2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
süper görünüyor canııımm , ellerine sağlıık

Cok sirin olmuss, ellerine saglik. Ben bu yasimda bile bayiliyorum hello kitye. Cok iyi dusunmussun canim. Bende aldim mamajoo nun pes biberonundan aldim. Fuara gitmistik . Sut sagma makinasi, steril makinasinida mamajoonun aldim. Ama diyorum bi de farkli mi alsam ne olur ne olmaz diye. aventte iyi diye duymustum. Dusunuyorum ondanda almayi.

ben de bugün salonun şekli biraz değiştirttim. geçen fanus akvaryum almıştı eşim hevesi geçmedi onla 70 lt lik akvaryum aldık kurduk motoru fln suyu hazır olsun balık alacağız büyük akvaryuma da.
bu arada 2. amigırumi tavşanımın göbeğini bitirmeye uğraşıyorum. bebe yününden güzel oluyor bambu iple ama elden çok kayıyor
karnımda ise tepişik biri var. kardeşim kerem ismini söyledi güzel geliyor kulağa ama hala bir ismimiz yok.

teşekkür ederim canım bide sabun denemesi yapcam bakalım hello kittyli en basit o olacak sanırım melek kanadında bebek modelini de beğeniyorum ama hem çok masraflı hemde zor geldi canım biberon için de bi dene istersen aldıklarını bebişin emmezse başka marka alırsın zaten yaramazlar en ummadığımız markaları kabul ediyorlarmış boşuna masraf yapmamış olursun yinede aklında kalacaksa da al tabi

bende çok beğeniyorum amigrumi oyuncakları ama zor gibi görünüyor yapabilir miyim acaba bilemedimbi patik ördüm kızıma o kadar başkada bişey örmedim fazla anlamıyorum malesef bizim de hala bi ismimiz yok insanlar inatla hergün sormaya devam ediyor kerem güzel isim aslında bizde ece düşündük ama çok kısa yanına bi isim daha istiyorum o yüzden

Harika olmuş canım ya..mevlit için çok ozeniyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum..

resim atmayı unutmuşum
bu arada patiğimiz de yine ilk denemem oldu sonrakiler daha güzel olcak inşallah

Kızlar ne beceriklisiniz maşallah size..onca boş vakit var ama ben bu işi hic bilmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…