2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
,

ben de molfix almayı düşünüyorum. ilk hangi bezi kullanırsak sonra da onunla devam etmek zorunda oluruz bi de. çünkü bebeğin cildi alışınca diğerlerine alerji yapabiliyor...

yanında ıslak mendili olan yenidoğanı var hatta 101 de görmüştüm uygundu fiyatı. ıslak mendilini de denemiş olursun.

Cnm ben dusunuyordum hem yaslari yakin olsun hem annem hazir bakiyorken ikisi bir buyusun hem yas oldu 30 gec kalmiyim diye ama bu hamilelik cok zor seymis . bakalim bi doguruyumda :)

kızlar ElaBilge16 annemizin ikizlerinin ismini bilen var mııı :) ?
ilk sayfaya yazdırmamış , burda okudum mu hatırlayamadım...
listeye ekliyordum da sorayım dedim :)

Canım valla beni bir gören olsa yaparken,bu kadın kesin deli derler.Hamilelikte de hiç yapamadım zaten başladım denedim kaç kere ama canım 10 kat fazla acıdı.Kalktım duş aldım yarım bıraktım.Şimdi de doğum dan çok onu düşünüyorum,ya hazırlıksız yakalanırsam,ya temiz olmazsa oram falan diye :)))

düşünme düşünme , her banyoya gidişinde şipşak hallediyorsundur...
suyun gelirse de hemen banyoya gir iki bakın orana sonra hastaneye koşturursun

acı eşiğin yükselmiş demek hamilelikte.. doğumdan sonra alırsın yine inşaAllah :)

Benim hamilelikte tüylerin uzaması çok yavaşladı. Önceden ayda bir görünür hale gelirken hamilelikte 3 ayı buluyo. Tabi hep ağda kullandım. Hamileliğin başından beri 3 kez yaptım. Ve pek acı da hissetmiyorum.

aynı durumdayız canım...
hele bacaklarımda hiç çıkmıyor benim , iki kere aldım , ki bacağıma agda yapmam ben , epilasyon kullanıyorum...
hormonların dengesi şaştı tabii normal

ayyy bizimmm ilk anneler günümüz mü olacak şimdiii vayyyyy tosbaama bak : ))
eveettt...
bunu deyince annem hep anlatır da şimdi daha iyi anlıyorum ne kadar mutlu olduğunu....
ben 8 mayıs doğumluyum.. anneler günü o yıl 12 mayısmış...
12 mayısta annem hastaneden çıkacakmış , beni getirmişler ki kolumda kapaklı ufak bir not varmış
annem Allah Allah bu ne ki, kızımın ismini biliyorum ben demiş bir açmış kiiii...

Anneler günün kutlu olsun annecim yazıyormuşş
hemşire ablalar sağ olsunlar benim duygularıma tercüman olmuşlar...
annem hüngür hüngür ağlamış...

ah ne güzel bir andır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…