- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.301
Bende de oluyordu boyle kucuk kirmizi noktalar deli gibi sadece aksamlari sabahlari kasiniyordu ayak parmaklarimin yanlarindaKızlar sizin de ayaklarınız kasiniyor mu? Ayaklarım ara ara kasınıyor ve kirmizi kirmizi noktalar oluşuyor. Hatta foto göndereyim. Benim durumumda olan var mı? Doktora gitmeli miyim?Eki Görüntüle 1514379
Şimdilik bekletiyorlar 35 haftalık 37 de kadar beklerse beklicem yoksa bebeğim dünyaya gözünü acacak bakalım hayırlısı kıkzlar lütfen benim be bebeğim üçün dua edincanım geçmiş olsun, ne dei peki doktorlar, doğumun kendi kendine başlamasını mı bekliycekler?
Cok ağrım var hiç dinmedi devamlı sancım var nefes alamıyorum uyumaya çalıştım oda fayda etmedi hiç uyumak ne mümkün zaten Rabbim hayırlısı ile şu hamileliği atlatmak nasip etse birşey istemiyorum oğlumu kucağıma alsamah canım...
neden ağlıyorsun peki , ağrılardan dolayı mı
merak etme bebeğin kilosu çok güzeel, doğsa bile küveze gerek kalmayacak bu kiloyla inşaAllah...
doktor ne dedi ?
gerçi 1 cm açılmayla haftaları geçirenleri duydum ben ama...hala devam mı ağrıların..
Bende hep aksamları oluyor ve bir anda gelip geçiyor. Bu hafta kontrolüm var doktora söyleyeceğim inşallah kötü bir şey cikmaz.Bende de oluyordu boyle kucuk kirmizi noktalar deli gibi sadece aksamlari sabahlari kasiniyordu ayak parmaklarimin yanlarinda
Ben sekeri kestim gecti
Arada tatliyi fazla kacirinca oluyor yine
Ama sende cok fazla olmus gibi doktora soylesen iyi olur
Înan B'nde üzülmek istemiyorum ama inan bu hamilelik insanın bütün huyunu suyunu değiştiriyor aglak oldum resmen herşeyle ağlıyorumm ama bu arada cok ağrımda varcanımmüzülmek yok oğlun istediği zaman gelicek zaten kocaman olmuş bile
Insallah kotu bir sey degildirBende hep aksamları oluyor ve bir anda gelip geçiyor. Bu hafta kontrolüm var doktora söyleyeceğim inşallah kötü bir şey cikmaz.
Canım 1cm açılma normal degil dedi dogum olabilir dedi ve sancım cok çıktı ağrılarım kasılmalaarım ve kanamam. Vardı acil olarak gittik ama bugünkü çektiğim ağrıyı hiç çekmedim ben1 cm açılma erken doğum sebebi mi ki. bnm de bir önceki kontrolde kontrol etti bişi demedi. ama hemşire 2 cm fln oluyo normal dedi. sancım da az çıkmıştı. sende sancı çok mu çıktı nst de?
ben de erken gelsin istiyorum rüyamda hep doğmuş görüyorum kendim hareket fln edebiliyorum o kdr rahatki
Cnm guclu olmaya calis...37 hafta da kesin alınacak ama daha da erken gelebilir dedi dikkatli olacaksın dedi uyumaya çakılıyorum ama uyuyamıyorum cok ağrım var
Canım senden ne tahlilleri istediler yazırmışım rica etsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah33+4 de dun dr kontrolumuz vardi
Tosbogam 11 gun ilerde yine masaallah... 35+1 cikti...
2258 gr 46 cm olmusuz :)
Oglusum transver durusta karnimda...
Yani yanlama duruyor...
2 haftadir sag gogsumun alti kaburgam sekil degistirdi resmen veled hic rahatsiz olmuyor... popoyu dayamis :)
Sezeryan tahlilleri istedi drum...
5 tup kan verdim...
Ordan Kardiyolojiye git dedi
Ordan anesteziye gideceksin kan ve kardiyoloji sonuçlarına gore anestezi sezertanda nasıl bir narkoz uyguluyacagi sonucuna varacak dedi...
Sonuc belli olunca kadin doguma cik 25 mayisa Sezeryan gunu al dedi...
Kanlari verdim...
uzun tahlillermis saliya cikacak...
Zaten carsamba kardiyoloji randevum vardı Ogün gidicem onada...
Sonuc ALLAH izin verirse 25 mayis Taha Muhammed'imize kavuşuyoruz :)
Canım 1cm açılma normal degil dedi dogum olabilir dedi ve sancım cok çıktı ağrılarım kasılmalaarım ve kanamam. Vardı acil olarak gittik ama bugünkü çektiğim ağrıyı hiç çekmedim ben
Canim dualarimiz seninle...s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
Ne guzel haberler MaasAllah barekAllah :)33+4 de dun dr kontrolumuz vardi
Tosbogam 11 gun ilerde yine masaallah... 35+1 cikti...
2258 gr 46 cm olmusuz :)
Oglusum transver durusta karnimda...
Yani yanlama duruyor...
2 haftadir sag gogsumun alti kaburgam sekil degistirdi resmen veled hic rahatsiz olmuyor... popoyu dayamis :)
Sezeryan tahlilleri istedi drum...
5 tup kan verdim...
Ordan Kardiyolojiye git dedi
Ordan anesteziye gideceksin kan ve kardiyoloji sonuçlarına gore anestezi sezertanda nasıl bir narkoz uyguluyacagi sonucuna varacak dedi...
Sonuc belli olunca kadin doguma cik 25 mayisa Sezeryan gunu al dedi...
Kanlari verdim...
uzun tahlillermis saliya cikacak...
Zaten carsamba kardiyoloji randevum vardı Ogün gidicem onada...
Sonuc ALLAH izin verirse 25 mayis Taha Muhammed'imize kavuşuyoruz :)
Birde cevap verebildiğinde şunu merak ettim tatlim..s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik
Canim dualarimiz seninle...
Sağ salim bir avazda kucagina alırsın inşaAllah, sakin ol e mi... Her şey oğlun kucağında olunca guzel olacak inşaAllah..
Erken doğum riskin var miydi hatırlamıyorum ben ama , erken geliyor oğlun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?