- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.261
ben molfix aldım :)))kızlar bebısler ıcın prima mı prima premium care mııııı
ben de molfix almayı düşünüyorum. ilk hangi bezi kullanırsak sonra da onunla devam etmek zorunda oluruz bi de. çünkü bebeğin cildi alışınca diğerlerine alerji yapabiliyor...kızlar bebısler ıcın prima mı prima premium care mııııı
ben molfix aldım :)))
,
ben de molfix almayı düşünüyorum. ilk hangi bezi kullanırsak sonra da onunla devam etmek zorunda oluruz bi de. çünkü bebeğin cildi alışınca diğerlerine alerji yapabiliyor...
kız ben orda ağlıyorduuummm....ayy ayy aynı sana benziyoooben de molfix aldım. Mis gibi türk malı. tosbaama da iyi gelir umarım.
bırını dogurmadan ıkıncıyı dusumeye baslayan varmı kızlarrrr
ozellıkle calışan anneler icin soruyorum en mantıklısı kaç yıl ara vermekkkkkkkkk?????
bnmkinde cektıklerimden sonra gercı daha o konuya giremedım amaaa merak ediyorummm
Canım valla beni bir gören olsa yaparken,bu kadın kesin deli derler.Hamilelikte de hiç yapamadım zaten başladım denedim kaç kere ama canım 10 kat fazla acıdı.Kalktım duş aldım yarım bıraktım.Şimdi de doğum dan çok onu düşünüyorum,ya hazırlıksız yakalanırsam,ya temiz olmazsa oram falan diye :)))Alışkanlık sanırım caniimm.:)).
Ben senelerdir kendim yaparım, artık alıştım sukur ilk eşim yaptığında çok acidi hatta nerdeyse ağda yaptirmicam ben demeye başlamıştim ki. Baktım yolunu bilmiyormus tam olarak. İkinci alışta çözmüş olayı acımadı hiç Hehe :)))
Ben genelde dizi açarım karşıma ona veririm kendimi , çekeceğim zaman hiç düşünmeden çekerim yolu odur belki de
Calisanlar icin mi gecerli acep, ben calismiyorumdadoğum yaptıktan sonra devlet ilk çocuğa 300 TL yi ödüyor. ayrıca süt parası dedikleri emzirme parası var, onu almak için ilinizde bulunan sgk ya gidip dilekçe dolduruyorsunuz..
düşünme düşünme , her banyoya gidişinde şipşak hallediyorsundur...Canım valla beni bir gören olsa yaparken,bu kadın kesin deli derler.Hamilelikte de hiç yapamadım zaten başladım denedim kaç kere ama canım 10 kat fazla acıdı.Kalktım duş aldım yarım bıraktım.Şimdi de doğum dan çok onu düşünüyorum,ya hazırlıksız yakalanırsam,ya temiz olmazsa oram falan diye :)))
He ya inşallah canım :))düşünme düşünme , her banyoya gidişinde şipşak hallediyorsundur...
suyun gelirse de hemen banyoya gir iki bakın orana sonra hastaneye koşturursun
acı eşiğin yükselmiş demek hamilelikte.. doğumdan sonra alırsın yine inşaAllah :)
kız ben orda ağlıyorduuummm....
kaldırdılar reklamda o kısmı şimdi ağlamıyorum artık
ayy bide aptamil çıktı ya...:)) ay ben de pınar annesiyim reklamına ağlıyorum nedense
aynı durumdayız canım...Benim hamilelikte tüylerin uzaması çok yavaşladı. Önceden ayda bir görünür hale gelirken hamilelikte 3 ayı buluyo. Tabi hep ağda kullandım. Hamileliğin başından beri 3 kez yaptım. Ve pek acı da hissetmiyorum.
acı macı vızz gelirde ah bide ulaşabilsemBenim hamilelikte tüylerin uzaması çok yavaşladı. Önceden ayda bir görünür hale gelirken hamilelikte 3 ayı buluyo. Tabi hep ağda kullandım. Hamileliğin başından beri 3 kez yaptım. Ve pek acı da hissetmiyorum.
ayy bide aptamil çıktı ya...
o ne feci öyle ...
bide bideee molfixde yeni bir versiyon yapmışlar anneler gününü kutluyor
eveettt...ayyy bizimmm ilk anneler günümüz mü olacak şimdiii vayyyyy tosbaama bak : ))
mırıldanıyorum ben onu kaç zamandır:)) ay ben de pınar annesiyim reklamına ağlıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?