- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.721
evde boş boş oturuyorum ben.hazırlıklar bitti gibi
eğer öğretmensen okula raporu götürmen gerekiyor maalesef...
Benim de bitti bir kaç süs şeyi yapıcam sadece takı yastığı emzirme yastığı emsirme önlüğü dikicem
emzirme önlüğünü bize de fotoğraflar mısın?
ben de istiyorum ama satılanların orası burası açılıyor. mümkün mertebe ayrı bir yerde emzirmek isterim ama mecburi bi durum olursa da başkasının yanında açılmasını istemiyorum. çünkü dangalak dangalak bakıp bi de göğsün sütün vs. ile ilgili yorum yapan üsturupsuz insanlar var.
takı yastığım benim de yok.kendim yapsam diyorum ama aklımda belli bişey de yok.emzirme önlüğü kullanmadım ilk kızımda yine kullanacağımı sanmıyorum.çocuk rahat edemez gibi geliyor o örtünün altında.
kasılma mı bilmiyorum ama arada karnım taş gibi oluyor.geriliyor...ilk doğumumda hiç sancı yaşamadım bilmiyorum ki nasıl bişey
Canim ben hhazir almistim sana fikir olsun kapiyi süsü ve bunun küçük hediyeliklerini toplamda 120 ye almistim. Biraz pahali oldu becerin varsa çok kolaymis aslında . bu taki yastigi olan orta boyda. Hediyelik süsler bundan daha kucuktakı yastığım benim de yok.kendim yapsam diyorum ama aklımda belli bişey de yok.emzirme önlüğü kullanmadım ilk kızımda yine kullanacağımı sanmıyorum.çocuk rahat edemez gibi geliyor o örtünün altında.
kasılma mı bilmiyorum ama arada karnım taş gibi oluyor.geriliyor...ilk doğumumda hiç sancı yaşamadım bilmiyorum ki nasıl bişey
çok güzelmiş güle güle kullanCanim ben hhazir almistim sana fikir olsun kapiyi süsü ve bunun küçük hediyeliklerini toplamda 120 ye almistim. Biraz pahali oldu becerin varsa çok kolaymis aslında . bu taki yastigi olan orta boyda. Hediyelik süsler bundan daha kucuk
çok güzelmiş güle güle kullan
hmmm bilmiyorum cnm ben alıp persnele verdim. nasip olursa çalışam beş hafta daha inşteşekkürler canım, şimdi bir yazı okudum da, hastane raporları sgk ya düşüyor denmiş, yani götürmeye gerek yok anlamında, umarım öyledir bu halimle iki kez sgk yolunu tutmayım şimdi.
Esim nasil duruyor oyle diye taklit etmeye çalıştı gulmekten altima kaciracaktim ztn tuvalete zor yetisir olmusummaşallh cnmm o ayaklar zaten nasıl kafada olabılıyor bende hayret ediyorumm :)) benımkı de o şekil takılıyor :))
yalancı kasılmalar yaşayan var mı? artık doğum çantamı kapının yanına koyacağım bu gidişle
Bende pazar günü vardı yine rahat olmaya çalış ben öyle yapmaya çalışıyorum.. bizim hamilelik de böyle geçicek demek ki
Karnin bi yerde toplaniyo sertlesyo hafif kalp carpintin oluyo gibi yani benim oyle oluyo canimkızlar yalancı kasılmalar nasıl oluyor nerden anlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?