2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kıyafet olarak bence gayet yeterli duruyor Caniiim...
Bebisin kızsa saç bandı da alabilir veya yapabilirsin bir iki tane hehe

Güle güle giysin annesi şimdilik yeterli bence fazla almak da iyi değil çabuk buyuyorlar çünkü sonra olmuyor :)) Ben ufak tefek bişeyler aldım ama her gördüğümü almak istiyorum anlıyorum seni :)))

Tatlim özür dilerim bi arkadas yazmisti bende ona cevap yazdim yoksa benim yazmak gibi bi niyetim yoktu kusura bakma

Kurmuslar bile sekerim. (hhemen dedikodu yapayim) benim de yaklaşık 2senedir face'im yok.
Ama yasaktiii... Durumu yetkililere bildirmeden önce hemen geri gelsinleeeerrr

Bak ben bunu nasil kaçırmissiiimmm, engel olmam gerekirdiiii...
Pis kızlar...

Face gereksiz zaman kaybı beennce

Kıyafet olarak bence gayet yeterli duruyor Caniiim...
Bebisin kızsa saç bandı da alabilir veya yapabilirsin bir iki tane hehe
saç bandı bir tane var bir de hastane çıkışının şapkasına kendi lohusa tacımın çiçeğinden yapıştırdım.lohusa terliğimi tacımı ve büyük kızımın tacını kendim süsledim

Seninkileri okuyunca benim de cok eksigim yokmus dedim icimden daha babamlar da aldilar badi vs. Ama onlara 3-6 aylik diye 1 yas satmislar onlar biraz buyuyunce olacak sanırım. Benim ilk cocugum fazla olsada saklarim gerci ama senin listen yeterli görünüyor :)

bence süper bi yanlışlık olmuş. zaten muhtemelen sen de her gördüğün minnacık şeye abayı yakıyorsun. gelen hediyeler de oluyor epeyce. bir yaş dediğin de çabucak gelecek bak göreceksin. çişdi gazdı dişdi derken sene geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…