2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben de kaşıntı aşırı oluyor canım ,banyo yapmak stemiyorum nerdeyse. çünkü banyo sonrası daha çok oluyo. yağlanıyorum kremleniyorum bana mısın demiyor. özellikle banyo günü kaşınmaktan uyuyamadığımı bilirim. cildim kuru benim hamilelikte daha da kurudu sanırım

canlarrrrrr kuzularrrrr nasılsınız :) herkesler iyidir umarım :) biz yatak istirahatine devam evin içi çok telaşlı her an doğabilirler diye hazırlıklar hızlandı :)))) odamız kağıt kaplandı mobilyalarımız kuruldu yarında cicilerimiz yıkanıp paklanacak :))))))

bugün burası hakkaten sessiz.. kızlar bi terlik yapayım dedim valla elime yüüzüme bulaştırmam inş. malzeme sıkıntısı çekiyorum. instagramda hiracollection var gelin buketleri yapıyo görseniz nasıl güzel. o çiçeklerden istiyordum kadına yazdım ben sana gönderirim dedi acayip mutlu oldm inş gönderir. terliği de madam coco dan temin edicem inş. ayy inş güzel bişi yaparım da sizlerle de paylaşırım.

şöyle büyük bi tuhafiye bulsan orda hazırları var aslında. bi dikişle tutturuverirsin.

Selam kızlar.

Nasılsınız.

Geçmişe göz attım herkes iyi gibi, umarım kaçırdığı birşey yoktur.

Canım sadece karın bölgen mi kasınıyor yoksa elde ve ayaklarda da varmı ? eger vücudunun baska bölgelerinde de kasınma varsa karacigerde sorun olabilir , gebelik kolestazı diyorlar adına eger öle biseyse doktoruna söyle hemen

cnmm kaşıntı karaciğerin bir salgısının artmasından olabılırmış. hamılelıkte özellıkle son zamanlar olan bişi ama tabi normal bişi diil doktoruna söyle hemen

Aylık işvereninden maaşını alıp sonrasından iş yerin sgkdan bu parayı talep edebilir bu şekildede oluyor diye biliyorum ama iş verenin insafına kalıyor azcık ılımlı insanlarsa yapabilirler bi araştırın derim.

canım çok geçmiş olsun. neyseki şuan ikinizde iyisiniz.
Teşekkür ederim canım..

Dolapta ne var ne yok eşim hepsini attı onu bırak ondan yemedimki dediklerim bile çöpte Allah korusun hepimizi çok fena bişey sandımki doğuruyorum öyle bi sancı çektiriyor

dışarda tavuklu bişyler yediysen o da yapmış olabilir canım. geçmiş olsunn
Teşekkür ederim canım..

Canım göbekte mi? Elde ayak ta bende.cildiricam ya.yatiyorum diye banyoya da giremiyorum

cnmm kaşıntı karaciğerin bir salgısının artmasından olabılırmış. hamılelıkte özellıkle son zamanlar olan bişi ama tabi normal bişi diil doktoruna söyle hemen
Canımdr um biliyor.20 günden beri iğne vuruluyorum.ama kortizonlu. Akcigrr gelişimi sağlanıyor bi yandan. Evet dediğin gibi karaciğerle ilgili diye tahmin ediliyor.kan yapılamadı.yattigim için.. Simdi iğne gün aşırıya döndü. Azaltarak bıraktırmak istiyor.çünkü iğneden kaşıntı da erken doğumu tetikleyebiliyor

Cnm yaa cogu hamilede oluyor kasinma maleseffff.... bnde yok grrci ins seninde gecer... o popo gibi seyi sordum normaldir dedi. Olacak dedi. Bnmki bikac saniyelik geciyorr....

anladım cnnmmm şimdi senın bu durumdan dolayı psikolojik bile kaşındıkça kaşınırsın. allah yrdımcın olsun cnm 34 ü tamamlasanız allahın izniyle çok ii olacak

Ciger gelistirici igne olan arkadaslarr ne kadar surede bir oluyorsunuzzz vee kacinci haftaya kadar devam edeceksiniz?

Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
Kasılmaların oluyordur canım. Yrulduğumda benim de çok fazla oluyor. Hemen yatıp dinleniyorum

o yolu denedim canım ama maalesef şirket müdürüm uygulamaya sıcak bakmadı..zaten bu tarz konularda çok duyarsızlar.

bazı işverenler gerçekten anlayışlı oluyor; bu teklifi götürdüm de ücretimi ödesinler ben de toplu aldığım parayı şirkete vereyim diye kabul etmediler...sağol canım bakalım Allah yardım eder; araştırıyorum başka yolları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…