- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.321
sayfalarca yazılarınızı okudum o kadar hoşuma gitti ki ilk hamileliğim geldi aklıma dün gibi. bi çoğunuzun ilk gebeliği sanırım rabbim sağlıkla kucaklarınıza versin inş. benim ilk bebeğim kız .. zeynep ilayım 28. ayını yaşıyor şükürler olsun. şimdi de ömer çağatayımız yolda. rabbim ona da sağlık sıhhat versin. erkek bebek nasıl henüz bilmiyorum ama kız bebek gerçkten baba için bir başka. eşim de önce annesi tabi ki derdi şimdi kızımla ikimiz uyuduğumuz zamanlarda gelip önce kızımızı öpüo sonra beni öpüp , anneyi de öpelim kızmasın deyip göz kırpıo kızıma:) ilk doğduğu zamanlarda her ağlamasına uyanırdı sonra sonra alştı sesine uyanmamaya başladı:) ama çok şükür ki başka odaya gittiği hiç olmadı gitse fırça yiyceğini ii bilio sanırım:) sevmesini okşamasını kimselere bırakmaz ama en ufak kusmasında bile telaşlanır annesi koş kusuo kusuo diye bağırır ortalığı ayağa kaldırırdı e ne var altı üstü mendil tutacaksın ağzına derdim:) ay anılarım depreşti sayenizde:) her anları başka tatlı rabbim sizlere de hepimizede sağlıkla yaşatsın inş.
aynecnm benim eşimde öyle. hayatta dayanamaz kızına şimdi de dio sen oğlana bakrken ben kızımla gezer tozarımm diye:) oh dedim nasılsa o büyüdü hazır gezersin tabi:)Maşallah eşine. Babalarla kızları arasındaki aşk başka oluyor.
Benim eşimde kızına çok düştün işten gece gelse de mutlaka öperek uyandırır varlığını hissettirir öyle uyur.
Bebekkende ben her kalktığımda mutlaka kalkardı, kuş gibi beslerdi şükürler olsun rabbime ilgili bir baba.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. çok güzel duygular rabbim kimseye eksikliğini yaşatmasınamin cnm bizimde ilk olucak bu bi kaybımız var geçen sene.. o kadar hevesliyız ki allh saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin ben kendımı tüm dünyaya kapatırım sadece yavrumun tadını çıkarırım gibi geliyor.. özlemle bekliyoruz
Cnm icini ferah tut. Olcumlerde cok yanilma payi olabiliyorrr. Ayni gun iki farklı doktora gittim. Birinde 27 artilarda cikmisti biri 29 oolcmustu. Ins iyidir bebis allah sifa versingunaydın kızlar 32 cı haftama gırmıs gozukuyorum,ama benım kız gerıdengeliyor kendı kafasınca ,kacıncı haftamdayım sasırdım kaldımBugun doplerım var kan akısına kordonuna bakılacak neden kılo alımı,fl degerı dusuk dıye doktor.Insallah kotu bı sey yoktur daha da gerılememıs kuzum.Dualarınızı beklıyorum,bı normala donse de ben de cıkıp bı seyler alsam hıc bıseyımız hazır degıl odası bıle bos duruyor,eşim alalım dıyor ben ıstemıyorum korkuyorum almaya anlamıyor kı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmkızlar bende 27.haftadayım bir kızımız olucak kısmet olursa
dualarımızdasın canım inşalalh güzel haberlerle geliceksin.gunaydın kızlar 32 cı haftama gırmıs gozukuyorum,ama benım kız gerıdengeliyor kendı kafasınca ,kacıncı haftamdayım sasırdım kaldımBugun doplerım var kan akısına kordonuna bakılacak neden kılo alımı,fl degerı dusuk dıye doktor.Insallah kotu bı sey yoktur daha da gerılememıs kuzum.Dualarınızı beklıyorum,bı normala donse de ben de cıkıp bı seyler alsam hıc bıseyımız hazır degıl odası bıle bos duruyor,eşim alalım dıyor ben ıstemıyorum korkuyorum almaya anlamıyor kı
Bi kaç gündür benim de mide yanmam arttı cnm ya.Çok feci bir mide yanması yaşıyorum kızlar çok fenayım
Bu aralar azaldı biraz benim 2 kere falan gidiyorum. Ayy çok kötü oluyo uykunun en tatlı yerinde kal git wcye.ben dün gece tam 6 kez çıktım uyku zehir oldu yatıp kalkmaktan :)
aynecnm benim eşimde öyle. hayatta dayanamaz kızına şimdi de dio sen oğlana bakrken ben kızımla gezer tozarımm diye:) oh dedim nasılsa o büyüdü hazır gezersin tabi:)
Hayirlisi cnm. Saglikli olsunlarda oyle yada böyle dogarlar bi sekil:)Bncede degstrmzler önceleri normal dogurursn diyordu bide bebek aşağıda olunca dun gittigmde biraz zor dogurursn normal dedi. Haftaya farklı bi dr.a gidicez baklm o n dick.normalde hic sezeryan dememisti sasrdm
Yok aman istemez cikmayacagim hic. Dogumdan sonra alirimm. Bebis 1400civarinda. Oyle dedi dr. Senin nekadar:)cnm çok geçmiş olsun aman bebiş 2 kıloyu geçsin de öyle dolanmaya başlarsın drun izin verrise.
şimdi kaç kılo cnm?
az kaldı ıkı hafta daha sabert sonrası çabuk geçecek
Yok aman istemez cikmayacagim hic. Dogumdan sonra alirimm. Bebis 1400civarinda. Oyle dedi dr. Senin nekadar:)
Teşekkürler canım :)cnm biz pamuk almıştık park yatak için satılanlar var ya onlardan. daha sağlıklı sanırım
Bence bi doktora git canım nolur nolmaz.Hanimlar gece 4 te WC te kalktim çok çok hafif pembe bi akinti olmuş. Sabah bi daha baktim başka olmamis. Sizde de oldu mu
Hee canım yaaa sola yatıyorum sanki altına giriyor oranın, sağa yatıyorum gene aynı,
Bende huzursuz oluyorum acaba eziyorum mu çocuğu diye
Alışamadım halen, zarar veririm korkusu var
Aynen cnm ya ben de nasıl yatacağımı şaşırıyorum bazen ezilcek gibi geliyo. Sırtüstü yatmak istemiyorum Allah tan genelde sağda oluyo da soluma yatmak kolay oluyo.ayy aynıyız valla ne tarafa yatsam yatakla karnımın arasına giriyo ezilmesin diye sırtüstü yatıyorum bu seferde acaba çok mu gerildi niye hareket etmedi diye telaşlanıyorum ne yapacağımı şaşırdım
benımkı toroman olacak galıba 1.800 dü cmtesiıkı hafta önden gidiyormuş boyu ve kılosu. erken doğacak gibi duruyor
Bence bi doktora git canım nolur nolmaz.
Aynen cnm ya ben de nasıl yatacağımı şaşırıyorum bazen ezilcek gibi geliyo. Sırtüstü yatmak istemiyorum Allah tan genelde sağda oluyo da soluma yatmak kolay oluyo.
olmaz herhalde cnm ya öyle bşy olsa sol yan yatış önermezler sırtüstü yatmamız gerekirdibenimde hep başı solda ayakları sağda sola yatıyorum kafası ezilecek gibi bide uzun süreli yatamıyorum sol tarafa hemen sağıma dönüyorum öyle daha rahat yatıyorum bi zararı olmaz inşallah
canım carters çok güzel çok orijinal evet ama çok da pahalıaynen erkekler anneye düşkün kızlar babaya düşkün oluyor. bende çok isterim kızım olmasını şuan 29 yaşımdayım, çok arayı açmam heralde belkı bi kızm olur bidakine
kızlar carters diye amerikan markası var her ilde varmıdır bilemem ama istanbulda hemen her yerde var. inanılmaz güzel ve çok zavkli şeyleri var. kızlar için nasıl güzel elbiseleri var.. erkekler içinde heryerde görmediğim çok farklı şeyler var. bakın derim gezmeklik eşyalarınızı alabilirsiniz..
maşşallah nasl başardın beslenmeyle alakalı mı neler yapıyosun mesela
Kızlar park yatak için nasıl yatak aldınız. Sünger yatak nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?