2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım bebişinin kilosu ne kadardı senin , gelismesinde gerilik var demissinde , ins. çok ciddi bi gerilik değildir

manuel süt sağma pompası kullanışlımı acaba canım yaa ben bide calışacagım sonrasında süt sağmam falan gerekecek kullanan duyduğun fln oldumu?

Cnm arkadasimda var kullaniyor is yerinde sagyor. ertesi gun isteyken evde kullanmalari icin birakiyor.
Yirmi dakkka suruyo iki meme

Ben kelebekten aldim gogsum yara olurda emziremezsem diye.

bende bundan istiyorum canım benim güle güle kullanın ne kadara aldınız ahh bi indirime girse diye bekliyorum :)
Canım bende baya bekledim, air pahalı olduğu için sade casual cadillac bakıyodul ama dolar uçtuğu için onu bile 800 den aşağı bulamadık, haftasonu sabah ebebekte stoğa girmiştir die mail geldi nası koştuk gitti hediye çeki de alırız die, meğer casual e vermiyorlarmış, o ara önceden baktığım bi mağaza geldi aklıma aradım, getirtebilirmisiniz die, 850 den aşağı getirtemeyiz ama elimizde air var, dolardan önce almıştık dedi adam, 800 e bıraktı bize , int de 1100 ün altına yoktu :)) eymenimin şansına, taksitte yaptılar :)

canım o parça içindeyken de toplanabilenler var, mesela casual cadillaclar, bende içinde o varken toplanabilmesine dikkat ettim.. Bastonu 2 yaştan önce kullanması hiç sağlıklı deilmiş zaten

Kizlar herkese merhaba
uzun suredir giremiyordum buraya.
Ev tasidim 3 hafta once. Eve mobilya yaptirdim, balkonu kapattim. Maalesef hepsi tasindiktan sonra oldu. 3 kere ev tasimis gibi oldum
Bugun kizimin odasinin siparisini verdik. Umarim artik dinlenirim
Herkes iyidir umarim. Gecmisi okuyamadim

manuel süt sağma pompası kullanışlımı acaba canım yaa ben bide calışacagım sonrasında süt sağmam falan gerekecek kullanan duyduğun fln oldumu?
Bende caliscam canim bu markayi isyerinden bi arkadasim kullaniyor o cok memnun tavsiyesi uzerine aldim umarim benim icin de kullanisli olur elektrikliler daha pratik tabiki ama cok ses yapiyormus galiba bi arastir istersen bi arkadas da lansinoh elektrikli kullaniyor o da memnun ama mutlaka emzirme odasina gidip sagiyor

maşallah canım, kocaman olmuş melekcik yrn da bizim kontrolümüz var bakalım, sen le aynı haftadayız inş biz de güzel haberlerle döneriz

Yarin kontrolum var bugun nst yaptirdim doktoruma goturecem , aman gerilik irelilemesinde boyle kalmasina raziyim

Benim bebiste minyon haftasiyla uyumlu değil.Ben üç haftada bir gidiyorum.

Canim ben tek renk yaptigim icin bide ince actigim icin küçük paket seker hamuru yetti baktim simdi 250 gr mis sana da 1 kg yeter istersen biraz fazla alirsin yada benim gibi onceden 1 tepsi deneyebilirsin tatlim daha garanti olur

Doplerin ücreti ne kadar

Kızlar bi sorum olacak benim bebisin kafa,karın ve bacak ölçüsü hepsi farklı haftalarda arada dört gün bir hafta gibi farklar var.Benim gibi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…