- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.601
Ayyy maşallah kızına annesi 2 kiloyu geçmiş.
Günlerimiz hemen hemen aynı bakalım bizim kızımız yarın kaç kilo olmuş olacak.
İnş. bende senin gibi güzel haberlerle gelirim.
İnşallah canım,çok dikkat et kendine.Gerçi annen çok iyi bakıyordur zaten sana.inşallah olmaz şu bir kaç gün önemli dikkat edeceğim kendimi dinleyeceğim yoksa ilaca devam bir kaç hafta daha aynen az kaldı doğuma inşallah 36 haftayı geçeriz de rahata ereriz :))
ya aynen banada hemen kirilcak gibi geliyo pek.guven vermiyo banada sadece az,yer kaplamasi hosuma gitti.benim aklim travel sistem.olanlarda.dogumdan sonra bayrama bursaya gittigimizde alicaz ins ama etrafimdaki kumsular falan.kafami karistirdi.baston daha kullanisli diyetraveli beğenmeyip bastonu önermek ilginç olmuş. bizim balkonda döklüm oldu o bastonlar. bi kere çok tengildekler ve çocukların totişi içeri göçüyor. öyle masum masum da oturmuyorlar. yana doğru bi kıvrılıncaa hopp geliyor kazalar. yani hiç de uygun bir şey değil bence. Tabi sen bilirsin bu benim yeğenlerimden edindiğim tecrübe.
evet 2 gün var aramızda inşallah sende güzel haberlerle gelirsin cnm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin :))
geçse bi stres geçmese bi stres biz 4 ü mü görcez acaba. korkuyorum yahu.
bugün de hiç hareket yok. sağlıklı olsun da tosbaam. yine gözler doldu bak. çok ağlak mı oldum ne
kızlar merhaba sabahtan beri kasılmalarım var rahat nefes alamıyorum ayda 1 kontrolüm var sonraki bu ayın 26 sında siz ne sıklıkla gidiyordunuz doktora acaba bu kasılmalar erken doğum belirtisimidir
15-20 günde bir gidiyorum benNekadar aralikla doktora gidiyorsunuz kizlarrrr bi benimki mi boylee acaba:)
şöyle düşün zaten telaşeli oluyor insan çocukla. yer kaplaması mı senin ve bebeğinin rahat etmesi mi ?ya aynen banada hemen kirilcak gibi geliyo pek.guven vermiyo banada sadece az,yer kaplamasi hosuma gitti.benim aklim travel sistem.olanlarda.dogumdan sonra bayrama bursaya gittigimizde alicaz ins ama etrafimdaki kumsular falan.kafami karistirdi.baston daha kullanisli diye
benimde karnım aşağıda ve senin ki gibi küçük canım. Ne güzel sevinmelisin bende rahat hareket ediyorum Allah a şükür bunda çok kilo almamış olmamın da etkisi var diye düşünüyorum. güzel giden durumunu kendne stres etme lütfen. anneminde aşağıdaymış karnı sadece son zamanlar mesaneye baskısı çok oluyormuş yükarda olanların da mide yanmaları çok oluyor herkesin bir derdi oluyor takılma sen
Bende saglik ocagina gitmistim, ordaki normal kontrolleri yapan hemsire demesin mi cocuk asagiya inmis. Ben bi panik annemi aradim annem dedi kizim benimde oyleydi son aylarda yukari dogru hafif cikar , yapisalda olabiliyomus. Ben yine duramadim gittim doktoruma. Bakti ultrasonlada. Hersey normal son ayda yukari dogru biraz buyur cocugun yeri genis simdi orda rahat dedi. Yani hemsirede olsa aldirma soylediklerini dedi. Icim rahat simdi. Sende icini rahat tut. Etraftakiler korkutuyo hep. Annecigine sor o iyisini bilir
bnm bebek asagida,kafa asagi duruyor.surekli wc ye cikiyrm bu yuzden eger dr.un boyle seylerden bahsetmemisse kendine dert etme lutfen insanlar her zmn farkli seyler soyler...
Canim hic psikolojini bozma bak benim asagida oldugunu dr soylemesine ragmen okula gidip geliyorum hayatima devam ediyorum dr onemli olan rahim agzi uzunlugu dedi ona da dr bakmistir merak etme Sen hem yapisal da olabilir bnm de kizim geriden geliyor saglikli olsunlar da napalim canim
kızlar sağolun moral verdiniz. yapısalda olabilir dediğiniz gibi. benim hiç yukarda olmadı ki karnım hep böyleydi. şimdi herkesin gözüne batmaya başladı. birde bugün okulda öğretmenin biri resmen muayene etti beni. çizgim birleşmiş bir de az daha koyulaştımı dogum yaparmışım az kalmış doguma dedi.dünde 7 aylık dogan bebekler yaşar 8 aylık doğanlar genelde yaşamıyor diye konuşmuşlardı ona da canım sıkılmıştı baya. doktora gidinceye kadar dinlenicem artık. çarşamba randevum var. bakalım doktor ne diyecek. aşağıdaysada izne ayrılırım yatarım artık sürekli.Benimki de boyle cnm telas etme buyudukce inecek tabikiikk
Hepsi çok güzel Güle güle kullanın inş.
Kızlar hastaneden geldik biz melegimi gördüm30+2' de boyu 39 cm kilosu 1400 gram doktor haftasıyla uyumlu dedi hiçbir sorun yok gayet iyiymiş .. Birde doktor muayene ederken çok fazla sırt üstü yattığım için tansiyonum düştü kalkarken düştüm gözlerim karardı , midem bulandı doktor sol tarafıma yatırdı kolonya falan tuttu şekerli su yapıp getirdiler biraz gözlem altında tuttuktan sonra çıktım hastaneden sağolsunlar doktor ve asistanı hemşireler baya bi ilgilendi şuan iyiyim ama şükür
Selam kızlar. Çatlak oluşmaması için bebek yağının içine badem yağı kattım ve her gece yatmadan önce karnıma sürüyorum. Badem yağından ve oğlum olacağından olsa gerek karnımda tüylenmeler oluştu. Rahatsız oluyorum sizce ağda ile aldırsam zararı olur mu?
Aminn canim seninde mubarek olsun:))Üç aylarimiz mübarek olsun hanımlar. Kuzularimiz çok değerli günlerden birinde gelecekler inşallah hayırlı evlatlar olurlar hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?