2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayyy maşallah kızına annesi 2 kiloyu geçmiş.

Günlerimiz hemen hemen aynı bakalım bizim kızımız yarın kaç kilo olmuş olacak.

İnş. bende senin gibi güzel haberlerle gelirim.

geçse bi stres geçmese bi stres biz 4 ü mü görcez acaba. korkuyorum yahu.
bugün de hiç hareket yok. sağlıklı olsun da tosbaam. yine gözler doldu bak. çok ağlak mı oldum ne

inşallah olmaz şu bir kaç gün önemli dikkat edeceğim kendimi dinleyeceğim yoksa ilaca devam bir kaç hafta daha aynen az kaldı doğuma inşallah 36 haftayı geçeriz de rahata ereriz :))
İnşallah canım,çok dikkat et kendine.Gerçi annen çok iyi bakıyordur zaten sana.

ya aynen banada hemen kirilcak gibi geliyo pek.guven vermiyo banada sadece az,yer kaplamasi hosuma gitti.benim aklim travel sistem.olanlarda.dogumdan sonra bayrama bursaya gittigimizde alicaz ins ama etrafimdaki kumsular falan.kafami karistirdi.baston daha kullanisli diye

philips aventin kelebk göğüs koruyucu bide göğüs kalkanı var ya kızlar hangisinden alıcam ne işe yarıyo anlamadım ben bunlardan birini kullanınca ped kullanmaya gerek kalmıyomuş ama hangisi ne işe yarıyo çözemedim

Herkese iyi akşamlar kızlar.

Az işim var kızım ve eşim gelmeden onları da halledeyim.

şöyle düşün zaten telaşeli oluyor insan çocukla. yer kaplaması mı senin ve bebeğinin rahat etmesi mi ?

bnm bebek asagida,kafa asagi duruyor.surekli wc ye cikiyrm bu yuzden eger dr.un boyle seylerden bahsetmemisse kendine dert etme lutfen insanlar her zmn farkli seyler soyler...
Benimki de boyle cnm telas etme buyudukce inecek tabikiikk
kızlar sağolun moral verdiniz. yapısalda olabilir dediğiniz gibi. benim hiç yukarda olmadı ki karnım hep böyleydi. şimdi herkesin gözüne batmaya başladı. birde bugün okulda öğretmenin biri resmen muayene etti beni. çizgim birleşmiş bir de az daha koyulaştımı dogum yaparmışım az kalmış doguma dedi.dünde 7 aylık dogan bebekler yaşar 8 aylık doğanlar genelde yaşamıyor diye konuşmuşlardı ona da canım sıkılmıştı baya. doktora gidinceye kadar dinlenicem artık. çarşamba randevum var. bakalım doktor ne diyecek. aşağıdaysada izne ayrılırım yatarım artık sürekli.

Kızlar hastaneden geldik biz melegimi gördüm 30+2' de boyu 39 cm kilosu 1400 gram doktor haftasıyla uyumlu dedi hiçbir sorun yok gayet iyiymiş .. Birde doktor muayene ederken çok fazla sırt üstü yattığım için tansiyonum düştü kalkarken düştüm gözlerim karardı , midem bulandı doktor sol tarafıma yatırdı kolonya falan tuttu şekerli su yapıp getirdiler biraz gözlem altında tuttuktan sonra çıktım hastaneden sağolsunlar doktor ve asistanı hemşireler baya bi ilgilendi şuan iyiyim ama şükür

Son düzenleme:

maşşallah miniğe boyu kilosu gayet iyi aniden kalktıysan o yüzden de olmuş olabilir neyse iyiysen şimdi sorun yok

M mvmv ya o ne demek 7 aylik yasar 8 aylik yasamaz sacmalik!
bebegin anne karninda durdugu her gun onun gelisimi icin avantajdr
ayrica hamile bi kadina bunu soyleyebilen zihniyet nasildir cozemedim!!!
sen takma insanlari kafana bebegine konsantre ol sadece

Canım bende rahatsız olduğum için aldırıyorum , bi zararı yok merak etme ama pudralı ağdayla al kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…