- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.181
ben artık 1 kere kalkıyorum wc ye. önceden 3 defa kalkardım her gece.ben dün gece tam 6 kez çıktım uyku zehir oldu yatıp kalkmaktan :)
Kıyafet olarak bence gayet yeterli duruyor Caniiim...herkese merhaba
galiba sonunda alışverişimi bitirdim.bebek arabamız ve anakucağımız vardı kızımdan o nedenle almadık.
park yatak aldım.
yazlık kışlık 2 şer tane battaniye aldım.
kundak bezi aldım 3'lü.2 tane penye yelek.3 takım cicili bicili elbise yada şortlu takım falan...
3 tane askılı/kolsuz ; 8 tane kısa kollu ; 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body aldım.
1 takım 20'li hastane çıkışı ve 3 takım alt-üst aldım.
bunların yanında 5-6 tane patikli alt, 4 tane patiksiz alt ve 4 tane de sadece üst aldım.
3 tane tulum var.10 çift çorap,4 çift eldiven aldım.4-5 şapka 4-5 tane de önlük var.4 tane uzun kollu atlet gibi bir şey var ya içine giyilen,ondan aldım.15-16 tane de ağız mendili...
hepsi bu yeterli midir acep?
Kurmuslar bile sekerim. (hhemen dedikodu yapayimSorma şu face her yerde uyuz ediyor beni :))))
Benim de yok faceim sevmem zaten...bide gittiler eklestiler , ordan grup kurup yazısıp bizi burda unuturlarsa şaşmam(hamile tribi )
herkese merhaba
galiba sonunda alışverişimi bitirdim.bebek arabamız ve anakucağımız vardı kızımdan o nedenle almadık.
park yatak aldım.
kundak bezi aldım 3'lü.2 tane penye yelek.3 takım cicili bicili elbise yada şortlu takım falan...
3 tane askılı/kolsuz ; 8 tane kısa kollu ; 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body aldım.
bunların yanında 5-6 tane patikli alt, 4 tane patiksiz alt ve 4 tane de sadece üst aldım.
3 tane tulum var.10 çift çorap,4 çift eldiven aldım.4-5 şapka 4-5 tane de önlük var.4 tane uzun kollu atlet gibi bir şey var ya içine giyilen,ondan aldım.15-16 tane de ağız mendili...
Ben usengecligimden 2 kere kalkıyorum...uyku çok tatli ama ne yapayimben artık 1 kere kalkıyorum wc ye. önceden 3 defa kalkardım her gece.
Güle güle kullanınnbu bahsettiklerinin hepsi 0-3 ay mı canım?
Tatlim özür dilerim bi arkadas yazmisti bende ona cevap yazdim yoksa benim yazmak gibi bi niyetim yoktu kusura bakmamıgrosta gordum bugun bak ıstersın ,ama kızlar burda yazmasak mevsımı olmyan meyvelerı,kecenlerde de bı arkadas yazdı cok sevdıyım bı meyveyı markette gordum hemen almak ıstedım ama baktım buyuk buyuk ılaclı mı ona gore alacam dedım hamıleyım,adam alma dedı mayısda mevsımı 1 ay daha bekleyın dedı.Ama burda okudum aklıma gırdı canım da cok ıstıyor sımdı
ben artık 1 kere kalkıyorum wc ye. önceden 3 defa kalkardım her gece.
Ama yasaktiii... Durumu yetkililere bildirmeden önce hemen geri gelsinleeeerrrKurmuslar bile sekerim. (hhemen dedikodu yapayim) benim de yaklaşık 2senedir face'im yok.
saç bandı bir tane var bir de hastane çıkışının şapkasına kendi lohusa tacımın çiçeğinden yapıştırdım.lohusa terliğimi tacımı ve büyük kızımın tacını kendim süsledimKıyafet olarak bence gayet yeterli duruyor Caniiim...
Bebisin kızsa saç bandı da alabilir veya yapabilirsin bir iki tane hehe
Seninkileri okuyunca benim de cok eksigim yokmus dedim icimden daha babamlar da aldilar badi vs. Ama onlara 3-6 aylik diye 1 yas satmislar onlar biraz buyuyunce olacak sanırım. Benim ilk cocugum fazla olsada saklarim gerci ama senin listen yeterli görünüyor :)herkese merhaba
park yatak aldım.
ınstagram varmı :)Kurmuslar bile sekerim. (hhemen dedikodu yapayim) benim de yaklaşık 2senedir face'im yok.
tulumların ikisi ve patiksiz altlar 3-6 ay ama diğerleri 0-3
ınstagram varmı :)
Süper o halde , ellerine sağlıksaç bandı bir tane var bir de hastane çıkışının şapkasına kendi lohusa tacımın çiçeğinden yapıştırdım.lohusa terliğimi tacımı ve büyük kızımın tacını kendim süsledim
:)))) olsun sayfamıda eklersın dıycektımO da yok malesef tek sosyal ağım KK.
Ama yasaktiii... Durumu yetkililere bildirmeden önce hemen geri gelsinleeeerrr
Bak ben bunu nasil kaçırmissiiimmm, engel olmam gerekirdiiii...
Pis kızlar...
Face gereksiz zaman kaybı beennce
Seninkileri okuyunca benim de cok eksigim yokmus dedim icimden daha babamlar da aldilar badi vs. Ama onlara 3-6 aylik diye 1 yas satmislar onlar biraz buyuyunce olacak sanırım. Benim ilk cocugum fazla olsada saklarim gerci ama senin listen yeterli görünüyor :)
yok ya ne grubu, grup murup yok.Kurmuslar bile sekerim. (hhemen dedikodu yapayim) benim de yaklaşık 2senedir face'im yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?