- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.241
Canım ben hiç doğum ücreti sormadım ama medical den daha uygundur eminim.Muayene de 40 tl,şuan yeni binaya geçtiler.Bir araştır istersen doktorları,Onur bey var herkes pek memnunmuş kendisinden.pimpirikus seyma2009 kızlar siz imperial e gidiyordunuz, muayene ucreti ne kadar?dogum hakkinda konustunuz mu ? Dogum ucreti ne kadar biliyorsaniz. Su randevu iptallerinden sıkıldım da.
bırını dogurmadan ıkıncıyı dusumeye baslayan varmı kızlarrrr
ozellıkle calışan anneler icin soruyorum en mantıklısı kaç yıl ara vermekkkkkkkkk?????
bnmkinde cektıklerimden sonra gercı daha o konuya giremedım amaaa merak ediyorummm
Ya nasıl acımıyor Esma can,bir yolu falan var mı. Nefes egzersizi falan gibi,öğret bizede :)))Hayırlı cumalar anneler :)
Sonunda mayis ayı geldi çattı..
Heyecan dorukta , kizim da heyecanli kıpır kıpır maaşAllah :))
Sağlıkla gelsin Bebislerimiz insaAllah...kendi adıma haziran ilk haftası doğumun olacağıni dusunsem de haziran bolluk içinde geçecek bence :)
Ağda konusu konusulmus...hamileligimin başından beri agda yapiyorum.. şimdi ben görmediğim için eşim yapıyor ikidir..
Ypmayi öğrendi şükür.. benim acım vs.olmadığı için hiç kasmam kendimi..ama kasanlar dikkat etsinler tabii..
doğum yaptıktan sonra devlet ilk çocuğa 300 TL yi ödüyor. ayrıca süt parası dedikleri emzirme parası var, onu almak için ilinizde bulunan sgk ya gidip dilekçe dolduruyorsunuz..Canim bi aydinlatirmisin ben hic bilmiyorum bu konular, ilk cocugum ve yeni duyuyorum
bu konuda bilimsel bi çalışma yokmuş canım kişisel tercihe kalıyo yani artıkilk muayene ise biraz canim yanimis olabilir bide insan kendini kasiyor o yuzden daha cok canin yaniyor sanki ama ben gecnlerde 3.kez oldum bu sefer hic canm yanmadi ya kisiden kisiye degisiyor ya da artik yavas yavas kemikler musait hala geliyor
saglikli besleniyorsan kiloyu bu kadar sorun yapma derim ben zaten son aya girmissin bebegi iyi beslemeye devam:)
canm agda kasilmalari baslatabiliyor diye biliyrm dr.lar cok onermiyor en guzeli permatik.cnk bu donemlerde hassasiyet artiyor ve caninin yanmasiyla insan kendini kasiyor bu da negatif sonuclar dogurabilir bence riske atmamak lazim
Canim ben kizim 3 yasina geldiginde bu kizima hamile kaldim aralari 4 yasa yakin olacak pedagoglar 4 yas en ideali diyor ama cocuktan cocuga degisir bakalim benim kizim kardesini nasil karsilayacak yazarim o zamanlar gelsin insallahbırını dogurmadan ıkıncıyı dusumeye baslayan varmı kızlarrrr
ozellıkle calışan anneler icin soruyorum en mantıklısı kaç yıl ara vermekkkkkkkkk?????
bnmkinde cektıklerimden sonra gercı daha o konuya giremedım amaaa merak ediyorummm
Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bi sorum var..
Dr unuz sezeryan mi oneriyo size benim dr normal yapabilirsin dedi de size de sorim dedim??
Yeni bina nerede canım? Hastane mi taşındı sahildeydi yanlış hatırlamıyorsam.Canım ben hiç doğum ücreti sormadım ama medical den daha uygundur eminim.Muayene de 40 tl,şuan yeni binaya geçtiler.Bir araştır istersen doktorları,Onur bey var herkes pek memnunmuş kendisinden.
Aynı yerde canım,hemen arka tarafta zaten kapılarla geçiliyor bağlantılı.Yeni bina nerede canım? Hastane mi taşındı sahildeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben 32 de kestim coraspini igne var dadeCanım ben 2 doktora gidiyorum, ikisi de çok iyi arkadas.
Kendi doktorum evime uzak, o yüzden nolur nolmaz diye ikinci bi doktor secmiştim evime yakın
Neyse
Kendi doktorum normal doğum yanlısı, iğnenin doğuma bi etkisi olmadığını söylüyor, catın, bebeğin kilosu vs.uygunsa normal doğum diyor. Benim de fikrimi sordu nomal mi sezeryan mi diye ama ben bilmiyorum korkuyorum ikisinden de dedim
Diğer doktorum ise ilk zamanlarda sezeryan düşünüyordu riske atmamak için(zaten riskli gebelik yasadığın için demişti)
Ama sunu da ekledi.
Coraspin doğumda kanatır, ama kan sulandırıcı iğne kanatmaz, normal doğuma engel değil yani demişti.
Coraspini gecen gün kestik bakalım.
Doğum konusunda ise halen çekimserim...
canım ben coraspini 32 de bıraktım iğne var sadece..Canım ben 2 doktora gidiyorum, ikisi de çok iyi arkadas.
Kendi doktorum evime uzak, o yüzden nolur nolmaz diye ikinci bi doktor secmiştim evime yakın
Neyse
Kendi doktorum normal doğum yanlısı, iğnenin doğuma bi etkisi olmadığını söylüyor, catın, bebeğin kilosu vs.uygunsa normal doğum diyor. Benim de fikrimi sordu nomal mi sezeryan mi diye ama ben bilmiyorum korkuyorum ikisinden de dedim
Diğer doktorum ise ilk zamanlarda sezeryan düşünüyordu riske atmamak için(zaten riskli gebelik yasadığın için demişti)
Ama sunu da ekledi.
Coraspin doğumda kanatır, ama kan sulandırıcı iğne kanatmaz, normal doğuma engel değil yani demişti.
Coraspini gecen gün kestik bakalım.
Doğum konusunda ise halen çekimserim...
Alışkanlık sanırım caniimm.:)).Ya nasıl acımıyor Esma can,bir yolu falan var mı. Nefes egzersizi falan gibi,öğret bizede :)))
Ben 32 de kestim coraspini igne var dade
canım ben coraspini 32 de bıraktım iğne var sadece..
dr um etkilemez dedi de burda okudum iğne kullanıyorum sezaryan olucam falan diye sanki oyuzden bi sorim dedim insanın kafası karısıyo.
ama dr um kanamayı cok etkilemez demisti sonucta biliyo da hangi ilaçları kullandığımı ona göre önlem alır yani.
seninkide etkilemae demiş bak normal ol canım ozaman en doğalı...
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
heralde yanlış anladın beni, bayılmıyorum Allah korusun :) içim bayılıyo, yani midem kazınıyor, çok acıkıyorum.. sabah gözümü açar açmaz hoop mutfağa gidiyoru hemen..Gunaydin canim. Hic basima gelmedi. Kan sekeriyle mi alakali tansiyon falan mi, baktirmadiysan hemen baktir canim ya, uzuldum simdiben yemek ogunlerimi hep geciktiririm, malum hep yalnizim basim hafif donuyo gibi oluyo, hemen agzima bsyler atiyorum.
geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun, doktora gitme imkanın yokmu canım eşine söylemeden bi baktırsan önemli bi şey varmı diye?Günaydın kızlar ben bugün cok kötüyüm her yerim ağrıyor kasıkların yanlarım cok kötüyüm ya ağlıcam artık sinirden eşim görevde oda panik olacak diye unada bşrşey diyemiyorum offff
canım muayene ücreti 40 lira, nst bedava. doğum hakkında konuşmadım, çünkü doğumu trabzonda yapıp yapmayacağım henüz belli değil.ama benim doktorum çok iyi, hamilelikten önce ayşe hanımada başka bi sorun yüzünden muayene oldum, ama dilek hanımı daha çok tavsiye ederim.biraz rahat bir doktor, fakat sorduğun her soruyu sabırla cevaplıyo..bi de randevu almasanda erken gidersen bi saat kadar bekleybilirsen yine de muane olabiliyorsunpimpirikus seyma2009 kızlar siz imperial e gidiyordunuz, muayene ucreti ne kadar?dogum hakkinda konustunuz mu ? Dogum ucreti ne kadar biliyorsaniz. Su randevu iptallerinden sıkıldım da.
akıntın nasıl fazlalaştı, geçen hafta bende doktora söyledim , akıntım fazlalaştı ve biraz su gibi gelmeye başladı diye, hemen kokuyomu diye sordu, heralde su gelince kokulu olurmuş.ve suyumu baktı azalma yok diye akıntıdır o dedi...Uykusuzluk beni deli ediyor gunduzleri cok iii ama geceleri hem sancim oluyor hemde bebegin hareketleri artiyor uyku yok gibi birsey uyu uyan uyu uyan cok fenayim birde bugun akintim fazlalasti gibi geldi normal dede oluyordu ama suyum gelse anlarim herhalde degilmi kafam karisti valla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?