- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.621
Hayirli olsun cnm gozunuz aydin ne guzel ayni yasit olcaklar hafta farkiyla :))) ablan kacinci haftadaydi :))))Kizlarr, ablami doguma almislarr, simdi annem telefon acti, cok heyecanliyim. Icim icime sigmiyo. Ablam sezeryan istiyodu ama annem ve doktoru normal doguma ikna etmisler. Bende bugun ewden cikamiyorum. Oglusumun besigi gelicek
Cnm riakli oldugu icin guvenemeyip iki doktora gidiyorum simdide ikisi de haftada bir görmek istiyor:)) haftada iki kontrol icin disari cikmak benim icin zararli. Bu hafta digerine gitmwyecegimm artikkYarın kontrolüm canım, diğeri de nasip olursa 15 mayısta.
senin kaç hafta ara ile.
Kelebek olan seffaf gogus ucuna yerlestiriliyo canim cok agrimasini onlemek amacla azda olsa agriyi yarayi hafifletiyomus. Kalkanda biraz buyuk emzik kabi gibi. Oda bisey deymesini engelliyo . Hem icinde akan sutude biriktiriyo. Sonra cocuga icirebiliyosun onu hic bi tehlikesi yok temiz tutuyo. Ben almadim canim pek gerekli gormedim. Belki kelebekten alirim seffaf ince bisey ama simdi dusunmuyorum. Sen alicakmisinphilips aventin kelebk göğüs koruyucu bide göğüs kalkanı var ya kızlar hangisinden alıcam ne işe yarıyo anlamadım ben bunlardan birini kullanınca ped kullanmaya gerek kalmıyomuş ama hangisi ne işe yarıyo çözemedim
maşşallah miniğe boyu kilosu gayet iyianiden kalktıysan o yüzden de olmuş olabilir neyse iyiysen şimdi sorun yok
Canim cok gecmis olsun. Bebein iyi olmasina sewindim . MasallahKızlar hastaneden geldik biz melegimi gördüm30+2' de boyu 39 cm kilosu 1400 gram doktor haftasıyla uyumlu dedi hiçbir sorun yok gayet iyiymiş .. Birde doktor muayene ederken çok fazla sırt üstü yattığım için tansiyonum düştü kalkarken düştüm gözlerim karardı , midem bulandı doktor sol tarafıma yatırdı kolonya falan tuttu şekerli su yapıp getirdiler biraz gözlem altında tuttuktan sonra çıktım hastaneden sağolsunlar doktor ve asistanı hemşireler baya bi ilgilendi şuan iyiyim ama şükür
Sagol canim beniim, cok tesekkurler, darisi basimiza:) ablam 39 haftalik dogum yapti cok sukur. Hersey normalmis emziriyodu oglusunu:) :)Hayirli olsun cnm gozunuz aydin ne guzel ayni yasit olcaklar hafta farkiyla :))) ablan kacinci haftadaydi :))))
Canim cok gecmis olsun. Bebein iyi olmasina sewindim . Masallah
Oy masallah miniigine:)Soktordan geldim kizlar benim melegim 30+2 gibi gozukuyor 1500 gr olmus. Kafasini dayamis rahim agzima sipa ayaklarda tam suratinin önünde:) sukur asagida degil durum iyii. Ciger geliştirici yide bi hafta daha erteledikkkk
evt o canim dopler bunu yalniz bir perinantolog yapiyor daha dogru sonuc veriyor.Ama simdi pahali ben 450 tl verdim mesela,seninki anliyorsa bakmis ne guzel.Benim de gecen 32 haftamda 1300 gr cikmisti ayni yani kilolari bebislerin. bugun nst ye baglandim orda bi bebek vardi yenidogan,nasil minki anlatamam ben hc dokunamam diyorum annesi babasi almis doktoru gormeye getirmis bi de fare gibiCanim ben doktora dedim acaba beslenemiyor mu diye sonra rahim kan akisina bi de bebise besin gidiyo mu diye bakayim dedi ben de bu renkli dOppler mi dedim evet dedi bir sorun gorunmuyor dedi 2 hafta sonra bida bakalim dedi bebisim 1200 gr cikti 30 arti 1 gunlukken boy da 38e yakin bse 37 kusur
Canim cok gecmis olsun. Bebein iyi olmasina sewindim . Masallah
masallah cnm bebisine bizim kizlar hep ayni pozsyondalar desmzler artik bundan snr.ins zamanida gelrler kolaycacik.bizde erteldk ciger gelistiriciyi haftaya konrtolumuz var baklm ne dicek dr.mzSoktordan geldim kizlar benim melegim 30+2 gibi gozukuyor 1500 gr olmus. Kafasini dayamis rahim agzima sipa ayaklarda tam suratinin önünde:) sukur asagida degil durum iyii. Ciger geliştirici yide bi hafta daha erteledikkkk
gecmis olsun canim ac mi gitmistin ki iyiki hastanede olmus bakKızlar hastaneden geldik biz melegimi gördüm30+2' de boyu 39 cm kilosu 1400 gram doktor haftasıyla uyumlu dedi hiçbir sorun yok gayet iyiymiş .. Birde doktor muayene ederken çok fazla sırt üstü yattığım için tansiyonum düştü kalkarken düştüm gözlerim karardı , midem bulandı doktor sol tarafıma yatırdı kolonya falan tuttu şekerli su yapıp getirdiler biraz gözlem altında tuttuktan sonra çıktım hastaneden sağolsunlar doktor ve asistanı hemşireler baya bi ilgilendi şuan iyiyim ama şükür
Cok tesekkurler canim benim.biraz uzak oldugu icin gidemedim. Resim gonderdiler. Ablam cok yorgundu ama gozleri guluyoBu arada gözünüz aydın canım ablan ve bebiş nasıllar
hadi gozun aydin canimSoktordan geldim kizlar benim melegim 30+2 gibi gozukuyor 1500 gr olmus. Kafasini dayamis rahim agzima sipa ayaklarda tam suratinin önünde:) sukur asagida degil durum iyii. Ciger geliştirici yide bi hafta daha erteledikkkk
2 hafta sonra bir daha inceleyelim dedi dr canim ondeyken neden geriledigini anlamadi mi acaba belki atak yapar bebislerimiz napalim saglik olsun insallah zamaninda dogum yapariz senin kontrolun ne zaman insallah buyumustUr melegin gerilik ilerlememistir insallah canimevt o canim dopler bunu yalniz bir perinantolog yapiyor daha dogru sonuc veriyor.Ama simdi pahali ben 450 tl verdim mesela,seninki anliyorsa bakmis ne guzel.Benim de gecen 32 haftamda 1300 gr cikmisti ayni yani kilolari bebislerin. bugun nst ye baglandim orda bi bebek vardi yenidogan,nasil minki anlatamam ben hc dokunamam diyorum annesi babasi almis doktoru gormeye getirmis bi de fare gibi
Tamamen ihtiyaca gore. Eger sen cocugunla ciddi ciddi park bahce gezmek istiyorsan, uzun oturuslar yaparim arkadaslarla o da yanimda uyur diyorsan, her yolda rahat rahat kullanayim diorsan (piknik vs. Arazi dahil) travellar daha makul.ya aynen banada hemen kirilcak gibi geliyo pek.guven vermiyo banada sadece az,yer kaplamasi hosuma gitti.benim aklim travel sistem.olanlarda.dogumdan sonra bayrama bursaya gittigimizde alicaz ins ama etrafimdaki kumsular falan.kafami karistirdi.baston daha kullanisli diye
gecmis olsun canim ac mi gitmistin ki iyiki hastanede olmus bak
Cok tesekkurler canim benim.biraz uzak oldugu icin gidemedim. Resim gonderdiler. Ablam cok yorgundu ama gozleri guluyoHerseyleri normalmis cok sukur. Emziriyodu az once. Benimde besigim geldi kuruldu, icine giresim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?