- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.141
evet canım bnm :) hayırlısı ile kalan gunlerimizide atlatrz inş :))Eksikler bir bir tamamlanmaya başlanmış...
İzin gunleride yaklastigina gore geriye kuzuyu beklemek kalıyor annesi ne güzel...
Tansiyon canım ya mahvetti beni cuma tekrar gidicem 15/9 kadar çıkıyorHayr olsun canimm..?
masallah ıyıymıs kılosu falan ,sıkılıyosun bılıyorum ama35 e kadar yat canım krıtık donemlerdeyız artık,bı 35 cı hafta gelsde dort gozle beklıyoruIyi geceler kızlar
bugün kontrole gittik 1630 gr 40 cm olmus lokumum:) malesef dogum pozisyonunda en az 1 ay daha yatmaya devm dedi dr.Allah bu gunleri sağlıkla gecirmemizi nasip etsin ins.bebislerimizise saglkla kucaklrz:) artk uyuyalm biz hepinize tatlı ruyalar...
az kaldı canım bıraz daha sabır ıyı olacak ,bızım mınıkler boyle ne yapalım,naz edıyorlar sımdıden,valla doktora gıtmeye korkuyorum artık,benım kız resmen dalga gecıyor benle bı gerıye bı ırelı kalpten goturecek benıSagol cnm düşündüğün icin... yatalim anasini satim bizimde kaderimiz bubemimkinin de bayadir kafasi asagida. Halada oyleymis. Sanmiyoru. Artik pozisyon degistirecegini bizimkilerin..
dogum hakkinda bisey dedimi doktor? Dogum sekli konusunda.
Benm doktor artik gülüyor adam bana diyor baskalarinda bebege bakariz seninkinde geldigin gibi rahim agzina bakiyoruz. Bebegi atmisiz bi kenara diyor
sukurki iyiler az yolumuz kaldi
Bncede degstrmzler önceleri normal dogurursn diyordu bide bebek aşağıda olunca dun gittigmde biraz zor dogurursn normal dedi. Haftaya farklı bi dr.a gidicez baklm o n dick.normalde hic sezeryan dememisti sasrdmSagol cnm düşündüğün icin... yatalim anasini satim bizimde kaderimiz bubemimkinin de bayadir kafasi asagida. Halada oyleymis. Sanmiyoru. Artik pozisyon degistirecegini bizimkilerin..
dogum hakkinda bisey dedimi doktor? Dogum sekli konusunda.
Benm doktor artik gülüyor adam bana diyor baskalarinda bebege bakariz seninkinde geldigin gibi rahim agzina bakiyoruz. Bebegi atmisiz bi kenara diyor
sukurki iyiler az yolumuz kaldi
İyi aksamlar kizlar bende enfeksiyonla bogusuyirum nstde sancimda cikti ara ara dr gyno lomexin diye bi fitil verdi tereddutteyim kullanan oldumu acaba aranizda
Canm hiç korkma. Kritik hftalrı atlattık. Bebeğin küçk olsn ama sağlığı yernde olsun. Gerisi önmli değil. Bn de 2 kilo doğmşm. Allh yrdmcn olsn. Bnm bebeğim de geriden geliyor ama alştım artık.gunaydın kızlar 32 cı haftama gırmıs gozukuyorum,ama benım kız gerıdengeliyor kendı kafasınca ,kacıncı haftamdayım sasırdım kaldımBugun doplerım var kan akısına kordonuna bakılacak neden kılo alımı,fl degerı dusuk dıye doktor.Insallah kotu bı sey yoktur daha da gerılememıs kuzum.Dualarınızı beklıyorum,bı normala donse de ben de cıkıp bı seyler alsam hıc bıseyımız hazır degıl odası bıle bos duruyor,eşim alalım dıyor ben ıstemıyorum korkuyorum almaya anlamıyor kı
Allaha sukur iyi beslemeye calisiyrm.Aynn cnm yaticm 35e kadr bi atlatsak su haftaları...masallah ıyıymıs kılosu falan ,sıkılıyosun bılıyorum ama35 e kadar yat canım krıtık donemlerdeyız artık,bı 35 cı hafta gelsde dort gozle beklıyoru
İnşaAllah guzel sonuçlarla geleceksin canim,gunaydın kızlar 32 cı haftama gırmıs gozukuyorum,ama benım kız gerıdengeliyor kendı kafasınca ,kacıncı haftamdayım sasırdım kaldımBugun doplerım var kan akısına kordonuna bakılacak neden kılo alımı,fl degerı dusuk dıye doktor.Insallah kotu bı sey yoktur daha da gerılememıs kuzum.Dualarınızı beklıyorum,bı normala donse de ben de cıkıp bı seyler alsam hıc bıseyımız hazır degıl odası bıle bos duruyor,eşim alalım dıyor ben ıstemıyorum korkuyorum almaya anlamıyor kı
Valla psikolojimi de bozan tek şey göbeğim.
Hamileliği ben pek sevmiyorum.
Onun dışında zaten kimsede kiloma inanmazdı kilomu pek göstermezmişim.[/QUOTE
Hislerime tercümn olmuşsn canm. Bn de hamillği hç sevmdm. Tek ii tarafı yavruma kavuşack olmk. Bn 6 kilo aldm ama vücudm çok değişmş gbi gliyor bna. Çok çirkn buluyrm kndmi. Daha fazla almş gbi grnyrm. İnşllh hepimz norml kilomza dönerz.
Cnm 32 artilara geljncemi izin basliyor. Yoksa 33e mi girince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?