- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.701
Teşekkür ler canım..Canim ben tek renk yaptigim icin bide ince actigim icin küçük paket seker hamuru yetti baktim simdi 250 gr mis sana da 1 kg yeter istersen biraz fazla alirsin yada benim gibi onceden 1 tepsi deneyebilirsin tatlim daha garanti olur
Canım genelde ordan tekme yiyorum , alt tarafda daha az hissediyorum
oh tombiş tombiş. kendi tombişliğime sevinemiyorum göbeğimi taşıyamıyorum. 3 hafta önde bnm de 2750 olmuş boy 47.25günaydın güzel annişler. naslsınız bakalım hızınıza yetişemiyorum. maşallah. biz dün oğluşumla kontrolümzü olduk çalışabilir raporumuzu aldık 5 hafta ddaha devam inş. 2380 gr olmuşsuz 1 hafta 10 gün önde gdo dedi maşallah. 9 günde nerdeyse yarım kilo almış 11 nsan da 1910 gr demişti. maşşallah. hasta olan anne bebiş yoktur inş. bn biraz geçmiş yapayım. buarada baya önceden hastanede mesane pdi filan konuşulmuş ne kullanılacağı. benim ilk doğumummda ilk gün hastane vermişti sonrahemşire yenidoğan bezin kenarlarını koprd aynı hastanenin verdiği bez gibi oldu:) bende o şekilde kullandım. sonra ki günler e normal gece pedine döndüm. belki sizinde işinize yarar bunda da öyle yapcam inş
Canim bu ölçüler ultrason cihazina ve ölçen kisiye göre bile degisebilir o yuzden cok fazla gerilik yoksa sorun olmaz sanirim üzülme annesiYa simdi geriden geliyor ya bi de olcumler farkli olunca inSan kafaya takiyor
Sagol teyzesi size de masallahMaşaallah kuzuna canımbenim bebiş doğum pozisyonunu almış doktor amcası öyle dedi zaten kaburgama vurmasından belliydi
Eminim canım doktoruma her gidişimde soruyorum ben normalde sata göre haziranın 11 gibi gözükürken 16-18 gözüküyor. ama en baştan öyle olduğu için geç döllenmeden dolayı olduğunu söyledi doktorumum.eminmisin geriden geldigine kilosu cok iyi ama bebisin
İnsallah canim beni hic sorma 9 kilo aldim toplamda hizli bir sekilde almaya devam ediyorumSen kac kilo aldin peki.masaallah guzel buyumus.insaallah guzel kiloda dogar
Soktordan geldim kizlar benim melegim 30+2 gibi gozukuyor 1500 gr olmus. Kafasini dayamis rahim agzima sipa ayaklarda tam suratinin önünde:) sukur asagida degil durum iyii. Ciger geliştirici yide bi hafta daha erteledikkkk
oyy asıl tombiş senin ki cnm maşallah:) seninle doğum tarihimiz de aynı görünüo. benim sezaryen 5 haziran da innş. benimki de kıpır kıpır hiç durmuo ve canımı acıtıo senikini düşüneyorum bile. ben daha hiç bağlanmadım nst ye. iki hafta sonra tekrar gitcem inş.senin tekrar randevun ne zamanoh tombiş tombiş. kendi tombişliğime sevinemiyorum göbeğimi taşıyamıyorum. 3 hafta önde bnm de 2750 olmuş boy 47.25
dün nst de lastiklere uyuz oldu 2 saat vurdu durdu acıtıyorda. sbh gene tekmele dur çıkmak istiyo herhal
Benim sata gore 15 haziran kilosu da 1300 grEminim canım doktsordum.Senr gidişimde soruyorum ben normalde sata göre haziranın 11 gibi gözükürken 16-18 gözüküyor. ama en baştan öyle olduğu için geç döllenmeden dolayı olduğunu söyledi doktorumum.
benden bebege kan akışında baktı bir sorun yok .Kilosu aslında 32 hafta bebek sınırın içinde ama kendisi 31 hafta gözüküyor.
Kilosu bana az geldi canım.benle aynı hamile olan arkadaşımım Sata göre olan günlerimiz bile aynı 2160 kilo olduğunu öğrenince ister istemez taktım canım.ama kafama takıyorum diye de kızıyorum kendime önemli olam sağlıklı olması.
günaydın güzel annişler. naslsınız bakalım hızınıza yetişemiyorum. maşallah. biz dün oğluşumla kontrolümzü olduk çalışabilir raporumuzu aldık 5 hafta ddaha devam inş. 2380 gr olmuşsuz 1 hafta 10 gün önde gdo dedi maşallah. 9 günde nerdeyse yarım kilo almış 11 nsan da 1910 gr demişti. maşşallah. hasta olan anne bebiş yoktur inş. bn biraz geçmiş yapayım. buarada baya önceden hastanede mesane pdi filan konuşulmuş ne kullanılacağı. benim ilk doğumummda ilk gün hastane vermişti sonrahemşire yenidoğan bezin kenarlarını koprd aynı hastanenin verdiği bez gibi oldu:) bende o şekilde kullandım. sonra ki günler e normal gece pedine döndüm. belki sizinde işinize yarar bunda da öyle yapcam inş
mrb cnm . ben memurum ama işçide de aynı sanıyorum. 32 hafta bittiğinde almak şart cnm. yani 32+ lara geçtiğinde çalışmak için alman lazım.ben kurumumun personel servisine verdim cnm ama bu kısım ssk da nasıl işlio bilmiyrum. bilen arkadaşlar vardır illa ki yardımcı olurlar sanıyorum.merhaba canım,
bir kaç sorum olacak :) çalışabilir raporu en geç hangi haftada alınmalı, almak şart mı, ve alınca sgk ya mı götürüyoruz?
mrb cnm . ben memurum ama işçide de aynı sanıyorum. 32 hafta bittiğinde almak şart cnm. yani 32+ lara geçtiğinde çalışmak için alman lazım.ben kurumumun personel servisine verdim cnm ama bu kısım ssk da nasıl işlio bilmiyrum. bilen arkadaşlar vardır illa ki yardımcı olurlar sanıyorum.
eğer öğretmensen okula raporu götürmen gerekiyor maalesef...teşekkürler canım, şimdi bir yazı okudum da, hastane raporları sgk ya düşüyor denmiş, yani götürmeye gerek yok anlamında, umarım öyledir bu halimle iki kez sgk yolunu tutmayım şimdi.
Eminim canım doktoruma her gidişimde soruyorum ben normalde sata göre haziranın 11 gibi gözükürken 16-18 gözüküyor. ama en baştan öyle olduğu için geç döllenmeden dolayı olduğunu söyledi doktorumum.
benden bebege kan akışında baktı bir sorun yok .Kilosu aslında 32 hafta bebek sınırın içinde ama kendisi 31 hafta gözüküyor.
Kilosu bana az geldi canım.benle aynı hamile olan arkadaşımım Sata göre olan günlerimiz bile aynı 2160 kilo olduğunu öğrenince ister istemez taktım canım.ama kafama takıyorum diye de kızıyorum kendime önemli olam sağlıklı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?