2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
daha okuyacağım sayfalar var ama paylaşayım.
dr a gittim 16 da ordan nst ye git dedi acile. gittim bağlandım çocuğun kalp atışı çok hızlı dediler serum yedim sonra gene nst ye bağlandım düzelmiş dediler.
elimi karnıma koyunca kızıp vuran bebek o iki lastik bağlanınca 18:30 a kdr tekmeledi durdu. eve geldim beşiğim alt dükkana emanet teslim etmiş kargo. kurduk beğendik. hafif oynak ama bozavak gb değil. stamdart ölçünün yarısı kadar nevresim takımı diktirmem lazım.
bu arada büyük akvaryuma da kum, bitki ve ilk balıklarını aldık bakalım adamın bu hevesi ne kdr sürecek

Eklentiler

• IMG_20150420_211834.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20150420_211851.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20150420_212026.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 143
hayrli olsun cnm bnmde begendigim bir model henuz karar veremedim kullanimi nasil gidisi vs?

onlar icin minderler satiliyor canm icinin dizaynina uygun

hareketi. vs çok kolay ama sök tak uğraşacaksan aç kapa sıkıntı olabilir beni zorladı belki gebeliktendir.

ben yerim var aç kapa yapmadan kullanırım diye aldım büyük tekerlerde arabayı ters olarak merdivenden çıkarmak çok kolay. bunun tekerlek kılıfıda satılıyor eve vs sokmak için. ama hafif terasta iki dk da su tutabilirim tekere.

beşik çok tatlı sağlıkla kullansın bebişin . bebişin kalp atışı neden hızlıydı, birde sende herhangi bir anormallik var mıydı?

o iki katlk kalkandan ben aldım ama o kelebekten çok daha büyük. elbiseyle sokakta nasıl durur bilemiyorum ama rahat. görmeden alma derim. bnm eşime söyledim aldı kocaman bişi

Cok gusel Güle gule kullnsn

beşik çok tatlı sağlıkla kullansın bebişin . bebişin kalp atışı neden hızlıydı, birde sende herhangi bir anormallik var mıydı?
kadın doğum hastanesi devletin pek bi açıklama yapmadı. ama ben hiç sancı fln hissetmedim nst de az bişi çıkmış.
ben normal kontrole gitmiştim dr nst ye yolladı. ya haftası yüzünden ya da iri bebek olduğu için.

ben de hazırlasam iyi olacak. bugün çok yoruldum yarın yavaş yavaş işlerimi toparlamaya çalışayım.
bugün acile girip 2,5 saat çıkmayınca adam kapıda telaş etmiş doğumhane kapısında gb hissettim diyor. telefon yanımdaydı iyiki yazışıp haberleştik.

Canim benimki travel sistem ama icindeki kisimla katlaniyor sirf bu sebepten bu modeli sectim ama buyukluk konusunda bisey diyemicem cunku digerlerini incelemedim benimki casual cadillac bu arada ben baston modelleri hic sevemedim nedense cocuk icin cok rahatsiz gibi geliyor

Benim çantam hazır canım.

Sadece büyük kızıma da bir takım kıyafet koyacağım, (okuldan vs. gelecek olursa okul forması ile durmasın diye) onuda biraz bekliyorum ki hava durumuna göre koyacağım.
Benimde eksiklerim var tamamlayıp hazırlım bende artık:)

Kızlar bi sorum olacak benim bebisin kafa,karın ve bacak ölçüsü hepsi farklı haftalarda arada dört gün bir hafta gibi farklar var.Benim gibi olan var mi?
bızımde ole canım ıkı hafta once kafası 35 haftalık bacaklar 33 haftalık gobus 30 haftalık ıdı

%100 akrilik yün kullandım canım. Şimdi ayıcığı yapıyorum, bitince patik başlıycam. Oyalıyor bu son haftalarda iyi geliyor valla terapi gibi. İlmekleri sayarken geçiyor zaman.

iyi geceler kızlarrr yazamadımm bi türlü kontrolümüz güzel geçti meleğim 30 haftalık 1600 gram olmuşuyuyordu sanırım yada uslu durayım dedidoktorumuz bi sıkıntı olmazsa normal doğum yap mutlaka dedi gece 2 olur 3 olur ben yanında olcam dedi10 gün sonrada çalışabilir raporu almak için çağırdı ben iznimi sonra kullanıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek istiyorum Allah nasip ederse birde makat duruşu gibi bişey dedi sekretere not aldırırken başı da sağ kaburgamın altındaydı hala dönmemiş sanırım umarım döner de sezeryan yapmak zorunda kalmam olursa da hayırlısı olsun o iyi olsun da ben herşeyi yaparım bizden haberler böyle bugün çoğu kişi kontroldeymiş herkesin iyi olmasına sevindimm

Bende tak cikar yapmam direk terasa koyarim sadece arabaya koyarken kaptmm gerekir neyse cnm sagol gidip bi yerinde gormem lazm. iyi gunlerinizde kullan bebisinle saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…