2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

benimde sadece göbek deliğimin oralarda var o da normal ama sadece siyah renkte çıkmaya başladı önceden seyrek ve sarı tüy çıkıyodu bende aldırıyorum şimdi eşim karnımı seviyo utanıyorum o şekilde açmaya

bende bebek yağı kullanıyorum biara uyuz gibi kaşınıyodum ama şimdilik bişe yok o kaşıntı karnının büyümesinden kaynaklıdır

bu marka iyiymiymiş peki
ben ebebekte gördüm canım adam bize taktı çıkarttı her özelliğini gösterdi internette videosuda var alanların yorumlarıda cok iyi ama fiyat biraz pahalı geliyor bize..
bakalım alabilirsek alacağız

kızlar ana kucağının içine ne koymak gerekiyo yani rahat yatması için battaniye yada şu alt açmalar varya süslü olandan yada başka ne koyulabilir

bende bebek yağı kullanıyorum biara uyuz gibi kaşınıyodum ama şimdilik bişe yok o kaşıntı karnının büyümesinden kaynaklıdır
ooff off.. bebek yağını 4. ayımdan itibaren sürdüm hatta şu son zamanlarda argan yağlı bi vücut kremi almış kuzenim the bodyshopdan onu sürüyorum ama neeee fayda catır catır çatlıyorum taaaa alttan perine bölgemden başlamış karnımın alt bölgeleri hep çatlak anneminde karnı tüm çatlak içinde
yapcak bişey yok bikiniye elveda hoşgelsin mayolar....

çok şükür bende çatlak ypk şimdilik hatta yeni başladım bebek yağını sürmeye ya çatlicağı varsa istediğin kadar krem yağ kullan yine de çatlar yapacak bişe yok bana bikini yolu açıkk:):):)

geçmişi okudum geldim ..
bu arada kızlar bebek odamızı boyadı eşim dün :) mutlu mavi diye bi renk o kadar tatlı güzel olduki.. :) ama heryer heryerde.
benimde perine bölgemde bi agrı var özellikle ayağa kalktığımda anlamadım niye
çatlaklarla başa çıkmak imkansız..
şu güzel havada evde oturmak daraaaaal getiriyoooor...
mobilyamız ve bebek arabamız eksik beni düşündürüyor ..
bebeğime kavuşmak için haftalar kaldı.. Allah ın izniyle inşallah sağlıklı sıhatlı doğar yavrularımız
bugün özel ve güzel bir gün dua edelim dualarda buluşmak dileğiyle

optüm hepinizi tek tek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…