- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.561
gününü bilmeden beklemek zor valla.
hayrli olsun cnm bnmde begendigim bir model henuz karar veremedim kullanimi nasil gidisi vs?yatak daha gelmedi ama bebek arabası geldi. sök tak uğraşmayacak ve bağaj sorunu olmayanlar için önerebilirim.
evde rahatça gezip terasa fln rahat girip çıkıyor. wollex new york un premium modeli. premiumun arka teker arası daha dar. yanş daha dar yerlerden geçebiliyor. port bebesi rahat ben içinr ince pamuk yatak ona göre ince elyaf yorgan ve ona göre nevresim diktirmeyi düşünüyorum yorgancıda. yatağında gb rahat gezsin uyusun. ana kucağında uzun süre yatması zararlı diye biliyorum.
onlar icin minderler satiliyor canm icinin dizaynina uygunkızlar ana kucağının içine ne koymak gerekiyo yani rahat yatması için battaniye yada şu alt açmalar varya süslü olandan yada başka ne koyulabilir
hayrli olsun cnm bnmde begendigim bir model henuz karar veremedim kullanimi nasil gidisi vs?
onlar icin minderler satiliyor canm icinin dizaynina uygun
aynen ne olacağını bilemiyoruz beklicez bakalım
Biz market alışverişimizi aylık yaparız meyve sebze hariç, her ayın 15 ini takip eden cumartesi.
Bu cumartesi yine market alışverişi yaptık ve eşime Mayıs ayında alışveriş yapmak nasip olur mu diye sorup durdum. :)
Oda garibim artık ne aldığını ezberledim sen gelemezsen de ben gelirim kafana taktığın şeye bak dedi.
ay senin haftanda olsam bende öyle düşünürdüm çünkü az kaldı heycanlandırmak istemem ama yada heycanlan kızz mayısın ortasında beklemeye başla artık :):)
Oh azıcık kaldı prensesin gelmesine :))Valla canım yarın kontrolüm var.
Mayıs 15 te tekrar randevum var. (önceden gün hesaplayıp aldırmıştı doktorum) bakalım zaman neler gösterecek.
Gerçekten hazırlıksız yakalanmak istemem şöyle 3-5 gün önceden bilsem.
Beden temizliği vs. düşündürüyor beni.
Mayıs 5 e kadar rahatım gibi sonrasında daha fazla bir heyecan sarar beni.
Yarın 34 hafta olacak takvimimiz.
38 de doğsa 5 hafta.
Valla canım yarın kontrolüm var.
Mayıs 15 te tekrar randevum var. (önceden gün hesaplayıp aldırmıştı doktorum) bakalım zaman neler gösterecek.
Gerçekten hazırlıksız yakalanmak istemem şöyle 3-5 gün önceden bilsem.
Beden temizliği vs. düşündürüyor beni.
Mayıs 5 e kadar rahatım gibi sonrasında daha fazla bir heyecan sarar beni.
Yarın 34 hafta olacak takvimimiz.
38 de doğsa 5 hafta.
Nekadar aralikla doktora gidiyorsunuz kizlarrrr bi benimki mi boylee acaba:)
baktirdin mi doplere iyi icin rahatladi en azindan demek ki bebisde sorun yok minyon olcak sadece o kadar,artik dogunca buyurler ne yapalimCanim annenin aldigi kiloyla alakasi yok ben 14 kilo aldim ama bebegim 1 hafta geriden geliyor kilosu karin cevresi kafa cevresi boyu 1 hafta kucuk ilk basta onde gidiyodu sonra tam haftasindaydi 20.haftadan sonra geriledi doktorum renkli doplerle bakti jasminka arkadasimin onerisiyle baktirdim sikinti cikmadi cok sukur bebegim minyon dogacakmis napalim saglikli olsun da kilosu kacti seninkinin en Son
Bitmiş olmasın doğumlar:) sanki hepimiz erkenci gibiyiz..Rabbimin katında belirli vakitleri, yeterki saglicakla kucağınıza alalım inş..sorma ya mayıs ayının bugünlerinde doğumlar başlamış olur büyük ihtimalle.
guzelmis b uGünaydın annişler ve bebişler hafta sonu neler konuşuldu bakamadım bende.Hafta sonu kızçemin odasını aldık ayın 2.de odamız geliyor şimdi badana yapılacakodasını sipariş verince çok heycanlandım Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin İnşallah şimdi halı, perde,kanape ve avize alınıcaklar listemde olanlar avize için netten bunu buldum sizce nasıl hanımlar ?
eminmisin geriden geldigine kilosu cok iyi ama bebisinMerhaba Kızlar,
Alalha şükür bizim her şey yolunda bir hafta geriden gelmemiz devam ediyor kilomu 1740 gram iri bebek olmayacakmış
Önemli olan sağlıklı olması yapılacak bir şey yok ...
bişe sorcam kızlar benim sağ göğsüm normal ama sol göğsüm büyüdü bende anlamdım neden oldu acaba aranızda varmı böyle bişe olan
Nekadar aralikla doktora gidiyorsunuz kizlarrrr bi benimki mi boylee acaba:)
gittim canim baska doktor da bakti dopler de yaptirdim,uc doktor da aynisini soyluyor zaten karnim kucuk ondan belli,ama sagligi yerinde onemli olan oGecen hafta kslp carpintisiyla ilgili yaxmistim cnm...
Acilde boyle durumlarda neler yapacagimizi soylemisti dr...
Insaallah iyisin bi daha olmasın...
Cnm Tomris hatuna da geride diyordu dr...
Baska bir dr a gitti bugun bi hafta ilerde de cikti...
Bence boyle durumda tek drla kalmayin...
Oh azıcık kaldı prensesin gelmesine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?