2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben de patik ve hırka istiyorum ama nasıl yapılır cesaret edemiyorum
canım o patiği 2 gecede yaptım ilk deneme olduğu için ve örneği olmadığı için bikaç kez söktüm gündüz çalışıyorum o yüzden gece ördüm normalde 1 günde biterdi zor değil yani banada kolay yelek modeli lazım tığ işi olursa daha iyi olur

o kararsızlık her türlü yaşanır ya son anda ne konacak merak ediyorum.

Ayy bende mi yapmaya calissam. Bi an istahim kabardi

oyuncağım bitsin deneyeyim :)

Hayirli olsun canimm, cok cici..kullanimi nadil rahat mi. Bende arayistayimm
Çok rahat canım , inş oğluşumuz da içinde rahat eder, okuduğumuz kadarıyla yorumlar güzel bakalım
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın bizde bu markanın kırmızı siyahını aldık
sizde güle güle kullanın canım, bende kırmızı alcaktım da bunu fiyat olarak uyguna denk getirince bunu aldık

güle güle eskitin. ben de buna miyet etmiştim son dk da wollex in buna benzer modelini sipariş geçtim. inş. gelince resim yollarım.
güle güle kullanın canım sizde

Bebegimde minyon.kilo almamakta iyi degil ki cnm.yok mu benim gibi kilo almayan aramizda

Canım bende 4 bucuk kilo aldım ama bebegimin kilosu boyu her gittigimde haftasıyla uyumlu diyor doktor , en son 1 ay önce gitmiştim yarın kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış benim minik , bende çok merak ediyorum bakalım doktorumuz ne diycek yarın

Yarin yaz canim gelismeleri merakla beklicem

kızlar merhaba sabahtan beri kasılmalarım var rahat nefes alamıyorum ayda 1 kontrolüm var sonraki bu ayın 26 sında siz ne sıklıkla gidiyordunuz doktora acaba bu kasılmalar erken doğum belirtisimidir

Canım bu kasılmalar bu ara hepimizde oluyor genelde , bende 2 gün önce gece oldu ilk defa böyle hissettim kasılmaları çok korktum hatta bebegim bir gün boyunca cok hareketsiz kaldı hissedemedim doktorumu aradım normalmiş bu haftalarda böyle kasılmalar sol tarafına yat dinlen dedi , birde vücudunu susuz bırakma bol bol su iç onun da etkisi oluyor bende ayda bir gidiyorum doktora kontrolüm de yarın bakalım artık 2 haftada bir cagırır heralde bizi de

bizimde yarın kontrolümüz var bakalım ne yapıyor kuzucuk artık yatmamız lazım yarın işe gitcez yoksa sabah kalkamıcaz kızlar size iyi gecelerrr

Benim maymunla tavşancık bitti. Tavşanı bi arkadaşımın kızına hediye edicem. Bide ayı yapıcam oğluma. Ay çok zevkliymiş bu iş.

Eki Görüntüle 1501440 Eki Görüntüle 1501441
Benim maymunla tavşancık bitti. Tavşanı bi arkadaşımın kızına hediye edicem. Bide ayı yapıcam oğluma. Ay çok zevkliymiş bu iş.
günaydın kızlar,
ay çok tatlı olmuş seninkiler de. benden de çok talep ettilerde sıkılmaz yaparsam veririm dedim. çocuğa farklı farklı şeyler denemek istiyorum ben :)
patik, yelek bir de kardeşim kafa için resim atmış bulursam model inş. deneyeceğim.
sen ne çeşit ip kullanmıştın patikte ve oyuncakta

Eklentiler

• IMG-20150417-WA0015.webp
    35 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG-20150417-WA0016.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 102
Günaydııınn, hepimize musmutlu, huzurlu, bol tepikli haftalar

Biz kahvaltımızı yaptık babamızla, onu gönderdik, şimdi tekrar uyuycaz kızımla çünkü halen yorgunluğumuzu atamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…