- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.221
Doğum belirtisi gibi mi ağrılarin kiGünaydın kızlar ben bugün cok kötüyüm her yerim ağrıyor kasıkların yanlarım cok kötüyüm ya ağlıcam artık sinirden eşim görevde oda panik olacak diye unada bşrşey diyemiyorum offff
maşallah canım benim bebiş de aynıydı geçen hafta 32+4 te 2046 gr dı. Nstye de bağlandık bşy çıkmadı çok şükür
Ah caniim...pimpirikus seyma2009 kızlar siz imperial e gidiyordunuz, muayene ucreti ne kadar?dogum hakkinda konustunuz mu ? Dogum ucreti ne kadar biliyorsaniz. Su randevu iptallerinden sıkıldım da.
Canim cok suyunu cikardilar son zamanlarda. Gidiyorduk kac saat bekliyorduk ozel oldugu halde. 2 haftada bir gitmem gerekliydi 1 ay olacak yani boyle. Bende merak ediyorum kizimi ne durumda ne kadar oldu.Ah caniim...
Yarın gidemiyorsan ne zaman gideceksin peki ?
Benim de 2hafta sonra gel dedi doktor..ama doktor yok o gün , randevu alınamıyor..
O olmadığında karşı odadaki doktora göründum 2 kere..muayeneyi aksatmamak adına yine ona gideceğim herhalde..
sezeryana alınacak anneler yada onceden sezeryan olanlar genel anestezı ıle mı olacaksınız epudral ıle mı ne dusunuyosunuz ?
gittiğim yer tanıdık zaten yıllardır giderim hiç sorun yaşamadım..temizliğinden yana içim rahat..zaten doğuma az kaldı, bir sefer daha giderim en fazla..bebeğe bir zararı olmadan atlatayım yeter..ben de geçen hafta gittim ve doğumdan önce de gidicem. 36dan sonra düşünüyorum. ağda zararsız ya inanmıyorum ben açılma falan yaptığına. tamamen raslantıdır. ama temiz bi yer olmalı yaptırdığın yer. güvenebilmelisin kullandıkları ürüne ve yapanın profesyonelliğine.
doğum yaptıktan sonra 2-3 ay içerisinde başvuruluyor diye biliyorum. dilekçe doldurulup istem yapılıyormuş, istemezseniz sgk kendiliğinden vermez diyor internettene zaman başvurmalı peki belli bir süresi var mı?
öyle yap canım... 1 aydır sürekli iptal oluyorsa randevun başka yere gitmek hakkın..Canim cok suyunu cikardilar son zamanlarda. Gidiyorduk kac saat bekliyorduk ozel oldugu halde. 2 haftada bir gitmem gerekliydi 1 ay olacak yani boyle. Bende merak ediyorum kizimi ne durumda ne kadar oldu.
yok anca erteliyorlar randevuyu. Kizlarin gittigi hastaneye gideceğim muayene ucretini ogreneyim de. Yarina bulursam alacagim yarina randevu.
cnm hayrlı olssun bızde sepet besık aldık suan yolda kardgodaaaa:) derınlıgı kaç cm. sorduklarım 1 yasa kadar kullandk dedııler ama derınlık onemlıymssKızlar beşiklerimizi aldık.Biz bebeğe ayrı bir oda yapmadık şimdilik.bi beşiği yatak odamıza koyduk,diğerini salona aldık.
EVet canim ben de 20 dk icinde ayildim ben de ama bu sefer spinal olacam inscanım ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için spinal olamayacağım zaten korkuyorum da ayıkken dayanamam gibi geliyor sesleri duymaya felan. o yüzden genel anestezi ile olacak ama doktorum 25-30dk içinde ayılacaksın ve emzireceksin dedi.
Derinliği kaç cm olcmedm ama ortalama 50cm gibi . evet 1 yaşindan sonra kullanılmaz muhtemelen oyuncak sepetini olur nolur bilemiyorum şuan.. 2. Olursa ona kalir yada :)cnm hayrlı olssun bızde sepet besık aldık suan yolda kardgodaaaa:) derınlıgı kaç cm. sorduklarım 1 yasa kadar kullandk dedııler ama derınlık onemlıymss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?