2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne guzel beceriklisin canim. Benim hiic oyle becerim yok

daha ne istiyosun cok iyi dort kilo bebegin aliyorsa kiloyu hic dert etme doguma6 kiloyla gidersin,biz ne yapalim yuruyus spor yasak dun 12 kiloyu gormus oldum
Bebegimde minyon.kilo almamakta iyi degil ki cnm.yok mu benim gibi kilo almayan aramizda

kızlar merhaba sabahtan beri kasılmalarım var rahat nefes alamıyorum ayda 1 kontrolüm var sonraki bu ayın 26 sında siz ne sıklıkla gidiyordunuz doktora acaba bu kasılmalar erken doğum belirtisimidir

ece de yanına kolay isim bulunur gb. ece nur, ece su, ece naz, manasına baktım da kraliçe, ana, yaşlı kadın mış anlamı.

kız olsa çift isim koysak ayşe meryem olur demiştik. çift erkek ismi dd mehmed emin, ahmed reşid.
tabi ben çift isim istemiyordum çift isimden vazgeçtik.

kız ismi olarak naz, nazlı, nazperver isimlerini seviyorum. kız dediğin nazlı olur pür naz fln da var tarihte

Cok gecmis olsun canim, meleine erken kavuscaksinn. Artik bi an once kollari siva hazirliklari tamamla
Sağol canım herşeyi tamam şükürler olsun eksiklerini Cumartesi tamamladım şimdi tek bebeğimi kucağıma almak kaldı inşallah nasip kısmet olursa bakalım oda olacaka Allah büyük kızlar lütfen bize dua edin herşey yolunda gitsin kızımda B'nde eşimde sabırsızlıkla oğlumuzun eve gelemedisğni bekliyoruz size gelişmelerden haberdar edicem buarada saat 3 den beri karnım taş gibi ve kanım cok ağrıyor Altan çıktı çıkacak niye böyle oluyor anlamadım ben kızımda hiç çekmedim az yok yürüsem ayakların davul gibi şişiyor ve benim enerji bitiyor bu hamilelik beni benden resmen aldı kaynanalardan konuşuldu bu arada bende söyleyim benim kaynanam bir kere olsun ne yaptın nasılsın diye aramadı ben hamile oldugumu öprendigimde aradım ben hamileyim diye bana aferin dedi ı kadar çektim yemek yapanın kızıma bakanım hastanelerde ser sefil kaldım annemden başka kimse yanımda olmadı bide en büyük destekçim eşim oldu tabi hiç yalnız bırakmadı Allah eşimden bin kat razı olsun benimle resmen. Ağladı güldü diyebilirim hiç abartmıyorum inanın bide 7 yaşındaki kızım yarın. 8. Yasına girecek Rabbim iyi ki onun gibi ismi gibi melek vermiş bana öyle yardımcı oldu ki bana çoraplarını suyunu her işime yardım etti aşkım küçük kızım büyüdü annesine yardım etti benimde sizin gibi kimsem yok eşim kızın annem ve kardeşim başkada kimsem olmadıgı için bende cok çektim babam var ama yok sadece biyolojik baba neyse kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdik ve çık uzattım B'nde de böyle durumlar sizinle aynı diyebşlîrşm sizi kocaman öpüyorum kendinize cin iyi bakın .......

Rabb im bizi sevenleri basimizdan eksik etmesin. Ne mutlu sana esin ve melein yaninda. Canim doktorunun numarasi warsa bi durumunu bildir istersen, ama erkek cocuklari kizlara gore biraz daha wucudu zorluyomus, iki komsumda iki kizdan sonra erkek dogurmuslar we hamileliktede, dogumdada daha cok zorlanmislar..

Harika olmuş canım ya..mevlit için çok ozeniyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum..

Kızlar ne beceriklisiniz maşallah size..onca boş vakit var ama ben bu işi hic bilmiyorum ki..
teşekkürler canım çok zor değil inanki kurabiye hamuru yapıp şekil veriyorsun biraz zaman alıyor ama zevkli oluyor satın almaya kalksan tanesi 1,5 tlden başlıyor bende o yüzden yaptım gitti

ben sadece kraliçe anlamını kabul ediyorum diğerleri hoş değilmişselen düşünmüştüm bide bereni de çok beğeniyorm ama vazgeçtim onlardan bende naz ismini çok severim ama çok nazlı olursa yandıkbu gidişle çocuk doğacak biz hala isim bulamıcaz gibime geliyorerkek olsa çoktan bulmuştuk ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…