- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.661
maşallah canım, kocaman olmuş melekcikyrn da bizim kontrolümüz var bakalım, sen le aynı haftadayız inş biz de güzel haberlerle döneriz
Benim bebiste minyon haftasiyla uyumlu değil.Ben üç haftada bir gidiyorum.
hayrli olsun cnm bnmde begendigim bir model henuz karar veremedim kullanimi nasil gidisi vs?
onlar icin minderler satiliyor canm icinin dizaynina uygun
beşik çok tatlı sağlıkla kullansın bebişin . bebişin kalp atışı neden hızlıydı, birde sende herhangi bir anormallik var mıydı?daha okuyacağım sayfalar var ama paylaşayım.
dr a gittim 16 da ordan nst ye git dedi acile. gittim bağlandım çocuğun kalp atışı çok hızlı dediler serum yedim sonra gene nst ye bağlandım düzelmiş dediler.
elimi karnıma koyunca kızıp vuran bebek o iki lastik bağlanınca 18:30 a kdr tekmeledi durdu. eve geldim beşiğim alt dükkana emanet teslim etmiş kargo. kurduk beğendik. hafif oynak ama bozavak gb değil. stamdart ölçünün yarısı kadar nevresim takımı diktirmem lazım.
bu arada büyük akvaryuma da kum, bitki ve ilk balıklarını aldık bakalım adamın bu hevesi ne kdr sürecek
philips aventin kelebk göğüs koruyucu bide göğüs kalkanı var ya kızlar hangisinden alıcam ne işe yarıyo anlamadım ben bunlardan birini kullanınca ped kullanmaya gerek kalmıyomuş ama hangisi ne işe yarıyo çözemedim
Cok gusel Güle gule kullnsndaha okuyacağım sayfalar var ama paylaşayım.
dr a gittim 16 da ordan nst ye git dedi acile. gittim bağlandım çocuğun kalp atışı çok hızlı dediler serum yedim sonra gene nst ye bağlandım düzelmiş dediler.
elimi karnıma koyunca kızıp vuran bebek o iki lastik bağlanınca 18:30 a kdr tekmeledi durdu. eve geldim beşiğim alt dükkana emanet teslim etmiş kargo. kurduk beğendik. hafif oynak ama bozavak gb değil. stamdart ölçünün yarısı kadar nevresim takımı diktirmem lazım.
bu arada büyük akvaryuma da kum, bitki ve ilk balıklarını aldık bakalım adamın bu hevesi ne kdr sürecek
kadın doğum hastanesi devletin pek bi açıklama yapmadı. ama ben hiç sancı fln hissetmedim nst de az bişi çıkmış.beşik çok tatlı sağlıkla kullansın bebişin . bebişin kalp atışı neden hızlıydı, birde sende herhangi bir anormallik var mıydı?
Selaaaammmmm
Bebeğimin bütün eşyaları tamam, hazır mis gibi...
Az önce de cantamızı hazırladık babamızlaÇok zevkliydi herşey
Geriye sadece beklemek kaldı sabırsızlıkla.
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir kuzularımızzz
Canim benimki travel sistem ama icindeki kisimla katlaniyor sirf bu sebepten bu modeli sectim ama buyukluk konusunda bisey diyemicem cunku digerlerini incelemedim benimki casual cadillac bu arada ben baston modelleri hic sevemedim nedense cocuk icin cok rahatsiz gibi geliyorkizlar bu bebek arabasiyla ilgili benim yine fikrim.degisti ya.travel sistem olanlari cok begeniyodum ama pusetten sonra takilan parca var hani cocuk buyudugunde kullanmak icin olan o cikmadan toplanmiyomus bu sekilde cok yer kaplar gibime geliyo malum biz surekli bursaya gidiyoruz arabamizda kucuk arabaya zor sigar gibime geliyo.bide kullananlar diyoki bebek buyudunde itmesi zor oluyo cocugun zaten kilosu artiyo bide bebek arabasi agir zor olur baston puset al diyolar hem.hafif hemde az yer kapliyo.anakucagini ayri baston puseti ayri alayim diyorum siz ne dersiniz
Benimde eksiklerim var tamamlayıp hazırlım bende artık:)Benim çantam hazır canım.
Sadece büyük kızıma da bir takım kıyafet koyacağım, (okuldan vs. gelecek olursa okul forması ile durmasın diye) onuda biraz bekliyorum ki hava durumuna göre koyacağım.
bızımde ole canım ıkı hafta once kafası 35 haftalık bacaklar 33 haftalık gobus 30 haftalık ıdıKızlar bi sorum olacak benim bebisin kafa,karın ve bacak ölçüsü hepsi farklı haftalarda arada dört gün bir hafta gibi farklar var.Benim gibi olan var mi?
Ayy canim hayirli olsun ne güzel darisi basimiza insallahSagol canim beniim, cok tesekkurler, darisi basimiza:) ablam 39 haftalik dogum yapti cok sukur. Hersey normalmis emziriyodu oglusunu:) :)
Aminn canimm insallahhAyy canim hayirli olsun ne güzel darisi basimiza insallah
%100 akrilik yün kullandım canım. Şimdi ayıcığı yapıyorum, bitince patik başlıycam. Oyalıyor bu son haftalarda iyi geliyor valla terapi gibi. İlmekleri sayarken geçiyor zaman.günaydın kızlar,
ay çok tatlı olmuş seninkiler de. benden de çok talep ettilerde sıkılmaz yaparsam veririm dedim. çocuğa farklı farklı şeyler denemek istiyorum ben :)
patik, yelek bir de kardeşim kafa için resim atmış bulursam model inş. deneyeceğim.
sen ne çeşit ip kullanmıştın patikte ve oyuncakta
dinlenemiyorum 4 yaşımdaki oğlum yüzünden bide magnezyum almam gerekiyor mu ?kasılmalar mg almadığımdan mı acaba ?Bnde aynı durumdayım, :-(
Bende tak cikar yapmam direk terasa koyarim sadece arabaya koyarken kaptmm gerekir neyse cnm sagol gidip bi yerinde gormem lazm. iyi gunlerinizde kullan bebisinle sagliklahareketi. vs çok kolay ama sök tak uğraşacaksan aç kapa sıkıntı olabilir beni zorladı belki gebeliktendir.
ben yerim var aç kapa yapmadan kullanırım diye aldım büyük tekerlerde arabayı ters olarak merdivenden çıkarmak çok kolay. bunun tekerlek kılıfıda satılıyor eve vs sokmak için. ama hafif terasta iki dk da su tutabilirim tekere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?