2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
pimpirikus seyma2009 kızlar siz imperial e gidiyordunuz, muayene ucreti ne kadar?dogum hakkinda konustunuz mu ? Dogum ucreti ne kadar biliyorsaniz. Su randevu iptallerinden sıkıldım da.
Canım ben hiç doğum ücreti sormadım ama medical den daha uygundur eminim.Muayene de 40 tl,şuan yeni binaya geçtiler.Bir araştır istersen doktorları,Onur bey var herkes pek memnunmuş kendisinden.

Canım Eskiden 3 tane yapmayı düşünüyordum ama "bekara hatun boşamak kolaymış" misali bende bol keseden atıyomuşum.
Allah bu kuzuma sağlık versin, sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde gerisini sonra düşünürüm diyorum şimdi.

Yaşadığım 2 düşük, bunda hergün vurunduğum kan sulandırıcılar ve risklerim yüzünden sanırım gözüm epey bi korktu

Ya nasıl acımıyor Esma can,bir yolu falan var mı. Nefes egzersizi falan gibi,öğret bizede :)))

pofuduk18 ben bir kere gittim medical e,nebahat hanımı denemek için ama daha pişman oldum canım. İmperial de kalabalık tamam ama bazı günler daha sakin oluyor.Birde kan,idrar tahlili için extra para istemiyorlar.Benden aldılar medical parkta.

Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bi sorum var..
Dr unuz sezeryan mi oneriyo size benim dr normal yapabilirsin dedi de size de sorim dedim??

bu konuda bilimsel bi çalışma yokmuş canım kişisel tercihe kalıyo yani artık

Canim ben kizim 3 yasina geldiginde bu kizima hamile kaldim aralari 4 yasa yakin olacak pedagoglar 4 yas en ideali diyor ama cocuktan cocuga degisir bakalim benim kizim kardesini nasil karsilayacak yazarim o zamanlar gelsin insallah

Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bi sorum var..
Dr unuz sezeryan mi oneriyo size benim dr normal yapabilirsin dedi de size de sorim dedim??

Canım ben 2 doktora gidiyorum, ikisi de çok iyi arkadas.
Kendi doktorum evime uzak, o yüzden nolur nolmaz diye ikinci bi doktor secmiştim evime yakın

Neyse
Kendi doktorum normal doğum yanlısı, iğnenin doğuma bi etkisi olmadığını söylüyor, catın, bebeğin kilosu vs.uygunsa normal doğum diyor. Benim de fikrimi sordu nomal mi sezeryan mi diye ama ben bilmiyorum korkuyorum ikisinden de dedim

Diğer doktorum ise ilk zamanlarda sezeryan düşünüyordu riske atmamak için(zaten riskli gebelik yasadığın için demişti)
Ama sunu da ekledi.
Coraspin doğumda kanatır, ama kan sulandırıcı iğne kanatmaz, normal doğuma engel değil yani demişti.

Coraspini gecen gün kestik bakalım.
Doğum konusunda ise halen çekimserim...

Canım ben hiç doğum ücreti sormadım ama medical den daha uygundur eminim.Muayene de 40 tl,şuan yeni binaya geçtiler.Bir araştır istersen doktorları,Onur bey var herkes pek memnunmuş kendisinden.
Yeni bina nerede canım? Hastane mi taşındı sahildeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ben 32 de kestim coraspini igne var dade
canım ben coraspini 32 de bıraktım iğne var sadece..
dr um etkilemez dedi de burda okudum iğne kullanıyorum sezaryan olucam falan diye sanki oyuzden bi sorim dedim insanın kafası karısıyo.
ama dr um kanamayı cok etkilemez demisti sonucta biliyo da hangi ilaçları kullandığımı ona göre önlem alır yani.
seninkide etkilemae demiş bak normal ol canım ozaman en doğalı...
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Ya nasıl acımıyor Esma can,bir yolu falan var mı. Nefes egzersizi falan gibi,öğret bizede :)))
Alışkanlık sanırım caniimm.:)).
Ben senelerdir kendim yaparım, artık alıştım sukur ilk eşim yaptığında çok acidi hatta nerdeyse ağda yaptirmicam ben demeye başlamıştim ki. Baktım yolunu bilmiyormus tam olarak. İkinci alışta çözmüş olayı acımadı hiç Hehe :)))

Ben genelde dizi açarım karşıma ona veririm kendimi , çekeceğim zaman hiç düşünmeden çekerim yolu odur belki de

Amin canım, hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah bebeklerimize.
Hayırlısı olsun artık hakkımızda, bakalım zaman ne gösterecek...

Gunaydin canim. Hic basima gelmedi. Kan sekeriyle mi alakali tansiyon falan mi, baktirmadiysan hemen baktir canim ya, uzuldum simdi ben yemek ogunlerimi hep geciktiririm, malum hep yalnizim basim hafif donuyo gibi oluyo, hemen agzima bsyler atiyorum.
heralde yanlış anladın beni, bayılmıyorum Allah korusun :) içim bayılıyo, yani midem kazınıyor, çok acıkıyorum.. sabah gözümü açar açmaz hoop mutfağa gidiyoru hemen..

Slm kızlar süt parasından bahsedilmiş biraz araştırdım. Öncelikle memurlar alamıyo. Ssk alabiliyormuş sadece. 1 kereye mahsus 112 tl veriyormuş sgk. Eğer çalışıyorsanız kendiniz,çalışmıyorsanız eşiniz bebeğin kimliğiyle birlikte sgk il müdürlüğüne gidip başvurabilirmiş. Az bi miktar ama olsun bebeğe bez alırsınız

Günaydın kızlar ben bugün cok kötüyüm her yerim ağrıyor kasıkların yanlarım cok kötüyüm ya ağlıcam artık sinirden eşim görevde oda panik olacak diye unada bşrşey diyemiyorum offff
geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun, doktora gitme imkanın yokmu canım eşine söylemeden bi baktırsan önemli bi şey varmı diye?
pimpirikus seyma2009 kızlar siz imperial e gidiyordunuz, muayene ucreti ne kadar?dogum hakkinda konustunuz mu ? Dogum ucreti ne kadar biliyorsaniz. Su randevu iptallerinden sıkıldım da.
canım muayene ücreti 40 lira, nst bedava. doğum hakkında konuşmadım, çünkü doğumu trabzonda yapıp yapmayacağım henüz belli değil.ama benim doktorum çok iyi, hamilelikten önce ayşe hanımada başka bi sorun yüzünden muayene oldum, ama dilek hanımı daha çok tavsiye ederim.biraz rahat bir doktor, fakat sorduğun her soruyu sabırla cevaplıyo..bi de randevu almasanda erken gidersen bi saat kadar bekleybilirsen yine de muane olabiliyorsun

akıntın nasıl fazlalaştı, geçen hafta bende doktora söyledim , akıntım fazlalaştı ve biraz su gibi gelmeye başladı diye, hemen kokuyomu diye sordu, heralde su gelince kokulu olurmuş.ve suyumu baktı azalma yok diye akıntıdır o dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…