2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTinşallah ardelen321123, post: 37641046, member: 635700"]slm bende burdayim kismetse yarin kalp atisini duymaya gidicez
İnşallah arkadasim duyarsınız biz 6.hhafta da gittik kese gorduk cumada kalp atışına gitcez inşallah[/QUOTE]
ayy cok sevindim ozaman tam ayniyiz seninle banada persembe gel dedi senin kacinci

kardelen321123 .!.:
İnşallah arkadasim duyarsınız biz 6.hhafta da gittik kese gorduk cumada kalp atışına gitcez inşallah
ayy cok sevindim ozaman tam ayniyiz seninle banada persembe gel dedi senin kacinci[/QUOTE]
Cnm ikinci olcak allah kismet ederse.senin ilkmi

Ben aldığım şeyleri ekledim tekrsr ekleyeyim çatlak kremi olarak lierak ve sebamed aldım

Eklentiler

• Lierac-Phytolastil-Gel-200-ml-Li_3730_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 87_buyuk.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar benim göbek çıkmadı şirkette 4 aylok arkadaş var onunda yok karnı beni kimse bilmiyor anlamıyorda

Ama benim gibi zayıf olmayıp 2,5 aylk olan arkadaşın karnı 5 aylık gibi

Benim iç Karnım geniş galiba bacaklardan ve popular kilo alırım herhalde de

Canim ben izmirdeyim. Ozel doktora gidiyorum ultrosan aleti baya detayli gosteriyor ondan gorebildim sanirim.
Cnm bende izmirdeyim ...
Egepole gidiyorum cok memnunum ultrasonu oldukca gelismis...
sen nereye gidiyorsun....
slm bende burdayim kismetse yarin kalp atisini duymaya gidicez
Cnm hayırlısı ile duyarsin inşaallah....
Bekliyoruz guzel haberlerini

Kizlar simdi size kiz mi erkek mi baska bir formul soylucem...

Hakikaten oglumda dogruydu...
Hatta annem babama gore hesap yaptim bircok arkadasimin anne babasına gore hesap yaptik cinsiyet hep tutmustu...
Bakayim tam olarak bulabilirsem nette yazarim size

Biraz arastirdim nette batil inanc felan diyorlar ...
Ben bunu duydugumda daha tr de internet yoktu...
Dogru veya değil bilemem...
Simdi hesap şu :
Kadınların kanı her 3 senede bir
Erkeklerin ise 4 senede bir tam olarak vücutta temizleniyormus...
Buna gore hamile kalinan yilin hangi ayı ise kani en yakin temizlenen kisinin cinsiyetinden oluyormus bebek...
Bi hesap yapin bakalim anne babanizin dogum tarihlerinden...
Yılı hesaplarken ayı da unutmayin...
Yinede la gaybi illallah

http://www.cintakvimi.org/

çin takvimine göre cinsiyete bakanlar var mi aranizda?
Bana kiz çikiyor bakalim sonuç nolcak merak ediyorum
Canim bu cin takvimini herkes farkli yorumluyor burda bi yas ekleyin normal yasiniza diyor ve bazilari hamile kalinan ayini son adet tarihini baz aliyor kimisi tam hamile kaldiklari yani adetten sonraki 2.haftayi baz aliyor
Simdi 27 yasindayim temmuzda dogdum bi yas ekleyince 28 oluyor, 30agustos son ad tarihim, eylulun 2.haftasi yumurtam catladi tam olarak o arada hamile kaldim simdi cinsiyet nedir cin takvimine gore bi hesaplasaniz

Kizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim

Canım geçmiş olsun işe gitmiyorsun demi yat dinlen lütfen

Ben de bgn bebeğimin kalbini duydum :) yerim ben onu yaa, hayran kaldık Rabb'imin hikmetine :) doktor senden tahlil istedi mi? Benden hiçbirşey istemedi

Canım geçmiş olsun işe gitmiyorsun demi yat dinlen lütfen
Normalde gidiyorum canim hic olmuyordu kahverengi akintim bugün oldu öğretmenim ben programim çok yoğun değil ama yarin gidicem rapor isticem doktordan en adindan bi 10 gün bbebeği gördük kalp atisi da gördük bisy olmaz inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Dinlenmen gerek bol bol. İnşallah en kısa sürede geçer...

Arkadaslar ya bir sey sorcam..kuyruk sokumumda bi agri var..bi kac gundur cok artti..bel agrisi gitti bu geldi..sizce bu normal mi..sizde de var mi

Cnm bende izmirdeyim ...
Egepole gidiyorum cok memnunum ultrasonu oldukca gelismis...
sen nereye gidiyorsun....

Cnm hayırlısı ile duyarsin inşaallah....
Bekliyoruz guzel haberlerini
ben hüsniye özcana gidiyorum canım ama özel muayenehanesi var. eskiden egepoldeymiş oda. şimdi de dogumu egepolde yaptırıyor. sen egepolde kime gidiyorsun memnunmusun?

ben hüsniye özcana gidiyorum canım ama özel muayenehanesi var. eskiden egepoldeymiş oda. şimdi de dogumu egepolde yaptırıyor. sen egepolde kime gidiyorsun memnunmusun?

Şükran Kopal benim doktorum...
Cok memnunum... cok alakadar ilgili bir dr hanim cnm :)
Hatta ilk 40 gunluktu bebisim gittigimde alttan ultrasonla bakalim hicbir sakincasi yok annesi kalp atışlarını duyalim diye israr etmisti...
Alttan ultrasonu bakarken bu arada rahim icinde kist vs varmi diye de bakti sagolsun...

yerlesme kanaması da soylenıyor ,endıselenme burda herkeste hemen hemen oldu,ben de yasadım progestan hap gece 2 tane ıcıyordum.tekrar ederse doktor vajınal yolla baksın sana rahıme yakın yerde kanama varmı onu goruyorlar ama genelde 6-7 cı haftada oluyormus

TSH 5,84 müş. Doktorum baya konuştu, bebeğini kaybedersen üzülmezmisin diye bişeyler söyledi. Ben hala hormon ilaçları kullanmamakta direniyorum, bunun hayatı nasıl yavaş yavaş kısalttığını da, kalitesizleştirdiğini de biliyorum.
Dua edin bana kızlar, çocuğunu kaybedersin diyorlar ama nedense garip bi şekilde içim rahat.
Bunların da bir politika olduğunu düşünüyorum, herkesin eline testleri tıkıştırıyorlar.. Ve ya aynı şekilde şeker yüklemesi yaptırmaları.. Bu garip bir oyun ve tuzak gibi geliyor bana.
Ben inşallah en az 2 ay gitmemeyi düşünüyorum doktora, ya da özgür bir doktor bulmam lazım, kalbi özgür, beyni özgür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…