2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
MMV HANGİ HASTANEYE GİDİYORDUN. BEN İLKİNDE İSTANBULDA NİSA HASTANESİNE GİDİYORDUM.ŞİMDİDE GÜNEŞLİ MEDİCİNE'YE GİDİYORUM.İKİSİNİNDE ULTRASONU ÇOK İYİ DEĞİL. DAHA GEÇEN CUMARTESİ GİTTİM BENDE AMA SENİN DEDİĞİN KADAR DETAYLI GÖREMEDİM

cnm benim oğlana hamile kaldığım zaman baktım ocak harici full kız çekmiş
ama oğlum var ben inanmıyorum bu takvime ...

aynen o zaman herkes çine göre yapar çok saçma ama benim çinde kız çıktı ve acayip kız istiyorummm

[QUOüzüldü mliry_1985, post: 37636229, member: 469467"]Ben bir doğum yaptım.Kaybettim bebeğimi o kızdı. Bakalım hayırlısı şimdi.[/QUOTE]
Cnm uzuldum .bu sefer saglik sihhatle kavuşursub inşallah yavruna .rabbim gönlüne göre versin

ben çiğ et yememiz gerektiğini biliyorum yanlışmı biliyorum

çiğ et mi yok canım kim söyledi çiğ olan şeylerden uzak dur tokzoplazmaya karşı yani rahim iltihabı olmamak için çiğ et tüketme yediğin sebzeleri de iyi yıka ayrıca salata yapmadan sirkeli suda beklet.

Bende 28. Cuzu okurum

bende öyle biliyorum. ama arkadaşlar çiğ köfte yemek istedikleri için şaşırdım

Cig koftenin icine et koymadiklari icin istediginiz kadar yiyebilirsiniz bide buara kedilerden uzak durmamiz gerekiyomus

Canim ben izmirdeyim. Ozel doktora gidiyorum ultrosan aleti baya detayli gosteriyor ondan gorebildim sanirim.

Selam kizlar bayadir okuyamiyprumda yazamiyorumda ne yazikki gecmisi pek okuyamadim yeni gelenler hosgelmisler Allahim herkese hayirli hamilelikler gecirtsin insallah bugun aklima geldi ama doktoruma sormayi unuttugum icin size sormak istedim belki bir bilgisi olan vardirda beni bilgilendirir benim kuyruk sokumumda kirik var ve bu normal doguma engelmi diye meraklandim internettede pek saglam.bilgi yok randevum 19 unda ozamana kadar beni rahatlatacak bir bilgiye ihtiyacim var

Canım mrb. Ben bilmiyorum ama annem okusa olur mu? Olursa eğer bana da bi cüz verir misin

Bende osesten alıyorum çok sevdiğim için istiyorum valla

[QUOTinşallah ardelen321123, post: 37641046, member: 635700"]slm bende burdayim kismetse yarin kalp atisini duymaya gidicez[/QUOTE]
İnşallah arkadasim duyarsınız biz 6.hhafta da gittik kese gorduk cumada kalp atışına gitcez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…