- 18 Mart 2015
- 170
- 148
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.621
ben de kaşıntı aşırı oluyor canım ,banyo yapmak stemiyorum nerdeyse. çünkü banyo sonrası daha çok oluyo. yağlanıyorum kremleniyorum bana mısın demiyor. özellikle banyo günü kaşınmaktan uyuyamadığımı bilirim. cildim kuru benim hamilelikte daha da kurudu sanırım4 ten beri uykusuzumkaşınmak delirtiyor.bunu yasayan hic kimse yok mu..sırf bu kaşınma dan erken doğum ister insan.çıldırtıyo .
Canım o popo gibi şey ne kadar surede geçiyor bu çok önemli. Bende öyle sanıyordum.benim yaşadıklarımı yasama diye,Dr.una bi soyle. İlk kez hamileyiz bilmiyoruz ne oldugunu
şöyle büyük bi tuhafiye bulsan orda hazırları var aslında. bi dikişle tutturuverirsin.bugün burası hakkaten sessiz..kızlar bi terlik yapayım dedim valla elime yüüzüme bulaştırmam inş. malzeme sıkıntısı çekiyorum. instagramda hiracollection var gelin buketleri yapıyo görseniz nasıl güzel. o çiçeklerden istiyordum kadına yazdım ben sana gönderirim dedi acayip mutlu oldm inş gönderir. terliği de madam coco dan temin edicem inş. ayy inş güzel bişi yaparım da sizlerle de paylaşırım.
4 ten beri uykusuzumkaşınmak delirtiyor.bunu yasayan hic kimse yok mu..sırf bu kaşınma dan erken doğum ister insan.çıldırtıyo .
Canım o popo gibi şey ne kadar surede geçiyor bu çok önemli. Bende öyle sanıyordum.benim yaşadıklarımı yasama diye,Dr.una bi soyle. İlk kez hamileyiz bilmiyoruz ne oldugunu
4 ten beri uykusuzumkaşınmak delirtiyor.bunu yasayan hic kimse yok mu..sırf bu kaşınma dan erken doğum ister insan.çıldırtıyo .
Aylık işvereninden maaşını alıp sonrasından iş yerin sgkdan bu parayı talep edebilir bu şekildede oluyor diye biliyorum ama iş verenin insafına kalıyor azcık ılımlı insanlarsa yapabilirler bi araştırın derim.merhaba kızlar..sgk'lı çalışan anneler 37. haftalarında doğum iznine ayrılıyorlar ya; doğum izni süresince ücret alınamıyormuş yeni öğrendim. 16 haftanın sonunda sgk toplu olarak ödüyormuş. 4 ay tek maaşla asla geçinemeyiz yaaa..başka yolu yok mudur acaba? bileniniz var mı?
Teşekkür ederim canım..canım çok geçmiş olsun. neyseki şuan ikinizde iyisiniz.
Dolapta ne var ne yok eşim hepsini attı onu bırak ondan yemedimki dediklerim bile çöptesadece portakal suyuna odaklanma yine de. belki eşinle birlikte yediğin şeylerden de olmuş olabilir. sonuçta sen hamilesin onun vücudu tolere edebilir ama seninki etmemiştir. bi gözden geçir tekrar ki aynı şey olmasın Allah korusun.
Teşekkür ederim canım..dışarda tavuklu bişyler yediysen o da yapmış olabilir canım. geçmiş olsunn
Ben de kalkarken çok zorlanıyorum cnm ya bacak aram acıyo benim de. Doktor normal artık diyo önemli bşy olmasın da katlanıcaz artık.
aynı cnm aynı. yürürken filanda oluo ama gece ki fena...rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize
Canım göbekte mi? Elde ayak ta bende.cildiricam ya.yatiyorum diye banyoya da giremiyorumben de kaşıntı aşırı oluyor canım ,banyo yapmak stemiyorum nerdeyse. çünkü banyo sonrası daha çok oluyo. yağlanıyorum kremleniyorum bana mısın demiyor. özellikle banyo günü kaşınmaktan uyuyamadığımı bilirim. cildim kuru benim hamilelikte daha da kurudu sanırım
Canımdr um biliyor.20 günden beri iğne vuruluyorum.ama kortizonlu. Akcigrr gelişimi sağlanıyor bi yandan. Evet dediğin gibi karaciğerle ilgili diye tahmin ediliyor.kan yapılamadı.yattigim için.. Simdi iğne gün aşırıya döndü. Azaltarak bıraktırmak istiyor.çünkü iğneden kaşıntı da erken doğumu tetikleyebiliyorcnmm kaşıntı karaciğerin bir salgısının artmasından olabılırmış. hamılelıkte özellıkle son zamanlar olan bişi ama tabi normal bişi diil doktoruna söyle hemen
Cnm yaa cogu hamilede oluyor kasinma maleseffff.... bnde yok grrci ins seninde gecer... o popo gibi seyi sordum normaldir dedi. Olacak dedi. Bnmki bikac saniyelik geciyorr....4 ten beri uykusuzumkaşınmak delirtiyor.bunu yasayan hic kimse yok mu..sırf bu kaşınma dan erken doğum ister insan.çıldırtıyo .
Canımdr um biliyor.20 günden beri iğne vuruluyorum.ama kortizonlu. Akcigrr gelişimi sağlanıyor bi yandan. Evet dediğin gibi karaciğerle ilgili diye tahmin ediliyor.kan yapılamadı.yattigim için.. Simdi iğne gün aşırıya döndü. Azaltarak bıraktırmak istiyor.çünkü iğneden kaşıntı da erken doğumu tetikleyebiliyor
Doktor söylemedi canım. Ama iğneyi yaptırdım kasılmalarım arttı, bebek hareketlerinde de azalma oldu. Sen adalat kullanıyor musun?Canim doktormu dedi kasilma ignedendir siyeee. Allah allh korktum simdi bende.
Kasılmaların oluyordur canım. Yrulduğumda benim de çok fazla oluyor. Hemen yatıp dinleniyorumKizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
Aylık işvereninden maaşını alıp sonrasından iş yerin sgkdan bu parayı talep edebilir bu şekildede oluyor diye biliyorum ama iş verenin insafına kalıyor azcık ılımlı insanlarsa yapabilirler bi araştırın derim.
bazı işverenler gerçekten anlayışlı oluyor; bu teklifi götürdüm de ücretimi ödesinler ben de toplu aldığım parayı şirkete vereyim diye kabul etmediler...sağol canım bakalım Allah yardım eder; araştırıyorum başka yolları..benim çalıştıgım banka normal maaş vermeye devam ediyor. daha sonra ben sgk dan alıp onlara geri odeyeceğim. keşke her kurum böle yapsa gercekten biz tek maaşa düşsek ayvayı yeriz kiradayız cunku ve krediler var ve de bebek gelecek. Allah yardımcınız olsun canım birinden borç felan alın 4 ay sonra odemek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?