- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.601
Madame coco da vardı canım internet sitesinde :)günaydın annişler, uykusuzlara selamlarkızlar ya lohusa terlikleri pahalı geldi kendim yapmaya karar verdim. ama sade krem terliği nerden bulucam fikri olan var mı? lcw de oluyordu ama yok bulamadım.
Hiç tane :)))kızlar kaç tane nevresim takımı aldınız??
Git bakalim cnm ne diyecek bende bugun gideceğim:)) igne proluton mu cnmkulaniyrm canm adalat ve igneyede 35.haftaya kadar devam dedi dr.ama bu hafta baska bir dr.a daha gidicem bakalim o ne dicek bnm durumla ilgili
Kolay gelsin canım şimdiden, gelecek misafirine bağlı sen daha iyi bilirsin. Fazla olsun az olmasınKızlarr bugün börek sarıp buzluga atıcam hemide tek başımakaç kilo yapsam acep
Valla daha hiç almadım canım önce beşik ve yatak işini halletmek lazım. Ben bir tane hazır alacağım iki tane falan da diktireceğim kısmetse.kızlar kaç tane nevresim takımı aldınız??
sgk'lı derken devlet memurlarını mı kastediyorsun yoksa işçileri mi... hepsi birleştiya artık... devlet memurlarında öyle birşey yok.. her ay alıyoruz maaşımızı ama işçileri bilemiyorum tabiki..merhaba kızlar..sgk'lı çalışan anneler 37. haftalarında doğum iznine ayrılıyorlar ya; doğum izni süresince ücret alınamıyormuş yeni öğrendim. 16 haftanın sonunda sgk toplu olarak ödüyormuş. 4 ay tek maaşla asla geçinemeyiz yaaa..başka yolu yok mudur acaba? bileniniz var mı?
benim çalıştıgım banka normal maaş vermeye devam ediyor. daha sonra ben sgk dan alıp onlara geri odeyeceğim. keşke her kurum böle yapsa gercekten biz tek maaşa düşsek ayvayı yeriz kiradayız cunku ve krediler var ve de bebek gelecek. Allah yardımcınız olsun canım birinden borç felan alın 4 ay sonra odemek uzeremerhaba kızlar..sgk'lı çalışan anneler 37. haftalarında doğum iznine ayrılıyorlar ya; doğum izni süresince ücret alınamıyormuş yeni öğrendim. 16 haftanın sonunda sgk toplu olarak ödüyormuş. 4 ay tek maaşla asla geçinemeyiz yaaa..başka yolu yok mudur acaba? bileniniz var mı?
Iki hafta ilerideyiz 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak orda netlesir sanırım sekeri takip ediyorum şimdi ilk ölçümde degerler sinirda çıktı önceden hep haftasıyla uyumluydu şimdi 2 hafta ileri attı bilmiyorum nasıl olcak
günaydın annişler, uykusuzlara selamlarkızlar ya lohusa terlikleri pahalı geldi kendim yapmaya karar verdim. ama sade krem terliği nerden bulucam fikri olan var mı? lcw de oluyordu ama yok bulamadım.
Çok saolun ya gerçekten çok fena bişey dışardan yemek yerken dikkat ediyordumda portakal suyu hiç ihtimal vermedğimden gönül rahatlığıyla içtim ama bidaha tövbe
baktım canım tam da istediğim gibi valla sağolasınMadame coco da vardı canım internet sitesinde :)
Hiç tane :)))
teşekkür ettim canım linens e bakayım bi, coco ya gözattım tam işlenmemiş sade ve güzel duruyor fiyat da uygunpazar günü linensde gördüm cocoda da vardı sanırım. şimdilik bunlar geldi aklıma.
sagol canım..bişeyleri aradan çıkarınca daha iyi hissedecegime inanıyorum :)Kolay gelsin tatlım , çok yorma kendinide bebişi de
haklısın canım ya bismillah deyip başlicam inş da akşamı bulur başlamam..Kolay gelsin canım şimdiden, gelecek misafirine bağlı sen daha iyi bilirsin. Fazla olsun az olmasın
dışarda tavuklu bişyler yediysen o da yapmış olabilir canım. geçmiş olsunnÇok saolun ya gerçekten çok fena bişey dışardan yemek yerken dikkat ediyordumda portakal suyu hiç ihtimal vermedğimden gönül rahatlığıyla içtim ama bidaha tövbe
mrb cnm ben de aynı ağrıdan muzdaribim dr ye soramadım daNasılsınız göbüşlü hatunlar
Biz iyiyiz şükür, kuzumun cicilerini yıkadım dün, birazdan ütülemeye baslayacağım
Bi sorum var benim size,
yürürken falan daha iyiyim de, gece yatarken hiç rahat değilim, sağımdan soluma dönemiyorum bacak aramdaki ağrılardan dolayı.
Bebeğimin kafası aşağıda, onun baskısı falan olabilir mi?
2 haftadır böyleyim, doktorum normal diyor ama çok rahatsız oluyorum...
mrb cnm ben de aynı ağrıdan muzdaribim dr ye soramadım daama benim kuzunun başı yukarda ters duruyo. bu ağrı nerden çıktı bilmiyorum. ilk hamileliğimde yaşamamıştm böyle bişey. özelikle gecelri bi taraftan diğeine dönerken bacağımı açtığım anda acaip acıo
Ben de kalkarken çok zorlanıyorum cnm ya bacak aram acıyo benim de. Doktor normal artık diyo önemli bşy olmasın da katlanıcaz artık.Nasılsınız göbüşlü hatunlar
Biz iyiyiz şükür, kuzumun cicilerini yıkadım dün, birazdan ütülemeye baslayacağım
Bi sorum var benim size,
yürürken falan daha iyiyim de, gece yatarken hiç rahat değilim, sağımdan soluma dönemiyorum bacak aramdaki ağrılardan dolayı.
Bebeğimin kafası aşağıda, onun baskısı falan olabilir mi?
2 haftadır böyleyim, doktorum normal diyor ama çok rahatsız oluyorum...
aynı cnm aynı. yürürken filanda oluo ama gece ki fena...rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimizeAynen canım, tam olarak öyle.
Gün içinde rahatım, yürürken otururken de oluyor ama rahatsız edecek kadar değil.
Ama geceleri resmen ağrıdan ziyade canım acıyor, hayır olsun inşallah...
4 ten beri uykusuzumGünaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?