2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Înan bende kızımda hiç çekmedim ama bu beni mahvetti karnım taş gibi hala kalktım ve kasıklarımda cok ağrı var Allah'ın izniyle şu hamilelik bi geçse bşrşey istemiyorum

Selam kızlar, herkese mutlu haftalar
sonunda 40li günlerdeyiz, 34. Haftaya basladik hayirli olsun
bu haftasonuydu kontrolümüz fakat doktorumuz izne ayrılmış o yüzden haftaya erteledik malesef.
Sağlık olsun

Merhaba güzel anneler
40 li günler oleyy hafta sonu sınavlar vardı 2 saat bakmama rağmen iyi geçti tek dersim var 24 Mayıs son sınav umarım sınavda doğurmam

teşekkürler canım çok zor değil inanki kurabiye hamuru yapıp şekil veriyorsun biraz zaman alıyor ama zevkli oluyor satın almaya kalksan tanesi 1,5 tlden başlıyor bende o yüzden yaptım gitti
Canım çok zor olmadığını biliyorum fakat 120 tane yapmak epey vakit alır.ve ben yanıma 2 yardımcı bulmadan kalkisamam bu ise..çok da ozeniyor um kısmet bakalım...

Sen yapıp buzluga mi atiyorsun? Boyle yapanları da duydum da

Eki Görüntüle 1501440 Eki Görüntüle 1501441
Benim maymunla tavşancık bitti. Tavşanı bi arkadaşımın kızına hediye edicem. Bide ayı yapıcam oğluma. Ay çok zevkliymiş bu iş.
İkisinde birbirinden güzel bunların..güzel guluşleriyle oynasın inş yavrun..

Canim doktora gittigimde 1200 dü 30 arti 1 gunluktu olcumlerin karsinda 29 arti 1 yaziyordu hatta kilosu sanirim 28 hafta 4 gunle uyumluydu genelde de 29 hafta 1 ile uyumluydu üzülüyorum her seyi yiyorum ama almiyor cocuk ne Yapalim saglik olsun senle aramizda 3 gun var seninki kac kilo canim

Hahaha doğurmazsın canım umarım tek ders kalmis oh ne güzel :)

Normalde sınav heyecanı bilmem ben ay bu sefer bi sancı bi sancı kızım benden daha panikti :)))
Ayy bide millete giriş kat bana 3. Kattan aşağı cikmiyo sporda yapmış oluyoruz geçen sınav da öyleydi şans heralde

Evet oyle olmus canım bende yürüyüşe baslamayi düşünüyorum. Bu ara istahim acildi ozellikle kahvaltida cok yiyorum.
Bu hafta bi de nereye gitsek et yedik kizima epey bi faydasi olmustur heralde

Günaydın annişler ve bebişler hafta sonu neler konuşuldu bakamadım bende.Hafta sonu kızçemin odasını aldık ayın 2.de odamız geliyor şimdi badana yapılacak odasını sipariş verince çok heycanlandım Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin İnşallah şimdi halı, perde,kanape ve avize alınıcaklar listemde olanlar avize için netten bunu buldum sizce nasıl hanımlar ?

Eklentiler

• evidea-aydinlatma-LUM1826_3.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba güzel annikler,hepinize mutlu huzurlu hafta sonları. Eve boya badana yapılacak bir sürü işim var ama havalar bir türlü düzelmiyor. Allah yardımcım olsun temizlik yapmadan gelecek oğluşum diye düşünüyorum artık

Buranın havasının bi ortası yok ya çok sıcak ya çok soğuk.

kızlar merhaba,

uzun zamandır takip edemiyordum. herkes iyidir umarım..

bir arkadaşım kitap önerdi- çok faydalı. sizde muhakkak edinin tavsiye ederim. D&R larda var.

"Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler.- Tracy Hogg"

Kızlar bir de hafasonu doğum eğitimine katıldım. nefes ve masaj çok çok önemli. 2 detayı sizle paylaşmak isterim. normal doğum düşünenler;

1-kegel egzersizi- bunu mutlaka hergün yapın çok ama çok faydalı. hatta doğum sonrası vajinal bölgenin hızlı toplanması için de çok faydalı.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2008/03/gebelikte-kegel-egzersizleri-pelvik.html

2-normal doğum düşünenler 34. haftadan itibaren perine masajı yapmaya başlasınlar, açılma için çok önemli.
aşağıdaki sitede detaylı anlatım var.
http://www.anneoluncaanladim.com/1/hamilelik/3324/perine-masaji-ile-daha-kolay-bir-dogum-mumkun-mu

öptüm hepinizi.

Merhaba kızlar
Yoğun bihaftadan sonra bizde bugün iznimize başladık dinlemiyoruz kizimla.32.haftamizi bitirirken kuzum 1800 gr olmuş.coksukur herseyimizde yolundaymis.
Hastanede gecelik daha rahat oluyor dediler ama ben normalde gecelik kullanmiyorum lohusa gecelikleri de malum ya çok süslü ve pahalı şeyler yada nine gecelikleri gibi dun görsel deki gibi bisey buldum 20 TL ye.size danisacagim şey bu halimle oldu m bedeni.sizce L siyle değiştirmeli miyim?doğumdan sonra bundan daha iri olamam herhalde demi??

Eklentiler

• 20150420_123729.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 142
Benimkide en son 1200du , 29+1 de. Doktr sikma canini hersey normal dedi. Bence stres yaptirmak istemiyo

Merhaba Kızlar,
Alalha şükür bizim her şey yolunda bir hafta geriden gelmemiz devam ediyor kilomu 1740 gram iri bebek olmayacakmış
Önemli olan sağlıklı olması yapılacak bir şey yok ...

Zannetmiyorum canim bence msi kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…