- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.441
canım o patiği 2 gecede yaptım ilk deneme olduğu için ve örneği olmadığı için bikaç kez söktüm gündüz çalışıyorum o yüzden gece ördüm normalde 1 günde biterdi zor değil yani banada kolay yelek modeli lazım tığ işi olursa daha iyi olurben de patik ve hırka istiyorum ama nasıl yapılır cesaret edemiyorum
Hayirli olsun canimm, cok cici..kullanimi nadil rahat mi. Bende arayistayimmKızlaaar araba aldık sonunda oğluşumaa
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın bizde bu markanın kırmızı siyahını aldıkKızlaaar araba aldık sonunda oğluşumaa
o kararsızlık her türlü yaşanır ya son anda ne konacak merak ediyorum.ben sadece kraliçe anlamını kabul ediyorum diğerleri hoş değilmişselen düşünmüştüm bide bereni de çok beğeniyorm ama vazgeçtim onlardan bende naz ismini çok severim ama çok nazlı olursa yandık bu gidişle çocuk doğacak biz hala isim bulamıcaz gibime geliyor erkek olsa çoktan bulmuştuk ismini
güle güle eskitin. ben de buna miyet etmiştim son dk da wollex in buna benzer modelini sipariş geçtim. inş. gelince resim yollarım.Kızlaaar araba aldık sonunda oğluşumaa
Ayy bende mi yapmaya calissam. Bi an istahim kabardicanım o patiği 2 gecede yaptım ilk deneme olduğu için ve örneği olmadığı için bikaç kez söktüm gündüz çalışıyorum o yüzden gece ördüm normalde 1 günde biterdi zor değil yani banada kolay yelek modeli lazım tığ işi olursa daha iyi olur
oyuncağım bitsin deneyeyim :)canım o patiği 2 gecede yaptım ilk deneme olduğu için ve örneği olmadığı için bikaç kez söktüm gündüz çalışıyorum o yüzden gece ördüm normalde 1 günde biterdi zor değil yani banada kolay yelek modeli lazım tığ işi olursa daha iyi olur
Çok rahat canım , inş oğluşumuz da içinde rahat eder, okuduğumuz kadarıyla yorumlar güzel bakalımHayirli olsun canimm, cok cici..kullanimi nadil rahat mi. Bende arayistayimm
sizde güle güle kullanın canım, bende kırmızı alcaktım da bunu fiyat olarak uyguna denk getirince bunu aldıkhayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın bizde bu markanın kırmızı siyahını aldık
güle güle kullanın canım sizdegüle güle eskitin. ben de buna miyet etmiştim son dk da wollex in buna benzer modelini sipariş geçtim. inş. gelince resim yollarım.
Ayy bende mi yapmaya calissam. Bi an istahim kabardi
yapın kızlar bende ilk kez yaptım o kadar zor değil 2 renk ip ve 1 de tığ hepsi bu gerisi zevkinize kalmışoyuncağım bitsin deneyeyim :)
Bebegimde minyon.kilo almamakta iyi degil ki cnm.yok mu benim gibi kilo almayan aramizda
Yarin yaz canim gelismeleri merakla beklicemCanım bende 4 bucuk kilo aldım ama bebegimin kilosu boyu her gittigimde haftasıyla uyumlu diyor doktor , en son 1 ay önce gitmiştim yarın kontrolüm var bakalım ne kadar kilo almış benim minik , bende çok merak ediyorum bakalım doktorumuz ne diycek yarın
kızlar merhaba sabahtan beri kasılmalarım var rahat nefes alamıyorum ayda 1 kontrolüm var sonraki bu ayın 26 sında siz ne sıklıkla gidiyordunuz doktora acaba bu kasılmalar erken doğum belirtisimidir
Yarin yaz canim gelismeleri merakla beklicem
ben de bugün salonun şekli biraz değiştirttim. geçen fanus akvaryum almıştı eşim hevesi geçmedi onla 70 lt lik akvaryum aldık kurduk motoru fln suyu hazır olsun balık alacağız büyük akvaryuma da.
bu arada 2. amigırumi tavşanımın göbeğini bitirmeye uğraşıyorum. bebe yününden güzel oluyor bambu iple ama elden çok kayıyor
karnımda ise tepişik biri var. kardeşim kerem ismini söyledi güzel geliyor kulağa ama hala bir ismimiz yok.
Iyi geceler canim, haberlerini bekliyoruzbizimde yarın kontrolümüz var bakalım ne yapıyor kuzucuk artık yatmamız lazım yarın işe gitcez yoksa sabah kalkamıcaz kızlar size iyi gecelerrr
Ayy cok sirinlerr, ellerine saglik canimEki Görüntüle 1501440 Eki Görüntüle 1501441
Benim maymunla tavşancık bitti. Tavşanı bi arkadaşımın kızına hediye edicem. Bide ayı yapıcam oğluma. Ay çok zevkliymiş bu iş.
Kızlaaar araba aldık sonunda oğluşumaa
günaydın kızlar,Eki Görüntüle 1501440 Eki Görüntüle 1501441
Benim maymunla tavşancık bitti. Tavşanı bi arkadaşımın kızına hediye edicem. Bide ayı yapıcam oğluma. Ay çok zevkliymiş bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?