2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm çok geçmiş olsun aman bebiş 2 kıloyu geçsin de öyle dolanmaya başlarsın drun izin verrise.
şimdi kaç kılo cnm?
az kaldı ıkı hafta daha sabert sonrası çabuk geçecek

resimden mi bakıp yapabiliyorsun. sayıların verildiği sf varsa link atsana.
sayıda arada bi tur dönerken sayıyorum ben fark varsal turda eksiltip azaltıp toparlıyorum.
bende ayaklar kaldı bitecek ama göz, kalı iğne ve boncuk elyaf yok. üşenmezsem tuafiyeye çıkıp soracağım.

günaydın herkese nasılsınız aneler minikler nasıl ???bizde az önce uyandık kahvaltımızı yapıyoz aslında daha yatacaktım ama birileri acıkmış gece bende mide yanmasından öldüm saatlerce yatakta kıvrandım resmen midem yemek borum boğazım heryeri yanıyo ve iğrenç bi tat Allahım ne zaman geçecek yaa

yediklerimize dikkat edicez artık yaa, bana da çikolatalı şeyler yanma yapıyo yemiyordum zaten ama arada yapacağım kaçamakların da önünü midem kesmiş oldu böylece zalım mide

Normal kahvaltimi yaptim canim her zamanki gibi egildim kalktim temizlik yaptım biraz daha belki ondan oldu bilmiyorum ama yanıyor
uff ne var yani herşeyi yesek de kilo almasak ve midemiz yanmasa
gaviscon, rennie veya kullanmıyosan benim gibi maden suyu içrahatlatır kuzum

uff ne var yani herşeyi yesek de kilo almasak ve midemiz yanmasa
gaviscon, rennie veya kullanmıyosan benim gibi maden suyu içrahatlatır kuzum
Rennie var canim ama icmek istemiyorum tadi cok kötü böhtt... su ictim biraz rahatladı şükür :)

herkese merhaba
galiba sonunda alışverişimi bitirdim.bebek arabamız ve anakucağımız vardı kızımdan o nedenle almadık.
park yatak aldım.
yazlık kışlık 2 şer tane battaniye aldım.
kundak bezi aldım 3'lü.2 tane penye yelek.3 takım cicili bicili elbise yada şortlu takım falan...
3 tane askılı/kolsuz ; 8 tane kısa kollu ; 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body aldım.
1 takım 20'li hastane çıkışı ve 3 takım alt-üst aldım.
bunların yanında 5-6 tane patikli alt, 4 tane patiksiz alt ve 4 tane de sadece üst aldım.
3 tane tulum var.10 çift çorap,4 çift eldiven aldım.4-5 şapka 4-5 tane de önlük var.4 tane uzun kollu atlet gibi bir şey var ya içine giyilen,ondan aldım.15-16 tane de ağız mendili...
hepsi bu yeterli midir acep?

Herkescikler feysciklerden eklesmis bize yazmiyorlaar. Neden bize yooh bize de yaziin
Sorma şu face her yerde uyuz ediyor beni :))))
Benim de yok faceim sevmem zaten...bide gittiler eklestiler , ordan grup kurup yazısıp bizi burda unuturlarsa şaşmam (hamile tribi )

Güle güle kullanınn bu bahsettiklerinin hepsi 0-3 ay mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…