- 5 Kasım 2014
- 29
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.641
İnşallah arkadasim duyarsınız biz 6.hhafta da gittik kese gorduk cumada kalp atışına gitcez inşallah[/QUOTE][QUOTinşallah ardelen321123, post: 37641046, member: 635700"]slm bende burdayim kismetse yarin kalp atisini duymaya gidicez
ayy cok sevindim ozaman tam ayniyiz seninle banada persembe gel dedi senin kacinci[/QUOTE]kardelen321123 .!.:İnşallah arkadasim duyarsınız biz 6.hhafta da gittik kese gorduk cumada kalp atışına gitcez inşallah
Ben aldığım şeyleri ekledim tekrsr ekleyeyim çatlak kremi olarak lierak ve sebamed aldım@uykucukus @tatlikedi inşallah haber veririm sizlere bu defa kaybetmek istemiyorum bebeğimi
kızlar etrahımda çatlak için lierak kullanan çok gebe var genelde herkes mmnun kaldı biraz pahalı ama etkili olduğunu biliyorum
ayrıca ikili taramada ben daha önce sormuştum söylemişlerdi bebeğimin cinsiyetini mutlaka sorun sizde sıkıştırın biraz söylüyorlar
Çok geçmiş olsun canım...Selam arkadaslar. Siz ve bebekleriniz umarim iyidir. Bir haftadir yazamadim cunku annemde kaliyorum simdi de cepten yaziyorum. Mide bulantilari ve kusma deli etti beni iki sise serum taktilar etkisi ile dun ve bugun iyiyim.
Cnm bende izmirdeyim ...Canim ben izmirdeyim. Ozel doktora gidiyorum ultrosan aleti baya detayli gosteriyor ondan gorebildim sanirim.
Cnm hayırlısı ile duyarsin inşaallah....slm bende burdayim kismetse yarin kalp atisini duymaya gidicez
Canim bu cin takvimini herkes farkli yorumluyor burda bi yas ekleyin normal yasiniza diyor ve bazilari hamile kalinan ayini son adet tarihini baz aliyor kimisi tam hamile kaldiklari yani adetten sonraki 2.haftayi baz aliyorhttp://www.cintakvimi.org/
çin takvimine göre cinsiyete bakanlar var mi aranizda?
Bana kiz çikiyor bakalim sonuç nolcak merak ediyorum
Canım geçmiş olsun işe gitmiyorsun demi yat dinlen lütfenKizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim
Ben de bgn bebeğimin kalbini duydum :) yerim ben onu yaa, hayran kaldık Rabb'imin hikmetine :) doktor senden tahlil istedi mi? Benden hiçbirşey istemediaa oylemi ne guzel canim birbirimizi birakmayalim o zaman bence sende duyarson insallah bebekde gorunur kalbi yanip yanip sonuyo cok guzel. bulantim basladi cikarmiyorumama istahsizlik var hicbirsey giyemiyorum sanki sabaha ladar dun midem yandi naslardada bas donmem vardi
halsizlik var uykum pek yok. iyiki isten ayrilmisim zor yani.
Normalde gidiyorum canim hic olmuyordu kahverengi akintim bugün oldu öğretmenim ben programim çok yoğun değil ama yarin gidicem rapor isticem doktordan en adindan bi 10 gün bbebeği gördük kalp atisi da gördük bisy olmaz inşallahCanım geçmiş olsun işe gitmiyorsun demi yat dinlen lütfen
Canım çok geçmiş olsun. Dinlenmen gerek bol bol. İnşallah en kısa sürede geçer...Kizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim
Canim progestani koyunca hemen geçti ama yarin gidicem doktora ultrasonda görmeden içim rahat etmicek inşallah iyidirCanım çok geçmiş olsun. Dinlenmen gerek bol bol. İnşallah en kısa sürede geçer...
ben hüsniye özcana gidiyorum canım ama özel muayenehanesi var. eskiden egepoldeymiş oda. şimdi de dogumu egepolde yaptırıyor. sen egepolde kime gidiyorsun memnunmusun?Cnm bende izmirdeyim ...
Egepole gidiyorum cok memnunum ultrasonu oldukca gelismis...
sen nereye gidiyorsun....
Cnm hayırlısı ile duyarsin inşaallah....
Bekliyoruz guzel haberlerini
ben hüsniye özcana gidiyorum canım ama özel muayenehanesi var. eskiden egepoldeymiş oda. şimdi de dogumu egepolde yaptırıyor. sen egepolde kime gidiyorsun memnunmusun?
yerlesme kanaması da soylenıyor ,endıselenme burda herkeste hemen hemen oldu,ben de yasadım progestan hap gece 2 tane ıcıyordum.tekrar ederse doktor vajınal yolla baksın sana rahıme yakın yerde kanama varmı onu goruyorlar ama genelde 6-7 cı haftada oluyormusKizlar aksam ustu kahverengi akintim oldu Nasi panik oldum anlatamam doktor progestan verdi alttan onu koydum hemen kesildi ama çok korkuyorum ayni durumu yyaşayan var mi acaba yarin sabah doktora gidicem gerekirse rapor alicam insaalh arksi gelmez bu durumu asqyanlar paylasirsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?