2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kizlar... yarin kizimi göreceğim diye seviniyordum fakat eşimi aramislar ve randevu iptal. O güne ameliyati varmış doktor beyin. Çok sinirim bozuldu 2 haftadır aynı şey.

Günaydın kızlar ben bugün cok kötüyüm her yerim ağrıyor kasıkların yanlarım cok kötüyüm ya ağlıcam artık sinirden eşim görevde oda panik olacak diye unada bşrşey diyemiyorum offff

Hayırlı cumalar anneler :)
Sonunda mayis ayı geldi çattı..
Heyecan dorukta , kizim da heyecanli kıpır kıpır maaşAllah :))
Sağlıkla gelsin Bebislerimiz insaAllah...kendi adıma haziran ilk haftası doğumun olacağıni dusunsem de haziran bolluk içinde geçecek bence :)

Ağda konusu konusulmus...hamileligimin başından beri agda yapiyorum.. şimdi ben görmediğim için eşim yapıyor ikidir..
Ypmayi öğrendi şükür.. benim acım vs.olmadığı için hiç kasmam kendimi..ama kasanlar dikkat etsinler tabii..

Günaydın kızlar ben bugün cok kötüyüm her yerim ağrıyor kasıkların yanlarım cok kötüyüm ya ağlıcam artık sinirden eşim görevde oda panik olacak diye unada bşrşey diyemiyorum offff
Doğum belirtisi gibi mi ağrılarin ki?

pimpirikus seyma2009 kızlar siz imperial e gidiyordunuz, muayene ucreti ne kadar?dogum hakkinda konustunuz mu ? Dogum ucreti ne kadar biliyorsaniz. Su randevu iptallerinden sıkıldım da.
Ah caniim...
Yarın gidemiyorsan ne zaman gideceksin peki ?
Benim de 2hafta sonra gel dedi doktor..ama doktor yok o gün , randevu alınamıyor..
O olmadığında karşı odadaki doktora göründum 2 kere..muayeneyi aksatmamak adına yine ona gideceğim herhalde..

Uykusuzluk beni deli ediyor gunduzleri cok iii ama geceleri hem sancim oluyor hemde bebegin hareketleri artiyor uyku yok gibi birsey uyu uyan uyu uyan cok fenayim birde bugun akintim fazlalasti gibi geldi normal dede oluyordu ama suyum gelse anlarim herhalde degilmi kafam karisti valla ...

Canim cok suyunu cikardilar son zamanlarda. Gidiyorduk kac saat bekliyorduk ozel oldugu halde. 2 haftada bir gitmem gerekliydi 1 ay olacak yani boyle. Bende merak ediyorum kizimi ne durumda ne kadar oldu.
yok anca erteliyorlar randevuyu. Kizlarin gittigi hastaneye gideceğim muayene ucretini ogreneyim de. Yarina bulursam alacagim yarina randevu.

sezeryana alınacak anneler yada onceden sezeryan olanlar genel anestezı ıle mı olacaksınız epudral ıle mı ne dusunuyosunuz ?

canım ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için spinal olamayacağım zaten korkuyorum da ayıkken dayanamam gibi geliyor sesleri duymaya felan. o yüzden genel anestezi ile olacak ama doktorum 25-30dk içinde ayılacaksın ve emzireceksin dedi.

gittiğim yer tanıdık zaten yıllardır giderim hiç sorun yaşamadım..temizliğinden yana içim rahat..zaten doğuma az kaldı, bir sefer daha giderim en fazla..bebeğe bir zararı olmadan atlatayım yeter..

öyle yap canım... 1 aydır sürekli iptal oluyorsa randevun başka yere gitmek hakkın..
hele son zamanlar çok aksatmamak lazım randevuları...
göreceksin kızını yarın öbür gün inşaAllah annesii , kocaman olmuştur Yaren kızımız..

kızlar bnde nefes darlıgı basladı ya gece cok zor uyudum :S nanelı skerden dıslerım cürüyeceke :d

Kızlar beşiklerimizi aldık.Biz bebeğe ayrı bir oda yapmadık şimdilik.bi beşiği yatak odamıza koyduk,diğerini salona aldık.
cnm hayrlı olssun bızde sepet besık aldık suan yolda kardgodaaaa:) derınlıgı kaç cm. sorduklarım 1 yasa kadar kullandk dedııler ama derınlık onemlıymss

EVet canim ben de 20 dk icinde ayildim ben de ama bu sefer spinal olacam ins

cnm hayrlı olssun bızde sepet besık aldık suan yolda kardgodaaaa:) derınlıgı kaç cm. sorduklarım 1 yasa kadar kullandk dedııler ama derınlık onemlıymss
Derinliği kaç cm olcmedm ama ortalama 50cm gibi . evet 1 yaşindan sonra kullanılmaz muhtemelen oyuncak sepetini olur nolur bilemiyorum şuan.. 2. Olursa ona kalir yada :)

bırını dogurmadan ıkıncıyı dusumeye baslayan varmı kızlarrrr

ozellıkle calışan anneler icin soruyorum en mantıklısı kaç yıl ara vermekkkkkkkkk?????

bnmkinde cektıklerimden sonra gercı daha o konuya giremedım amaaa merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…