2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
DUR DIYEN YOK İŞTE BEN DESEM BENIM ADIM KÖTÜ GELİNE ÇIKACAK.

Biri benim ilgi alanimla alakali konusyor..ah arkadasim ah..daha bikac gun once buna benzer seyler yazmistim..bide ben gurbetteyim..kimsem yom..varsa yoksa onun ailesi..kimsem yok..kayinvalidem hasta..dahasi bunu com iyi kullaniyor..kayinpederim cok uslu..emrine amade..universite mezunuyum..ogretmenim..ama ben bas edemedim..oglunu kiskanip duruyor..bebek olunca kendim bakmak istiyorum..kariscaklar..esimde ses etmiyor..simdeden ismden bile tartisabiliyoruz..gercekten zor..allahtan altli ustlu degiliz..bi bucuk sene oldu..bi mucize bekliyorum Allahtan sadece..

annesine laf söylemeden güzel güzel anlatıcaksın canım ben ailemi bıraktım sende bıraktın yani bırakmaktan kasıt artık siz iki kişilik bir aile oldunuz aynı anneleriniz gibi sizinde kendi hayatınız olmalı bir düzen en baştan bunları konuşun yaşadıklarınızı asla ailenize yansıtmayın senin ailenlede dengeyi sen sağlıycaksın iki taraftada bence resmiyet olmalı çok anne kız gibi olan arkadaşlarım vardı kanlı bıçaklı oldular o yüzden resmiyet her zaman iyidir ama eşinle konuşmalısın

gerçekten çok zor . Artık kendimi boğuluyomuş gibi hissediyorum her akşam orda yemek yenıyor ama bırgun bana demıyor bakalım sende annenı kardesını ozledın mı gıdelım yemeğe dıye varsa yoksa kendı annesı onu gectım ben gıdınce benımle de gelmıyor kac kere akrabalarıma yalnız basıma gıttım aslında esım çok duygusal iyi bi insan ama neden boyle oluyor ben anlayamıyorum. benım kayınvalıdem de hasta o da kullanıyor cok guzel nısanlıyken dısarı çıkardık arardı ben kotuyum hastayım dıye hastaneye gıderdık yok bıseyı bı serum takarlar gonderırlerdı herşey insanoğlu için yazık olan bızlere oluyor içime ata ata dert sahıbı oldum ben..

TE="melegim66, post: 37652640, member: 572098"]hmm bizimde hic aklimiza gelmedi sormak tatlim ama kalp atisi fotosumda 120 hz yaziyo omu acaba bir ay sonra gittigimizde belli olur belki[/QUOTE]
Bakalim tutcakmi pasami geliyor:) acaba

Canlar ben kayinvalidemle cok mesafeli olmama rağmen evimiz uzak olmasina ragmen oglumu buyuturken karisiyor soyle yap boyle yap diyor.akilveriyo bu kaynakların özelliği olsa gerek. yani ev yakinligiyla hic alakasi yok uzakta olsaniz karisirlar

maksat karışmak olsun dıyorsun yaniiii :) uzak yakın farketmezz..

duların için saol cnm.
sana da allah tez zamanda sonu mutluluk ile biten sağlıklı bebişler versin inşallah..

Cook gecmis olsun, ilk bebegimde bende kontrole gule oynaya gittigimde ogrenmistim kalbinin durdugunu.ama herzaman hayirlisinin bu oldugunu dusundum ve sonra nur topu gibi bir oglum oldu.dileklerin icin cok tesekkurler.en dogru zamanda bebegini saglikla kucagina alacagina inaniyorum

canım sen gerıde kalan 30% sanslı hamılelerdensın bence ,ne guzel bulantın yok dılını ısır bence, ben gune 3 tane bulantı ılacı ıcıyorum banamısın demıyor
annelik içgüdüsü oluşmaya baslıyo sanırım ona bişey olmasında ben sıkıntı cekeyim diyorumsenn bulantın da cabuk gecer ınsallah canım 12. haftadan sonra geciyo diyolar

Arada ogurtu geliyordu ama bu sabah istifra ettim.hala kafam yerinde diil.bu durumu hergun yasayanlara Allah yardim etsin.

Kızlar kimi var diye yakınır ben de yok diye.iyiler cabuk gidiyor.5 aylık gelinken kaybettim en güzel insani.hamileligome ne kadar çok srvinirdi hayatta olsa.ben de çok Sevmiştim onu.ama hep sinirlarim vardı.ayni şehirdeyiz evime geldiğinde oturduğu yerden bile kalkmazdi.tek bir kapıyı bile acmazdi.yaşadıklarınız biraz kişinin kendini bilmemesinden ne yazıkki..

Ne diyeceğimi bilemiyorum, boğazımda düğüm var şu anda... Senin metanetli tavrın, sabrın hayran bıraktı beni kendine. En kısa sürede ve hayırlı şekilde bebişinin sana geleceğinden eminim canım.. Tekrar çok ama çok geçmiş olsun

Malesef iyiler erken gidiyo mekani cennet olsun.

annelik içgüdüsü oluşmaya baslıyo sanırım ona bişey olmasında ben sıkıntı cekeyim diyorumsenn bulantın da cabuk gecer ınsallah canım 12. haftadan sonra geciyo diyolar
ben artık leblebi çubuk kraker ve tostla beslenıyorum resmen. yemeklerın adını unuttum ama benım bıraz streslı gecıyor sanırım streste cok mıdemı etkılıyor bulantılarım ve öğürtülerim çok dün doktorum çok kusarsan serum takarız dedı ama bakalım ıdare edıyorum bırde premesıs verdı kullandınız mı hiç? emın olamadım hiç içmedım aldım ama.

Kesinlikle haklısın canım ama resmiyet önemli gerçekten sevgiden önce saygı duyulmalı eşininde mesafeyi ayarlamasıyla zamanla herşey oturuyor
Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor ....

hiç kullanmadım canım. doktor bana sadece decavit verdi. herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyo

ben de dün duydum canım :) ama normal ultrason da hem duyduk hem de gördük çok şükürr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…