- 27 Ekim 2014
- 111
- 100
- 48
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.721
DUR DIYEN YOK İŞTE BEN DESEM BENIM ADIM KÖTÜ GELİNE ÇIKACAK.Of iste bu çok kotu ya. Bu noktada esin biraz müdahale etmeli aslında. Pazar sabahı bunun adi rahatsız edilmektir . ayhAllah sabir versin sana.Kayinvalidene anlayış.
Bi noktada dur dense kadin da sınırlarını öğrenmiş olur.
Biri benim ilgi alanimla alakali konusyor..ah arkadasim ah..daha bikac gun once buna benzer seyler yazmistim..bide ben gurbetteyim..kimsem yom..varsa yoksa onun ailesi..kimsem yok..kayinvalidem hasta..dahasi bunu com iyi kullaniyor..kayinpederim cok uslu..emrine amade..universite mezunuyum..ogretmenim..ama ben bas edemedim..oglunu kiskanip duruyor..bebek olunca kendim bakmak istiyorum..kariscaklar..esimde ses etmiyor..simdeden ismden bile tartisabiliyoruz..gercekten zor..allahtan altli ustlu degiliz..bi bucuk sene oldu..bi mucize bekliyorum Allahtan sadece..Canım bu işi halledecek olan eşin ,,kayınvaldeninde düşünmesi gerek tabi
mesela biz sadece hafta içi akşam orda yemek yiyoruz bulaşığı yıkıyorum biraz sohbet yarım saat falan sonra evimize iniyoruz.hafta sonu bazen evde yiyoruz bazen dışarıda kahvaltıda aynı şekilde bazen dışarı çıkarız,bazen anneme gideriz bazen hazırlarım ben onu çağırırım yani ona bağımlı olamazssın yani bunları açık açık konuşmazssanız hallolmaz
5 yıl oldu dedim ya annemler le bizde inan başbaşa oturmadık hiç geldiklerinde çağırmazssam trip yapar muhakkak gelir
HAKLISIN BUNUN DENGESINI EŞİM SAĞLIYACAK AMA ANNESINE LAF SOYLETMIYOR Kİ ÇOK BUNALDIM GERÇEKTEN EN GUZELI AYRI OTURMAKMIŞ BEN BOYLE OLACAĞINI BILSEYDIM KABUL ETMEZDIM HİÇBİR ÖZEL YEMEĞİMİZ ÖZELİMİZ YOK ALLAH SABIR VERIN HEPIMIZE SİNİRDE YAPMAK İSTMİYORUM YAZIK BEBEĞİMDE ETKILENECEK ONA GÜNAH...
gerçekten çok zor . Artık kendimi boğuluyomuş gibi hissediyorum her akşam orda yemek yenıyor ama bırgun bana demıyor bakalım sende annenı kardesını ozledın mı gıdelım yemeğe dıye varsa yoksa kendı annesı onu gectım ben gıdınce benımle de gelmıyor kac kere akrabalarıma yalnız basıma gıttım aslında esım çok duygusal iyi bi insan ama neden boyle oluyor ben anlayamıyorum. benım kayınvalıdem de hasta o da kullanıyor cok guzel nısanlıyken dısarı çıkardık arardı ben kotuyum hastayım dıye hastaneye gıderdık yok bıseyı bı serum takarlar gonderırlerdı herşey insanoğlu için yazık olan bızlere oluyor içime ata ata dert sahıbı oldum ben..Biri benim ilgi alanimla alakali konusyor..ah arkadasim ah..daha bikac gun once buna benzer seyler yazmistim..bide ben gurbetteyim..kimsem yom..varsa yoksa onun ailesi..kimsem yok..kayinvalidem hasta..dahasi bunu com iyi kullaniyor..kayinpederim cok uslu..emrine amade..universite mezunuyum..ogretmenim..ama ben bas edemedim..oglunu kiskanip duruyor..bebek olunca kendim bakmak istiyorum..kariscaklar..esimde ses etmiyor..simdeden ismden bile tartisabiliyoruz..gercekten zor..allahtan altli ustlu degiliz..bi bucuk sene oldu..bi mucize bekliyorum Allahtan sadece..
maksat karışmak olsun dıyorsun yaniiii :) uzak yakın farketmezz..Canlar ben kayinvalidemle cok mesafeli olmama rağmen evimiz uzak olmasina ragmen oglumu buyuturken karisiyor soyle yap boyle yap diyor.akilveriyo bu kaynakların özelliği olsa gerek. yani ev yakinligiyla hic alakasi yok uzakta olsaniz karisirlar
Selamlar,
Ben ikili test öncesi öylesine gittiğim randevuda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Akşamına hastaneye yatıp, sabah operasyonla zaten sonlanmış olan gebelik tamamen vücuttan alınarak sonlandırıldı. Yarım gün daha kontrol altında tutulduktan sonra dün akşam evime geldim nihayet.
Veren Allah, alan Allah. Hep her şeyin hayırlısını, sağlıklısını dilerdim demek ki benim için en hayırlısı buymuş.
Sizler için "aman ben atlamışım, siz dikkat edin" diye söyleyecek bir şeyim yok aslında. Benim bulantım, kusmam, kanamam, ağrım, sızım hiç olmamıştı doğal olarak hiç bir şeyden şüphelenmedim. Gezdiğim doktorlardan biri belirtilerin aniden ortadan kalkarsa anla ki bebekte sıkıntı var dedi ama benim zaten belirgin belirtim olmadığından bu da fark edilen bir nokta olamazdı. Özellikle ilk gebeliklerde olan bir durummuş, 100 gebeden 10 tanesinde görülürmüş. İlk 3 ay bu anlamda çok önemli ve çok riskliymiş. Sebebi çevresel faktörlermiş. bunun içinde radyoaktif bir şey taşıyan bir aracın senin yanından geçmesinden tut, yatak odasında tutulan cep telefonları, kullanılan laptoplar, hava kirliliği, zart zurt hepsi sebep olabilirmiş. Bizim durum Patolojiye gönderildi, 20 gün sonra sonuçları gelecek ama özetle olay biraz takdir-i ilahi. Vadesi o kadarmış diyebiliriz ancak.
Bu gruptaki ve de diğer gruptaki tüm anneler inşallah sağlıkla bebeklerine vakti geldiğinde kavuşurlar. Rabbim onları ve bebeklerini korusun, benim gibi güzel bir rüyaya yeni başlarken uyanan kadınlara da doğru zaman geldiğinde, hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Aynennnnn :) istersen fizanda olda farketmezmaksat karışmak olsun dıyorsun yaniiii :) uzak yakın farketmezz..
Cook gecmis olsun, ilk bebegimde bende kontrole gule oynaya gittigimde ogrenmistim kalbinin durdugunu.ama herzaman hayirlisinin bu oldugunu dusundum ve sonra nur topu gibi bir oglum oldu.dileklerin icin cok tesekkurler.en dogru zamanda bebegini saglikla kucagina alacagina inaniyorumSelamlar,
Ben ikili test öncesi öylesine gittiğim randevuda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Akşamına hastaneye yatıp, sabah operasyonla zaten sonlanmış olan gebelik tamamen vücuttan alınarak sonlandırıldı. Yarım gün daha kontrol altında tutulduktan sonra dün akşam evime geldim nihayet.
Veren Allah, alan Allah. Hep her şeyin hayırlısını, sağlıklısını dilerdim demek ki benim için en hayırlısı buymuş.
Sizler için "aman ben atlamışım, siz dikkat edin" diye söyleyecek bir şeyim yok aslında. Benim bulantım, kusmam, kanamam, ağrım, sızım hiç olmamıştı doğal olarak hiç bir şeyden şüphelenmedim. Gezdiğim doktorlardan biri belirtilerin aniden ortadan kalkarsa anla ki bebekte sıkıntı var dedi ama benim zaten belirgin belirtim olmadığından bu da fark edilen bir nokta olamazdı. Özellikle ilk gebeliklerde olan bir durummuş, 100 gebeden 10 tanesinde görülürmüş. İlk 3 ay bu anlamda çok önemli ve çok riskliymiş. Sebebi çevresel faktörlermiş. bunun içinde radyoaktif bir şey taşıyan bir aracın senin yanından geçmesinden tut, yatak odasında tutulan cep telefonları, kullanılan laptoplar, hava kirliliği, zart zurt hepsi sebep olabilirmiş. Bizim durum Patolojiye gönderildi, 20 gün sonra sonuçları gelecek ama özetle olay biraz takdir-i ilahi. Vadesi o kadarmış diyebiliriz ancak.
Bu gruptaki ve de diğer gruptaki tüm anneler inşallah sağlıkla bebeklerine vakti geldiğinde kavuşurlar. Rabbim onları ve bebeklerini korusun, benim gibi güzel bir rüyaya yeni başlarken uyanan kadınlara da doğru zaman geldiğinde, hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
annelik içgüdüsü oluşmaya baslıyo sanırım ona bişey olmasında ben sıkıntı cekeyim diyorumcanım sen gerıde kalan 30% sanslı hamılelerdensın bence ,ne guzel bulantın yok dılını ısır bence, ben gune 3 tane bulantı ılacı ıcıyorum banamısın demıyor
Ne diyeceğimi bilemiyorum, boğazımda düğüm var şu anda... Senin metanetli tavrın, sabrın hayran bıraktı beni kendine. En kısa sürede ve hayırlı şekilde bebişinin sana geleceğinden eminim canım.. Tekrar çok ama çok geçmiş olsunSelamlar,
Malesef iyiler erken gidiyo mekani cennet olsun.Arada ogurtu geliyordu ama bu sabah istifra ettim.hala kafam yerinde diil.bu durumu hergun yasayanlara Allah yardim etsin.
Kızlar kimi var diye yakınır ben de yok diye.iyiler cabuk gidiyor.5 aylık gelinken kaybettim en güzel insani.hamileligome ne kadar çok srvinirdi hayatta olsa.ben de çok Sevmiştim onu.ama hep sinirlarim vardı.ayni şehirdeyiz evime geldiğinde oturduğu yerden bile kalkmazdi.tek bir kapıyı bile acmazdi.yaşadıklarınız biraz kişinin kendini bilmemesinden ne yazıkki..
ben artık leblebi çubuk kraker ve tostla beslenıyorum resmen. yemeklerın adını unuttum ama benım bıraz streslı gecıyor sanırım streste cok mıdemı etkılıyor bulantılarım ve öğürtülerim çok dün doktorum çok kusarsan serum takarız dedı ama bakalım ıdare edıyorum bırde premesıs verdı kullandınız mı hiç? emın olamadım hiç içmedım aldım ama.annelik içgüdüsü oluşmaya baslıyo sanırım ona bişey olmasında ben sıkıntı cekeyim diyorumsenn bulantın da cabuk gecer ınsallah canım 12. haftadan sonra geciyo diyolar
Arada ogurtu geliyordu ama bu sabah istifra ettim.hala kafam yerinde diil.bu durumu hergun yasayanlara Allah yardim etsin.
Kızlar kimi var diye yakınır ben de yok diye.iyiler cabuk gidiyor.5 aylık gelinken kaybettim en güzel insani.hamileligome ne kadar çok srvinirdi hayatta olsa.ben de çok Sevmiştim onu.ama hep sinirlarim vardı.ayni şehirdeyiz evime geldiğinde oturduğu yerden bile kalkmazdi.tek bir kapıyı bile acmazdi.yaşadıklarınız biraz kişinin kendini bilmemesinden ne yazıkki..
hiç kullanmadım canım. doktor bana sadece decavit verdi. herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyoben artık leblebi çubuk kraker ve tostla beslenıyorum resmen. yemeklerın adını unuttum ama benım bıraz streslı gecıyor sanırım streste cok mıdemı etkılıyor bulantılarım ve öğürtülerim çok dün doktorum çok kusarsan serum takarız dedı ama bakalım ıdare edıyorum bırde premesıs verdı kullandınız mı hiç? emın olamadım hiç içmedım aldım ama.
ben de dün duydum canım :) ama normal ultrason da hem duyduk hem de gördük çok şükürr...Merabalarr kiraz kokulu annişlerrBiz dün kalp atışını gördük. Vajinal ultrason istemediğim için duyamadık ama gördük kalbimizin attığını :) çok güzel bir duygu, içimde bir can büyüyor...
evet.. bakalım idare ediyoruz işte ama güzel bi duygu Allah hepimize sağlıkla kucaklamyı nasip etsin evlatlarımızı..hiç kullanmadım canım. doktor bana sadece decavit verdi. herkes farklı farklı ilaçlar kullanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?