- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.101
Aseriyorum.com die bi site var yeni buldm ama tanesi 35 lira :)) dedim 1 ay daha bekerim bn zatn 1 tane kesmez Beni:))
Aynen canim. Vala almayacagim buyuk parcalari. Kizim dogacak beraber gidip alacagiz inşallah.Canım dikkat et nolur,gerçekten hic kıpırdamadan yat gerekirse...çünkü erken gelmesi zorlu bi surece itiyor insanı, moralini de bozup kafana takma erken gelirse diye,inşallah zamaninda gelecek ona inan...
Insallah cabucak buyur beebebislerr:))Senin adına çok sevindim canım.
Maşallah kızına da kocaman olmuş.
canım o siteyi burda bi arkadaş söylemişti, gönderdikleri ürünler hep çürük oluyomuş, okadar paraya değmiyor iade de kabul etmiyorlar demişti haberin olsun .. Belki de ona öyle denk gelmiştir amaAseriyorum.com die bi site var yeni buldm ama tanesi 35 lira :)) dedim 1 ay daha bekerim bn zatn 1 tane kesmez Beni:))
Kızlaaar sırtımın ağrısından ölecem( ağlıcam nerdeyse. Kasığım belim vs ağrımıyor ama 2 aydır sırtım çok ağrıyo sanki bıçak saplanmış gibi, ama özellikle bgn çok kötüyüm Masaj felan da işe yaramadı sizin ağrıyomu var mı bi tavsiyeniz :...((
Yazdı canım ama ihmal ediyorumben onu sadece kramp ağrılarına iyi gelir diye düşünerek çok ciddiye almadım galiba, hatırlattığın için saol
mıgrosta gordum bugun bak ıstersın ,ama kızlar burda yazmasak mevsımı olmyan meyvelerı,kecenlerde de bı arkadas yazdı cok sevdıyım bı meyveyı markette gordum hemen almak ıstedım ama baktım buyuk buyuk ılaclı mı ona gore alacam dedım hamıleyım,adam alma dedı mayısda mevsımı 1 ay daha bekleyın dedı.Ama burda okudum aklıma gırdı canım da cok ıstıyor sımdıcanım benim sorma bende aynı meyveyi aşeriyorum aylardır tüm büyük marketlere gittik yok malesef
reyonları geziyorum uzaktan buldum diye koşuyorum bi bakıyorum elma oluyor genelde geçenlerde eşim soğanı şeftali sandı o derece arıyoruz yanidemekki yalnız değilmişim canınız ister diye söylemicektim ama baktım sen yazmışsın dayanamdım
Bobreklere bi baktrmani tavsiye edrm bnmde öyleydi sorun çıktı. Allh korusunKızlaaar sırtımın ağrısından ölecem( ağlıcam nerdeyse. Kasığım belim vs ağrımıyor ama 2 aydır sırtım çok ağrıyo sanki bıçak saplanmış gibi, ama özellikle bgn çok kötüyüm Masaj felan da işe yaramadı sizin ağrıyomu var mı bi tavsiyeniz :...((
Hosgeldin cnm hep aklimdaydn.cok sevndm güzel haberlerine.bnde dr.dan geldm bugün en az 1 ay daha yaticksn dedi bebis kafayi dayams pozisyon degstrmiyr malesefCok güzel haberlerle geldim kizlar minigimi gördüm. Hunilesme baya duzelmisss doktor dinlenmen ise yaramis dedi:) bu adim attim acildi bi hafta dinlendim kapandi acayip bi kisiligim
1360gr olmus kizimm. Ciger geliştirici igneyi de erteledi doktor iyi görüyorum dedi. Şuan icin cok mutluyum rabbim bozmasinnn kimseninkini.
Bn antalyadayim burda bulamdk artk biraz daha beklicez:/ankaradaymış canım bende hemen atladım ama burda yoktu yakında gelir inşallah buralara da ben kocaelideyim sen nerdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?