2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
masallah ıyıymıs kılosu falan ,sıkılıyosun bılıyorum ama35 e kadar yat canım krıtık donemlerdeyız artık,bı 35 cı hafta gelsde dort gozle beklıyoru

az kaldı canım bıraz daha sabır ıyı olacak ,bızım mınıkler boyle ne yapalım,naz edıyorlar sımdıden,valla doktora gıtmeye korkuyorum artık,benım kız resmen dalga gecıyor benle bı gerıye bı ırelı kalpten goturecek benı

gunaydın kızlar 32 cı haftama gırmıs gozukuyorum,ama benım kız gerıdengeliyor kendı kafasınca ,kacıncı haftamdayım sasırdım kaldımBugun doplerım var kan akısına kordonuna bakılacak neden kılo alımı,fl degerı dusuk dıye doktor.Insallah kotu bı sey yoktur daha da gerılememıs kuzum.Dualarınızı beklıyorum,bı normala donse de ben de cıkıp bı seyler alsam hıc bıseyımız hazır degıl odası bıle bos duruyor,eşim alalım dıyor ben ıstemıyorum korkuyorum almaya anlamıyor kı

Bncede degstrmzler önceleri normal dogurursn diyordu bide bebek aşağıda olunca dun gittigmde biraz zor dogurursn normal dedi. Haftaya farklı bi dr.a gidicez baklm o n dick.normalde hic sezeryan dememisti sasrdm

İyi aksamlar kizlar bende enfeksiyonla bogusuyirum nstde sancimda cikti ara ara dr gyno lomexin diye bi fitil verdi tereddutteyim kullanan oldumu acaba aranizda

ben 4-5 kez kullandım cnm mantar çıkmıştı az bende. o fitili guvenle kullanabılırsın kana karışma oranı yok denecek kadar azmış. ama su gıbı akıntı yapıyor korkma suyum gelıyor diye

Canm hiç korkma. Kritik hftalrı atlattık. Bebeğin küçk olsn ama sağlığı yernde olsun. Gerisi önmli değil. Bn de 2 kilo doğmşm. Allh yrdmcn olsn. Bnm bebeğim de geriden geliyor ama alştım artık.

İnşaAllah guzel sonuçlarla geleceksin canim,
Bebisinn için de korkma annesi lütfen, az kaldı bak, eşyalar al ona artık :)
Her sey guzel olacak inşaAllah..

Günaydın, mobilya alacak arkadaşlar bence bir an önce alın çünkü kokusunun çıkması çok zaman alıyor ben alalı 3 hafta oldu hala kokuyor oda ve yatak havalanması lazım yani

kızlar benim haftam pazar günleri doluyor yani pazartesi 32+1 olacam inş. Cumartesi gitsem rapor alabilir miyim izin için, bilgisi olan var mı?

ben park yatak alıcam oda yapmıycam :)
su an yogun sekılde baby shower hazırlıklarındayım 9 mayısta baby shower yaptıktan sonra artık kızımın eksıklerını tamamlıycam

bence hic takma cnm 46 kilodan yukarı cıkmayan ben 50 kılo ıle hamıle kaldım ve su an 62 kıloyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…