2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aseriyorum.com die bi site var yeni buldm ama tanesi 35 lira :)) dedim 1 ay daha bekerim bn zatn 1 tane kesmez Beni:))

tatlım bende bakmıştım da buzluymuş ürünler tanesi 35 lira bide özel ktusu varmış 20 tl 1 ay daha bekleriz bak hem markete gelmeye başlamış çıkar yakında zaten

Kızlaaar sırtımın ağrısından ölecem ( ağlıcam nerdeyse. Kasığım belim vs ağrımıyor ama 2 aydır sırtım çok ağrıyo sanki bıçak saplanmış gibi, ama özellikle bgn çok kötüyüm Masaj felan da işe yaramadı sizin ağrıyomu var mı bi tavsiyeniz :...((

Canım dikkat et nolur,gerçekten hic kıpırdamadan yat gerekirse...çünkü erken gelmesi zorlu bi surece itiyor insanı, moralini de bozup kafana takma erken gelirse diye,inşallah zamaninda gelecek ona inan...
Aynen canim. Vala almayacagim buyuk parcalari. Kizim dogacak beraber gidip alacagiz inşallah.

Sende durum nasil bebegin iyi ins? Senin sagligin nasil cnm

Aseriyorum.com die bi site var yeni buldm ama tanesi 35 lira :)) dedim 1 ay daha bekerim bn zatn 1 tane kesmez Beni:))
canım o siteyi burda bi arkadaş söylemişti, gönderdikleri ürünler hep çürük oluyomuş, okadar paraya değmiyor iade de kabul etmiyorlar demişti haberin olsun .. Belki de ona öyle denk gelmiştir ama

Magnezyum ağrılara iyi geliyor doktorun yazmadım mi acaba ?

Yazdı canım ama ihmal ediyorum ben onu sadece kramp ağrılarına iyi gelir diye düşünerek çok ciddiye almadım galiba, hatırlattığın için saol

Yazdı canım ama ihmal ediyorum ben onu sadece kramp ağrılarına iyi gelir diye düşünerek çok ciddiye almadım galiba, hatırlattığın için saol

Rica ederim Bende öyle düşünmüştüm bi kaç gun içmeyince ağrım arttı kullanınca daha katlanabilir oluyor ağrılar geçmiş olsun

İyi aksamlar kizlar bende enfeksiyonla bogusuyirum nstde sancimda cikti ara ara dr gyno lomexin diye bi fitil verdi tereddutteyim kullanan oldumu acaba aranizda

bütün gün okudum ama yazamadım. bnm de göbein altı bi ağrı bugün derken magnezyumu yazmış kızlar.ben de 2-3 gündür aksatıyorum ondan herhalde. içeyim hemen.

Benimde kalça basen aldı başını gidiyor ama ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı hıh. Hiç alınmadım o yüzden.
lalalalalala....

mıgrosta gordum bugun bak ıstersın ,ama kızlar burda yazmasak mevsımı olmyan meyvelerı,kecenlerde de bı arkadas yazdı cok sevdıyım bı meyveyı markette gordum hemen almak ıstedım ama baktım buyuk buyuk ılaclı mı ona gore alacam dedım hamıleyım,adam alma dedı mayısda mevsımı 1 ay daha bekleyın dedı.Ama burda okudum aklıma gırdı canım da cok ıstıyor sımdı

Hayirli aksamlar hanimlar biricik yawrulari bizde bugun dr deydik kizimla 1746 kg olmus boy soylemiyo ama benim fl olcumlerinden anladigim kadariyla 42, 5 cm dr haftadina bakmafan once ulyrasyona bakarak az kalmis zamanin dedi sonra idrar testinde yuksek kan cikti ama haftama bakinca oo daha 3 hafta icerde dursa cok iyi olur daha ufak dedi hayirlisi oksun ama biraz tirsmadim deil hani gerci benim erkek kardesimde 32 haftalik 1900 kgdogdu ve sadece 3 gun hastanede kaldi doktorlar bile şaşırmış ti 3 gun kalmasina cok cabuk toplamisti belkde kizim dayisina cekicek bellimi olur gerci suda var oglumda da doguma bir ay 4 cm acikligim vardi serumlarla iğnelerle durdular ve 3 gun gununu geçmiş ti aman ya takmiyom kafama neyse hayirlisi neyse o olsun sag saglim dogsunda rabbim ne zaman nasip ettiyse bu arada bayanlar beni dr uyardi gunde 10 dan az hareket ederse sakin bekleme hemen hastaneye git dedi cok onemliymis haberiniz rabbim hayirlisiyla yawrularimizi kucagimiza almayi nasip eylesin

kızlar yarın dopler ıncelemesı ıstemıs dktor benden gelısım gerılıgı var 10 gunluk ondanmı acaba ıstedı,ben 22 cı haftamda yaptırmıstım hatırlıyorum ,asısanına sordum bu haftalarda ıstıyor doktorumuz dedı bazı hastalarından.Smdı ıyıce tırsdım acaba neden ıstedı ne gordu de ısyedı,aranızda varmı 30 cu haftada rengli dopler ıstenen,bebegn kan akımına ,kordon kanına falan bakılıyormus

Kızlar aklıma soktunuz ammiguramiyi bugün gittim aldım malzemeleri başladım. Bu saat oldu bırakamadım elimden. 3 kez söküp baştan başladım. İlmekleri yanlış sayınca geri dönüşü zor oluyomuş. Ama zevkli valla saolun ben de sıkılıodum boşboş. Ben maymunla başladım. Örneğim şöyle;

Bobreklere bi baktrmani tavsiye edrm bnmde öyleydi sorun çıktı. Allh korusun

Hosgeldin cnm hep aklimdaydn.cok sevndm güzel haberlerine.bnde dr.dan geldm bugün en az 1 ay daha yaticksn dedi bebis kafayi dayams pozisyon degstrmiyr malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…