- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.381
seninle aynı haftadayız acaba bu haftalarda hep böyle mi oluyo çünkü bende bi kaçgündür bende çok hissemiyorum önceden daha hareketliydi
Evet canım dün doktorumu aradım , bu haftalarda hareketsizlikleri normalmis yerleri daralıyor yada pozisyon degistirdikleri icin hareketleri daha azalıyor fırsat buldukça sol ttarafına yat dinlen dedi bebek öyle daha rahat ediyormuş ve bol bol su tüketmemiz lazımmış aklına geldikçe bol bol su iç canımben bugün uykudan bile kalkıp 2-3 bardak su içtim vücudunu susuz bırakma
zaten şuan bile yanımda su var şişeye koydum sürekli içim diye hayırlısıyla bugünleri de atlatıp sona yaklaşalım inşallah ay sanki öbür ay doğuracakmışım gibi geliyo eşim de habire hadi gel oğlum bian önce deyip deyip duruyo ondan da etkilendim herhalde
Kizlar merhaba. Kasilma yasayan varmi aranizda ? 34. Hfataayim bnde uc gundur karnim tas gibi aniden de kasiliyor. Bugun doktorumu aradim yarin gel hemen kontrol etmem lazim dedi smdi iyice korktum
Tümüyle şeker hastası olmayız demi..hamilelik geçici bi süreç diye düşünüyorum ben..herşeye dikkat etmek çok zor..31. Haftanın bitiminde 1700-1800du bebisler..Dr iyi gidiyoruz diyor.maşallah Yavrucak lara.. Sağlıklı olsunlar da bi şekilde kilo alırlar diyorum.cevremdekilerde minik bebeğe bakmak çok zor diyorlar..hicbir şey bilmiyorum kioyle canim,ama kilo almayinca da tedirgin oluyor arkadaslar sorun mu var diye,bebisn kilosu iyiyse hic sorun yok.Senin de mi seker yuksek cikti,benim seker yuksek protein agirlikli besleniyorum ama bebisin kilosu dusuk,dun endikrinolog seker hastalarinda bebisin kilosu ya artar ya dusuk cikar dedi.Ben de sasirdim valla dusmuyor sekerim diyetle de surekli yuksek galiba insulin baslatilack
olsun tatlım yaa , abartı bi kilo almadık ya şükür ,,,
neden doğum tarihinizi olması gerekenden bir ay öncesine aldınız,sizindemi tehlikeli bi durum var?Fena cok az kaldı korku endişe sevinç mutluluk hepsi bir arada kızlar bu arada eşim var ya zaten şükürler olsun esim gerçekten beni cok seviyordu ama bu hamilelikte bşrşey oldu beni cok mutlu ediyor Rabb'ime şükürler olsun herşey cok yolunda gidiyor onun desteği bu çektiklerimi unutturuyor
Âmin canım âminMasallah canim benimAllah basimizdan eksik etmesin eşlerimizi
Tansiyon ve ödem oldu tansiyon cok yüksek çıkıyor o yüzden kanamalar var o yüzden erken alacaklar ama maşallah oğlunun kilosu iyi doktor Allah'ın izniyle bir problem olmayacağını söyledineden doğum tarihinizi olması gerekenden bir ay öncesine aldınız,sizindemi tehlikeli bi durum var?
Cok gecmis olsun canim, meleine erken kavuscaksinn. Artik bi an once kollari siva hazirliklari tamamlaTansiyon ve ödem oldu tansiyon cok yüksek çıkıyor o yüzden kanamalar var o yüzden erken alacaklar ama maşallah oğlunun kilosu iyi doktor Allah'ın izniyle bir problem olmayacağını söyledi
ben avent aldım canım 2 li küçük cam değil o yüzden süt sağma pompası ve saklama kabını da avent aldım pompayla kaplara sağıp dondurucuya atabiliyorsunKizlar bisi sorucamm..biberon aldiniz mii, aldiysaniz markalari ne yazarmisiniizz
Cok guzel olmus ellerine saglik:)kızlarr bugün kurabiye denemesi yaptım doğumda dağıtmak için ilk kez yapmama rağmen fena olmadıhastane konseptini hello kitty yapmayı düşünüyorum kurabiyeleri de öyle yapcam belki bide sabun denemesi de yaparım malzemeleri alırsam bide magnet yapcam nasıl olmuş sizce?
yaaaa
yine görmüyon mesajlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?