2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese günaydın,
Haziran ayı yaklaşırken sormak istiyorum çocuk dokoru ile ilgili araştırma yaptınız mı? Ankara için önerisi olanlar varsa memnun olurum

Be
Benim kizimin adi elif beren dogacak olan kizimin adi da masal olacak ama yanina isim bulamadik masal ece masal ela masal ceren masal yagmur secenekler arasinda canim

Bir ghafta geriden geliyor.29+6
Canim annenin aldigi kiloyla alakasi yok ben 14 kilo aldim ama bebegim 1 hafta geriden geliyor kilosu karin cevresi kafa cevresi boyu 1 hafta kucuk ilk basta onde gidiyodu sonra tam haftasindaydi 20.haftadan sonra geriledi doktorum renkli doplerle bakti jasminka arkadasimin onerisiyle baktirdim sikinti cikmadi cok sukur bebegim minyon dogacakmis napalim saglikli olsun da kilosu kacti seninkinin en Son

Kac kilo canim?

Benim uc gundur butun karnim kasiliyor geriliyor patlick gibi oluyor uzaninca daha iyi ama ayaktyeken kotu. Prosgestan baslatti bakalim yarin ne diyecek ?
Valla cnm korkutmak istemem ama bende bebek saniyodum meger kasilmaymis nstde %39 sanci cikti ihmal etmeyin

Günaydın Kızlar
Cumartesi kontrolüm vardı Bebeğimin kafası 2 hafta önden karnı ise 1 hafta geriden geliyormuş.Doktorum sıkıntı yok koca kafalar akıllı olur dedi.Manken fiziği var dedi ama ben üzülüyorum yine de.Bir de kordon hala boynunda imiş.
Ağırlığı 2.230 gram boyu da 49 cm 10 Mayıstan sonra daha çok beklemede ol dedi 20 Mayıs düşünüyorum doğum için
Normal doğumundan 13 gün önce yani

Iznim yok benim. Doguma kadar calismak zorundayim. Dogumdan sonrada yarim gun olsada isle ilgilenmek zorundayim.
Serbest meslek yapmanin avantaji
Hatta siz yazinca izine cikiyorum ciktim diye. Cok bozuluyorum
limonlucheesecake

Gunaydin kizlar . 50sayfa birikmiş KK ya bakmadim hic neyse ki ders bitti öğleden sonra inş okurum. Yahu etrafta ne insanlar var kurtuluyorm inş bu hafta. Kadin benim mesai arkadasim ve ben bununla gorusuyordm, evime geliyordu ben gidiyordum. Hamile kaldgmdan beri benimle konuşmuyor. Okuldaki herkes anladi kiskandgni. Ben ihtimal vermedim ama biktim bana laf vvurmasından. Bi insan hamile diye kiskanilip tüm bagini koparirmi ya? Psikopattan kurtuluyorm. Gerizekali bana laf vurmasından biktim artık . sirf psikolojisi bozuk diye cevap vermiyor ve de sinirlenmemek için muhatap olmuyorm . Allah bizi iyilerle karsilastirsin. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…