2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

10 Mayıs gibi düşünüyorum canım bacaklarıma ağda, geri kalanı da ben hallederim.

Doktoruma soracağım izin verirse 11-12 mayıs gibi de saçlarımı boyatacağım.

İnş. canım inş. benimde en korktuklarımdan hazırlıksız yakalanmak.

Bitmiş olmasın doğumlar:) sanki hepimiz erkenci gibiyiz..Rabbimin katında belirli vakitleri, yeterki saglicakla kucağınıza alalım inş..

Amanınnn deme ya.

O kadar da erken gelmesinler.

Haziranın sonunda doğum yapacak arkadaşlarımız var.

gittim canim baska doktor da bakti dopler de yaptirdim,uc doktor da aynisini soyluyor zaten karnim kucuk ondan belli,ama sagligi yerinde onemli olan o

Canım kilosunu kafana takma benim kızım 2,310 gram doğdu.

Çok şükür ne küveze ihtiyaç duyuldu nede başka birşeye.

Çokta çabuk büyüdü.

kızlarrr benim tarihim hepinizden erken ama ben hiç öyle mayıs 10 gibi falkan düşünmüyorum nedednse çok var daha gbi :)

kızlarrr benim tarihim hepinizden erken ama ben hiç öyle mayıs 10 gibi falkan düşünmüyorum nedednse çok var daha gbi :)

Aramızda 6 gün var seninle.

Az kalmaz mı ya senin daha da az kalmış.

Sayılı günler kaldı artık.

Aylar bitti gibi.

Birşeyler yapıp atarim diyordum buzluga, önüme çıkar..ama nerde..gelenlere hazir yufkadan gözleme,pudinglu bisküvi.. Kendime faydam olmadi,ayiplayan ayipladin artik yapacak birsey yok..

alt katında da bekliyormuş,bilmiyordum.sayı old.iyi..4 tepsi yeter..bu bir tepsiye ne kadar seker hamuru gitti.onu kafamda orantılamaliyim:)

Benden az kalanlar var canım.

Bugün neredeler bilmiyorum takipteydim onları ama bugün göremedim.

Tatlı kedi burcu vs.
Evet canım ay ben neden heyecanlanıyorsam sizlerin doğumu yaklaşıyor diye.Gelirler birazdan,temizlik yapıyordur hamarat hatunlar.

Senin dr. doğumla ilgili bir yorum yaptı mı canım.

Ben yarın kontrolde yapacak mı diye merakla bekliyorum da.
Yok canım ya..Dr yatiyosun bu şekilde Allahın izniyle 37-38 leri görürüz ine diyor.fakat kasılma için kullandığım ilaç çok kaşıntı yaptı.onu yakında kesicem dedi tel.de.26 sinda gelicek bakalım son kez,sonrasında haftada bir sen gelirsin dedi..

Hadi gel,kucağına verelim bile diyebilir.. Heyecan yaparım,tansiyon yükselir diye bisry söylemiyor..kafasında bence belirli tarih..

Akciğer iğnelerini de vurdurdu.biraz içim o anlamda rahat..inş hepimiz acil durum olmadan gider sağlıkla kucaklarimiz a alırız yavrularimiz i..

İnş doktorun iyi şeyler söyler.. Ağızlarından dökülen kelimeleri defalarca yorumluyor uz..

Ay senin bütün hazırlıklar tamam desene.

İğneler bile vurulmuş.

En hayırlı zamanda gelirler inş.

kizlar bu bebek arabasiyla ilgili benim yine fikrim.degisti ya.travel sistem olanlari cok begeniyodum ama pusetten sonra takilan parca var hani cocuk buyudugunde kullanmak icin olan o cikmadan toplanmiyomus bu sekilde cok yer kaplar gibime geliyo malum biz surekli bursaya gidiyoruz arabamizda kucuk arabaya zor sigar gibime geliyo.bide kullananlar diyoki bebek buyudunde itmesi zor oluyo cocugun zaten kilosu artiyo bide bebek arabasi agir zor olur baston puset al diyolar hem.hafif hemde az yer kapliyo.anakucagini ayri baston puseti ayri alayim diyorum siz ne dersiniz

merhaba güzel anneler bu gün kont vardı benim kız 2 kilo 38 cm olmuş adalatı kesti 3 gün kendini dinle sancın çıkarsa mutlaka nst bağlan sonra tekrar içersin olmadı dedi haftaya tekrar kontrol çağırdı nst bağlayacakmış kızın keyfi yerinde çok şükür biz yatışa devam her hafta doktora gideceğim büyük ihtimalle bundan sonra 2500-2750 olursa kilosu korkma küveze girmez büyük ihtimalle dedi bizden bu kadar sizlerde iyisinizdir umarım görüşürüz...

baktirdin mi doplere iyi icin rahatladi en azindan demek ki bebisde sorun yok minyon olcak sadece o kadar,artik dogunca buyurler ne yapalim
Canim ben doktora dedim acaba beslenemiyor mu diye sonra rahim kan akisina bi de bebise besin gidiyo mu diye bakayim dedi ben de bu renkli dOppler mi dedim evet dedi bir sorun gorunmuyor dedi 2 hafta sonra bida bakalim dedi bebisim 1200 gr cikti 30 arti 1 gunlukken boy da 38e yakin bse 37 kusur

Güzel haberlerle gelmişsin canım,inşallah sancın olmaz artık.Oh 2500-2700 daha ne olsun annesi çok şükür diyelim. Pimpirikus teyzesi de 2500 doğmuş ama şimdi maşallahı var.

Ayyy maşallah kızına annesi 2 kiloyu geçmiş.

Günlerimiz hemen hemen aynı bakalım bizim kızımız yarın kaç kilo olmuş olacak.

İnş. bende senin gibi güzel haberlerle gelirim.

traveli beğenmeyip bastonu önermek ilginç olmuş. bizim balkonda döklüm oldu o bastonlar. bi kere çok tengildekler ve çocukların totişi içeri göçüyor. öyle masum masum da oturmuyorlar. yana doğru bi kıvrılıncaa hopp geliyor kazalar. yani hiç de uygun bir şey değil bence. Tabi sen bilirsin bu benim yeğenlerimden edindiğim tecrübe.

Güzel haberlerle gelmişsin canım,inşallah sancın olmaz artık.Oh 2500-2700 daha ne olsun annesi çok şükür diyelim. Pimpirikus teyzesi de 2500 doğmuş ama şimdi maşallahı var.

inşallah olmaz şu bir kaç gün önemli dikkat edeceğim kendimi dinleyeceğim yoksa ilaca devam bir kaç hafta daha aynen az kaldı doğuma inşallah 36 haftayı geçeriz de rahata ereriz :))

Ayyy maşallah kızına annesi 2 kiloyu geçmiş.

Günlerimiz hemen hemen aynı bakalım bizim kızımız yarın kaç kilo olmuş olacak.

İnş. bende senin gibi güzel haberlerle gelirim.

evet 2 gün var aramızda inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…