2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kilolu bebek sağlıklı bebektir lafını kim uydurdu yahu! kendinize eziyet etmeyin. makineler de %100 kesin sonuç vermediği gibi bir aralık payı var. eğer bebeğinize sağlıklı denmişse, organ gelişimi, kemik vs yolunda gidiyorsa kilo da kilo diye kendinize ve bebişlerinize stres yaşatmayın. kesin mama kaşıklarını dahi aldınız şimdiden içeriye yemek sokuşturmaya çalışacaksınız diye korkuyorum

eğer öğretmensen okula raporu götürmen gerekiyor maalesef...

canım ben özel sektör çalışanıyım,
çalışabilir raporu istememin sebebi de sgk lı olarak 90 günü doldurmam için mayıs sonuna kadar çalışıyor olmam gerek.
aslında yıllardır çalışıyorum ama gebeliğimin 18. haftasında işten çıkışım oldu ve yaklaşık 1.5 ay sgk durdurulmuştu.

Benim de bitti bir kaç süs şeyi yapıcam sadece takı yastığı emzirme yastığı emsirme önlüğü dikicem

emzirme önlüğünü bize de fotoğraflar mısın?
ben de istiyorum ama satılanların orası burası açılıyor. mümkün mertebe ayrı bir yerde emzirmek isterim ama mecburi bi durum olursa da başkasının yanında açılmasını istemiyorum. çünkü dangalak dangalak bakıp bi de göğsün sütün vs. ile ilgili yorum yapan üsturupsuz insanlar var.

takı yastığım benim de yok.kendim yapsam diyorum ama aklımda belli bişey de yok.emzirme önlüğü kullanmadım ilk kızımda yine kullanacağımı sanmıyorum.çocuk rahat edemez gibi geliyor o örtünün altında.
kasılma mı bilmiyorum ama arada karnım taş gibi oluyor.geriliyor...ilk doğumumda hiç sancı yaşamadım bilmiyorum ki nasıl bişey

Tamam canım kesince tek tek fotoğraf atarım. Dikiş pek bilmiyorum uyduruk olacak ama dümdüz kumaşa 20 lira diyorlar en ucuz veremiycem valla.

Sütyen demirini iki boyun askısının arasına dikiyorsun bebeği gözetleyebiliyorsun canım hem emzirirken loş ortamda daha kolay uyurlar sokakta otübüste bir kafede vs. Evde zaten gerek kalmaz yalnız bir odaya geçip emzirebilirsin evde takmazsın yani canım.

Canim ben hhazir almistim sana fikir olsun kapiyi süsü ve bunun küçük hediyeliklerini toplamda 120 ye almistim. Biraz pahali oldu becerin varsa çok kolaymis aslında . bu taki yastigi olan orta boyda. Hediyelik süsler bundan daha kucuk

Eklentiler

• IMG_20150205_201211.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 121
Kuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?

Eklentiler

• IMG_20150129_152020.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 122
teşekkürler canım, şimdi bir yazı okudum da, hastane raporları sgk ya düşüyor denmiş, yani götürmeye gerek yok anlamında, umarım öyledir bu halimle iki kez sgk yolunu tutmayım şimdi.
hmmm bilmiyorum cnm ben alıp persnele verdim. nasip olursa çalışam beş hafta daha inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…