2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim karnım da aşağıda canım.
sakıncalı mı peki bu canım. ne yapmak gerekir. sürekli dogurucam gibime gelmeye başladı. arkadaşlarım sen çok rahat oturuyorsun kalkıyorsun. biz böyle değildik nefes zor alıyorduk deyip durdular. eger bir sıkıntı olsa agrım sızım olur başka bir belirti olur demi

benimde karnım aşağıda ve senin ki gibi küçük canım. Ne güzel sevinmelisin bende rahat hareket ediyorum Allah a şükür bunda çok kilo almamış olmamın da etkisi var diye düşünüyorum. güzel giden durumunu kendne stres etme lütfen. anneminde aşağıdaymış karnı sadece son zamanlar mesaneye baskısı çok oluyormuş yükarda olanların da mide yanmaları çok oluyor herkesin bir derdi oluyor takılma sen

10 gün önce gitmiştim kontrole. bir terslik olsa farkederdi demi. çarşamba bir daha gidicem ama psikolojim alt üst oldu. oğlum da zayıf zaten
Bende saglik ocagina gitmistim, ordaki normal kontrolleri yapan hemsire demesin mi cocuk asagiya inmis. Ben bi panik annemi aradim annem dedi kizim benimde oyleydi son aylarda yukari dogru hafif cikar , yapisalda olabiliyomus. Ben yine duramadim gittim doktoruma. Bakti ultrasonlada. Hersey normal son ayda yukari dogru biraz buyur cocugun yeri genis simdi orda rahat dedi. Yani hemsirede olsa aldirma soylediklerini dedi. Icim rahat simdi. Sende icini rahat tut. Etraftakiler korkutuyo hep. Annecigine sor o iyisini bilir

bnm bebek asagida,kafa asagi duruyor.surekli wc ye cikiyrm bu yuzden
eger dr.un boyle seylerden bahsetmemisse kendine dert etme lutfen insanlar her zmn farkli seyler soyler...

10 gün önce gitmiştim kontrole. bir terslik olsa farkederdi demi. çarşamba bir daha gidicem ama psikolojim alt üst oldu. oğlum da zayıf zaten
Canim hic psikolojini bozma bak benim asagida oldugunu dr soylemesine ragmen okula gidip geliyorum hayatima devam ediyorum dr onemli olan rahim agzi uzunlugu dedi ona da dr bakmistir merak etme Sen hem yapisal da olabilir bnm de kizim geriden geliyor saglikli olsunlar da napalim canim

ben avent aldım canım 2 li küçük cam değil o yüzden süt sağma pompası ve saklama kabını da avent aldım pompayla kaplara sağıp dondurucuya atabiliyorsun
manuel süt sağma pompası kullanışlımı acaba canım yaa ben bide calışacagım sonrasında süt sağmam falan gerekecek kullanan duyduğun fln oldumu?

İlk hamileliğimde de aşağıdaydı canım.

Şükür kızıma sağlıkla kavuştum.

Kontrolüm yarın bakalım doktorum ne diyecek.

Allah nasip ederse burada paylaşırım.

Merhaba Kızlar,
Alalha şükür bizim her şey yolunda bir hafta geriden gelmemiz devam ediyor kilomu 1740 gram iri bebek olmayacakmış
Önemli olan sağlıklı olması yapılacak bir şey yok ...
ben de 4 te gideceğim bakalım ne diyecek.

Kizlarr, ablami doguma almislarr, simdi annem telefon acti, cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyo. Ablam sezeryan istiyodu ama annem ve doktoru normal doguma ikna etmisler. Bende bugun ewden cikamiyorum. Oglusumun besigi gelicek
ay yakında bizde yaşayacağız bunu heycanlandım :)
ben hep badem yağı sürdüm ama gene de çatlatı. genetik sanırım belki de normalden az çatlamasına vesile olmuştur diye hala sürüyorum.

yaaaa

hani nerde mesaj ne yazmıştın
Gecen hafta kslp carpintisiyla ilgili yaxmistim cnm...
Acilde boyle durumlarda neler yapacagimizi soylemisti dr...
Insaallah iyisin bi daha olmasın...

Benim de 1 hafta geriden geliyor ama 12 kilo almisim bu kiloyla alakali degil yani.doktorun bebegin neden geriden geldigini tesput etmus herhalde bunun cok sebebi var
Cnm Tomris hatuna da geride diyordu dr...
Baska bir dr a gitti bugun bi hafta ilerde de cikti...
Bence boyle durumda tek drla kalmayin...

yatak daha gelmedi ama bebek arabası geldi. sök tak uğraşmayacak ve bağaj sorunu olmayanlar için önerebilirim.
evde rahatça gezip terasa fln rahat girip çıkıyor. wollex new york un premium modeli. premiumun arka teker arası daha dar. yanş daha dar yerlerden geçebiliyor. port bebesi rahat ben içinr ince pamuk yatak ona göre ince elyaf yorgan ve ona göre nevresim diktirmeyi düşünüyorum yorgancıda. yatağında gb rahat gezsin uyusun. ana kucağında uzun süre yatması zararlı diye biliyorum.

Eklentiler

• IMG_20150420_145004.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20150420_144944.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20150420_144936.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 77
kızlar araba nasıl modeli ne göremedim ben rica etsem yazabilirmisiniz
casual cadillac travel sistem airtravel :) ebebekte falan var canım ben cok beğenmiştim şubatta indirime girmişti daha erken dedik almadık cok pişman oldum .. şimdi bidaha indirime girse diye bakıoz

Kizlarr, ablami doguma almislarr, simdi annem telefon acti, cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyo. Ablam sezeryan istiyodu ama annem ve doktoru normal doguma ikna etmisler. Bende bugun ewden cikamiyorum. Oglusumun besigi gelicek

Allah bi avazda kurtarsın en iyisini yapmış normale ikna olmakla darısı sana ve bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…