen kimse is-ekmek vermez. Derhal ise donmek zorundayim. Zavalli oglum.

Hastane cikisi listeleri yapti arkadaslar. Eger aramada yaparsan sitede cok degisik fikirler edinebilirsin

Ben bugun 32+2 aldim raporu gecirmemen gerekyr diyw biliyorum. Yoksa erteletme hakkin yanyrmus diye duymustm

Ben 5 haziranda alacak inşallah

Oyyy ne güzel Rabbimin ikrami olmuş sana resmen...yerim ben onuuuu.son zamanlarının tadını çıkar canım sonra insanin içinde kalıyor,az kaldı kızına kavusmana hayırlısıyla...

Canım dikkat et nolur,gerçekten hic kıpırdamadan yat gerekirse...çünkü erken gelmesi zorlu bi surece itiyor insanı, moralini de bozup kafana takma erken gelirse diye,inşallah zamaninda gelecek ona inan...

Kızlar odamızı hazırlamaya başladık Çok yorucu ama heyecan verici :)
ayy çok beğendim canım gülerek kullanın inş sağlıcakla.. beşiği filan çok güzel kapı süsü de ben de böyle yaptırmayı düşünüyorum." bebechocolate" diye bi sayfa var face ve instagramda. kadın mek veriyo güvenilir de görünüyor bakacağız artık :)

Eksikler bir bir tamamlanmaya başlanmış...
İzin gunleride yaklastigina gore geriye kuzuyu beklemek kalıyor annesi ne güzel...

Biz de bugün doktora gittik oğlumu gördük. Çok şükür 1180 gr olmuşuz ama doktorum inşallah 30. haftayı geçeriz dedi Çok korkuyorum hemen doğmak isteyecek diye. Ciğer geliştirici iğnenin 2 dozunu yaptırdık ama eczacı 12 saat arayla yapılması lazım dedi. Mutlaka 12 saat ara mı olması lazım? Doktorum öyle bi şey demedi ama

Güle güle kullanın canım inşallah

sen asıl komedıyı sımdı duy ben kendımınkılere kıyamadıgım ıcın kesmedım cok kullanıyorum cunku, cozum olarak esımın ortakcısı oldum atletlerını beraber kullanıyoz

Ben bugun 32+2 aldim raporu gecirmemen gerekyr diyw biliyorum. Yoksa erteletme hakkin yanyrmus diye duymustm
Erteletmek için evet ben de öyle biliyorum ama kısmetse bizim yaz tatili olduğu için erteletemiyoruz, ben 32+2 de izne ayrılcam inş. o iki gün için ekstradan çalışabilir almama gerek var mı onu merak etmiştim.

35. haftaya girdiğimize göre bizim kilomuz normalmiş sevindim şimdi. o zaman hala normal doğum için bir sıkıntı gözükmüyor sanki. Rabbim yardım etsin inşallah.

Aseriyorum.com die bi site var yeni buldm ama tanesi 35 lira :)) dedim 1 ay daha bekerim bn zatn 1 tane kesmez Beni:))

bence göbek olması basen popo olmasından bin kat daha iyi en azından göbekte bebek var insan mutlu oluyo bırak göbeğin şişsin hiç dert etme onu
NE DEMEK İSTİYOSUUUUNNNN bende normalde genetik olarak var popo basen, çok zayıfken bile vardı. şimdi genişlemedi oralar, sadece göbüş var

canım bende Allah nasip ederse iznimi aktarmayı düşünüyorum yani son döneme kadar çalışcam çünkü bana sonrasında izin lazım ocağa kadar işe gitmemeyi düşünüyorum inşallahben memurum aktarılıyor diye biliyorum hatta geçen yıl bi arkadaş izne ayrıldı 2 gün sonra doğum yaptı aktarıldı ama özel sektör nasıl hiç bi bilgim yok ama devlette aktarılıyor

[QUOTEpost: 40481200, member: 271854"]NE DEMEK İSTİYOSUUUUNNNN bende normalde genetik olarak var popo basen, çok zayıfken bile vardı. şimdi genişlemedi oralar, sadece göbüş var [/QUOTE]
Benim genisledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…