- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.681
iyiyiz canım merak etme bi sıkıntı yok çok şükür
canımmm hoşgeldin nerelerdeydin sen çok merak ettim seni kendi kendime dedim ev taşıcaktı sanırım uzun sürdü işleri diyeKizlar herkese merhaba
uzun suredir giremiyordum buraya.
Ev tasidim 3 hafta once. Eve mobilya yaptirdim, balkonu kapattim. Maalesef hepsi tasindiktan sonra oldu. 3 kere ev tasimis gibi oldum
Bugun kizimin odasinin siparisini verdik. Umarim artik dinlenirim
Herkes iyidir umarim. Gecmisi okuyamadim
benimde öyle canım sanırım normal bi sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum içini ferah tut onlar bi değer sadece nasıl herkesin boyu kilosu kafa ölçüsü vücut ölçüsü farklı ise bebeklerde de farklı olması doğaldır sanırımKızlar bi sorum olacak benim bebisin kafa,karın ve bacak ölçüsü hepsi farklı haftalarda arada dört gün bir hafta gibi farklar var.Benim gibi olan var mi?
Seninki baya Geri bi sorun Yok dimi.neden bu olculer birbirinden farkli olurmus.doktorun ne diyorbızımde ole canım ıkı hafta once kafası 35 haftalık bacaklar 33 haftalık gobus 30 haftalık ıdı
canım bnım degerler ıkı hafta once boleydı ozmn kafa baya ondeydı yanı ıkı hafta onceye gore normal degerler sadece 100 gr eksıgımız varmıs ınsallah bu cuma oda kapanırSeninki baya Geri bi sorun Yok dimi.neden bu olculer birbirinden farkli olurmus.doktorun ne diyor
Ya simdi geriden geliyor ya bi de olcumler farkli olunca inSan kafaya takiyorbenimde öyle canım sanırım normal bi sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum içini ferah tut onlar bi değer sadece nasıl herkesin boyu kilosu kafa ölçüsü vücut ölçüsü farklı ise bebeklerde de farklı olması doğaldır sanırım
Kilosu normal sadece haftada mi kucuk gorunuyocanım bnım degerler ıkı hafta once boleydı ozmn kafa baya ondeydı yanı ıkı hafta onceye gore normal degerler sadece 100 gr eksıgımız varmıs ınsallah bu cuma oda kapanır
eşim ztn direk bagajı geniş araba bakalım dedi. port bebe iken altına pamuk yatak veya yorganı katlayıp koymayı düşünüyorum. ölçüleri alıp yorgancıya sorayım yarın. çok heveslendim bebek doğsun istiyorumBende tak cikar yapmam direk terasa koyarim sadece arabaya koyarken kaptmm gerekir neyse cnm sagol gidip bi yerinde gormem lazm. iyi gunlerinizde kullan bebisinle saglikla
ben Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum canım kontrole bugün gittim tam 30 haftalığız 1600 gram dediBaldamlam seninle gunumuz ayni.sezeryan tarihin Belli mi.en son ne zaman kontrole hitting.kilosu neydi
Bende aslinda 31 am a 30 cikiyor ultrasonda.Bende cuma gunu gidicem bakalim kac cikacak.ondan oncekinde ne zaman gittin o zaman kac kiloyduben Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum canım kontrole bugün gittim tam 30 haftalığız 1600 gram dedi
iyi geceler kızlarrr yazamadımm bi türlü kontrolümüz güzel geçti meleğim 30 haftalık 1600 gram olmuşuyuyordu sanırım yada uslu durayım dedi doktorumuz bi sıkıntı olmazsa normal doğum yap mutlaka dedi gece 2 olur 3 olur ben yanında olcam dedi 10 gün sonrada çalışabilir raporu almak için çağırdı ben iznimi sonra kullanıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek istiyorum Allah nasip ederse birde makat duruşu gibi bişey dedi sekretere not aldırırken başı da sağ kaburgamın altındaydı hala dönmemiş sanırım umarım döner de sezeryan yapmak zorunda kalmam olursa da hayırlısı olsun o iyi olsun da ben herşeyi yaparım bizden haberler böyle bugün çoğu kişi kontroldeymiş herkesin iyi olmasına sevindimm
Dogum pozisyonuna girince kaburgaya mi baski Yapiyormus.benimki hep asagida yawMaşaallah kuzuna canımbenim bebiş doğum pozisyonunu almış doktor amcası öyle dedi zaten kaburgama vurmasından belliydi
Dogum pozisyonuna girince kaburgaya mi baski Yapiyormus.benimki hep asagida yaw
25 gün önce gittim 950 gr dı canımBende aslinda 31 am a 30 cikiyor ultrasonda.Bende cuma gunu gidicem bakalim kac cikacak.ondan oncekinde ne zaman gittin o zaman kac kiloydu
Sen kac kilo aldin peki.masaallah guzel buyumus.insaallah guzel kiloda dogar25 gün önce gittim 950 gr dı canım
Sagol canim. Daha iyileri sizin olsun. Ben evlenmeden once almistim evi. Daha genis, k.validem ve bebek olacak diye tasindik. Insallah size de kismet olurcanımmm hoşgeldin nerelerdeydin sen çok merak ettim seni kendi kendime dedim ev taşıcaktı sanırım uzun sürdü işleri diyeherhalde ev aldınız hayırlı olsun darısı başıma bu arada kızının mobilyaları çok şeker güle güle sağlıkla kullanın inşallah
Canim livela diye bir site var. Orada cok guzel bebek lokumlari gordum. Lokum dusunursen aklinda olsunArkadaşlar bebek şekeri için malzeme alan var mı? Önerebileceğiniz bir site var mı?
Ins hersey yolundadirda bi hafta daha ertelenir. Sonuçta kendi gelisimlerinin dogal yollarla olmasi en güzeli. ...masallah cnm bebisine bizim kizlar hep ayni pozsyondalar desmzler artik bundan snr.ins zamanida gelrler kolaycacik.bizde erteldk ciger gelistiriciyi haftaya konrtolumuz var baklm ne dicek dr.mz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?