2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canımmm hoşgeldin nerelerdeydin sen çok merak ettim seni kendi kendime dedim ev taşıcaktı sanırım uzun sürdü işleri diyeherhalde ev aldınız hayırlı olsun darısı başımabu arada kızının mobilyaları çok şeker güle güle sağlıkla kullanın inşallah

Kızlar bi sorum olacak benim bebisin kafa,karın ve bacak ölçüsü hepsi farklı haftalarda arada dört gün bir hafta gibi farklar var.Benim gibi olan var mi?
benimde öyle canım sanırım normal bi sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum içini ferah tut onlar bi değer sadece nasıl herkesin boyu kilosu kafa ölçüsü vücut ölçüsü farklı ise bebeklerde de farklı olması doğaldır sanırım

Seninki baya Geri bi sorun Yok dimi.neden bu olculer birbirinden farkli olurmus.doktorun ne diyor
canım bnım degerler ıkı hafta once boleydı ozmn kafa baya ondeydı yanı ıkı hafta onceye gore normal degerler sadece 100 gr eksıgımız varmıs ınsallah bu cuma oda kapanır

Ya simdi geriden geliyor ya bi de olcumler farkli olunca inSan kafaya takiyor

canım bnım degerler ıkı hafta once boleydı ozmn kafa baya ondeydı yanı ıkı hafta onceye gore normal degerler sadece 100 gr eksıgımız varmıs ınsallah bu cuma oda kapanır
Kilosu normal sadece haftada mi kucuk gorunuyo

Baldamlam seninle gunumuz ayni.sezeryan tarihin Belli mi.en son ne zaman kontrole hitting.kilosu neydi

Bende tak cikar yapmam direk terasa koyarim sadece arabaya koyarken kaptmm gerekir neyse cnm sagol gidip bi yerinde gormem lazm. iyi gunlerinizde kullan bebisinle saglikla
eşim ztn direk bagajı geniş araba bakalım dedi. port bebe iken altına pamuk yatak veya yorganı katlayıp koymayı düşünüyorum. ölçüleri alıp yorgancıya sorayım yarın. çok heveslendim bebek doğsun istiyorum

ben Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum canım kontrole bugün gittim tam 30 haftalığız 1600 gram dedi
Bende aslinda 31 am a 30 cikiyor ultrasonda.Bende cuma gunu gidicem bakalim kac cikacak.ondan oncekinde ne zaman gittin o zaman kac kiloydu

Maşaallah kuzuna canım benim bebiş doğum pozisyonunu almış doktor amcası öyle dedi zaten kaburgama vurmasından belliydi

Sagol canim. Daha iyileri sizin olsun. Ben evlenmeden once almistim evi. Daha genis, k.validem ve bebek olacak diye tasindik. Insallah size de kismet olur

masallah cnm bebisine bizim kizlar hep ayni pozsyondalar desmzler artik bundan snr.ins zamanida gelrler kolaycacik.bizde erteldk ciger gelistiriciyi haftaya konrtolumuz var baklm ne dicek dr.mz
Ins hersey yolundadirda bi hafta daha ertelenir. Sonuçta kendi gelisimlerinin dogal yollarla olmasi en güzeli. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…