- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.361
Birinin bana tokat atmasi gerek saniyorum 23nisani behane ediyorum fiyatlar dusecek oyle aluriz diye, doktor da bu bebek 37 de gelir dedi yani 4 haftam var ; 2-3 body var o kadar.sanirim biraz tembelim[/QUOTE][QUOTE="Sirriantepost: 405757r: 483632"ual artık annesiii...
internetten de alma imkanın var çok şükür :)
sende sevmeye başla eşyaları bizim gibi
az kaldı canım benim...merhaba kizlar
herkes iyidir ins.
biz kizimla evde yalniz yalniz oturyoruz yine,disarda tam bir bahar, cik gez alis veris yap havasi ama biz yatiyrz tabiki
neyseki nisam bitiyor cok bisey kalmadi Allahin izniyle...
oy maaşAllah , her şey yolunda şükür :)Merhaba guzel anneler
Kontrolden geldik dr um NST ye bagladi 28 dk surdu cok sukur iyi cikti
Gelecek hafta ultrason var
Bu arada 12 kilo almisim toplamdadr um ekmeyi tatli seyleri azalt dedi
Ben de artik yemiycem ya puff
Cok sukur canim sag oloy maaşAllah , her şey yolunda şükür :)
Kahvaltıda ekmek ye bence canım :) bebişin ona da ihtiyacı var...
başka yemezsin , karbonhidratlardan uzak dur azcık almazsın daha çok , az kaldı zaten , bu doktorlar da çok biliyor
evet evet bende aynısını diyorum kendime...Cok sukur canim sag ol
Dr um oyle gulerek dedi sizin icin zor olur dedi dogru da soyluyor elime de bi lezzet geldi zaten yapiyorum lezzetli yemekleri yarim ekmegi de yiyorum onla ohh10 gun icinde 2 kilo almisim
Ama bundan sonra dedigin gibi sadece kahvaltida 1 dilim ekmek yeterli bana cezalandiriyorum kendimi
5-6 hafta kaldi zaten tutayim kendimi azcik
Ay canim ben senin yemediklerinin hepsini yiyordum yaaevet evet bende aynısını diyorum kendime...
akşam yemeğinde oğlen yemeğinde ekmek yemeyeli 5 ay olmuştur...
oyle özledim ki banmayı
ama esma diyorum az kaldıııı , bi doğur tek oturuşta bi ekmek bana bana yiyecem hemde karışık kızartmayla
bide tabii çikolataaaa.. doğurduğum gibi isteyeceğim hastaneye haha
gofret yemeyeli de çok oldu artık da yemem zaten şurda ne kaldı , fazla kiloya ne hacet
bende tatlı , hamur işi kaçamağı yapıyordum arada..Ay canim ben senin yemediklerinin hepsini yiyordum yaaama artik yok hic birini yemiycem
Bazen diyorum da bulantilar cok iyiydi istah falan yoktu geri gelse yaa su bulantilar
Insallah az kaldi ama moralim bozuldu ya benimbende tatlı , hamur işi kaçamağı yapıyordum arada..
olacak o kadar
az kaldı az , eski hayatımıza yemek olarak dönebiliriz inşaAllah :)))
ay yok ben istemiyorum bulantı , kız ben bulantı döneminde kilo aldım çünkü tek yiyebildiğim makarna , tost ve poğaçaydı...
her şeyden tiksiniyordum...
sonucu 2 kilo oldu bana
olsun tatlım yaa , abartı bi kilo almadık ya şükür ,,,Insallah az kaldi ama moralim bozuldu ya benim
Hepsi o Marianin yuzunden oldu
5. ayimdaydim hic kilo almamistim hatta bulanti yuznden vermistim kendi drum yoktu Maria hanfendi bakti bana bebek icin ye dedi ben de fazla kacirdim galiba yeyis o yeyis kilo almaya basladim
Napalim hic degilse bu noktadan sonra almamaya caba gostercem
Ah bulanti doneminde hic bi sey yemiyordum yaa
Kızlar okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar var mı?
Estarfullah cnm. Sende saol :)Oyyyyanlis okumusum kizz Allah korusuunn. Sakin kullanmayin bende ablama bugun dicektim depend al diye o sezeryan olcak. Sagol canim benim uyardigin icin
Hahah aynn gogusler foraa bu yazAyrica bugun bir cilginlik yapip kendime bikini aldim. Nede olsa eskiler, bu goguslere olmayacak.
Bu velette bizim gibi gezenti olur Insallah.
En son gittigimde 29+1 dik. Kilosu 1200du.biraz zayif benim minnakKızlar bebisleriniz kac haftalik kac kilolar benim 32+1 2.100 gram sizce nasıl Dr um bisi demedi
Hahah aynn gogusler foraa bu yazama yazin bi kismi 40li olcaz ama ztn ayni zmnda ramazana denk geliyor pek bi kaybimiz yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?