- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.281
eveettt...
bunu deyince annem hep anlatır da şimdi daha iyi anlıyorum ne kadar mutlu olduğunu....
ben 8 mayıs doğumluyum.. anneler günü o yıl 12 mayısmış...
12 mayısta annem hastaneden çıkacakmış , beni getirmişler ki kolumda kapaklı ufak bir not varmış
annem Allah Allah bu ne ki, kızımın ismini biliyorum ben demiş bir açmış kiiii...
Anneler günün kutlu olsun annecim yazıyormuşş
hemşire ablalar sağ olsunlar benim duygularıma tercüman olmuşlar...
annem hüngür hüngür ağlamış...
ah ne güzel bir andır
Sorun olmaz canim ben 32 arti 3 te alacam mesela arkadasim da 31 arti 3 te aldi iki uc gun fark etmezİyi aksamlar kızlar. 32. Haftam perşembe doluyor. Öğretmenim. Doktorum 7 mayista calisabilir raporu almam gerektiğini soyledi . bu tarihten önce ya da sonra aksam sorun cikar mi?
oyyy kıyamammm...koyvercem şimdi çok özledimmpamuğum benim canım annem. tosbaam pamuğum ve ben üçümüz uyusak
Sabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalıkDoğum belirtisi gibi mi ağrılarin ki?
ah canım...Sabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalık
1 cm açılma erken doğum sebebi mi ki. bnm de bir önceki kontrolde kontrol etti bişi demedi. ama hemşire 2 cm fln oluyo normal dedi. sancım da az çıkmıştı. sende sancı çok mu çıktı nst de?Sabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalık
canımmSabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalık
hoş geldin hayırlı olsunnn : )Merhaba kizlar siteye simdi uye oldum. Bir haftadir yazdiklarinizi okuyordum muhabbetiniz cok hosuma gitti dayanamadim bende yazmak istedim artik bir haziran annesiyim. Tahmini dogum tarihim 6haziran insallah. Allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
herkesinki aynı olmaz. endişeye bırakma kendini.1 cm açılma erken doğum sebebi mi ki. bnm de bir önceki kontrolde kontrol etti bişi demedi. ama hemşire 2 cm fln oluyo normal dedi. sancım da az çıkmıştı. sende sancı çok mu çıktı nst de?
ben de erken gelsin istiyorum rüyamda hep doğmuş görüyorum kendim hareket fln edebiliyorum o kdr rahatki
Canim benimm cok gecmis olsun, uzulme. Bebisinide uzme annesi onada yazik. Nezaman dogucagina dair bilgi verdimi doktorun canim. Kilosu guzel masallahSabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalık
Amiin canimm, hosgeldin aramizaMerhaba kizlar siteye simdi uye oldum. Bir haftadir yazdiklarinizi okuyordum muhabbetiniz cok hosuma gitti dayanamadim bende yazmak istedim artik bir haziran annesiyim. Tahmini dogum tarihim 6haziran insallah. Allah herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
canım günlerimiz yakın seninle.benim miniğiminde hareketleri aşağıda artmaya başlamıştı, doktora gidince başının aşağıda olduğunu söyledi geçen hafta..seninde dönmüş olabilir...İyi akşamlar kızlar napıosunuz? Biz bomba gibiyiz, bgn pikniğe gittik aşırı derecede yağmur yağdı, tam vazgeçmişken bi arkadaşın ailesinin bahçeli tenteli evi varmış orda yapmaya karar verdik, yeşillik çiçekler felan keyfimi çok yerine getirdi , oğlum da mutlu olmuş olacak ki sürekli kıpırdandı durdu)
Bi de bişi sorcam 2-3 gündür tam kasıklarımda hıçkırıyo, artık bebeğimin döndüğünü mü gösterir bu? Kafası ordamı ki artık
canım geçmiş olsun, ne dei peki doktorlar, doğumun kendi kendine başlamasını mı bekliycekler?Sabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalık
37 hafta da kesin alınacak ama daha da erken gelebilir dedi dikkatli olacaksın dedi uyumaya çakılıyorum ama uyuyamıyorum cok ağrım varCanim benimm cok gecmis olsun, uzulme. Bebisinide uzme annesi onada yazik. Nezaman dogucagina dair bilgi verdimi doktorun canim. Kilosu guzel masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?