2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayrli olsun cnm bnmde begendigim bir model henuz karar veremedim kullanimi nasil gidisi vs?

kızlar ana kucağının içine ne koymak gerekiyo yani rahat yatması için battaniye yada şu alt açmalar varya süslü olandan yada başka ne koyulabilir
onlar icin minderler satiliyor canm icinin dizaynina uygun

aynen ne olacağını bilemiyoruz beklicez bakalım

Biz market alışverişimizi aylık yaparız meyve sebze hariç, her ayın 15 ini takip eden cumartesi.

Bu cumartesi yine market alışverişi yaptık ve eşime Mayıs ayında alışveriş yapmak nasip olur mu diye sorup durdum. :)

Oda garibim artık ne aldığını ezberledim sen gelemezsen de ben gelirim kafana taktığın şeye bak dedi.

ay senin haftanda olsam bende öyle düşünürdüm çünkü az kaldı heycanlandırmak istemem ama yada heycanlan kızz mayısın ortasında beklemeye başla artık :):)

ay senin haftanda olsam bende öyle düşünürdüm çünkü az kaldı heycanlandırmak istemem ama yada heycanlan kızz mayısın ortasında beklemeye başla artık :):)

Valla canım yarın kontrolüm var.

Mayıs 15 te tekrar randevum var. (önceden gün hesaplayıp aldırmıştı doktorum) bakalım zaman neler gösterecek.

Gerçekten hazırlıksız yakalanmak istemem şöyle 3-5 gün önceden bilsem.

Beden temizliği vs. düşündürüyor beni.

Mayıs 5 e kadar rahatım gibi sonrasında daha fazla bir heyecan sarar beni.

Yarın 34 hafta olacak takvimimiz.

38 de doğsa 5 hafta.

bişe sorcam kızlar benim sağ göğsüm normal ama sol göğsüm büyüdü bende anlamdım neden oldu acaba aranızda varmı böyle bişe olan

Oh azıcık kaldı prensesin gelmesine :))

sen 5 hafta olarak bil mayısın ortalarına dikkat et yinede temziliğini yap ama ne olur ne olmaz bende mayıs sonu tetikte olacam bide onun sıkıntısını yaşamayalım inşallah iyi bi anımıza denk gelir bu bebişler de hazırlıksız yakalanmayız

baktirdin mi doplere iyi icin rahatladi en azindan demek ki bebisde sorun yok minyon olcak sadece o kadar,artik dogunca buyurler ne yapalim

guzelmis b u

gittim canim baska doktor da bakti dopler de yaptirdim,uc doktor da aynisini soyluyor zaten karnim kucuk ondan belli,ama sagligi yerinde onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…