- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.521
Bi dahaki kontrolun ne zmn canimCanim kilosunun yazili oldugu yerin karsisinda kac haftayla uyumlu oldugu yaziyo boyu da 7yle carpinca 38e yakin bse gozukuyo o da geri gozukuyo sanirim 30 hafta bitiminde 39 olmasi gerek
sakıncalı mı peki bu canım. ne yapmak gerekir. sürekli dogurucam gibime gelmeye başladı. arkadaşlarım sen çok rahat oturuyorsun kalkıyorsun. biz böyle değildik nefes zor alıyorduk deyip durdular. eger bir sıkıntı olsa agrım sızım olur başka bir belirti olur demiBenim karnım da aşağıda canım.
benimde karnım aşağıda ve senin ki gibi küçük canım. Ne güzel sevinmelisin bende rahat hareket ediyorum Allah a şükür bunda çok kilo almamış olmamın da etkisi var diye düşünüyorum. güzel giden durumunu kendne stres etme lütfen. anneminde aşağıdaymış karnı sadece son zamanlar mesaneye baskısı çok oluyormuş yükarda olanların da mide yanmaları çok oluyor herkesin bir derdi oluyor takılma sensakıncalı mı peki bu canım. ne yapmak gerekir. sürekli dogurucam gibime gelmeye başladı. arkadaşlarım sen çok rahat oturuyorsun kalkıyorsun. biz böyle değildik nefes zor alıyorduk deyip durdular. eger bir sıkıntı olsa agrım sızım olur başka bir belirti olur demi
CANIM VERA HASTANESİ YELİZ HANIM ÇOK İYİ DOKTOR HİÇ BİR KONUDA BASKISI YOK ÇOK İYİ BİR DOKTOR ÇOK TATLI SENLE MUTLU OLUYOR SEN ÜZÜLDÜĞÜN ZMAAN ODA ÜZLÜYOR.BENİM ARKADAŞIM GİBİHangi doktora gidiyosun canim
Bende saglik ocagina gitmistim, ordaki normal kontrolleri yapan hemsire demesin mi cocuk asagiya inmis. Ben bi panik annemi aradim annem dedi kizim benimde oyleydi son aylarda yukari dogru hafif cikar , yapisalda olabiliyomus. Ben yine duramadim gittim doktoruma. Bakti ultrasonlada. Hersey normal son ayda yukari dogru biraz buyur cocugun yeri genis simdi orda rahat dedi. Yani hemsirede olsa aldirma soylediklerini dedi. Icim rahat simdi. Sende icini rahat tut. Etraftakiler korkutuyo hep. Annecigine sor o iyisini bilir10 gün önce gitmiştim kontrole. bir terslik olsa farkederdi demi. çarşamba bir daha gidicem ama psikolojim alt üst oldu. oğlum da zayıf zaten
32 haftalik raporu almaya gidecem canim 4 mayista cagirdiBi dahaki kontrolun ne zmn canim
bnm bebek asagida,kafa asagi duruyor.surekli wc ye cikiyrm bu yuzdensakıncalı mı peki bu canım. ne yapmak gerekir. sürekli dogurucam gibime gelmeye başladı. arkadaşlarım sen çok rahat oturuyorsun kalkıyorsun. biz böyle değildik nefes zor alıyorduk deyip durdular. eger bir sıkıntı olsa agrım sızım olur başka bir belirti olur demi
Canim hic psikolojini bozma bak benim asagida oldugunu dr soylemesine ragmen okula gidip geliyorum hayatima devam ediyorum dr onemli olan rahim agzi uzunlugu dedi ona da dr bakmistir merak etme Sen hem yapisal da olabilir bnm de kizim geriden geliyor saglikli olsunlar da napalim canim10 gün önce gitmiştim kontrole. bir terslik olsa farkederdi demi. çarşamba bir daha gidicem ama psikolojim alt üst oldu. oğlum da zayıf zaten
Hadi hayirlisi canim, aramizda 3 gun war32 haftalik raporu almaya gidecem canim 4 mayista cagirdi
manuel süt sağma pompası kullanışlımı acaba canım yaa ben bide calışacagım sonrasında süt sağmam falan gerekecek kullanan duyduğun fln oldumu?ben avent aldım canım 2 li küçük cam değil o yüzden süt sağma pompası ve saklama kabını da avent aldım pompayla kaplara sağıp dondurucuya atabiliyorsun
EVet bakalim kim once doguracakHadi hayirlisi canim, aramizda 3 gun war
sakıncalı mı peki bu canım. ne yapmak gerekir. sürekli dogurucam gibime gelmeye başladı. arkadaşlarım sen çok rahat oturuyorsun kalkıyorsun. biz böyle değildik nefes zor alıyorduk deyip durdular. eger bir sıkıntı olsa agrım sızım olur başka bir belirti olur demi
bende bundan istiyorum canım benim güle güle kullanın ne kadara aldınız ahh bi indirime girse diye bekliyorum :)Kızlaaar araba aldık sonunda oğluşumaa
ben de 4 te gideceğim bakalım ne diyecek.Merhaba Kızlar,
Alalha şükür bizim her şey yolunda bir hafta geriden gelmemiz devam ediyor kilomu 1740 gram iri bebek olmayacakmış
Önemli olan sağlıklı olması yapılacak bir şey yok ...
ay yakında bizde yaşayacağız bunu heycanlandım :)Kizlarr, ablami doguma almislarr, simdi annem telefon acti, cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyo. Ablam sezeryan istiyodu ama annem ve doktoru normal doguma ikna etmisler. Bende bugun ewden cikamiyorum. Oglusumun besigi gelicek
ben hep badem yağı sürdüm ama gene de çatlatı. genetik sanırım belki de normalden az çatlamasına vesile olmuştur diye hala sürüyorum.Selam kızlar. Çatlak oluşmaması için bebek yağının içine badem yağı kattım ve her gece yatmadan önce karnıma sürüyorum. Badem yağından ve oğlum olacağından olsa gerek karnımda tüylenmeler oluştu. Rahatsız oluyorum sizce ağda ile aldırsam zararı olur mu?
Canım vazelin kullanıyordum fakat sonra vazelinin içindeki maddelerin zararlı olduğunu okudum ve bıraktım. Bebek yağı kullandım bir süre fakat kaşıntılarımı pek geçirmedi sadece badem yağı rahatlatttıŞimdilik çatlağım yok fakat bazen aşırı kaşınıyor sanırım oluşacak.
Gecen hafta kslp carpintisiyla ilgili yaxmistim cnm...yaaaa
hani nerde mesaj ne yazmıştın
Cnm Tomris hatuna da geride diyordu dr...Benim de 1 hafta geriden geliyor ama 12 kilo almisim bu kiloyla alakali degil yani.doktorun bebegin neden geriden geldigini tesput etmus herhalde bunun cok sebebi var
bende bundan istiyorum canım benim güle güle kullanın ne kadara aldınız ahh bi indirime girse diye bekliyorum :)
casual cadillac travel sistem airtravel :) ebebekte falan var canım ben cok beğenmiştim şubatta indirime girmişti daha erken dedik almadık cok pişman oldum .. şimdi bidaha indirime girse diye bakıozkızlar araba nasıl modeli ne göremedim ben rica etsem yazabilirmisiniz
Kizlarr, ablami doguma almislarr, simdi annem telefon acti, cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyo. Ablam sezeryan istiyodu ama annem ve doktoru normal doguma ikna etmisler. Bende bugun ewden cikamiyorum. Oglusumun besigi gelicek
bu marka iyiymiymiş pekicasual cadillac travel sistem airtravel :) ebebekte falan var canım ben cok beğenmiştim şubatta indirime girmişti daha erken dedik almadık cok pişman oldum .. şimdi bidaha indirime girse diye bakıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?