- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.541
Selam kızlar. Çatlak oluşmaması için bebek yağının içine badem yağı kattım ve her gece yatmadan önce karnıma sürüyorum. Badem yağından ve oğlum olacağından olsa gerek karnımda tüylenmeler oluştu. Rahatsız oluyorum sizce ağda ile aldırsam zararı olur mu?
Canım vazelin kullanıyordum fakat sonra vazelinin içindeki maddelerin zararlı olduğunu okudum ve bıraktım. Bebek yağı kullandım bir süre fakat kaşıntılarımı pek geçirmedi sadece badem yağı rahatlatttıŞimdilik çatlağım yok fakat bazen aşırı kaşınıyor sanırım oluşacak.
Amiin insallah canim beniimAllah bi avazda kurtarsın en iyisini yapmış normale ikna olmakla darısı sana ve bizlere olsun inşallah
ben ebebekte gördüm canım adam bize taktı çıkarttı her özelliğini gösterdi internette videosuda var alanların yorumlarıda cok iyi ama fiyat biraz pahalı geliyor bize..bu marka iyiymiymiş peki
ooff off.. bebek yağını 4. ayımdan itibaren sürdüm hatta şu son zamanlarda argan yağlı bi vücut kremi almış kuzenim the bodyshopdan onu sürüyorum ama neeee fayda catır catır çatlıyorum taaaa alttan perine bölgemden başlamış karnımın alt bölgeleri hep çatlak anneminde karnı tüm çatlak içindebende bebek yağı kullanıyorum biara uyuz gibi kaşınıyodum ama şimdilik bişe yok o kaşıntı karnının büyümesinden kaynaklıdır
başka sitelerde sanki daha uygunu varben ebebekte gördüm canım adam bize taktı çıkarttı her özelliğini gösterdi internette videosuda var alanların yorumlarıda cok iyi ama fiyat biraz pahalı geliyor bize..
bakalım alabilirsek alacağız
ooff off.. bebek yağını 4. ayımdan itibaren sürdüm hatta şu son zamanlarda argan yağlı bi vücut kremi almış kuzenim the bodyshopdan onu sürüyorum ama neeee fayda catır catır çatlıyorum taaaa alttan perine bölgemden başlamış karnımın alt bölgeleri hep çatlak anneminde karnı tüm çatlak içinde
yapcak bişey yok bikiniye elveda hoşgelsin mayolar....
:) kıskandım seni :)çok şükür bende çatlak ypk şimdilik hatta yeni başladım bebek yağını sürmeye ya çatlicağı varsa istediğin kadar krem yağ kullan yine de çatlar yapacak bişe yok bana bikini yolu açıkk:):):)
Fiyat nedir canim?ben ebebekte gördüm canım adam bize taktı çıkarttı her özelliğini gösterdi internette videosuda var alanların yorumlarıda cok iyi ama fiyat biraz pahalı geliyor bize..
bakalım alabilirsek alacağız
:) kıskandım seni :)
1.099 tl canımFiyat nedir canim?
hergün 3 lt içiyorum hamileliğimin başından beri ...yok kız kıskanma takma kafaya bol su iç o engeller çatlak oluşmasını
hergün 3 lt içiyorum hamileliğimin başından beri ...
olacakla öleceğe care yok ...bebişim dogsunda hemoroitte oldum zaten bu hamilelik bana cok pahalıya patladı
o zaman suyu azalt :):):):):):))::az kaldı ya bi kaç hafta daha sabret ondan sonra rahat rahat bakarsın çaresine
sorma ya mayıs ayının bugünlerinde doğumlar başlamış olur büyük ihtimalle.
Benimki de boyle cnm telas etme buyudukce inecek tabikiikkEki Görüntüle 1501817 kızlar çok mu karnım aşağıda benim. haftasonu görenler karnın aşağıda dediler hep. moralim bozuldu çokbir kaç gün önce karnım semsert oluyordu bir yanda toplanıyordu zaten.
evet benimde haziran sonu normalde ama mayısın sonunda doğuracam herhalde haziranı saymıyorum diye diye mayısta gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?