- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.121
Hic duymadm ama zatn almirm veremem o kadr para 2 tanesi 70 lira kizima bise alirn daha ii:)))canım o siteyi burda bi arkadaş söylemişti, gönderdikleri ürünler hep çürük oluyomuş, okadar paraya değmiyor iade de kabul etmiyorlar demişti haberin olsun .. Belki de ona öyle denk gelmiştir ama
Gunaydinnn canimmm :)Günaydın kızlar :) 34. Hafta sanada günaydın
Sanada gunaydinnnnn sekerimmmGünaydın güzel hamişler ve minnak kuzucuklar
Sagol cnm düşündüğün icin... yatalim anasini satim bizimde kaderimiz buHosgeldin cnm hep aklimdaydn.cok sevndm güzel haberlerine.bnde dr.dan geldm bugün en az 1 ay daha yaticksn dedi bebis kafayi dayams pozisyon degstrmiyr malesef
Allah bağışlasın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.kızlar bende 27.haftadayım bir kızımız olucak kısmet olursa
tesekkur ederim insallahAllah bağışlasın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Cnm bebegin büyüyor masallaahh. Kendini strese sokma ama yat bence. Okadar faydasi varki. Bana gecen hafta adam resmen doguracagim gozuyle bakiyordu okadar genislemistiki rahim ağzı. ... bi haftadir fazladan adim dahi atmadim. Yedim ictim wc disinda kalkmadim. Bu hafta bakti gayet iyi gördü. Aynen yatisa devam dedi cunku baya duzelmis iyi gelmis sana yatmak dedi.Biz de bugün doktora gittik oğlumu gördük. Çok şükür 1180 gr olmuşuz ama doktorum inşallah 30. haftayı geçeriz dediÇok korkuyorum hemen doğmak isteyecek diye. Ciğer geliştirici iğnenin 2 dozunu yaptırdık ama eczacı 12 saat arayla yapılması lazım dedi. Mutlaka 12 saat ara mı olması lazım? Doktorum öyle bi şey demedi ama
Benim riskli olmadığı halde doktorum bana sık sık uzanicaksin çok oturmayacaksin çok ayakta durmayacaksin çok aktif olmayacaksin demişti. Erken doğmaması için yatmak çok önemli demekki.Cnm bebegin büyüyor masallaahh. Kendini strese sokma ama yat bence. Okadar faydasi varki. Bana gecen hafta adam resmen doguracagim gozuyle bakiyordu okadar genislemistiki rahim ağzı. ... bi haftadir fazladan adim dahi atmadim. Yedim ictim wc disinda kalkmadim. Bu hafta bakti gayet iyi gördü. Aynen yatisa devam dedi cunku baya duzelmis iyi gelmis sana yatmak dedi.
gerçekten de oyle. Olacak dogumu bile erteleyebiliyor IStirahat. Bence raporunu al 2 3 hafta zaten sonra izinlerimiz basliyor. yatarsin.
Ciğer geliştirici de bnde vuruldum. 2 tane ustuste oldum. Diger ikisinide bu hafta yaptircaktim. Doktor erteledi biraz daha.
Güzel dusunelim güzel olsun ins cnm
tesekkur ederim insallah
günaydın cnm sağlıkla kucağına al inş. ilk bebeğin mi sezaryen mi olcak yoksa tahmini doğum tarihin olduğu için mi.buarada cevap verdiğin için teşekkür ederim cnmBen 5 haziranda alacak inşallah
Canim idrar yolu enfeksiyonuysa dun ben serum yedim antibiyotigi serum seklinde verdi yani bence kullan doktoruna guven cunku enfeksiyon erken Doguma sebep oluyormuş Allah korusunİyi aksamlar kizlar bende enfeksiyonla bogusuyirum nstde sancimda cikti ara ara dr gyno lomexin diye bi fitil verdi tereddutteyim kullanan oldumu acaba aranizda
Evet canim maralimiz o sebepten dolayı bu kadar erken dogum yapmis.Canim idrar yolu enfeksiyonuysa dun ben serum yedim antibiyotigi serum seklinde verdi yani bence kullan doktoruna guven cunku enfeksiyon erken Doguma sebep oluyormuş Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?