2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
seninle aynı haftadayız acaba bu haftalarda hep böyle mi oluyo çünkü bende bi kaçgündür bende çok hissemiyorum önceden daha hareketliydi

Evet canım dün doktorumu aradım , bu haftalarda hareketsizlikleri normalmis yerleri daralıyor yada pozisyon degistirdikleri icin hareketleri daha azalıyor fırsat buldukça sol ttarafına yat dinlen dedi bebek öyle daha rahat ediyormuş ve bol bol su tüketmemiz lazımmış aklına geldikçe bol bol su iç canım ben bugün uykudan bile kalkıp 2-3 bardak su içtim vücudunu susuz bırakma

zaten şuan bile yanımda su var şişeye koydum sürekli içim diye hayırlısıyla bugünleri de atlatıp sona yaklaşalım inşallah ay sanki öbür ay doğuracakmışım gibi geliyo eşim de habire hadi gel oğlum bian önce deyip deyip duruyo ondan da etkilendim herhalde

Sıkıntı yapma canım hepimiz çok heyecanlıyız miniklerimizi görmek için ama biraz sabır , bak bugün 31.haftaya girdik çok şükür

Kizlar merhaba. Kasilma yasayan varmi aranizda ? 34. Hfataayim bnde uc gundur karnim tas gibi aniden de kasiliyor. Bugun doktorumu aradim yarin gel hemen kontrol etmem lazim dedi smdi iyice korktum

Kizlar merhaba. Kasilma yasayan varmi aranizda ? 34. Hfataayim bnde uc gundur karnim tas gibi aniden de kasiliyor. Bugun doktorumu aradim yarin gel hemen kontrol etmem lazim dedi smdi iyice korktum

Benimde karnım sertleşiyor ama bebeğin olduğu taraflar diye düşünüyorum, Çünkü tamamen değil sadece bir kısım öyle oluyor.. O yüzden ben pek dikkate almıyorum ama

Benimde karnım taş gibi oluyor bebek diye düşünüyorum ama bakalım ben de yarın doktora gidicem

Tümüyle şeker hastası olmayız demi..hamilelik geçici bi süreç diye düşünüyorum ben..herşeye dikkat etmek çok zor..31. Haftanın bitiminde 1700-1800du bebisler..Dr iyi gidiyoruz diyor.maşallah Yavrucak lara.. Sağlıklı olsunlar da bi şekilde kilo alırlar diyorum.cevremdekilerde minik bebeğe bakmak çok zor diyorlar..hicbir şey bilmiyorum ki

Benim uc gundur butun karnim kasiliyor geriliyor patlick gibi oluyor uzaninca daha iyi ama ayaktyeken kotu. Prosgestan baslatti bakalim yarin ne diyecek ?

Merhaba güzel anneler,geçmişi okudum ancak.Herkes iyi maşallah,bizim hafta sonu sınavlarımız vardı,çok şükür bitti gitti.Hepinizi öperiz.

neden doğum tarihinizi olması gerekenden bir ay öncesine aldınız,sizindemi tehlikeli bi durum var?

Çok yogun gecirdiğim 2 günün ardından çok yorgunum.
Hem dinleniyorum, hem geçmişi okuyorum, maşallah herkes iyi

Tansiyon ve ödem oldu tansiyon cok yüksek çıkıyor o yüzden kanamalar var o yüzden erken alacaklar ama maşallah oğlunun kilosu iyi doktor Allah'ın izniyle bir problem olmayacağını söyledi
Cok gecmis olsun canim, meleine erken kavuscaksinn. Artik bi an once kollari siva hazirliklari tamamla

Kizlar bisi sorucamm..biberon aldiniz mii, aldiysaniz markalari ne yazarmisiniizz
ben avent aldım canım 2 li küçük cam değil o yüzden süt sağma pompası ve saklama kabını da avent aldım pompayla kaplara sağıp dondurucuya atabiliyorsun

Eklentiler

• lPAV-9430178_1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 113
  • P_20150330_163224.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 112
  • P_20150418_133107.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 116

kızlarr bugün kurabiye denemesi yaptım doğumda dağıtmak için ilk kez yapmama rağmen fena olmadıhastane konseptini hello kitty yapmayı düşünüyorum kurabiyeleri de öyle yapcam belki bide sabun denemesi de yaparım malzemeleri alırsam bide magnet yapcamnasıl olmuş sizce?

Eklentiler

• P_20150419_193657_1.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 119
Cok guzel olmus ellerine saglik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…