2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım o siteyi burda bi arkadaş söylemişti, gönderdikleri ürünler hep çürük oluyomuş, okadar paraya değmiyor iade de kabul etmiyorlar demişti haberin olsun .. Belki de ona öyle denk gelmiştir ama
Hic duymadm ama zatn almirm veremem o kadr para 2 tanesi 70 lira kizima bise alirn daha ii:)))

Hosgeldin cnm hep aklimdaydn.cok sevndm güzel haberlerine.bnde dr.dan geldm bugün en az 1 ay daha yaticksn dedi bebis kafayi dayams pozisyon degstrmiyr malesef
Sagol cnm düşündüğün icin... yatalim anasini satim bizimde kaderimiz bu bemimkinin de bayadir kafasi asagida. Halada oyleymis. Sanmiyoru. Artik pozisyon degistirecegini bizimkilerin..
dogum hakkinda bisey dedimi doktor? Dogum sekli konusunda.

Benm doktor artik gülüyor adam bana diyor baskalarinda bebege bakariz seninkinde geldigin gibi rahim agzina bakiyoruz. Bebegi atmisiz bi kenara diyor
sukurki iyiler az yolumuz kaldi

Herkese Günaydın tatlışlar.
Dün akşam biraz temizlik yaptim, malum kvlemler gelecekler bugün.
Azcık yorgunum.
Bi de burda arkadaşlara kizarken çamaşır suyu kullanmayın diye, ben kullandım dün rahatsız oldum sonrasında başım ağrıdı.
Siz kullanmayın yine.

Cnm bebegin büyüyor masallaahh. Kendini strese sokma ama yat bence. Okadar faydasi varki. Bana gecen hafta adam resmen doguracagim gozuyle bakiyordu okadar genislemistiki rahim ağzı. ... bi haftadir fazladan adim dahi atmadim. Yedim ictim wc disinda kalkmadim. Bu hafta bakti gayet iyi gördü. Aynen yatisa devam dedi cunku baya duzelmis iyi gelmis sana yatmak dedi.
gerçekten de oyle. Olacak dogumu bile erteleyebiliyor IStirahat. Bence raporunu al 2 3 hafta zaten sonra izinlerimiz basliyor. yatarsin.

Ciğer geliştirici de bnde vuruldum. 2 tane ustuste oldum. Diger ikisinide bu hafta yaptircaktim. Doktor erteledi biraz daha.

Güzel dusunelim güzel olsun ins cnm

Benim riskli olmadığı halde doktorum bana sık sık uzanicaksin çok oturmayacaksin çok ayakta durmayacaksin çok aktif olmayacaksin demişti. Erken doğmaması için yatmak çok önemli demekki.

İyi aksamlar kizlar bende enfeksiyonla bogusuyirum nstde sancimda cikti ara ara dr gyno lomexin diye bi fitil verdi tereddutteyim kullanan oldumu acaba aranizda
Canim idrar yolu enfeksiyonuysa dun ben serum yedim antibiyotigi serum seklinde verdi yani bence kullan doktoruna guven cunku enfeksiyon erken Doguma sebep oluyormuş Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…