2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sgk'lı derken devlet memurlarını mı kastediyorsun yoksa işçileri mi... hepsi birleştiya artık... devlet memurlarında öyle birşey yok.. her ay alıyoruz maaşımızı ama işçileri bilemiyorum tabiki..

benim çalıştıgım banka normal maaş vermeye devam ediyor. daha sonra ben sgk dan alıp onlara geri odeyeceğim. keşke her kurum böle yapsa gercekten biz tek maaşa düşsek ayvayı yeriz kiradayız cunku ve krediler var ve de bebek gelecek. Allah yardımcınız olsun canım birinden borç felan alın 4 ay sonra odemek uzere

sabah vakit olmadı yazamadım tekrar. doktorun dediklerini şu an anlıyorum. adet tarihim benim için yanıltıcı oldu. benim döllenme olayım iki hafta önce olmuş yani kilosundan boyundan dolayı değil iki hafta önden gidiyor demesi. böyle oluncada kilosu normal sınırlar içinde oluyor. Allahım hayırlısıyla normal doğuma engel bir durum yok hala gibi gözüküyor.

Çok saolun ya gerçekten çok fena bişey dışardan yemek yerken dikkat ediyordumda portakal suyu hiç ihtimal vermedğimden gönül rahatlığıyla içtim ama bidaha tövbe

sadece portakal suyuna odaklanma yine de. belki eşinle birlikte yediğin şeylerden de olmuş olabilir. sonuçta sen hamilesin onun vücudu tolere edebilir ama seninki etmemiştir. bi gözden geçir tekrar ki aynı şey olmasın Allah korusun.

Nasılsınız göbüşlü hatunlar
Biz iyiyiz şükür, kuzumun cicilerini yıkadım dün, birazdan ütülemeye baslayacağım

Bi sorum var benim size,
yürürken falan daha iyiyim de, gece yatarken hiç rahat değilim, sağımdan soluma dönemiyorum bacak aramdaki ağrılardan dolayı.
Bebeğimin kafası aşağıda, onun baskısı falan olabilir mi?
2 haftadır böyleyim, doktorum normal diyor ama çok rahatsız oluyorum...

Çok saolun ya gerçekten çok fena bişey dışardan yemek yerken dikkat ediyordumda portakal suyu hiç ihtimal vermedğimden gönül rahatlığıyla içtim ama bidaha tövbe
dışarda tavuklu bişyler yediysen o da yapmış olabilir canım. geçmiş olsunn

mrb cnm ben de aynı ağrıdan muzdaribim dr ye soramadım da ama benim kuzunun başı yukarda ters duruyo. bu ağrı nerden çıktı bilmiyorum. ilk hamileliğimde yaşamamıştm böyle bişey. özelikle gecelri bi taraftan diğeine dönerken bacağımı açtığım anda acaip acıo

Aynen canım, tam olarak öyle.
Gün içinde rahatım, yürürken otururken de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil.
Ama geceleri resmen ağrıdan ziyade canım acıyor, hayır olsun inşallah...

Ben de kalkarken çok zorlanıyorum cnm ya bacak aram acıyo benim de. Doktor normal artık diyo önemli bşy olmasın da katlanıcaz artık.

Aynen canım, tam olarak öyle.
Gün içinde rahatım, yürürken otururken de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil.
Ama geceleri resmen ağrıdan ziyade canım acıyor, hayır olsun inşallah...
aynı cnm aynı. yürürken filanda oluo ama gece ki fena...rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize

Günaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm
4 ten beri uykusuzum kaşınmak delirtiyor.bunu yasayan hic kimse yok mu..sırf bu kaşınma dan erken doğum ister insan.çıldırtıyo .

Canım o popo gibi şey ne kadar surede geçiyor bu çok önemli. Bende öyle sanıyordum.benim yaşadıklarımı yasama diye,Dr.una bi soyle. İlk kez hamileyiz bilmiyoruz ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…