2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sizin de ayaklarınız kasiniyor mu? Ayaklarım ara ara kasınıyor ve kirmizi kirmizi noktalar oluşuyor. Hatta foto göndereyim. Benim durumumda olan var mı? Doktora gitmeli miyim?Eki Görüntüle 1514379
Bende de oluyordu boyle kucuk kirmizi noktalar deli gibi sadece aksamlari sabahlari kasiniyordu ayak parmaklarimin yanlarinda
Ben sekeri kestim gecti
Arada tatliyi fazla kacirinca oluyor yine
Ama sende cok fazla olmus gibi doktora soylesen iyi olur

Cok ağrım var hiç dinmedi devamlı sancım var nefes alamıyorum uyumaya çalıştım oda fayda etmedi hiç uyumak ne mümkün zaten Rabbim hayırlısı ile şu hamileliği atlatmak nasip etse birşey istemiyorum oğlumu kucağıma alsam

Bende de oluyordu boyle kucuk kirmizi noktalar deli gibi sadece aksamlari sabahlari kasiniyordu ayak parmaklarimin yanlarinda
Ben sekeri kestim gecti
Arada tatliyi fazla kacirinca oluyor yine
Ama sende cok fazla olmus gibi doktora soylesen iyi olur
Bende hep aksamları oluyor ve bir anda gelip geçiyor. Bu hafta kontrolüm var doktora söyleyeceğim inşallah kötü bir şey cikmaz.

canımm üzülmek yok oğlun istediği zaman gelicek zaten kocaman olmuş bile
Înan B'nde üzülmek istemiyorum ama inan bu hamilelik insanın bütün huyunu suyunu değiştiriyor aglak oldum resmen herşeyle ağlıyorumm ama bu arada cok ağrımda var

Canım 1cm açılma normal degil dedi dogum olabilir dedi ve sancım cok çıktı ağrılarım kasılmalaarım ve kanamam. Vardı acil olarak gittik ama bugünkü çektiğim ağrıyı hiç çekmedim ben

OTE="Arifa, post: 40772493, member: 638154"]Insallah kotu bir sey degildir
Soyle doktoruna beni de haberdar edersin canim :) ben unutuyorum sormayi[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim :)

37 hafta da kesin alınacak ama daha da erken gelebilir dedi dikkatli olacaksın dedi uyumaya çakılıyorum ama uyuyamıyorum cok ağrım var
Cnm guclu olmaya calis...
Sezeryan icin tahlillere baslandi mi?

33+4 de dun dr kontrolumuz vardi
Tosbogam 11 gun ilerde yine masaallah... 35+1 cikti...
2258 gr 46 cm olmusuz :)

Oglusum transver durusta karnimda...
Yani yanlama duruyor...
2 haftadir sag gogsumun alti kaburgam sekil degistirdi resmen veled hic rahatsiz olmuyor... popoyu dayamis :)

Sezeryan tahlilleri istedi drum...
5 tup kan verdim...
Ordan Kardiyolojiye git dedi
Ordan anesteziye gideceksin kan ve kardiyoloji sonuçlarına gore anestezi sezertanda nasıl bir narkoz uyguluyacagi sonucuna varacak dedi...
Sonuc belli olunca kadin doguma cik 25 mayisa Sezeryan gunu al dedi...
Kanlari verdim...
uzun tahlillermis saliya cikacak...
Zaten carsamba kardiyoloji randevum vardı Ogün gidicem onada...

Sonuc ALLAH izin verirse 25 mayis Taha Muhammed'imize kavuşuyoruz :)

Canım senden ne tahlilleri istediler yazırmışım rica etsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım 1cm açılma normal degil dedi dogum olabilir dedi ve sancım cok çıktı ağrılarım kasılmalaarım ve kanamam. Vardı acil olarak gittik ama bugünkü çektiğim ağrıyı hiç çekmedim ben

nefes egzersizi tarzı şeylere baksana belki ağrıya odaklanmayı engellersin. bende iri diye normalden tedirgin oluyordum alıştırdım kendimi. sakin olmak lazım açılma olunca pıt die çıkar ztn inş :) birde perine masajı önermişler. artık nasıl yapacaksak
valla doğum sancım gelse etrafımdakilerin telaşı beni gerecek sanırım. habersiz hastaneye gidip doğurup gelesim var

s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik

s.a kizlar ben saat 4 ten beri hastanedeyim 4 cm acilmam ve duzenli sancim var ben hissetmiyorum ama acil ambulansla usaga sevkedildik.halim ne olur belli degil dua bekliyorum hepinizden dogum olur diyolar ama ilaclarla serumlarla geciktirmeye calisiyolar.ciger igneside yapildi bekliyoruz,artik

Canim dualarimiz seninle...
Sağ salim bir avazda kucagina alırsın inşaAllah, sakin ol e mi... Her şey oğlun kucağında olunca guzel olacak inşaAllah..

Erken doğum riskin var miydi hatırlamıyorum ben ama , erken geliyor oğlun...

Huzurlu geceler herkesee

Sıkıntı yaşayan arkadaslarda sağlıkla kavusurlar inşallah kuzularına

Ne guzel haberler MaasAllah barekAllah :)
Dimek oglus mayis bebisi oluyor...
Ah zaman ne cabuk geldi, duygulandım ya..
Daha yeni telaş ediyorduk nasil geçecek diye, elhamdülillah sağ salim geldik bu zamana ve şimdi günleri geri sayiyoruz..
Artık çok heyecanli , her gün buraya bakarken var mi acaba anne olan diye bakıyorum :)

İnşaAllah sağlıkla gelir oglusun canimm:)

Birde cevap verebildiğinde şunu merak ettim tatlim..
Sancin var ama hissetmiyorsun ya ne şikayetle doktora gittin tatlim?

oyle bi ihtimal yoktu sadece gece uyurken esimin dizi.carpti karnima gunduz biraz,bekledim hareket vardi ama sanki azdi biraz ne olur ne olmaz gittik hastaneye dyzenli sanci ve 4 cm acilma. doktor cok sert carpmadigi surece geceki carpma dogumu baslatmaz olacagi vardir dedi.ama bir kac gun icinde olabilrim belki bubgece belki.iki gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…