2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyi aksamlar kızlar. 32. Haftam perşembe doluyor. Öğretmenim. Doktorum 7 mayista calisabilir raporu almam gerektiğini soyledi . bu tarihten önce ya da sonra aksam sorun cikar mi?

koyvercem şimdi çok özledimm pamuğum benim canım annem. tosbaam pamuğum ve ben üçümüz uyusak

Doğum belirtisi gibi mi ağrılarin ki?
Sabahtan beri hastanedeyim daha yeni geldim eve cok kötüydü otdan oraya 4 kişi parmakla kontrol ettiler şimdi eve geldik bizim dogum biraz erken olacak çünkü 1 cm açılmam varmış sancım çıktı ağlamalardan helal oldum oğlum 2.750 gram olmuş maşallah 34+6haftalık

ah canım...
neden ağlıyorsun peki , ağrılardan dolayı mı

merak etme bebeğin kilosu çok güzeel, doğsa bile küveze gerek kalmayacak bu kiloyla inşaAllah...
doktor ne dedi ?

gerçi 1 cm açılmayla haftaları geçirenleri duydum ben ama...hala devam mı ağrıların..

1 cm açılma erken doğum sebebi mi ki. bnm de bir önceki kontrolde kontrol etti bişi demedi. ama hemşire 2 cm fln oluyo normal dedi. sancım da az çıkmıştı. sende sancı çok mu çıktı nst de?
ben de erken gelsin istiyorum rüyamda hep doğmuş görüyorum kendim hareket fln edebiliyorum o kdr rahatki

canımm üzülmek yok oğlun istediği zaman gelicek zaten kocaman olmuş bile

herkesinki aynı olmaz. endişeye bırakma kendini.

İyi akşamlar kızlar napıosunuz? Biz bomba gibiyiz, bgn pikniğe gittik aşırı derecede yağmur yağdı, tam vazgeçmişken bi arkadaşın ailesinin bahçeli tenteli evi varmış orda yapmaya karar verdik, yeşillik çiçekler felan keyfimi çok yerine getirdi , oğlum da mutlu olmuş olacak ki sürekli kıpırdandı durdu )
Bi de bişi sorcam 2-3 gündür tam kasıklarımda hıçkırıyo, artık bebeğimin döndüğünü mü gösterir bu? Kafası ordamı ki artık

Canim benimm cok gecmis olsun, uzulme. Bebisinide uzme annesi onada yazik. Nezaman dogucagina dair bilgi verdimi doktorun canim. Kilosu guzel masallah

Amiin canimm, hosgeldin aramiza

canım günlerimiz yakın seninle.benim miniğiminde hareketleri aşağıda artmaya başlamıştı, doktora gidince başının aşağıda olduğunu söyledi geçen hafta..seninde dönmüş olabilir...

canım geçmiş olsun, ne dei peki doktorlar, doğumun kendi kendine başlamasını mı bekliycekler?

Kızlar sizin de ayaklarınız kasiniyor mu? Ayaklarım ara ara kasınıyor ve kirmizi kirmizi noktalar oluşuyor. Hatta foto göndereyim. Benim durumumda olan var mı? Doktora gitmeli miyim?

Canim benimm cok gecmis olsun, uzulme. Bebisinide uzme annesi onada yazik. Nezaman dogucagina dair bilgi verdimi doktorun canim. Kilosu guzel masallah
37 hafta da kesin alınacak ama daha da erken gelebilir dedi dikkatli olacaksın dedi uyumaya çakılıyorum ama uyuyamıyorum cok ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…