2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTE="Sirriantepost: 405757r: 483632"ual artık annesiii...
internetten de alma imkanın var çok şükür :)
sende sevmeye başla eşyaları bizim gibi
Birinin bana tokat atmasi gerek saniyorum 23nisani behane ediyorum fiyatlar dusecek oyle aluriz diye, doktor da bu bebek 37 de gelir dedi yani 4 haftam var ; 2-3 body var o kadar.sanirim biraz tembelim[/QUOTE]
elini çabuk tut bence annesi , azcıcık kalmış

merhaba kizlar
herkes iyidir ins.
biz kizimla evde yalniz yalniz oturyoruz yine,disarda tam bir bahar, cik gez alis veris yap havasi ama biz yatiyrz tabiki
neyseki nisam bitiyor cok bisey kalmadi Allahin izniyle...
az kaldı canım benim...
kızın bi doğsun bak alıp gezeceksiniz doya doya , ohhhh miiisss , ana kız keyfi

Merhaba guzel anneler
Kontrolden geldik dr um NST ye bagladi 28 dk surdu cok sukur iyi cikti
Gelecek hafta ultrason var
Bu arada 12 kilo almisim toplamda dr um ekmeyi tatli seyleri azalt dedi
Ben de artik yemiycem ya puff
oy maaşAllah , her şey yolunda şükür :)

Kahvaltıda ekmek ye bence canım :) bebişin ona da ihtiyacı var...
başka yemezsin , karbonhidratlardan uzak dur azcık almazsın daha çok , az kaldı zaten , bu doktorlar da çok biliyor

Cok sukur canim sag ol
Dr um oyle gulerek dedi sizin icin zor olur dedi dogru da soyluyor elime de bi lezzet geldi zaten yapiyorum lezzetli yemekleri yarim ekmegi de yiyorum onla ohh 10 gun icinde 2 kilo almisim
Ama bundan sonra dedigin gibi sadece kahvaltida 1 dilim ekmek yeterli bana cezalandiriyorum kendimi
5-6 hafta kaldi zaten tutayim kendimi azcik

evet evet bende aynısını diyorum kendime...

akşam yemeğinde oğlen yemeğinde ekmek yemeyeli 5 ay olmuştur...
oyle özledim ki banmayı

ama esma diyorum az kaldıııı , bi doğur tek oturuşta bi ekmek bana bana yiyecem hemde karışık kızartmayla
bide tabii çikolataaaa.. doğurduğum gibi isteyeceğim hastaneye haha

gofret yemeyeli de çok oldu artık da yemem zaten şurda ne kaldı , fazla kiloya ne hacet

Ay canim ben senin yemediklerinin hepsini yiyordum yaaama artik yok hic birini yemiycem
Bazen diyorum da bulantilar cok iyiydi istah falan yoktu geri gelse yaa su bulantilar

Ay canim ben senin yemediklerinin hepsini yiyordum yaaama artik yok hic birini yemiycem
Bazen diyorum da bulantilar cok iyiydi istah falan yoktu geri gelse yaa su bulantilar
bende tatlı , hamur işi kaçamağı yapıyordum arada..
olacak o kadar

az kaldı az , eski hayatımıza yemek olarak dönebiliriz inşaAllah :)))

ay yok ben istemiyorum bulantı , kız ben bulantı döneminde kilo aldım çünkü tek yiyebildiğim makarna , tost ve poğaçaydı...
her şeyden tiksiniyordum...
sonucu 2 kilo oldu bana

Insallah az kaldi ama moralim bozuldu ya benim
Hepsi o Marianin yuzunden oldu
5. ayimdaydim hic kilo almamistim hatta bulanti yuznden vermistim kendi drum yoktu Maria hanfendi bakti bana bebek icin ye dedi ben de fazla kacirdim galiba yeyis o yeyis kilo almaya basladim
Napalim hic degilse bu noktadan sonra almamaya caba gostercem
Ah bulanti doneminde hic bi sey yemiyordum yaa

olsun tatlım yaa , abartı bi kilo almadık ya şükür ,,,
kilo dediğin gideeeer...
hele yazın daha çabuk gider diyorlar..
hayatımda hiç diyet yapmadım , söyleyenlerin yalancısıyım

bakarsın bulantıların geri döner hehe , ama şimdi bebek için faydalı besinlerden yemen gerekir işte..
yine de kilo aldırmaz onlar mirak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…