2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

amin cnm bizimde ilk olucak bu bi kaybımız var geçen sene.. o kadar hevesliyız ki allh saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ben kendımı tüm dünyaya kapatırım sadece yavrumun tadını çıkarırım gibi geliyor.. özlemle bekliyoruz

aynecnm benim eşimde öyle. hayatta dayanamaz kızına şimdi de dio sen oğlana bakrken ben kızımla gezer tozarımm diye:) oh dedim nasılsa o büyüdü hazır gezersin tabi:)

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. çok güzel duygular rabbim kimseye eksikliğini yaşatmasın

Cnm icini ferah tut. Olcumlerde cok yanilma payi olabiliyorrr. Ayni gun iki farklı doktora gittim. Birinde 27 artilarda cikmisti biri 29 oolcmustu. Ins iyidir bebis allah sifa versin

kızlar bende 27.haftadayım bir kızımız olucak kısmet olursa
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
dualarımızdasın canım inşalalh güzel haberlerle geliceksin.
Çok feci bir mide yanması yaşıyorum kızlar çok fenayım
Bi kaç gündür benim de mide yanmam arttı cnm ya.
ben dün gece tam 6 kez çıktım uyku zehir oldu yatıp kalkmaktan :)
Bu aralar azaldı biraz benim 2 kere falan gidiyorum. Ayy çok kötü oluyo uykunun en tatlı yerinde kal git wcye.

aynecnm benim eşimde öyle. hayatta dayanamaz kızına şimdi de dio sen oğlana bakrken ben kızımla gezer tozarımm diye:) oh dedim nasılsa o büyüdü hazır gezersin tabi:)

Oh ne güzel valla.

Bende eşime diyorum yazda geldi 9 ay ben büyütüyorum, bir 9 ayda sen sen bakarsın bende büyük kızımla gezerim.

cnm çok geçmiş olsun aman bebiş 2 kıloyu geçsin de öyle dolanmaya başlarsın drun izin verrise.
şimdi kaç kılo cnm?
az kaldı ıkı hafta daha sabert sonrası çabuk geçecek
Yok aman istemez cikmayacagim hic. Dogumdan sonra alirimm. Bebis 1400civarinda. Oyle dedi dr. Senin nekadar:)

Hanimlar gece 4 te WC te kalktim çok çok hafif pembe bi akinti olmuş. Sabah bi daha baktim başka olmamis. Sizde de oldu mu
Bence bi doktora git canım nolur nolmaz.

Hee canım yaaa sola yatıyorum sanki altına giriyor oranın, sağa yatıyorum gene aynı,
Bende huzursuz oluyorum acaba eziyorum mu çocuğu diye
Alışamadım halen, zarar veririm korkusu var
Aynen cnm ya ben de nasıl yatacağımı şaşırıyorum bazen ezilcek gibi geliyo. Sırtüstü yatmak istemiyorum Allah tan genelde sağda oluyo da soluma yatmak kolay oluyo.

Bence bi doktora git canım nolur nolmaz.

Aynen cnm ya ben de nasıl yatacağımı şaşırıyorum bazen ezilcek gibi geliyo. Sırtüstü yatmak istemiyorum Allah tan genelde sağda oluyo da soluma yatmak kolay oluyo.

benimde hep başı solda ayakları sağda sola yatıyorum kafası ezilecek gibi bide uzun süreli yatamıyorum sol tarafa hemen sağıma dönüyorum öyle daha rahat yatıyorum bi zararı olmaz inşallah

kızlar benim oğluşum bugün sanırım sağ kaburgalarımdan birini kırmayı kafasına koydu
kuduruk çocuuum

benimde hep başı solda ayakları sağda sola yatıyorum kafası ezilecek gibi bide uzun süreli yatamıyorum sol tarafa hemen sağıma dönüyorum öyle daha rahat yatıyorum bi zararı olmaz inşallah
olmaz herhalde cnm ya öyle bşy olsa sol yan yatış önermezler sırtüstü yatmamız gerekirdi

canım carters çok güzel çok orijinal evet ama çok da pahalı ben alamam şahsen bütçeyi aşıyo bazen morhipoda filan indrmde oluyo belki o zaman olabilir

maşşallah nasl başardın beslenmeyle alakalı mı neler yapıyosun mesela

her gün muz ve kıvı yıyorum cnmm. gunde 2 öğün de et yıyorum. sabahları da yumurta bır tane mutlaka..
mesela eti bır öğün porsyon olarak mutlaka yıyorum diğer öğünde sebze yemeğinin içinde yada nohut ve bulgurdan protein alıyorum et de sıktı artık mıdem kaldırmıyo açıkçası bebiş için mecbur katlanıyoruz normalde hiç yemezdım ben vejeteryan ağırlıklı beslenırdım
ama genetikmiş dr oyle dedi. babamız da iri kemıklı yapılı yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…