- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.401
süper görünüyor canııımm , ellerine sağlııkkızlarr bugün kurabiye denemesi yaptım doğumda dağıtmak için ilk kez yapmama rağmen fena olmadıhastane konseptini hello kitty yapmayı düşünüyorum kurabiyeleri de öyle yapcam belki bide sabun denemesi de yaparım malzemeleri alırsam bide magnet yapcam nasıl olmuş sizce?
Avent cam biberon aldım benKizlar bisi sorucamm..biberon aldiniz mii, aldiysaniz markalari ne yazarmisiniizz
sağol canım teşekkür ederimmCok guzel olmus ellerine saglik:)
teşekkürler tatlımmmsüper görünüyor canııımm , ellerine sağlıık
Kizlar bisi sorucamm..biberon aldiniz mii, aldiysaniz markalari ne yazarmisiniizz
şu aralar okuduğum tek kitap oktay ustanın yemek kitabı:):):):):
Kizlar bisi sorucamm..biberon aldiniz mii, aldiysaniz markalari ne yazarmisiniizz
Cok sirin olmuss, ellerine saglik. Ben bu yasimda bile bayiliyorum hello kitye. Cok iyi dusunmussun canim. Bende aldim mamajoo nun pes biberonundan aldim. Fuara gitmistik . Sut sagma makinasi, steril makinasinida mamajoonun aldim. Ama diyorum bi de farkli mi alsam ne olur ne olmaz diye. aventte iyi diye duymustum. Dusunuyorum ondanda almayi.kızlarr bugün kurabiye denemesi yaptım doğumda dağıtmak için ilk kez yapmama rağmen fena olmadıhastane konseptini hello kitty yapmayı düşünüyorum kurabiyeleri de öyle yapcam belki bide sabun denemesi de yaparım malzemeleri alırsam bide magnet yapcam nasıl olmuş sizce?
Bende yedek baska bi markada bulundurcam arastirma icerisindeyimdr. browns aldım ben canım
avent aldım bn. inş kullanmam gerekmezKizlar bisi sorucamm..biberon aldiniz mii, aldiysaniz markalari ne yazarmisiniizz
aynı mantıkla aynı biberonları almışızben avent aldım canım 2 li küçük cam değil o yüzden süt sağma pompası ve saklama kabını da avent aldım pompayla kaplara sağıp dondurucuya atabiliyorsun
teşekkür ederim canım bide sabun denemesi yapcam bakalım hello kittyli en basit o olacak sanırım melek kanadında bebek modelini de beğeniyorum ama hem çok masraflı hemde zor geldiCok sirin olmuss, ellerine saglik. Ben bu yasimda bile bayiliyorum hello kitye. Cok iyi dusunmussun canim. Bende aldim mamajoo nun pes biberonundan aldim. Fuara gitmistik . Sut sagma makinasi, steril makinasinida mamajoonun aldim. Ama diyorum bi de farkli mi alsam ne olur ne olmaz diye. aventte iyi diye duymustum. Dusunuyorum ondanda almayi.
canım indirim vardı ben alırken bide kredi kartımda puanım vardı onunla aldım aslında o puanı bile bebişime harcamak istedim nedenseaynı mantıkla aynı biberonları almışız
ama bn diğerlerini gerekirse alacağım.
bende çok beğeniyorum amigrumi oyuncakları ama zor gibi görünüyor yapabilir miyim acaba bilemedimben de bugün salonun şekli biraz değiştirttim. geçen fanus akvaryum almıştı eşim hevesi geçmedi onla 70 lt lik akvaryum aldık kurduk motoru fln suyu hazır olsun balık alacağız büyük akvaryuma da.
bu arada 2. amigırumi tavşanımın göbeğini bitirmeye uğraşıyorum. bebe yününden güzel oluyor bambu iple ama elden çok kayıyor
karnımda ise tepişik biri var. kardeşim kerem ismini söyledi güzel geliyor kulağa ama hala bir ismimiz yok.
benımkı hzır valla buu ara kasıklarım cok agrıyorKızlar çantalar hazırmı daha erkenmi
Harika olmuş canım ya..mevlit için çok ozeniyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum..kızlarr bugün kurabiye denemesi yaptım doğumda dağıtmak için ilk kez yapmama rağmen fena olmadıhastane konseptini hello kitty yapmayı düşünüyorum kurabiyeleri de öyle yapcam belki bide sabun denemesi de yaparım malzemeleri alırsam bide magnet yapcam nasıl olmuş sizce?
resim atmayı unutmuşum
bu arada patiğimiz de yine ilk denemem oldu sonrakiler daha güzel olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?