- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.161
Kizlar merhaba bi suredir yoktum ne cok konusmussunuzz oyleee. Okuyamadim doguran kasilan yoktur insss oyleyse problem yokturrrr:)
Bi hata yaptim. Besik heves ettim pazar gunu esimle ciktik. Oyle yürüyerek her gordugum magazaya girerek degil... kapisina kadar arabayla gidip inip girdigim gibi cikarak.... ve 3 yere gittik sadece.
Eve geldim cok kötü kasilmalarim oldu nefes aldirmadi bana.... oyle pisman oldumki yerin dibine girsin eşya dedim sag salim dogsunda melegim
Doktora gittik dikise kadar olan bölümde okadar genis bi hunilesme olusmuski.... dikis olmasa simdiye dogurmustum allah korusun.... doktor cok acik dedi. 2cm.dende azmis sanirim. Yatis verilmesi gerekiyodu ama evde yat dedi. Gunlerdir disari adim atmadim. Eskisi gibi degil kipirdamadan yatacaksin dedi oylede yapiyorum....
Daha dur en az 32 olalim dedi. 28 nedir daha cokkk kucuk dedi.
O gun hemen ciger gelistirici igne yi oldum yarin diger dozzu olacagim....
Bugun de raporum bitti tekrar cikip alacagm hemde bebisi gormus olurum.
Okadar korktumki suan kendimi bebegin kilosuna verdim tamamen. Riskli annelerrr zaten ciger gelistiricileri olduk diger onemli husus da bebegin kilosu..
Korkudan gunde 2 yumurta 2 kase yogurt muz bollll ceviz dduzenli tuketmeye basladim.
Bakalim hayirlisi. Herkesten dua bekliyorum kizlar....
Bn de hiç kilo almzdm cnm. Garip gliyo insana, alışk olmynca. Bebeğim sağlkla doğsn ve bn de artık eski fzğime dneyim istyrm.bence hic takma cnm 46 kilodan yukarı cıkmayan ben 50 kılo ıle hamıle kaldım ve su an 62 kıloyum :)
Güle güle kullanın canım inşallah
aynen oyle yeterkı saglıklı olsunlar..Bn de hiç kilo almzdm cnm. Garip gliyo insana, alışk olmynca. Bebeğim sağlkla doğsn ve bn de artık eski fzğime dneyim istyrm.
resimden mi bakıp yapabiliyorsun. sayıların verildiği sf varsa link atsana.Kızlar aklıma soktunuz ammiguramiyi bugün gittim aldım malzemeleri başladım. Bu saat oldu bırakamadım elimden. 3 kez söküp baştan başladım. İlmekleri yanlış sayınca geri dönüşü zor oluyomuş. Ama zevkli valla saolun ben de sıkılıodum boşboş. Ben maymunla başladım. Örneğim şöyle;Eki Görüntüle 1492436
ne yedin de böyle oldun kıyamamÇok feci bir mide yanması yaşıyorum kızlar çok fenayım
yediklerimize dikkat edicez artık yaa, bana da çikolatalı şeyler yanma yapıyogünaydın herkesenasılsınız aneler minikler nasıl ???bizde az önce uyandık kahvaltımızı yapıyoz aslında daha yatacaktım ama birileri acıkmış gece bende mide yanmasından öldüm saatlerce yatakta kıvrandım resmen midem yemek borum boğazım heryeri yanıyo ve iğrenç bi tat Allahım ne zaman geçecek yaa
Normal kahvaltimi yaptim canim her zamanki gibi egildim kalktim temizlik yaptım biraz daha belki ondan oldu bilmiyorum ama yanıyorne yedin de böyle oldun kıyamam
uffNormal kahvaltimi yaptim canim her zamanki gibi egildim kalktim temizlik yaptım biraz daha belki ondan oldu bilmiyorum ama yanıyor
Rennie var canim ama icmek istemiyorum tadi cok kötü böhtt... su ictim biraz rahatladı şükür :)uffne var yani herşeyi yesek de kilo almasak ve midemiz yanmasa
gaviscon, rennie veya kullanmıyosan benim gibi maden suyu içrahatlatır kuzum
rennie tablet demi? ağzında erisin bırak. çiğneyince kötü geliyodur. su geçiriyosa ne âlâRennie var canim ama icmek istemiyorum tadi cok kötü böhtt... su ictim biraz rahatladı şükür :)
Yok tatlim şurup yazdi doktor. Hem naneli hem cikolatalli sacma bi tadi var. Cok cok zorlandigim zaman iciyorum.rennie tablet demi? ağzında erisin bırak. çiğneyince kötü geliyodur. su geçiriyosa ne âlâ
Sorma şu face her yerde uyuz ediyor beni :))))Herkescikler feysciklerden eklesmis bize yazmiyorlaar. Neden bize yooh bize de yaziin
ben dün gece tam 6 kez çıktım uyku zehir oldu yatıp kalkmaktan :)kızlar ben küçğk tuvaletime çok sıkışıyorum artık zor tutuyorum yaa kaçırrıcam dıye tırsıyorum benımkı kafayı dayamış aşağıya bundan böyle gülerken rahat yok bana
Güle güle kullanınnherkese merhaba
galiba sonunda alışverişimi bitirdim.bebek arabamız ve anakucağımız vardı kızımdan o nedenle almadık.
park yatak aldım.
yazlık kışlık 2 şer tane battaniye aldım.
kundak bezi aldım 3'lü.2 tane penye yelek.3 takım cicili bicili elbise yada şortlu takım falan...
3 tane askılı/kolsuz ; 8 tane kısa kollu ; 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body aldım.
1 takım 20'li hastane çıkışı ve 3 takım alt-üst aldım.
bunların yanında 5-6 tane patikli alt, 4 tane patiksiz alt ve 4 tane de sadece üst aldım.
3 tane tulum var.10 çift çorap,4 çift eldiven aldım.4-5 şapka 4-5 tane de önlük var.4 tane uzun kollu atlet gibi bir şey var ya içine giyilen,ondan aldım.15-16 tane de ağız mendili...
hepsi bu yeterli midir acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?