2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayrica bugun bir cilginlik yapip kendime bikini aldim. Nede olsa eskiler, bu goguslere olmayacak.
Bu velette bizim gibi gezenti olur Insallah.
bnm bu memislere bikinide olmaz uzun dikdortgen bi kumas alip baglicam ustunden ancak olur

benm esimde hadi gel kizim fln diyor.dedim soyleme oyle seyler her seyi anlamaya basladi,erken gelmeye heveslenmesin 35.ten snr cagirirsin dedim
eline saglik cnm cok guzel gorunuyorlar

Selam kızlar. Çatlak oluşmaması için bebek yağının içine badem yağı kattım ve her gece yatmadan önce karnıma sürüyorum. Badem yağından ve oğlum olacağından olsa gerek karnımda tüylenmeler oluştu. Rahatsız oluyorum sizce ağda ile aldırsam zararı olur mu?

Canim badem yagini kullanma, normaldede sac dokulmelerine karsi iyidir o. Kil koklerini guclendiriyor. Agda cok zorlamicaksa seni yani ikinir gibi sikmicaksan bi sakincasi yok. Ben doktoruma sormustum. Ama doktora sormanda bi fayda war. Buarada ben hic krem falan almadim. Vazelin kullaniyorum

Merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum.

Çok şükür 40 lı günlere düştük bugün.

Yarın saat 2:15 te kontrolüm var bakalım minik kızım nasıl ve doktorumuz neler söyleyecek.

Hafta sonu giremedim doğal olarak ta geçmişi okuyamadım umarım herkes çok çok iyidir.

Canım vazelin kullanıyordum fakat sonra vazelinin içindeki maddelerin zararlı olduğunu okudum ve bıraktım. Bebek yağı kullandım bir süre fakat kaşıntılarımı pek geçirmedi sadece badem yağı rahatlatttı Şimdilik çatlağım yok fakat bazen aşırı kaşınıyor sanırım oluşacak.

Tirnaklarinla kasima parmaginla hafifletmeye calis. Ayni haftadayiz benimde kasiniyo cok. Kasininca daha cabuk catliyomus iz kaliyomus dogumdan sonrada

Canim ben 1 ölçülük yaptim 37 tane çıktı tabi kurabiyenin büyüklüğüne göre degisir ben buzluga atmadım ama buzdolabinin alt kisminda 1 ay taze kaliyormus o yüzden son zamana birakmadan yapip buzdolabinda saklicam

Ra
Kizlarr, ablami doguma almislarr, simdi annem telefon acti, cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyo. Ablam sezeryan istiyodu ama annem ve doktoru normal doguma ikna etmisler. Bende bugun ewden cikamiyorum. Oglusumun besigi gelicek
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ablanin canim tek nefeste kurtulur insallah

kızlar çok mu karnım aşağıda benim. haftasonu görenler karnın aşağıda dediler hep. moralim bozuldu çok bir kaç gün önce karnım semsert oluyordu bir yanda toplanıyordu zaten.

Eklentiler

• Resim 004.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 85
Yok canim benim doktor normal dedi. Ama bana biraz zayif gibi geliyo. Ultrasonda nereye bakiyosun canim. Boyu nasil meleinin.
Canim kilosunun yazili oldugu yerin karsisinda kac haftayla uyumlu oldugu yaziyo boyu da 7yle carpinca 38e yakin bse gozukuyo o da geri gozukuyo sanirim 30 hafta bitiminde 39 olmasi gerek

Canim bnm de karnim asagida baya ama bebegim de asagida sikintili bir durum olsa doktorun soyler merak etme bakma sen millete

Canim bnm de karnim asagida baya ama bebegim de asagida sikintili bir durum olsa doktorun soyler merak etme bakma sen millete
10 gün önce gitmiştim kontrole. bir terslik olsa farkederdi demi. çarşamba bir daha gidicem ama psikolojim alt üst oldu. oğlum da zayıf zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…