- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.481
Înan bende kızımda hiç çekmedim ama bu beni mahvetti karnım taş gibi hala kalktım ve kasıklarımda cok ağrı var Allah'ın izniyle şu hamilelik bi geçse bşrşey istemiyorumRabb im bizi sevenleri basimizdan eksik etmesin. Ne mutlu sana esin ve melein yaninda. Canim doktorunun numarasi warsa bi durumunu bildir istersen, ama erkek cocuklari kizlara gore biraz daha wucudu zorluyomus, iki komsumda iki kizdan sonra erkek dogurmuslar we hamileliktede, dogumdada daha cok zorlanmislar..
Selam kızlar, herkese mutlu haftalar
sonunda 40li günlerdeyiz, 34. Haftaya basladik hayirli olsun
bu haftasonuydu kontrolümüz fakat doktorumuz izne ayrılmış o yüzden haftaya erteledik malesef.
Sağlık olsun
Su anda sirada bekliyorum canim benimki duramıyor yerinde her taraftan tekmeliyor o da heyecan yapti sanirimCanim gittin mi doktora, nasil bebiş
Hahaha doğurmazsın canım umarımMerhaba güzel anneler
40 li günler oleyyhafta sonu sınavlar vardı 2 saat bakmama rağmen iyi geçti tek dersim var 24 Mayıs son sınav umarım sınavda doğurmam
Canım çok zor olmadığını biliyorum fakat 120 tane yapmak epey vakit alır.ve ben yanıma 2 yardımcı bulmadan kalkisamam bu ise..çok da ozeniyor um kısmet bakalım...teşekkürler canım çok zor değil inanki kurabiye hamuru yapıp şekil veriyorsun biraz zaman alıyor ama zevkli oluyor satın almaya kalksan tanesi 1,5 tlden başlıyor bende o yüzden yaptım gitti
İkisinde birbirinden güzel bunların..güzel guluşleriyle oynasın inş yavrun..Eki Görüntüle 1501440 Eki Görüntüle 1501441
Benim maymunla tavşancık bitti. Tavşanı bi arkadaşımın kızına hediye edicem. Bide ayı yapıcam oğluma. Ay çok zevkliymiş bu iş.
Canim doktora gittigimde 1200 dü 30 arti 1 gunluktu olcumlerin karsinda 29 arti 1 yaziyordu hatta kilosu sanirim 28 hafta 4 gunle uyumluydu genelde de 29 hafta 1 ile uyumluydu üzülüyorum her seyi yiyorum ama almiyor cocuk ne Yapalim saglik olsun senle aramizda 3 gun var seninki kac kilo canimKac kilo canim?
Hahaha doğurmazsın canım umarımtek ders kalmis oh ne güzel :)
Evet oyle olmus canımNormalde sınav heyecanı bilmem ben ay bu sefer bi sancı bi sancı kızım benden daha panikti :)))
Ayy bide millete giriş kat bana 3. Kattan aşağı cikmiyo sporda yapmış oluyoruz geçen sınav da öyleydi şans heralde
Buranın havasının bi ortası yok ya çok sıcak ya çok soğuk.Merhaba güzel annikler,hepinize mutlu huzurlu hafta sonları. Eve boya badana yapılacak bir sürü işim var ama havalar bir türlü düzelmiyor. Allah yardımcım olsun temizlik yapmadan gelecek oğluşum diye düşünüyorum artık
Benimkide en son 1200du , 29+1 de. Doktr sikma canini hersey normal dedi. Bence stres yaptirmak istemiyoCanim doktora gittigimde 1200 dü 30 arti 1 gunluktu olcumlerin karsinda 29 arti 1 yaziyordu hatta kilosu sanirim 28 hafta 4 gunle uyumluydu genelde de 29 hafta 1 ile uyumluydu üzülüyorum her seyi yiyorum ama almiyor cocuk ne Yapalim saglik olsun senle aramizda 3 gun var seninki kac kilo canim
Zannetmiyorum canim bence msi kalsinMerhaba kızlar
Yoğun bihaftadan sonra bizde bugün iznimize başladık dinlemiyoruz kizimla.32.haftamizi bitirirken kuzum 1800 gr olmuş.coksukur herseyimizde yolundaymis.
Hastanede gecelik daha rahat oluyor dediler ama ben normalde gecelik kullanmiyorum lohusa gecelikleri de malum ya çok süslü ve pahalı şeyler yada nine gecelikleri gibi dun görsel deki gibi bisey buldum 20 TL ye.size danisacagim şey bu halimle oldu m bedeni.sizce L siyle değiştirmeli miyim?doğumdan sonra bundan daha iri olamam herhalde demi??
Hangi doktora gidiyosun canimMerhaba Kızlar,
Alalha şükür bizim her şey yolunda bir hafta geriden gelmemiz devam ediyor kilomu 1740 gram iri bebek olmayacakmış
Önemli olan sağlıklı olması yapılacak bir şey yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?